Mäklare Victoria Vestberg

Victoria Vestberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hunsbo 968, null, Söderhamns kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00

Hunsbo 968

Fritidshus
Söderhamns kommun
875 000 kr
68 + 22 m²
4 rum
2 070 m² tomt

Varmt välkomna till Hunsbo och detta trivsamma fritidshus med naturskönt läge. Stugan med sina 68 kvm inrymmer tre sovrum, ett allrum med öppen spis och vackert trägolv, ett ljust och trivsamt kök samt en vedeldad bastu. Fastigheten är vackert belägen med utsikt mot Hunsbosjön där man även har tillgång till brygga (delas med granne). På tomten finns en större gäststuga med kakelugn samt en fin lekstuga. Till fastigheten hör aven en carport samt ett förråd i plåt. Ett perfekt ställe att träffas med släkt och vänner och koppla av på helger och semester. Stugan har en avkopplande atmosfär där du kan varva ner och njuta av lugnet. Den vackra miljön runt huset erbjuder en mängd aktiviteter och möjligheter. Njut av vandring i skogen, avkopplande stunder vid vattnet eller kanske en cykeltur i den friska luften. Ett perfekt ställe att fly från vardagens stress och uppleva total harmoni och ro. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Froms väg 10, null, Söderhamns kommun

Froms väg 10

Villa
Söderhamns kommun
650 000 kr
76 m²
3 rum
3 270 m² tomt

Välkommen till Froms Väg 10! Här erbjuds ett putsat hus med stor vacker trädgård och odlingsmöjligheter. Huset har en vacker terass med utsikt mot Bergviken, ett ljust kök med plats för matgrupp och ett vardagsrum med braskamin och öppen planlösning. Ett vardagsrum på övre plan med härligt ljusinsläpp samt ett källarplan med bastu, tvättstuga och gillestuga. Med huset kommer en stor vacker trädgårdstomt med fruktträd, perenna växter, trädgårdsland och bärbuskar samt ett stort växthus. Här kan du njuta av tystnaden och den vackra lummiga trädgården. Här kan du bo permanent eller bo delvis som ett fritidshus. En dröm för dig som älskar att odla! Froms väg är ett lugnt och barnvänligt område med skogen som granne och samtidigt har man närhet till skola, förskola, mataffär, loppis m.m. samt gångavstånd till badet i Bergviken. Varmt välkommen att boka dig på visning!

Abraham bäckgatan 11D, null, Söderhamns kommun

Abraham bäckgatan 11D

Lägenhet
Söderhamns kommun
510 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3
4 299 kr/mån
8 644 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma lägenhet! På Abraham bäckgatan 11D hittar du denna rymliga tvåa med trevligt ljusinsläpp, härlig planlösning med stora sociala ytor i vardagsrummet där man får plats med både matgrupp och soffa. Ett stort sovrum med en garderobsvägg med mycket förvaring. Badrum med WC, tvättställ och dusch. Ett ljust och trevligt kök med plats för mindre matgrupp. Lägenheten erbjuder balkong med härligt solläge samt hiss. Här på Abraham bäckgatan har du nära till centrum, restauranger, Hällåsen som inkluderar simhall, padelhall, tennishall, bandyhall, skidspår m.m här finns också naturen och badet vid Färssjön nära. Från Söderhamn finns pendeltåg med ca 45 minuters restid till Gävle eller ca 30 minuter till Hudiksvall. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Balkong
  • Hiss
Olsbackavägen 12, null, Söderhamns kommun

Olsbackavägen 12

Villa
Söderhamns kommun
1 400 000 kr
108 m²
5 rum
1 087 m² tomt

Till salu hittar du denna 1-plansvilla (med stort allrum, övre plan) på trevliga Olsbackavägen i Marmaverken! Här får du verkligen den perfekta familjevillan med ett fräscht kök, tvättstuga, 3 sovrum, ett rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp, inglasad altan, renoverat badrum samt på övre plan ett stort allrum med plats för biljardbord eller möjlighet att göra fler sovrum. Fler fördelar är ett fristående garage med förråd samt att fiber finns indraget. Tomten är plan och gränsar mot parkområde, perfekt för utomhusaktiviteter. Här bor du i ett lugnt område med närhet till Både Söderhamn och Bollnäs. Välkommen med din anmälan till visning av detta härliga hus!

