Mäklare Anna Sjögren

Anna Sjögren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Nybrogatan 87A, Östermalm, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 17:30

Nybrogatan 87A

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
SMH Living
3 350 000 kr
27 m²
1 rum
vån 1/4
1 444 kr/mån
124 074 kr/m²

På attraktiva Nybrogatan finner du denna kvadratsmarta hörnlägenhet med soldränkt balkong i västerläge. Mycket ljus, hemtrevlig och optimalt planerad lägenhet i högt och fritt gårdsläge med fantastisk utsikt över härlig grönska. Här erbjuds en fin bostad med trevlig social planlösning. Vackra brädgolv i original, stora fönsterpartier i två väderstreck, väl tilltagen takhöjd och välbevarade originaldetaljer anno 1927. Här bor du med direkt närhet till Östermalms bästa kvarterskrogar, Östermalmstorg och grönskande Humlegården och Lill-Jansskogen. Skuldfri HSB-förening som äger marken. Den perfekta bostaden - både för singeln och för paret. En bostad att trivas i och längta till - välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Valhallavägen 14A, null, Stockholms kommun

Valhallavägen 14A

Lägenhet
Stockholms kommun
SMH Living
5 995 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
2 259 kr/mån
107 054 kr/m²

Enastående sekelskifteslägenhet anno 1905 med pampiga originalstuckaturer, vackra takrosetter, stora fönsterpartier med djupa och speglade nischer, vackra brädgolv och över 3 meter i takhöjd! Här erbjuds en stilren bostad i exceptionellt skick med moderna bekvämligheter och sociala ytor. Bostaden får ett magiskt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna i två väderstreck. Modernt vitt kök som erbjuder rejält med förvaring i flertalet köksskåp och mycket goda arbetsytor på den exklusiva bänkskivan i carraramarmor. Från köket nås bostadens rymliga balkong med utsikt över härlig grönska och lummig innergård med sol från tidig eftermiddag till kväll. Ljust och stort vardagsrum som erbjuder plats för soffgrupp, fåtölj, matplats, tv-möbel och annat önskvärt möblemang. Väl tilltaget sovrum beläget mot lugn innergård. Ingång till bostadens generösa klädkammare som erbjuder gott om förvaring hela vägen upp till tak. Stilrent, helkaklat badrum med dusch. Elegant och rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Välskött fastighet uppförd 1905. Skuldfri förening!

  • Balkong
Brahegatan 33, Östermalm, Stockholms kommun

Brahegatan 33

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
SMH Living
9 975 000 kr
81 m²
3 rum
vån 0,5/3
3 895 kr/mån
123 148 kr/m²

Välkommen till denna sekelskiftesdröm på en av Östermalms bästa adresser. På populära och trivsamma Brahegatan finner du denna 3:a om 81 väldisponerade kvm i fint skick. Här finns bevarade attribut anno 1880 såsom detaljer i form av vacker välfungerande kakelugn, förtjusande stuckaturer, takrosetter, vackra pardörrar, höga golvlister, spröjsade fönster med djupa, speglade nischer, vackra originalgolv och generös takhöjd på 3,3 meter. Här erbjuds en stilren bostad i fint skick med moderna bekvämligheter och sociala ytor. Praktiskt kök som erbjuder rejält med förvaring i köksskåp och lådor hela vägen upp till tak samt mycket goda arbetsytor. Plats för matbord. Välplanerat och rymligt vardagsrum som erbjuder gott om plats för såväl soffmöblemang, tv-möbel och annan önskvärd möblering. Sovrummen erbjuder generösa ytor för dubbelsäng, extra förvaring, kontorsutrymme eller annan önskvärd möblering om så skulle önskas. Stilrent, helkaklat badrum med badkar. Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. Genomgående vackra golv och ljusa väggar i sobra färger. Välskött fastighet anno 1880. I denna fina lägenhet bor du på en av Stockholms mest populära adresser med direkt närhet till Östermalms bästa kvarterskrogar, Humlegården, Stureplan, Östermalms Saluhall, Lill-Jansskogen och Karlaplan. Området är känt för sin imponerande arkitektur och de stora kulturarven, men erbjuder också mycket mer. Med närhet till vatten, grönska och naturen; även till pulsen, shopping, kvarterskrogar och uteliv finns allt man kan önska sig här! Varmt välkommen på visning av denna pampiga och spatiösa sekelskiftesdröm, invid Humlegården!

  • Hiss

Visar alla 3