Mäklare Daniel Johammar

Daniel Johammar

Om mig

Jag är mäklare med stort intresse för jord- och skogsbruk och en näring som jag utbildat och arbetat inom i stort sett hela livet. Frågor och kunskap inom detta område kan man aldrig få för mycket av och jag märker att just detta uppskattas av såväl säljare som köpare. Att dessutom ge spekulanter god tid och möjlighet att i sin takt studera en fastighet är mycket viktigt för mig. Det är ju ditt företag och livsverk som kanske har varit i släktens ägo i flera generationer som skall säljas.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ås Lövås 1, null, Grästorps kommun
  • Budgivning pågår
  • Lör 2 mar kl 10:00

Ås Lövås 1

Gård/Skog
Grästorps kommun
Skånegårdar
3 600 000 kr
135 m²
3,2 ha tomt

Lövås, en gård på drygt 3 ha ligger endast ett stenkast från Grästorps samhälle som man med cykel når på endast ett par minuters färd. Bostadshuset som troligen uppfördes under 1800-talets senare hälft, har byggts till år 2000 och är uppfört i 1,5 plan. Ägarna har löpande renoverat och förbättrat det mesta, bland annat kommunalt VA. (Se separat upprättad lista). Trädgården som består av såväl ängsmark som gräsmatta är lummig och ger gott skydd till såväl vind som stark sol. Här finns uppvuxna frukt- och lövträd, bärbuskar och rabatter. Byggnadsbeståndet består även av ett nyare Attefallshus med god standard med bland annat helkaklat badrum och indragen fiber, ett äldre isolerat brygghus och ett oisolerat garage-/förrådsbyggnad med laddbox. Omkring 2,5 ha åkermark hör till gården och är utarrenderat på muntligt avtal år för år. Mycket trevliga omgivningar med bland annat promenadvägar och ån Nossan. LADDA NER PROSPEKT FÖR MER INFORMATION

  • Plus
Hensbacka Herrgård, null, Munkedals kommun

Hensbacka Herrgård

Gård/Skog
Munkedals kommun
Skånegårdar
30 000 000 kr
23,2 ha tomt

Hensbacka Herrgård med anor från den karolinska stormaktstiden med vackert Cdl ursprungligen uppfört på 1730-talet och senare ombyggt 1895 med ekinredning i senviktoriansk stil är nu till salu. Herrgården som tidigare varit ett ståndsmässigt jord- och skogsbruk i privat ägo blev 1946 sålt och utvecklades till en plats för skogliga kurser och senare skogsbrukskola. Sedan millennieskiftet, då gården återigen kom i privat ägo har det bedrivits hotell- och restaurangverksamhet här och där herrgården använts till restaurang och konferenser men idag uteslutande är privatbostad men med goda möjligheter till att återigen användas för detta. Här finner ni också en nyrenoverad restaurangbyggnad med konferensmöjligheter och en hotellbyggnad med god standard. På gården finns dessutom ett flertal hyresbostäder tillsammans med butik, förråd/lager, verkstad och stallplatser där mycket är uthyrt men med goda utvecklingsmöjligheter. Fastigheternas totala areal är drygt 23 ha , varav ca 8 ha skog och ca 6 ha öppen jord. Resterande är park, planer och vägar. Hensbacka ligger strategiskt placerat mellan Göteborg och Oslo med utsikt utöver Saltkällefjorden. I området finns mycket att utforska och uppleva. Skog och mark för vandring, havet med salta bad, småbåtshamn och mycket annat. Fastigheterna säljs genom bolagsförsäljning. VAR VÄNLIG OCH LADDA NER PROSPEKT FÖR MER INFORMATION VIA VÅR HEMSIDA!

  • Plus
Sörberget 107, Bokenäs, Uddevalla kommun
  • Budgivning pågår

Sörberget 107

Gård/Skog
Bokenäs, Uddevalla kommun
Skånegårdar
2 800 000 kr
75 m²
9,1 ha tomt

Gården Sörberget ligger lugnt och skyddat på Bokenäs och med närhet till havet. Ca 12 ha mark varav ca 9 ha skog och skogsimpediment och resterande åker- bete och tomtmark. Bostadshus i 1,5 plan plus källare som är inflyttningsklart och kan renoveras efter hand som lust och plånbok tillåter. Huset har bergvärme, nyare avlopp och de flesta fönstren är av typen 3-glas. Trivsam och uppvuxen trädgård, mindre lagård, gäststuga och ett äldre förråd finns också. Samfälld väg tar oss från väg 161 upp till gården. Vid landsvägen finns bussförbindelser som möjliggör lättvindig pendling inom trestadsområdet, Lysekil och Göteborg. Skola med förskola och F-6 på endast 3,5 km avstånd ifrån gården. LADDA NER PROSPEKT FÖR MER INFORMATION!

  • Plus
Skärvhem 12, Hällevadsholm, Munkedals kommun
  • Budgivning pågår

Skärvhem 12

Gård/Skog
Hällevadsholm, Munkedals kommun
Skånegårdar
1 800 000 kr
76 m²
4 rum
1,6 ha tomt

Hästgård med bra tillgänglighet och soligt läge i böljande åkerlandskap. Bostadshus uppfört 1920 med spännande yttre med en angiven boarea på 76 m² och en uteplats med ett spa-bad. På tomten finns förutom bostadshuset en gäststuga med ett stort rum med vedeldad kamin, eget badrum med tvättmaskin, toalett , dusch och bastu. Här finns även en väl skyddad och nygjord altan där man kan njuta sitt kaffe i morgonsol. I vinkel till gäststugan finns två förråd varav ett med en extra frysbox och en vedbod. Garage på ca 40 m² och ett stall med tre boxar, sadelkammare, foderrum, loge och ett höförråd. Beteshagar och en belyst paddock med bra dränering finns också. Till bostadshus och gäststuga är det kommunalt vatten och avlopp och till stallet har man en egen vattenbrunn. Pendla med buss till skola och arbete är lättvindigt då hållplats ligger strax utanför husknuten. Samhällets service med skola, bensinstation och livsmedel finns på nära håll. LADDA NER PROSPEKT FÖR MER INFORMATION

  • Plus
Långön 26, null, Munkedals kommun

Långön 26

Gård/Skog
Munkedals kommun
Skånegårdar
Pris saknas
130 m²
93 ha tomt

Gård med bra produktionsmöjligheter där gården kan säljas i delar med bostadshus och ekonomibyggnader och omkring 16 ha mark som grund. Total egen areal fördelar sig på ca 32 ha täckdikad åker, 7 ha betesmark och 53 ha produktiv skogsmark med mycket bra bonitet och ett virkesförråd på drygt 11 600 m³sk. Stallar anpassade för ett 90-tal amkor plus ungnöt. Utöver detta finns ett hönshus med vinterveranda och utehägn med plats för 6000 djur enligt KRAV´s regler. Ny inredning 2017/-18. Spannmålstork med lagringskapacitet om ca 500 m³. Personalutrymme, gårdsverkstad, maskinhall och bostadshus. Arrendejord om ca 140 ha kan övertas efter godkännande av markägarna. Del i jaktlag. Möjlighet till övertagande av djur och maskiner efter överenskommelse. LADDA NER PROSPEKT FÖR MER INFORMATION VIA MÄKLARENS HEMSIDA.

  • Plus

Visar alla 5