Mäklare Lajla af Trolle

Lajla af Trolle

Om mig

Jag kombinerar arbete med det jag älskar mest - att hjälpa människor med ett av deras största livsbeslut. Något du alltid får om du anlitar mig är en positiv mäklare med driv och personliga engagemang. Jag drivs av att skapa nöjda kunder och att stödja mina säljare, entusiasm ligger bakom mitt engagemang. Varje försäljning är unik och kräver en egen strategi. Det handlar om att vad som är bäst för varje kund.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ängelholmsvägen 162, Båstad - Äppledalen, Båstads kommun
  • Ons 19 jun kl 17:00

Ängelholmsvägen 162

Villa
Båstad - Äppledalen, Båstads kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
5 495 000 kr
94 + 36 m²
4 rum
1 498 m² tomt

Huset som byggdes 1948 ligger högt med vacker vy över Laholmsbukten från samtliga våningsplan. Ljuset flödar, och från vår till höst njuter man av solen på terrassen och i trädgården. Husets entrévåning har öppen planlösning med en hall, gäst wc, vardagsrum, allrum med braskamin och kök. Även övervåningen har öppen planlösning och därtill ett badrum. Det finns möjlighet att dela av och skapa två separata sovrum. I källaren finns ytterligare ett rum som kan användas som sovrum. Huset behöver kärlek, vilket ger dig möjlighet att sätta din egen prägel och skapa ditt drömhus. Äppledalen ligger på en nedlagd fruktodling i Hallandsåsens sluttning. Det är ett barnvänligt område med promenadavstånd till förskola, grundskola och gymnasium samt Båstads centrum, och med cykel tar du dig snabbt till havet. Välkommen på visning! Fastighetsmäklare Lajla af Trolle 0763-44 37 00

  • Plus
Kommendörsgatan 9C, Malmö - Rörsjöstaden, Malmö kommun

Kommendörsgatan 9C

Lägenhet
Malmö - Rörsjöstaden, Malmö kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
3 195 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/4
4 352 kr/mån
45 643 kr/m²

I ett gårdshus från 1869 i en välskött förening på Kommendörsgatan nio finner du denna mycket trivsamma och sociala trea. Lägenheten har en spännande planlösning i fil med en härlig kombination av välbevarade attribut från byggnadsåret och en urban elegans. Tidstypiska valv och delar av gamla trapphus som bevarats och infogats i lägenheten. Bostaden passar perfekt för såväl en singel som ett par. Väl tilltagna sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Hallen och master bedroom skiljs med en glasvägg i industriell design. Det andra sovrummet används idag som en rymlig walk-in-closet men fungerar lika bra som arbetsrum eller sovrum. Genomgående vita väggar och slipade parkettgolv. Läget i Rörsjöstaden är oslagbart med en grönskande innergård, underbar arkitektur, parker och boulevarderna och Malmös stora utbud av butiker, restauranger, caféer, kultur ligger endast några minuter bort. Bostadsrättsförening med mycket god ekonomi och välskött fastighet.

Visar alla 2