Långrörsgatan 22, null, Söderhamns kommun

Långrörsgatan 22

Villa
Söderhamns kommun
1 425 000 kr
122 + 52 m²
4 rum
726 m² tomt

Välkommen till denna trivsamma och välskötta villa med bra läge i området efter lugn gata och endast ett stenkast från Sandarne skola samt gångavstånd till Sandarne båtklubb. Huset har en trevlig planlösning och genomgående fräscha ytskikt samt praktisk uppvärmning via bergvärme. Denna bostad har en välordnad och solig tomt samt en fin inglasad altan i söderläge. På tomten finns även ett rymligt dubbelgarage. På varma sommardagarna har du dessutom cykelavstånd till Stenö havsbad. Passa på att boka dig på visning!

  • Plus
Vinkeln 5, null, Söderhamns kommun

Vinkeln 5

Fritidshus
Söderhamns kommun
900 000 kr
30 + 14 m²
3 rum
1 443 m² tomt

Med ett fint läge nära havet ligger detta vinterbonade fritidshus med härlig veranda, stort soldäck och trägolv i större delen av huset. Här finns ett allrum med öppen spis, köksdel med smalspis, WC och två mindre sovrum. Stugan är belägen på en härlig naturtomt. Från fastigheten är det ca 600 meter till havet där det finns en fin gemensam sandstrand och möjlighet till båtplats. På fastigheten finns även en gäststuga med två bäddar, redskaps/vedbod samt en separat stuga för dusch, bastu och tvätt. Passa på att boka dig på visning innan någon annan hinner före

  • Plus
Ringvägen 9D, null, Söderhamns kommun

Ringvägen 9D

Lägenhet
Söderhamns kommun
600 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/3
3 121 kr/mån
10 000 kr/m²

Passa på att ta del av möjligheten att bli ägare till en ljus och välplanerad tvårumslägenhet belägen på eftertraktade Ringvägen med gångavstånd till centrum! I den låga månadsavgiften om 3121 kr ingår Telia bredband, IP telefoni och tv-kanaler. Denna bostad är fint renoverad och präglas av öppna, inbjudande sociala utrymmen som förhöjs av ett utmärkt naturligt ljus, vilket bidrar till en avkopplande och behaglig atmosfär. Belägen på byggnadens översta våning, erbjuds man en fin utsikt över omgivningarna från två olika håll, vilket garanterar ett privat och ostört boende. I denna bostad finns såväl tvättmaskin som diskmaskin samt från vardagrummet utgång till en härlig balkong. Föreningen är välskött och stabil med fina grönytor. Här finns: övernattningsrum, bastu och dusch, festlokal, uterum, boulebana, cykelrum, och skyddsrum. Njut av det bekväma livet här, med närheten till Hällåsen/Hällmyra friluftsområde som inkluderar: simhall, padelhall, tennishall, bandyhall, skidspår m.m. bara några minuts promenad bort, effektiva bussförbindelser till centrum, grönskande skogspartier, pizzeria, sjukhus och mycket mer! Från Söderhamn finns pendeltåg med ca 45 minuters restid till Gävle eller ca 30 minuter till Hudiksvall. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att lämna en intresseanmälan!

  • Balkong
Björneborgsvägen 6, null, Söderhamns kommun
  • Fre 3 maj kl 16:00

Björneborgsvägen 6

Villa
Söderhamns kommun
1 750 000 kr
174 + 13 m²
6 rum
1 028 m² tomt

Välkommen till denna rymliga och fräscha villa om 6 r.o.k. (174 + 13 m²) belägen i Bergvik. Bostaden har en ljus och öppen planlösning och erbjuder generösa utrymmen för hela familjen. Entréplan består av ett rymligt kök med matplats, ett ljust vardagsrum med stora fönster och utgång till balkong, ett större matrum, ett sovrum, klädkammare samt ett helkaklat badrum. En trappa ner finns ett stort allrum där hela familjen kan samlas runt en värmande öppen spis, kombinerad tvättstuga med dusch och bastu, ett rymligt gäst sovrum, ett stort hobbyrum samt ett dubbelrum (två rum som gjorts om till ett större med två dörrar) Från soutterräng planet finns även utgång till trädgården där man finner en större inglasad altan med spabad, ett fint lusthus samt ett mindre förråd. Huset har ett vidbyggt garage och fiber finns installerat. Björneborgsvägen är ett trivsamt och omtyckt område med gångavstånd till bad och båtplats, cykelavstånd till skola (F-9), i närheten finns även mataffär och café samt närhet till natur och fina promenadstigar. Missa inte chansen att bli ägare till detta trivsamma hem!

  • Plus
Norralagatan 17C, null, Söderhamns kommun

Norralagatan 17C

Lägenhet
Söderhamns kommun
595 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/3
4 985 kr/mån
7 829 kr/m²

Här öppnar du dörren till en fin och hemtrevlig lägenhet. En stilren och modern lägenhet med öppen spis i vardagsrummet. Här bor du endast några minuter från centrum med shopping, restauranger och gym m.m. Lägenheten är inte bara rymlig och väl omhändertagen, utan också smart planerad för att maximera både utrymme och funktionalitet. Denna 3:a erbjuder 76 kvadratmeter med ett stort vardagsrum med härliga ljusinsläpp!

