Mäklare Sophie Broström

Sophie Broström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tunvägen 1B, Grind, Norrtälje kommun

Tunvägen 1B

Lägenhet
Grind, Norrtälje kommun
SMH Fastighetsmäklare i Norrtälje
1 695 000 kr
80,9 m²
3 rum
vån 0/1
5 686 kr/mån
20 952 kr/m²

Denna rymliga och välplanerade lägenhet på markplan erbjuder en underbar generös inglasad balkong som vetter mot söder, perfekt vid en återvändsgata. Då den ligger i ett lugnt och barnvänligt område, är den idealisk för familjer med närhet till förskolor och skolor. Med två mysiga sovrum, ett väl tilltaget vardagsrum och ett kök med gott om plats för matlagning och måltider, erbjuder denna lägenhet en bekväm och trivsam atmosfär. Den kaklade dusch/wc:n är utrustad med praktiska bekvämligheter, inklusive en tvättmaskin för extra bekvämlighet. Den inglasade balkongen är ett stort plus och skapar en förlängning av det inre utrymmet, med skjutbara glaspartier och persienner som ger möjlighet att anpassa sig efter väderleken. Utanför balkongen finns en liten gräsyta som du kan kliva ut på från balkongen. Markläget gör den särskilt tillgänglig och bekväm för alla, och med ett stort förråd intill ytterdörren på cirka 5 kvm, finns det gott om utrymme för förvaring av tillhörigheter och utrustning.

  • Balkong
Norrtäljevägen 94, Älmsta/Väddö, Norrtälje kommun
Norrtäljevägen 94, Älmsta/Väddö, Norrtälje kommun, bild 2
Norrtäljevägen 94, Älmsta/Väddö, Norrtälje kommun, bild 3

Norrtäljevägen 94

Gård/Skog
Älmsta/Väddö, Norrtälje kommun
SMH Fastighetsmäklare i Norrtälje
20 000 000 kr
260 m²
5 rum
32,5 ha tomt

Nu erbjuds Toftinge Gård, under fastighetsreglering vad gäller skog, vilket innebär att gårdens areal kommer uppgå till ca 33 ha, renodlat för hästhållning. Nuvarande ägare har utvecklat Toftinge Gård till ett välkänt hästcenter i branschen, genom att bygga till och anpassa byggnader och hela området efter just hästverksamhet. Här finns förutom skog, ca 22 ha, flera stall, (totalt 50 boxplatser) ridhus, förråd, maskinhall, skrittmaskin, rehabklinik med sänkbart vattenlöpband, flertalet beteshaga och rasthagar, uteboxar, oval- och passbana med startboxar, ridslinga på 2,5 km och brygga med båtplats i sjön Bornan. Till allt detta också två boningshus, den stora mangårdsbyggnaden från sekelskiftet på fem rum och kök, med flertalet kakelugnar och vedspis och den gamla "Drängstugan" på fyra rum och kök som med fördel kan användas i verksamheten eller hyras ut.

  • Premium
Grindvägen 3A, Grind, Norrtälje kommun

Grindvägen 3A

Lägenhet
Grind, Norrtälje kommun
SMH Fastighetsmäklare i Norrtälje
1 625 000 kr
68 m²
2 rum
vån 0/1
4 882 kr/mån
23 897 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade lägenhet med två rum och kök. Lägenheten genomgick en omfattande renovering för några år sedan, inklusive ett nytt och modernt kök. Duschrummet är elegant kaklat och stambytt år 2002 för att säkerställa långvarig kvalitet. Balkongerna har förlängts och fått glasade skjutdörrspartier, med utgång till gräsmattan. Sovrummet är rymligt med gott om förvaringsmöjligheter, och det finns även ett extra rum som kan användas som förråd eller kontor. Lägenheten har vackra parkettgolv och målade/tapetserade väggar som ger ett harmoniskt intryck. Dessutom är tillgängligheten utmärkt, med direkt tillgång från entrén utan trappor. Närliggande mataffärer, stadsbussar och grönområden gör detta till ett bekvämt och trivsamt boende.

