Mäklare Daniel Johammar

Daniel Johammar

Om mig

Jag är mäklare med stort intresse för jord- och skogsbruk och en näring som jag utbildat och arbetat inom i stort sett hela livet. Frågor och kunskap inom detta område kan man aldrig få för mycket av och jag märker att just detta uppskattas av såväl säljare som köpare. Att dessutom ge spekulanter god tid och möjlighet att i sin takt studera en fastighet är mycket viktigt för mig. Det är ju ditt företag och livsverk som kanske har varit i släktens ägo i flera generationer som skall säljas.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Björtveten, null, Bengtsfors kommun
Björtveten, null, Bengtsfors kommun, bild 2
Björtveten, null, Bengtsfors kommun, bild 3

Björtveten

Gård/Skog
Bengtsfors kommun
Skånegårdar
17 000 000 kr
244 ha tomt

Välskött och välarronderad skogsegendom i ostört läge. Fastighetens totala areal uppgår till 243,7 ha varav 223,7 ha utgörs av produktiv skogsmark med 23 947m³sk i enlighet med skogsbruksplan. Skogsmarken är barrdominerad med 80% av arealen med tall, gran och lärk och har en total årlig tillväxt om ca 1180 m³sk/år. Byggnadsfri fastighet med god tillgänglighet via samfälld skogsbilväg som sträcker sig rakt igenom hela fastigheten. I sjön Hivattnet finns möjlighet till båtplats och även fiske med fasta redskap. Jakträtt efter överenskommelse med säljaren. Belägen alldeles söder om Bäckefors samhälle. LADDA NER PROSPEKT VIA MÄKLARENS HEMSIDA FÖR MER INFORMATION.

  • Premium
Hoghem 12, null, Tanums kommun
  • Imorgon kl 10:00

Hoghem 12

Gård/Skog
Tanums kommun
Skånegårdar
2 450 000 kr
112 m²
26 ha tomt

Där spår av människors arbete och strider för flera tusen år sedan ligger, finner man gården Hoghem som passar väl för mindre djurhållning i någon form tillsammans med skötsel av lättillgänglig o fin plantering- och ungskog som till största delen består av gran. Gården består av två skiften där det ena bara är en åker. Gårdens fantastiska läge ger möjlighet till att snabbt ta sig in till Tanumshede där skola F-9, förskola, vårdcentral, apotek, bank och affärer finns, men även snabb access till motorvägen som norrut tar dig till Oslo och söderut mot Göteborg möjliggör lättvindig pendling. När arbete på gården är färdigt för dagen kan man med en kort färd nå havet för exempelvis bad och båtturer. Byggnaderna består av lagård, äldre lada, nyare maskinhall och ett bostadshus som uppfördes redan på 1850-talet. Huset har en äldre och enklare standard och är i behov av genomgripande renovering. Viss renovering har gjorts med bland annat några fönsterbyte, nyare tak och avlopp från 2013. LADDA NER PROSPEKT VIA MÄKLARENS HEMSIDA FÖR MER INFORMATION.

  • Plus
Hensbacka Herrgård, null, Munkedals kommun

Hensbacka Herrgård

Gård/Skog
Munkedals kommun
Skånegårdar
30 000 000 kr
23,2 ha tomt

Hensbacka Herrgård med anor från den karolinska stormaktstiden med vackert Cdl ursprungligen uppfört på 1730-talet och senare ombyggt 1895 med ekinredning i senviktoriansk stil är nu till salu. Herrgården som tidigare varit ett ståndsmässigt jord- och skogsbruk i privat ägo blev 1946 sålt och utvecklades till en plats för skogliga kurser och senare skogsbrukskola. Sedan millennieskiftet, då gården återigen kom i privat ägo har det bedrivits hotell- och restaurangverksamhet här och där herrgården använts till restaurang och konferenser men idag uteslutande är privatbostad men med goda möjligheter till att återigen användas för detta. Här finner ni också en nyrenoverad restaurangbyggnad med konferensmöjligheter och en hotellbyggnad med god standard. På gården finns dessutom ett flertal hyresbostäder tillsammans med butik, förråd/lager, verkstad och stallplatser där mycket är uthyrt men med goda utvecklingsmöjligheter. Fastigheternas totala areal är drygt 23 ha , varav ca 8 ha skog och ca 6 ha öppen jord. Resterande är park, planer och vägar. Hensbacka ligger strategiskt placerat mellan Göteborg och Oslo med utsikt utöver Saltkällefjorden. I området finns mycket att utforska och uppleva. Skog och mark för vandring, havet med salta bad, småbåtshamn och mycket annat. Fastigheterna säljs genom bolagsförsäljning. VAR VÄNLIG OCH LADDA NER PROSPEKT FÖR MER INFORMATION VIA VÅR HEMSIDA!

  • Plus
Långön 26, null, Munkedals kommun

Långön 26

Gård/Skog
Munkedals kommun
Skånegårdar
Pris saknas
130 m²
93 ha tomt

Gård med bra produktionsmöjligheter där gården kan säljas i delar med bostadshus och ekonomibyggnader och omkring 16 ha mark som grund. Total egen areal fördelar sig på ca 32 ha täckdikad åker, 7 ha betesmark och 53 ha produktiv skogsmark med mycket bra bonitet och ett virkesförråd på drygt 11 600 m³sk. Stallar anpassade för ett 90-tal amkor plus ungnöt. Utöver detta finns ett hönshus med vinterveranda och utehägn med plats för 6000 djur enligt KRAV´s regler. Ny inredning 2017/-18. Spannmålstork med lagringskapacitet om ca 500 m³. Personalutrymme, gårdsverkstad, maskinhall och bostadshus. Arrendejord om ca 140 ha kan övertas efter godkännande av markägarna. Del i jaktlag. Möjlighet till övertagande av djur och maskiner efter överenskommelse. LADDA NER PROSPEKT FÖR MER INFORMATION VIA MÄKLARENS HEMSIDA.

  • Plus

Visar alla 4