Mäklare Anders Elbe

Anders Elbe

Om mig

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i drygt 15 år och har mycket stor erfarenhet från hundratals förmedlade bostäder och många av Stockholms allra mest exklusiva hem. Ni kommer känna er trygga i arbetet och försäljningen skräddarsys för högsta möjliga försäljningspris. Fokus på service och kvalitet är mitt mål för att du ska känna dig nöjd med affären. Hårt arbete och många affärer har gett mig erfarenhet och skickligheten som krävs för att maximera priset.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Adolf Fredriks Kyrkogata 3, 10 tr, Norrmalm, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 12:00
Adolf Fredriks Kyrkogata 3, 10 tr, Norrmalm, Stockholms kommun, bild 2
Adolf Fredriks Kyrkogata 3, 10 tr, Norrmalm, Stockholms kommun, bild 3

Adolf Fredriks Kyrkogata 3, 10 tr

Lägenhet
Norrmalm, Stockholms kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty

7 450 000 kr

65 m²

2 rum

3 292 kr/mån

114 615 kr/m²

Välplanerad och ljus våning med ett högt fritt läge, stor balkong och vidsträckt utsikt över hustak och kyrktorn. Bostaden har en tidlös och utsökt design i trä, marmor och mässing. Rymligt, platsbyggt kök med spegelglas i överskåpen och golvsocklar i råmässing, bänkskiva i Carrara marmor och köksdetaljer i mässing. Ugn från Bertazzoni och vitvaror från Siemens. Det stora fönsterpartiet och den öppna planlösningen ger en känsla av ljus och rymd. Stort sovrum med utgång till balkong mot gården. Klädkammare. Exklusivt badrum med designade kommoder i asiatisk marmor, takdusch och detaljer i mässing. Tvättmaskin och torktumlare. Genomgående vitoljad enstavsparkett i ek. The Corner House är ett vackert designat hus i hörnan av Adolf Fredriks Kyrkogata/Luntmakargatan. Huset är ritat av Wingårdhs Arkitekter och erbjuder ett svårslaget centralt boende som kryddas med vackra inredningsdetaljer – handplockade av Paris Forino – en av New Yorks mest eftertraktade och uppskattade inredningsdesigners. Stor balkong Vacker utsikt Bra skick Garage

  • Premium
Långstrandsuddsvägen 26, Malma, Värmdö kommun

Långstrandsuddsvägen 26

Villa
Malma, Värmdö kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty

20 750 000 kr

238 m²

5 rum

1 902 m² tomt

Sjötomt på Långstrandsudd med sandstrand & strålande utsikt över Malmafladen. Villan från 2008 är i modern design med panoramafönster från golv till tak mot glittrande vatten. Generösa sällskapsytor, uteplatser, eldstäder både inne och ute. Souterrängplan med sovrum som vetter mot vattnet. Tomten rymmer flera uteplatser, plana gräsytor, klippor och sandstrand. Runt hörnet ligger Fågelbro Golf & Country Club och bjuder på ett socialt sommarliv med folkaktiviteter, restauranger, stall och gym. Flera sommarkrogar finns lätt tillgängligt med båt eller bil. Närmast är Strömma, Värmdö Golf Club och Fågelbro. På Malma kvarn finns seglarskola, Svenska Kryssarklubben och på Långstrandsudd finns tennisbana.

Visar alla 2