Mäklare Helena Karnsund

Helena Karnsund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stallvägen 6, Almare Stäket, Upplands-Bro kommun
Stallvägen 6, Almare Stäket, Upplands-Bro kommun, bild 2
Stallvägen 6, Almare Stäket, Upplands-Bro kommun, bild 3

Stallvägen 6

Villa
Almare Stäket, Upplands-Bro kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty

19 800 000 kr

297 m²

10 rum

3 594 m² tomt

Denna herrgårdsliknande villa är sagolikt vackert beläget intill Almare Stäkets herrgård med natursköna omgivningar och underbara vyer i bästa miljö samt närhet till Mälarens vatten. Villan är uppförd 1994 i äldre stil och tillbyggd 2006, den är löpande renoverad och mycket väl underhållen med känsla och stil i påkostade materialval. Den omskrivna och exklusiva trädgården är indelad i olika rum med exotiska växter som ger en påtaglig känsla av Medelhavs lugn. Almare Stäkets herrgård har anor från 1500-talet och byggnaderna på området ger en underbar bykänsla som skapar hemtrevnad när du kör hem genom Almare Stäkets vackra allé. På fastigheten finns även ett gästhus med vidbyggt växthus och förrådsdel. Goda möjligheter att ställa upp egna hästar i det närliggande stallet med omgivande hagar. En unik möjlighet att överta ett exklusivt boende med bästa läge endast 25 minuter till Stockholm city och till Arlanda. Möblerbar entréhall med dubbel takhöjd och öppen spis, rummet öppnar upp mot spatiösa sällskapsytor. Här ses härligt stort vardagsrum med öppen spis, bibliotek/matsal och arbetsrum med kakelugn i fil. Sällskapsytorna flödar av ljus genom stora vackra fönsterpartier där man blickar ut över trädgård och omgivande hästhagar. Från vardagsrummet nås även den ljuvliga vinterträdgården som idag är möblerad som matsal för det stora sällskapet och med hela 16 glasade altandörrar mot trädgården. Från biblioteket finns utgång till den nyanlagda terrassen under tak. Modernt och nyrenoverat kök med lantligt touch, vedspis och separat matplats. I anslutning till köket ses en välutrustad tvättstuga. Grovingång med plats för av hängning och "hunddusch". På övre plan möts vi av ett rymligt sällskapsrum som öppnar upp mot sovrummen. Här ses ett rymligt "Master bedroom" med ett spatiöst och helt nyrenoverat badrum en suite med bastu och dubbla handfat. Ytterligare två bra sovrum med ett badrum i anslutning. Samtliga sovrum har klädkammare. På tomten finns även en separat gästbostad. En komplett lägenhet med badrum och kök på ca 45 kvm. I anslutning till gästbostaden finns ett stort uterum/växthus. Dessutom finns ett mindre garage/förråd på ca 15 kvm med laddbox. Vidare finns en terrass i väster med härlig utsikt över trädgård och hästhagar. Den stora trädgården, anlagd med drömmen om en engelsk parkträdgård, har inslag av ginkgo, valnöt, platan, mullbär, korstörne och mispel bland mycket annat. Mängder av pioner blommar i juni, liksom en variation av olika lökväxter. Detta är verkligen en trädgård som måste upplevas!

  • Premium
Södra Bäckahusvägen 37, Segelstorp Båstad, Båstads kommun
  • Budgivning pågår

Södra Bäckahusvägen 37

Tomt
Segelstorp Båstad, Båstads kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty

7 500 000 kr

1 897 m² tomt

Fastigheter med läge som detta kommer sällan ut till försäljning på Bjärehalvön. Dock finns nu möjlighet att lägga vantarna på denna fina tomt som ligger i första raden alldeles närmast naturreservatet och havet vid populära Segelstorpsstrand. Fastigheten om 1897 kvm är obebyggd och har varit i en och samma familjs ägo i många år. Det finns nu stora möjligheter för nästa ägare att skapa sitt eget drömboende på ett mycket privat läge med en enastående vy över havet och med naturreservatet som närmaste granne. Segelstorpsrand har sedan förra seklets början erbjudit sina besökare en mycket avkopplande och familjär atmosfär. Här kan du låta pulsen vila till utsikten över Kullahalvön och ta ett dopp i havet på en av halvöns skönaste stränder. Sandstranden är långgrund och barnvänlig. I Segelstorpstrand finns tennisbanor och paddelbanor. Under sommaren bedrivs simskola i utomhusbassäng och för dig som vill, traditionsenligt midsommarfirande på ängen vid sommaröppna ”Affären affären”. På Bjärehalvön är det nära till det mesta. Avstånden är korta mellan de tre huvudorterna Båstad, Torekov och Ängelholm. Föredrar du att låta bilen stå finns här både tåg och buss. Bjärehalvön - nordvästra Skånes pärla är förunnad en ovanligt vacker natur som är mäktig och varierande. Här finns stränder och strandängar men också dramatiska klippor och så Hallands Väderö som du når med egen båt eller charmigt dunkande fiksbåt från Torekov. Överallt på Bjärehalvön finns möjlighet till fysiska aktiviteter; vandring, cykling, golf, tennis, ridning, all sorts havsaktiviteter etc men också ett stort utbud av konst, kultur, mat, musik och total avkoppling. https://upplevbjare.se/bjarehalvon-nordvastra-skanes-parla/ Varmt välkomna till blivande Södra Bäckahusvägen 37!

