Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Norråvägen 2B, Stora Mellansjö, Huddinge kommun
  • Imorgon
Norråvägen 2B, Stora Mellansjö, Huddinge kommun, bild 2
Norråvägen 2B, Stora Mellansjö, Huddinge kommun, bild 3

Norråvägen 2B

Villa
Stora Mellansjö, Huddinge kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
14 995 000 kr
207 + 37 m²
6 rum
1 620 m² tomt

Villa på 244 kvm totalarea byggd 2010 i två plan på insynsskyddad sjötomt i Stora Mellansjö. Fyra sovrum varav en master suite med bastu och sjöutsikt från nästan alla rum. Dubbelgarage med golvvärme och gästhus med alla bekvämligheter. Lugna färger och kvalitativa materialval med klinker samt gedigna trägolv. Sociala ytor på entréplan med rymligt kök, matsal och sällskapsrum i öppen planlösning. Utgång till stor altan som sträcker sig längst med våningsplanets långsida mot vattnet. Nedre plan har även en rymlig hall med klinkergolv med ett badrum i anslutning. Dubbelgaraget nås genom tvättstugan. Separat sjöstuga samt redskapsbod. På övre plan finns ett stort sällskapsrum med balkong mot Magelungen samt en generös master suite med separat badrum med bastu och dressingroom. Sovrummet likväl bastun har strålande sjöutsikt. Stora fönsterpartier på båda planen tar tillvara på den strandnära placeringen och närheten till vattnet. Villan har renoverats invändigt under 2023 med nya ytskikt. Energieffektivt hus med bergvärme, vattenburen golvvärme, 3-glas fönster samt FTX-ventilation. Separat nyrenoverat gästhus från 1934 med nybyggd solterrass i två etage på ca 90 kvm, som också leder ner till bryggan. Tennisbana och badplats via samfällighet.

  • Premium
  • Energieffektiv
Vretlundsgatan 6, Eskilstuna / centralt, Eskilstuna kommun
  • Budgivning pågår
  • Idag
Vretlundsgatan 6, Eskilstuna / centralt, Eskilstuna kommun, bild 2
Vretlundsgatan 6, Eskilstuna / centralt, Eskilstuna kommun, bild 3

Vretlundsgatan 6

Villa
Eskilstuna / centralt, Eskilstuna kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
7 950 000 kr
387 + 162 m²
12 rum
1 691 m² tomt

Uppförd 1938 efter ritning av stadsarkitekt Frej Klemming. Tre plan på totalt 550 kvm samt inredningsbar vind. Varsamt renoverad de senaste åren med alla originaldetaljer bevarade. Stora sällskapsytor, terrasser, flera eldstäder och altaner för socialt umgänge. En del kan nyttjas som separat lägenhet. En villa som måste upplevas!

  • Premium
Williamslund 1, Mariefred, Strängnäs kommun
Williamslund 1, Mariefred, Strängnäs kommun, bild 2
Williamslund 1, Mariefred, Strängnäs kommun, bild 3

Williamslund 1

Villa
Mariefred, Strängnäs kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
6 495 000 kr
125 + 31 m²
5 rum
1 494 m² tomt

Sällsynt möjlighet att köpa obebyggd tomt med ett nyckelfärdigt hus på totalentreprenad från Trivselhus. Lätt sluttande tomt med närhet till natur och Mariefreds stadskärna. El, va samt fiber är framdraget. Tomten är ej bunden till husleverantör.

  • Premium
  • Nyproduktion

Visar alla 3