Mäklare Helena Karnsund

Helena Karnsund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Karins väg 11, Hjälmsjön Örkelljunga, Örkelljunga kommun

Karins väg 11

Villa
Hjälmsjön Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
9 900 000 kr
380 + 85 m²
8 rum
3 281 m² tomt

Exklusiv familjevilla med pool och storslagen utsikt över Hjälmsjön. På första parkett och med ett högt läge invid Hjälmsjön och dess vackra omgivningar finner ni denna exklusiva och på kostade villa. Trevlig och spatiös planlösning där man i flertalet rum genom generösa fönsterpartier har en storslagen och helt fri utsikt ut över sjön, badbryggan och stranden. Under fyra decennier har fastigheten löpande utvecklats till ett drömboende som i samklang med naturen ger en maximal boendeupplevelse oavsett väder och årstid. Huset genomgick en övergripande ombyggnation 2008-2011 och erbjuder nu ca 380 kvm boyta fördelat på 8 rum och kök med 5 separata sovrum vilket gör huset lämpligt både som permanenthus, sommarställe för den stora familjen eller som generationsboende. På entréplanet möts vi av en välkomnande hall som öppnar upp mot ett spektakulärt sällskapsrum med tak till nock och fönster från golv till tak med magisk utsikt över sjön. Intill sällskapsrummet ett stort kök i stilren design och matplats för det stora sällskapet med glasade väggar mot vattnet. Även "master bedroom" med spatiöst badrum en suite och stora fönsterpartiet vetter mot vattnet. Flera utgångar till den längsgående altanen. Ytterligare två bra sovrum och groventré med gott om förvaring samt tvättmaskin och torktumlare finns på entréplanet. Garage med ingång direkt till huset. En trappa upp ses bibliotek/hall med öppen "balkong" mot sällskapsrummet samt 2 fina sovrum med platsbyggd förvaring. På souterrängplanet finns spaavdelning med inomhuspool och intilliggande gym samt badrum med bastu som bidrar till extra livskvalitet. Utgångar till nedre altanen med uteplats under tak och till trädgården samt bryggan och stranden. Den insynsskyddade trädgården i sydvästläge erbjuder flertalet väldisponerade uteplatser i olika väderstreck, plana gräsytor för lek och spel samt trevliga planteringar och stensättningar. Fastigheten fulländas av dess vackra läge vid Hjälmsjön med naturen i ständigt fokus samtidigt som ni bor på praktiskt avstånd till allt som kan tänkas behövas. En perfekt kombination av livskvalitet och drömboende för återhämtning och harmoni. Hjärtligt välkomna till Karins Väg 11.

Morfars väg 9, Torekov, Båstads kommun
  • Budgivning pågår
Morfars väg 9, Torekov, Båstads kommun, bild 2
Morfars väg 9, Torekov, Båstads kommun, bild 3

Morfars väg 9

Villa
Torekov, Båstads kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
7 900 000 kr
122 m²
6 rum
895 m² tomt

Nyproducerad och inflyttningsklar villa i Torekov. Förstklassigt boende med tillhörande gästhus och garage/förråd, allt nyproducerat och inflyttningsklart, med lugnt läge på återvändsgata i Torekov. Villan har en härlig rymd och ljusflöde via stora fönsterdörrar som ger en flytande känsla av inne och ute. Exteriören är smakfullt färgsatt och skapar en härlig känsla av svensk sommar. Inredningen är genomgående och håller hög nivå på materialval och kvalitet, här ses bl a platsbyggda snickerier från Linds snickerier och bänkskivor i Carraramarmor, påkostade vitvaror samt epoxibehandlade betonggolv med vattenburen golvvärme m.m. Även trädgården är anlagd och klar med tralldäck i söder och väster-läge som sammanbinder husen, kullerstensgångar, naturstensmurar och staket samt plana gräsytor och planteringar. Huvudbyggnaden har stora sällskapsytor med kök i öppen planlösning som nås via välkomnande entré med gäst-wc i anslutning. Här finns matplats för det stora sällskapet med vardagsrum i vinkel och tak till nock. Två bra sovrum med garderober i anslutning, glasade altandörrar samt ett exklusivt badrum helkaklat i grönt och vitt med duschhörna och platsbyggd kommod. Här ses även grovkök med separat entré, tvättmaskin/torktumlare, frånluftsvärmepump från Nibe, kyl/frys samt platsbyggd inredning. Samtliga rum har glasade utgångar till trädgården och altanen som även har pergola och infravärme. Gästhuset ligger i vinkel med huvudbyggnaden och binds samman av trätrallen. Här finns ytterligare två bra sovrum med glasade altandörrar samt ett gemensamt helkaklat badrum och entré. Garage/förrråd/gästrum, vilket husets ägare önskar, skapar en kringbyggd gård med skydd för både vind och insyn. Elbilsladdare och parkeringsplats. Trädgården är genomtänkt och insynsskyddad, omgärdad av staket i graneslanor, naturstensmur samt avenbokshäck. Uteplatser och trädäck är optimalt placerade i söder och väster för sol hela dagen. Plana gräsmattor för lek och spel. Vid behov finns infravärme och påkostad belysning i mässing och koppar. Välkommen på visning!