  • Balkong
Bromstensvägen 9, Söderby-Karl, Norrtälje kommun
Bromstensvägen 9, Söderby-Karl, Norrtälje kommun, bild 2
Bromstensvägen 9, Söderby-Karl, Norrtälje kommun, bild 3

Bromstensvägen 9

Villa
Söderby-Karl, Norrtälje kommun
SMH Fastighetsmäklare i Norrtälje
5 995 000 kr
205 + 155 m²
8 rum
5 535 m² tomt

Välkommen till Bromstensvägen i Söderby-Karl! Denna fastighet erbjuder en imponerande kombination av bekvämlighet och rymd. Med ett stort industrigarage, carport och ett rymligt hus är detta det perfekta hemmet för en stor familj eller för dig som värdesätter generöst utrymme och kanske vill bedriva företag på hemmaplan. Huset har för närvarande fyra sovrum, men det finns möjlighet att skapa ytterligare två. Du kommer att uppskatta de charmiga eldstädarna, inklusive murade spisar och en vedspis i köket, som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Renoverade och kaklade våtutrymmen samt en gästtoalett bidrar till bekvämligheten. Förutom sovrummen finns även ett bibliotek med inbyggda bokhyllor, bastu, hobbyrum och tvättstuga. Förvaringsmöjligheterna är utmärkta med flera förråd, inklusive en matkällare. Den vackra, svagt sluttande naturtomten är omgiven av ekbackar och erbjuder flera uteplatser, några under tak och andra på trädäck. Ett SPA-bad och ett uterum förhöjer ytterligare känslan av lyx och avkoppling. För familjer med barn finns förskola och grundskola i närheten, endast cirka 7 km från fastigheten i Svanberga. Dessutom finns en busshållplats bara några minuters promenad från huset, vilket ger enkel åtkomst till kollektivtrafik. Som ett modernt inslag har solceller installerats under 2024.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Bergsgatan 14 E, Centralt, Norrtälje kommun
  • Budgivning pågår

Bergsgatan 14 E

Lägenhet
Centralt, Norrtälje kommun
SMH Fastighetsmäklare i Norrtälje
1 795 000 kr
61,6 m²
2 rum
vån 3/3
3 231 kr/mån
29 140 kr/m²

Denna 2:rok med balkong mot kvällssol och en fransk balkong med utsikt ut över Norrtälje hamn, har renoverats vad gäller ytskikt och kök. Stora rum såväl, vardagsrum som sovrum och bra planerat kök. Gott om utrymme för matplats vid fönster med utsikt. Hallen har gott om förvaring i form av en skjutdörrsgarderob. Den helkaklade duschen är stambytt år 2019 och rymmer även en kombimaskin (tvätt/tork). Mycket centralt läge, med all service du kan tänka dig utanför dörren.

  • Balkong
Banvaktarstigen 1, Skebobruk, Norrtälje kommun
  • Idag kl 15:30

Banvaktarstigen 1

Fritidshus
Skebobruk, Norrtälje kommun
SMH Fastighetsmäklare i Norrtälje
2 495 000 kr
43 + 20 m²
3 rum
3 140 m² tomt

Välkommen till Banvaktarstugan strax norr om Skebobruks samhälle. Denna fastighet har varsamt renoverats för att kunna behålla det tidstypiska från slutet av 1800-talet. Boningshus med bl a två fungerande eldstäder och högt i tak. Flertalet byggnader på den plana trädgårdstomten bl a en gäststuga med stort altandäck, lusthus och bastu. Till detta även ett SPA-bad. Nära till busshållplats med direktbussar till Norrtälje och Stockholm. Fastigheten är vinterbonad.

  • Plus
Sundavägen 22, Sunda, Blidö, Norrtälje kommun

Sundavägen 22

Fritidshus
Sunda, Blidö, Norrtälje kommun
SMH Fastighetsmäklare i Norrtälje
10 950 000 kr
139 m²
5 rum
5 ha tomt

Välkommen till denna fastighet som erbjuder stora markområden med sjötomt på drygt 5 ha och strandlinje på ett par 100 m samt eget vatten på drygt 4,4 ha. Byggnaden som är uppförd 2020, är en enplansvilla/fritidshus i en modern stil med rena exklusiva materialval och funktionalism. Fyra hela sovrum, två dusch/wc varav ett med angränsande tvättstuga. Kök och matplats samt vardagsrum i öppen planlösning. Stora fönster med altandörrar ut till det stora trädäcket, som har uteplatser i alla väderstreck och med en underbar utsikt ut mot havsviken som ligger ca 60 m från boningshuset eller den gamla fruktträdgården med äpplen, plommon. körsbär och gräsytor. Vattenburen golvvärme i samtliga rum och en braskamin. Fastigheten har stora marker på hela 50 427 kvm mark och 43 176 kvm vatten. Marken är den mark som tidigare tillhörde den gamla stamfastigheten och sträcker sig med en lång strandlinje på ett par 100 m längst med Sikmarsundet mot söder. På marken finns badklippor, ängar, fotbollsplan och skog. Fastigheten ingår i en samfällighet, som har del i vägar, vatten och avlopp, renhållning och även båtplats i området. Jaktmöjligheter.

