Mäklare Ellen Lundstedt

Ellen Lundstedt

Om mig

Att byta bostad är en av de största affärerna du gör i ditt liv Jag finns här för att ge dig en trygg och bra upplevelse på din resa till din livs bästa affär! Som mäklare är jag energisk, driven och resultatinriktad. För mig är varje affär och möte unikt där jag vill anpassa mig efter just dina behov för att nå bästa möjliga resultat. En lyckad försäljning är aldrig en tillfällighet, jag ser fram emot att höra från dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Södra vägen 51, Kvarnholmen, Nacka kommun
  • Imorgon kl 14:15
Södra vägen 51, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 2
Södra vägen 51, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 3

Södra vägen 51

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
SMH Living
6 595 000 kr
86 m²
3 rum
vån 5/7
6 373 kr/mån
76 686 kr/m²

Välkommen till denna stilrena bostad i utmärkt skick med moderna bekvämligheter, sociala ytor och fantastiska förvaringsutrymmen. Bostaden får ett magiskt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna i två väderstreck. Stor balkong med härlig utsikt över Svindersviken och Ryssbergens naturreservat. Möblerbart för soffgrupp, cafébord, stolar samt blommor i lådor och krukor. Stilfullt kök i öppen planlösning mot vardagsrum som erbjuder rejält med förvaring i köksskåp upp till tak och mycket goda arbetsytor. Gott om plats för matbord för det större sällskapet. Välplanerat och rymligt vardagsrum som erbjuder gott om plats för såväl soffmöblemang, tv-möbel och annan önskvärd möblering. Två rogivande sovrum med plats för dubbelsäng, arbetsyta och extern förvaring. Ett helkaklat badrum med dusch och egen tvättsektion. Nybyggd fastighet med en förening som äger marken. Här bor du på den populära södra sidan av Kvarnholmen med direkt närhet till det glittrande vattnet och naturen. Här finns gott om möjligheter till friluftsliv med närliggande promenadstråk längs vattnet och grönområden som Nyckelviken och Djurgården. Kvarteren är väl försedda med restauranger, kaféer, livsmedelsbutiker och andra bekvämligheter, vilket skapar en bekväm vardagsmiljö. Dessutom erbjuder Kvarnholmen goda kommunikationer med närhet till buss- och båtförbindelser, vilket gör det till en praktisk och attraktiv plats att bo på. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Södra vägen 49, Kvarnholmen, Nacka kommun
  • Imorgon kl 13:15
Södra vägen 49, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 2
Södra vägen 49, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 3

Södra vägen 49

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
SMH Living
6 895 000 kr
78 m²
3 rum
vån 4/6
5 976 kr/mån
88 397 kr/m²

Drömmer du om en social, öppen och lyxig hörnlägenhet med stor terrass ? Då har du hittat rätt! Nu saluförs äntligen en lägenhet i bostadsrättsföreningen Kvarnholmen Södra med stor terrass. Fördelat på 78 kvadratmeter finner du bland annat en öppen och trevlig planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar en härlig rymd. Terrassen är stor med plats för såväl odling, sittgrupper som trevliga grillmiddagar och är belägen i söderläge med vackra Svindersviken som utsikt. Här finner du även två sovrum, varav det större har en anslutande klädkammare komplett med Mirro system för optimal förvaring. Stort och rymligt badrum med tillhörande tvättsektion. Tack vare fönster i två väderstreck är lägenheten extra ljus och härlig. Här bor du på den populära södra sidan av Kvarnholmen med direkt närhet till det glittrande vattnet och naturen. Här finns gott om möjligheter till friluftsliv med närliggande promenadstråk längs vattnet och grönområden som Nyckelviken och Djurgården. Kvarteren är väl försedda med restauranger, kaféer, livsmedelsbutiker och andra bekvämligheter, vilket skapar en bekväm vardagsmiljö. Dessutom erbjuder Kvarnholmen goda kommunikationer med närhet till buss- och båtförbindelser, vilket gör det till en praktisk och attraktiv plats att bo på. Varmt välkommen till din nya pärla på Kvarnholmen!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Johannesgatan 10, Norrmalm, Stockholms kommun

Johannesgatan 10

Lägenhet
Norrmalm, Stockholms kommun
SMH Living
4 795 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/4
4 331 kr/mån
95 900 kr/m²

Renoveringschans! Skapa din drömbostad i denna charmig tvåa med bevarade originaldetaljer anno 1938 så som serveringsgång, fönsterbräden av marmor, påtaglig rymd, vackra tidstypiska handtag och fiskbensparkett i original! Här erbjuds en yteffektiv bostad med sociala ytor och väl tilltagen takhöjd. Balkong i soligt och högt läge mot trevlig innergård och rogivande utsikt över himmel, takåsar, tinnar och torn. Stora fönster i högt läge ger ett underbart ljusinsläpp till denna genomgående och trevliga planlösning. Bostadsrättsföreningen Torkan 13 är välskött med en god ekonomi och låg belåning. Dessutom äger föreningen marken. I föreningen finns även en gemensam takterrass som bjuder på utsikt över hela östra Stockholm. Läget är i en klass för sig, beläget på en lugn återvändsgata med närhet till grönområden som Johannesparken och Humlegården. Dessutom omges du av ett många trevliga restauranger, caféer och butiker som är inom bekvämt räckhåll. Dina kommunikationsmöjligheter är utmärkta med tunnelbana och busslinjer runt hörnet. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3