Mäklare Joachim Söderberg

Joachim Söderberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Boda Strandväg  163 - 165, Norrtälje - Klemensboda, Norrtälje kommun
  • Sön 5 maj

Boda Strandväg 163 - 165

Fritidshus
Norrtälje - Klemensboda, Norrtälje kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
23 000 000 kr
185 + 120 m²
4 rum
4 764 m² tomt

Med ett eftertraktat läge och anor från mitten av 1800-talet ligger detta charmiga skärgårdshemman. Två helt plana sjötomter med söderläge, fruktträd och syrener. Komplett byggnation med tre boningshus, lada och båthus invid stor brygganläggning. Ett underbart ställe med plats för släkt och vänner i bästa delen av Roslagens vackra skärgård.

  • Plus
Engelbrektsgatan 14, Östermalm, Stockholms kommun

Engelbrektsgatan 14

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
6 475 000 kr
43 m²
2 rum
vån 4/4
2 114 kr/mån
150 581 kr/m²

Välkommen till denna underbara 2:a som är synnerligen välplanerad och med bästa läge i sydväst mot innergård med balkong. Läget är högt och lägenheten har ett strålande ljusinsläpp samt en genomgående planlösning i ett lugnt och vackert gårdshus. En välskött förening med mycket god ekonomi och goda lokalintäkter i en representativ fastighet anno 1879 i Villastaden. Lägenheten, som är den enda på detta plan, är belägen på plan 4 i gårdshuset och välkomnar med trevlig hall och smart inbyggt utrymme för klädförvaring. Sovrum med mjuk heltäckande matta, plats för dubbelsäng, hel garderobsvägg med gott om förvaring samt fönster mot tyst innergård. Sällskapsrum och kök i en öppen tilltalande planlösning med plats för både soffa och matbord. Pardörrar ut till solig balkong i sydväst mot lugn och grönskande innergård. Köksdelen har vita släta luckor, bänkar av vit marmor, spishäll och ugn från Siemens, diskmaskin, integrerad kyl/frys, spotlights, fläkt och diskho med blandare i mässing. Längs hela väggen finns platsbyggda garderober från golv till tak, vilket ger ytterligare utmärkta förvaringsutrymmen. Totalt finns 10 garderober. Lägenheten är en tidstypisk sekelskiftesdröm som har en genomgående imponerande takhöjd om 3.40 och har en rad bevarade ursprungsdetaljer såsom trägolv, takstuckatur. Fräscht badrum med vitt kakel på väggar och marmorgolv (värme). Bänkskiva av marmor med infällt handfat. Vägghänd wc, tvätt/torkmaskin, duschhörna med dörr av härdat glas samt spotlights. Säkerhetsdörr. Tillhörande stort lägenhetsförråd på plan 3 i samma trapphus. Sammanfattningsvis är detta en pärla för dig som vill ha allt. En otroligt charmig, ljus och väldisponerad lägenhet med balkong i sydväst, ett stenkast från Stureplan.

  • Plus
  • Balkong
Nybylundsvägen 22, Norrtälje - Rådmansö, Norrtälje kommun

Nybylundsvägen 22

Fritidshus
Norrtälje - Rådmansö, Norrtälje kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
23 000 000 kr
303 + 20 m²
9 rum
39,2 ha tomt

Sjöställe ute på attraktiva Rådmansö i Roslagens skärgård. Större sommarvilla med privat infartsväg och grindar. Plana gräsytor och grusade gångar ner mot havet med stenskodd strandlinje, bryggor och båthus. Fastigheterna har en totalareal enligt skogsbruksplanen om ca 39 ha, varav ca 33 hektar är produktiv skogsmark. Virkesförrådet beräknas uppgå till ca 5 912 m³sk. Jakt och fiskerätt.