  • Premium
Fiskaregatan 4, Torekov centralt, Båstads kommun
Fiskaregatan 4, Torekov centralt, Båstads kommun, bild 2
Fiskaregatan 4, Torekov centralt, Båstads kommun, bild 3

Fiskaregatan 4

Villa
Torekov centralt, Båstads kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
11 900 000 kr
190 + 107 m²
8 rum
838 m² tomt

Familjevilla med centralt läge i Torekov och havsutsikt från altan i västerläge. Fiskaregatan löper parallellt med havet mellan Lotsgatan och Skepparegatan, det är ett inbjudande läge och vi möter en modern och tilltalande villa, nyligen renoverad och tillbyggd med känsla och stil i exlusiva materialval. Stora sällskapsytor, 5 sovrum och tre badrum (ett på vardera planet) samt stor potential i stor gårdsbyggnad. Privat och insynsskyddad trädgård med uteplatser i bästa solläge. Garage och parkeringsplatser. Entréplanet bjuder på härliga sällskapsytor för både representation och familjeliv kring den centralt placerade eldstaden. I öppen planlösning ses det nyrenoverade och välutrustade köket med utgång till trädgård och uteplats, en exteriör sällskapsyta under varma sommarkvällar med plats för både mingel och lek. I planet ses även entré med plats för avhängning, ett rymligt sovrum med utgång till altanen samt badrum med dusch och tvättstuga. Flertalet utgångar till terrasser och trädgård ger en flytande känsla av inne och ute. En trappa upp möts vi av ett allrum som omges av ett rymligt "master bedroom" med altan i väster med havsutsikt och kvällsol samt ytterligare ett sovrum/arbetsrum, klädkammare och ett helkaklat badrum. Källarplanet är smakfullt inrett med två fina gästrum med tillhörande badrum och rymligt sällskapsrum. Här ses även bra förrådsutrymmen, pannrum samt egen entré. Trädgården är insynsskyddad med en härlig uteplats i bästa solläge och plana gräsytor för barn att leka på, allt omgärdat av murar och plank. Rymlig och delvis isolerad garagebyggnad om ca 70 kvm inklusive förrådsdel. Från altanen på övre planet kan man följa solnedgången över Hallands Väderö och solens ljus får havet att bli både magiskt och vackert. Fastigheten har ett mycket bra läge nära havet, endast en knapp kilometer ifrån morgonbryggan och restauranglivet kring hamnen liksom till det populära Torekov hotell. Villan är modern och utsikten från altanen är fantastisk. Här är det nära till allt man kan önska; sällskapsliv, båt och strandliv, golf, tennis eller paddel - oavsett vad, har vi här en bostad där du upplever Torekov. Välkommen!

  • Premium
Kattviksvägen 115, Väster/Norrviken, Båstads kommun
Kattviksvägen 115, Väster/Norrviken, Båstads kommun, bild 2
Kattviksvägen 115, Väster/Norrviken, Båstads kommun, bild 3

Kattviksvägen 115

Villa
Väster/Norrviken, Båstads kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
8 950 000 kr
50 + 4 m²
2 rum
2 564 m² tomt

Välkommen till detta sommarparadis med oslagbar utsikt över hav och natur, en riktig liten pärla i sommarparadiset Båstad. Fastigheten har fantastiskt fint läge med utsikt över äppelodlingar, havet och det fantastiska landskapet i västra Båstad och samtidigt närhet till all puls och service. På den stora trädgårdstomten om drygt 2500 kvm ligger detta charmiga 30-talshus med fina detaljer från byggåret och stora härliga uteplatser med strålande utsikt. Här ses sällskapsrum och kök i öppen planlösning , ett sovrum, sovloft samt ett kaklat badrum. Genomgående furugolv, vackra innerdörrar och fönster samt tak öppet till nock. Den inglasade verandan med strålande havsutsikt över äppelodlingar används idag som matsal. Här finns även ett enklare gästhus med två sovrum, en nybyggd friggebod med stora glaspartier och terrass mot vattnet, idag inredd som sällskapsrum. På fastigheten finns även servicehus med extra dusch, toalett, tvättstuga, verkstad och vedbod. Med tillhörande gästhus har man idag 3 sovrum samt ett sovloft. Stor potential finns även för den som vill skapa sitt eget sommarparadis i ett härligt läge med strålande utsikt. Med över 2500 m² tomt utanför detaljplanerat område men ändå med direkt närhet till Båstad, finns här stora möjligheter att förverkliga sitt livs husdrömmar. Uppvuxen och lummig tomt med flertalet fruktträd, Rhododendron, magnolia samt många andra säsongsväxter på sluttningsläge med vacker utsikt över hela Laholmsbukten.

  • Premium

Visar alla 4