  • Uteplats
Odengatan 6 B, Centralt, Norrtälje kommun
  • Budgivning pågår

Odengatan 6 B

Lägenhet
Centralt, Norrtälje kommun
SMH Fastighetsmäklare i Norrtälje
3 595 000 kr
101 m²
4 rum
6 619 kr/mån
35 594 kr/m²

Denna etagélägenhet är en oas när det kommer till gemensamma utrymmen och utomhusmiljöer. Två inglasade och rymliga balkonger, belägna på varje våningsplan och som fångar kvällssolen från nordväst. Dessutom erbjuds ett modernt kök med plats för matbord och en vardagsrumsmiljö. Två helkaklade våtutrymmen, varav det ena utrustat med badkar och det andra med en bekväm dusch. De tre sovrummen inkluderar ett med en stor klädkammare och fönster som ger ett härligt ljusinflöde. I badrummet finns det under tvättbänk en tvättmaskin, torktumlare och väggskåp. I föreningen finns dessutom garage, carport, förråd och uthyrningsrum.

  • Plus
  • Balkong
Asteroidvägen 17D, Solbacka, Norrtälje kommun

Asteroidvägen 17D

Lägenhet
Solbacka, Norrtälje kommun
SMH Fastighetsmäklare i Norrtälje
1 495 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/1
4 181 kr/mån
28 208 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma tvårumslägenhet belägen i det populära området Solbacka. Lägenheten erbjuder ett mysigt sovrum med en praktisk klädkammare, som för närvarande används som ett extra sovrum. Detta ger flexibilitet och utrymme för att skapa sitt eget boende efter de önskemål man har. Den ljusa och öppna planlösningen integrerar kök, matplats och vardagsrum i en enhet. Stora fönster gör att lägenheten känns stor och luftig och balkongen i söder får det att bli än mer soligt och luftigt. I området finns det förskolor och skolor, dessutom finns det goda kommunikationsmöjligheter med närhet till bussar, vilket gör det enkelt att ta sig in till centrala delarna av Norrtälje. Förråd i separat länga.

  • Balkong
Domherrevägen 4D, Norgegärdet, Norrtälje kommun

Domherrevägen 4D

Lägenhet
Norgegärdet, Norrtälje kommun
SMH Fastighetsmäklare i Norrtälje
1 195 000 kr
37,8 m²
1 rum
vån 2/3
2 015 kr/mån
31 614 kr/m²

Liten lägenhet i en förening med bra ekonomi och låg belåning. Sovalkov, trivsamt vardagsrum och kök med all maskinell utrustning. Dusch/wc med våtrumsmatta och tapet. Gott om förvaring i hall. Fransk balkong mot fin innergård. Nära till kommunikationer och ca 20 min promenadväg in till centrala Norrtälje. Fina grönområden.

Toftingedalsvägen 45 (tomt 19), Älmsta/Väddö, Norrtälje kommun

Toftingedalsvägen 45 (tomt 19)

Tomt
Älmsta/Väddö, Norrtälje kommun
SMH Fastighetsmäklare i Norrtälje
1 200 000 kr
1 035 m² tomt

Söker du en tomt för att bygga ditt fritidshus eller ditt permanentboende på, finns den i Toftinge Dal. Här har under årens lopp vuxit fram ett bostadsområde med fristående villor, där det finns både fast- som fritidsboende. Kommunalt vatten och avlopp fram till tomtgräns samt fiber. Anslutningskostnaden för det kommunala vattnet och avloppet samt el ingår i tomtpriset. Anslutningskostnad för fiber tillkommer. I området är vägar och belysning anlagda. Fastigheten kommer ingå i en samfällighet och är inte bunden till någon husleverantör. Det innebär att du själv bestämmer vilket hus du vill uppföra. Boningshus får enligt detaljplan ha en byggyta på max 150 kvm men får vara i 1 1/2-plan med en komplementsbyggnad/garage på 50 kvm byggyta.

Villatomter med nyckelfärdiga hus i Toftinge Dal, Älmsta., Älmsta/Väddö, Norrtälje kommun

Villatomter med nyckelfärdiga hus i Toftinge Dal, Älmsta.

Villa
Älmsta/Väddö, Norrtälje kommun
SMH Fastighetsmäklare i Norrtälje
fr. 3 145 000 kr
1 366 m² tomt

Söker du ett nybyggt hus som fritids- eller som permanentboende? Nu släpps nästa etapp av bebyggelsen i Toftinge Dal. Villatomter med nyckelfärdiga hus. Boningshus får enligt detaljplan ha en byggyta på max 150 kvm men får vara i 1 1/2-plan med en komplementsbyggnad/garage på 50 kvm byggyta. Tomterna är på ca 1000 kvm. Priserna är nyckelfärdigt hus i standardutförande inkl tomt och grund utom på 1 1/2-plans hus där kostnad för inredd övervåning tillkommer om ni önskar den inredd.

  • Plus
  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 12