  • Plus
Duvedsbyn 185, Åre - Duvedsbyn, Åre kommun
Duvedsbyn 185, Åre - Duvedsbyn, Åre kommun, bild 2
Duvedsbyn 185, Åre - Duvedsbyn, Åre kommun, bild 3

Duvedsbyn 185

Fritidshus
Åre - Duvedsbyn, Åre kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
9 900 000 kr
1 080 m²
10 439 m² tomt

Millestgården driver hotell- och restaurangverksamhet och är beläget cirka 2 km väster om Duved i Åre kommun. Byggnaden, uppförd under 1940-talet, har genomgått renoveringar och moderniseringar de senaste åren. Huvudbyggnaden rymmer en hotell- och restauranganläggning med 26 gästrum samt en restaurangdel med matsal för cirka 60 gäster både inomhus och utomhus i trädgården. Restaurangen fokuserar på närproducerad mat, inklusive röding och ren på menyn. I huvudbyggnaden finns även en konferensavdelning, yogasal, gym och en relaxavdelning med bastu. Dessutom finns en stor magasinbyggnad med loge och en privat lägenhet för ägaren, samt en s.k. Jämtlandslänga.

  • Premium
Hållsnäs Villa Berg, Trosa - Tureholm, Trosa kommun
Hållsnäs Villa Berg, Trosa - Tureholm, Trosa kommun, bild 2
Hållsnäs Villa Berg, Trosa - Tureholm, Trosa kommun, bild 3

Hållsnäs Villa Berg

Fritidshus
Trosa - Tureholm, Trosa kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
23 000 000 kr
352 + 74 m²
5 rum
7 100 m² tomt

Enastående läge och utsikt över Hållsviken ända ut mot obruten havshorisont. Inbjudande byggnation med stor villa i herrgårdsstil, flera flyglar och sjöbod med brygganläggning. En fantastiskt fastighet med byggnation långt utöver det vanliga och plats för både släkt och vänner. Sann livskvalitet och drömboende med närhet till härlig ytterskärgård, fin golfbana och bara 10 minuter med bilen in till sommaridyllen Trosa.

  • Premium
Ytterån 673, Jämtland, Krokoms kommun

Ytterån 673

Gård/Skog
Jämtland, Krokoms kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
6 500 000 kr
207 + 97 m²
4 rum
6,7 ha tomt

Med ett fint läge invid Alsensjön ligger denna genuina fastighet med inbjudande gårdsbild och en vacker huvudbyggnad med tornrum. Ett riktigt naturskönt boende ca 40 minuter till skidåkningen i Åre, ca 20 minuter till Åre Östersund Airport och fint fiske i den inbjudande sjön efter både harr och öring. Ett härligt ställe som erbjuder sann livskvalitet och drömboende.

  • Plus
Knösan, Brudnäs Gård, Norrtälje - Brudnäs, Österåkers kommun

Knösan, Brudnäs Gård

Fritidshus
Norrtälje - Brudnäs, Österåkers kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
11 500 000 kr
204 + 10 m²
4 283 m² tomt

Sjöläge invid havet och bedårande utsikt över Brudnäs vackra parkmiljö med ståtlig allé, ängar och vackra ekar. Härlig sommar villa med stora sällskapsrum och fina vyer. Nere vid strandlinjen finns tillhörande sjöviste med sjöbod, bad- och båtplats.

  • Plus
Rörosvägen 154, Funäsdalen, Härjedalens kommun

Rörosvägen 154

Fritidshus
Funäsdalen, Härjedalens kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
9 500 000 kr
5 043 m² tomt

Ett härligt fjällboende i hjärtat av Funäsdalen, planerat av skidåkare för skidåkare, med kärlek även till sommarens alla aktiviteter. Totalt tre byggnader, varav huvudbyggnaden har byggts om från ett klassiskt värdshus till en privat lodge. De övriga två byggnaderna har nyttjats som vandrarhem för uthyrning. Samtliga byggnader erbjuder totalt 68 bäddar fördelade på 24 rum. Totalytan uppgår till 834 kvm. Det finns även outnyttjad byggrätt om totalt 178 kvm, samt möjlighet att förvärva grannfastigheten med byggrätt om 500 kvm BYA. Fastighetens byggnader renoverades under 2021.

  • Plus

Visar alla 8