Mäklare Per Helsing

Per Helsing

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Perstorpsvägen, Farsta, Stockholms kommun

Perstorpsvägen

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Folkhem Trä
10 745 000 kr
140 m²
5 rum
8 976 kr/mån
76 750 kr/m²

Egen oas uppe på taket med stor terrass om 82 kvm! Som rosen på tårtan kröns husets översta våning av en penthouselägenhet - en spektakulär bostad med hiss hela vägen upp i lägenheten och fönster åt samtliga fyra väderstreck. Här bor du på 140 flexibla kvadratmeter med valmöjligheter kring antal rum men också andra tillval som kamin, köksö och vinkyl. Här maximerar du dagen på bostadens dubbla terrasser - mot innergården i söder eller på hela 82 kvadrat mot vattnet. Bostäderna utrustas med material och inredning av genomgående hög grundstandard, från granitkeramik i badrummen och bänkskivor i kompositsten till generösa fönsterdörrar mot balkongerna. Den som vill sätta egen prägel har möjlighet att anpassa färgen på väggar och köksluckor samt uppgradera köksutrustningen.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Perstorpsvägen, Farsta, Stockholms kommun

Perstorpsvägen

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Folkhem Trä
3 995 000 kr
74 m²
3 rum
5 546 kr/mån
53 986 kr/m²

Hörntrea med stor uteplats i söderläge! Hörnlägenhet om 3 rok, 74 kvm med trevligt läge mot föreningens gård. Stor uteplats om ca 27 kvm i söderläge som nås via dubbla pardörrar från både kök och vardagsrum. Genom ljusinsläpp från två väderstreck skapas en ljus och luftig känsla. Köket och vardagsrummet är snyggt sammanlänkade, vilket skapar en öppen och social atmosfär. Stort masterbedroom med gott om förvaringsmöjligheter samt ett mindre sovrum med plats för säng och förvaring. Köket är modernt och funktionellt med köksluckor i ljuspigmenterad ekfanér, bänkskiva i kvartskomposit och rostfri kyl/frys samt integrerad diskmaskin i originalutförande. Här finns även en induktionshäll med inbyggnadsugn i underskåp samt en mikrovågsugn. Badrummet är elegant inrett med väggar och golv i vitgrå granitkeramik samt tvättmaskin och torktumlare. Hallen har ett golv av kokosmatta vilket är både praktiskt och snyggt. Övriga golv är av 2-stavs ekparkett.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Perstorpsvägen, Farsta, Stockholms kommun

Perstorpsvägen

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Folkhem Trä
4 945 000 kr
92 m²
4 rum
6 626 kr/mån
53 750 kr/m²

Södervänt gavelläge med stor balkong om ca 27 kvm in mot gård! Gavellägenhet om 4 rok, 92 kvm med trevligt läge mot föreningens gård. Stor balkong om ca 27 kvm som nås via dubbla pardörrar från både kök och vardagsrum. Genom ljusinsläpp från två väderstreck skapas en ljus och luftig känsla. Köket och vardagsrummet är snyggt sammanlänkade, vilket skapar en öppen och social atmosfär. Stort masterbedroom med gott om förvaringsmöjligheter samt två mindre sovrum med plats för säng och förvaring. Stort badrum och separat wc/dusch. Rymlig hall med förvaring i skjutdörrsgarderob. Köket är modernt och funktionellt med köksluckor i ljuspigmenterad ekfanér, bänkskiva i kvartskomposit i originalutförande och rostfri kyl/frys samt integrerad diskmaskin. Här finns även en induktionshäll med inbyggnadsugn i underskåp samt en mikrovågsugn. Badrummet är elegant inrett med väggar och golv i vitgrå granitkeramik samt tvättmaskin och torktumlare. Hallen har ett golv av kokosmatta vilket är både praktiskt och snyggt. Övriga golv är av 2-stavs ekparkett.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Perstorpsvägen, Farsta, Stockholms kommun

Perstorpsvägen

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Folkhem Trä
3 945 000 kr
64 m²
3 rum
5 076 kr/mån
61 641 kr/m²

Gaveltrea med generös balkong om 13,5 kvm! Modern och välutrustad 3:a med en yta på 64 kvadratmeter. Flexibel planlösning med frånvalsvägg. Här finns möjlighet att öppna upp mot vardagsrummet och göra detta till en tvåa! Generös balkong som nås via pardörrar från köket. Genom ljusinsläpp från två väderstreck skapas en ljus och luftig känsla. Köket och vardagsrummet är snyggt sammanlänkade, vilket skapar en öppen och social atmosfär. Stort masterbedroom med gott om förvaringsmöjligheter samt ett mindre sovrum med plats för säng och förvaring. Köket är modernt och funktionellt med köksluckor i ljuspigmenterad ekfanér, bänkskiva i kvartskomposit och rostfri kyl/frys samt integrerad diskmaskin i originalutförande. Här finns även en induktionshäll med inbyggnadsugn i underskåp samt en mikrovågsugn. Badrummet är elegant inrett med väggar och golv i vitgrå granitkeramik samt tvättmaskin och torktumlare. Hallen har ett golv av kokosmatta vilket är både praktiskt och snyggt. Övriga golv är av 2-stavs ekparkett.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Perstorpsvägen, Farsta, Stockholms kommun

Perstorpsvägen

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Folkhem Trä
2 495 000 kr
45 m²
2 rum
3 995 kr/mån
55 444 kr/m²

Uteplats i sydväst mot föreningens gård! Kvadratsmart och trevlig tvåa om 45 kvm i öppen planlösning. Rymlig uteplats i sydväst mot föreningens gård. Fint sovrum med bra förvaring. Köket är modernt och funktionellt med köksluckor i ljuspigmenterad ekfanér, bänkskiva i kvartskomposit och rostfri kyl/frys samt integrerad diskmaskin i orginalutförande. Här finns även en induktionshäll med inbyggnadsugn i underskåp samt en mikrovågsugn. Badrummet är elegant inrett med väggar och golv i vitgrå granitkeramik samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Hallen har ett golv av kokosmatta vilket är både praktiskt och snyggt. Övriga golv är av 2-stavs ekparkett.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss

Visar alla 5