Sjöbyggarevägen 2, Varan Torekov, Båstads kommun
Sjöbyggarevägen 2, Varan Torekov, Båstads kommun, bild 2
Sjöbyggarevägen 2, Varan Torekov, Båstads kommun, bild 3

Sjöbyggarevägen 2

Villa
Varan Torekov, Båstads kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty

14 500 000 kr

340 m²

13 rum

4 272 m² tomt

Strax utanför Torekov i eftertraktade Varan finner ni "Sjöbyggaregården" ursprungligen uppförd 1864 med två boningshus, gästhus samt stallbyggnad, naturskönt belägen med närhet till det mesta och drygt 3 km till Torekovs Kyrka. Denna trelängade skånegård har många vackra detaljer från tiden och är delvis moderniserad till att användas som kontor och bostäder omgiven av en parkliknande och lummig tomt samt en gruslagd gårdsplan. Fastigheten bjuder en huvudbyggnad om totalt 190 kvm boarea fördelat på 6 rum och kök, här ses bl a gedigna plankgolv, öppen spis och kakelugn, spröjsade fönster och spegeldörrar. Stenhuset om ca 150 kvm boyta + 100 kvm biyta och 7 rok är idag inrett som delvis bostad och delvis kontor och har många fina detaljer såsom fasta stallfönster, vackert golv av äldre tegel mm. Den tredje längan är en delvis oinredd lada. Gästhuset är rymligt och charmigt med vedspis och öppen spis och i behov av uppfräschning. Husen läts ursprungligen uppföras 1864 och är omskrivna och tidstypiska för den lantliga miljön på Bjäre. Dessa fyra separata och mycket charmiga byggnader ger gården inte bara en underbar atmosfär från en svunnen tid utan också en stor potential att skapa sitt eget drömboende för en stor familj, över generationer eller i kombination med hemmakontor eller bostad för uthyrning. Endast fantasin sätter gränser. Byggnader håller genomgående en normal standard. Allt vackert inramat av skog och ängar och närliggande gårdar, en lummig plan trädgård om 4272 kvm med trivsamma uteplatser fulländar känslan av livskvalitet och drömboende. Sammanfattningsvis en fastighet på en unik plats med ett naturskönt läge för den som söker det lilla extra, ett paradis på Bjärehalvön. Hjärtligt välkomna till en plats att trivas på!

  • Premium
Kattviksvägen 115, Väster/Norrviken, Båstads kommun
Kattviksvägen 115, Väster/Norrviken, Båstads kommun, bild 2
Kattviksvägen 115, Väster/Norrviken, Båstads kommun, bild 3

Kattviksvägen 115

Villa
Väster/Norrviken, Båstads kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty

8 950 000 kr

50 m²

2 rum

2 564 m² tomt

Välkommen till detta sommarparadis med oslagbar utsikt över hav och natur, en riktig liten pärla i sommarparadiset Båstad. Fastigheten har fantastiskt fint läge med utsikt över äppelodlingar, havet och det fantastiska landskapet i västra Båstad och samtidigt närhet till all puls och service. På den stora trädgårdstomten om drygt 2500 kvm ligger detta charmiga 30-talshus med fina detaljer från byggåret och stora härliga uteplatser med strålande utsikt. Här ses sällskapsrum och kök i öppen planlösning , ett sovrum, sovloft samt ett kaklat badrum. Genomgående furugolv, vackra innerdörrar och fönster samt tak öppet till nock. Den inglasade verandan med strålande havsutsikt över äppelodlingar används idag som matsal. Här finns även ett enklare gästhus med två sovrum, en nybyggd friggebod med stora glaspartier och terrass mot vattnet, idag inredd som sällskapsrum. På fastigheten finns även servicehus med extra dusch, toalett, tvättstuga, verkstad och vedbod. Med tillhörande gästhus har man idag 3 sovrum samt ett sovloft. Stor potential finns även för den som vill skapa sitt eget sommarparadis i ett härligt läge med strålande utsikt. Med över 2500 m² tomt utanför detaljplanerat område men ändå med direkt närhet till Båstad, finns här stora möjligheter att förverkliga sitt livs husdrömmar. Uppvuxen och lummig tomt med flertalet fruktträd, Rhododendron, magnolia samt många andra säsongsväxter på sluttningsläge med vacker utsikt över hela Laholmsbukten.

  • Premium
Bengt Langhs gata 7, Pålsjö Helsingborg norr, Helsingborgs kommun
Bengt Langhs gata 7, Pålsjö Helsingborg norr, Helsingborgs kommun, bild 2
Bengt Langhs gata 7, Pålsjö Helsingborg norr, Helsingborgs kommun, bild 3

Bengt Langhs gata 7

Villa
Pålsjö Helsingborg norr, Helsingborgs kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty

Pris saknas

469 m²

13 rum

2 101 m² tomt

Välkommen till ett av Helsingborgs vackrast belägna hem, en helt magnifik familjevilla vid Pålsjö skog med en vidunderlig havsutsikt över Öresunds glittrande vatten. Utsikten från trädgård samt flertalet rum i huset är helt bedårande och sträcker sig från Ven till Gilleleje i Danmark med världsarvslistade Kronborg i blickfånget. Villan, som varit i samma familjs ägo i över 40 år, erbjuder en väldigt trevlig planlösning och rikligt med välbevarade detaljer från tiden. Detta vackra hem ritades av arkitekt Ola Anderson och karaktäriseras av tidstypiska snickeridetaljer, vackra blyinfattade fönster, magnifika eldstäder samt stora sällskapsytor. Välkommen till en av Sveriges absolut bäst belägna villor!

  • Premium

Visar alla 5