  • Balkong
Bokvägen 10, null, Söderhamns kommun

Bokvägen 10

Villa
Söderhamns kommun
495 000 kr
110 + 84 m²
5 rum
1 046 m² tomt

Nu finns möjlighet att i Vallvik förvärva denna trevliga 60-talsvilla. Här finner du en välplanerad bostad på 110 kvadratmeter med ett optimalt läge för den som söker lugn och ro. Huset erbjuder tre sovrum, trivsamt kök, badrum och ett generöst vardagsrum med plats för både soffgrupp och en större matgrupp. Övre plan har ett sovrum för övernattande gäster och ett större allrum där du även kan göra ett extra sovrum. I källarplanet finner du bl a ett praktiskt garage och ett hobbyrum som ger möjlighet till både förvaring och kreativa projekt. Här finns även en tvättstuga och ett större förrådsrum. Fastigheten har en fin trädgårds-/naturtomt på 1046 kvm som ger dig möjlighet att njuta av grönska och utomhusaktiviteter. Uteplats finns vid entrén i söderläge, perfekt för dig att koppla av och njuta av en kopp kaffe i solen. Vallvik ligger belägen vid havet och erbjuder såväl fint havsbad som fina promenadvägar, en trivsam och rofylld plats. - Besiktigad - Brandskyddskontrollerad - Relining utförd på avlopp Varmt välkommen att boka er på visning!

Remsta 538, null, Söderhamns kommun

Remsta 538

Villa
Söderhamns kommun
1 200 000 kr
110 m²
6 rum
1 623 m² tomt

Välkommen till Remsta 538 Denna fastighet ligger helt för sig själv och har en fin gårdsbild med rymligt bostadshus, stall (med 3 boxar) och ytterligare uthusbyggnader. Här har du en skyddad plats med fina möjligheter att skapa ett tryggt, naturnära liv med möjlighet till djurhållning. Bostadshuset är rymligt med 6 rum (matrum, vardagsrum, två sovrum och ytterligare två sovalkover). I varje plan finns en större möblerbar hall och altan finns med både en inglasad och en öppen del. Huset har även fungerande kakelugn, vedspis samt öppenspis med insats. På gården finns även ett trivsamt växthus för att kunna odla för eget bruk. Fastigheten är omringad av fin natur vilket gör detta till ett perfekt ställe för dig som letar efter ett lugnt boende, här har du ingen förbipasserande trafik då gården befinner sig i slutet av den lilla vägen. In till Söderhamns centrum är det endast ca 10 minuters bilfärd. Välkommen att boka dig på visning!

  • Plus
Långmorvägen 14, 16, 18A-E, null, Söderhamns kommun

Långmorvägen 14, 16, 18A-E

Övrigt
Söderhamns kommun
5 900 000 kr
266 m²
2 632 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva en fullt uthyrd hyresfastighet bestående av 5 lägenheter samt två fristående hus. På fastigheten finns flera förråd, två garage samt en carport. Fastigheten ligger i ett mindre villaområde med gångavstånd till Söderhamns centrum samt Färssjön (badplats).

Malmvägen 4, null, Söderhamns kommun
Malmvägen 4, null, Söderhamns kommun, bild 2
Malmvägen 4, null, Söderhamns kommun, bild 3

Malmvägen 4

Villa
Söderhamns kommun
950 000 kr
202 m²
5 rum
824 m² tomt

Tvåfamiljshus beläget strax utanför Ljusne centrum med en sammanlagd boarea om 202 kvm. Den här fastigheten passar perfekt om du själv vill bo billigt i den ena lägenheten och hyra ut den andra, alternativt hyra ut båda som nuvarande ägare gjort. Lägenheten på nedre plan består av 3 rum och kök och helrenoverades 2020. På övre plan finns en lägenhet om 2 rum och kök, med möjlighet att göra ett extra sovrum och den här bostaden kan man vilja uppdatera med lite ny färg och tapeter. Båda lägenheterna känns luftiga och rymliga med väl tilltagna rum. Fiber finns installerat, lägenheterna har separata elmätare och parkeringsplats finns i anslutning till fastigheten. Stor och trevlig trädgårdstomt samt uteplatser till båda lägenheterna. Närhet till fiskevatten, badplats och natur samt sportanläggning med simhall, ishall och belysta skidspår. Välkommen på visning!

  • Premium
Morvikstjärn 354, null, Söderhamns kommun

Morvikstjärn 354

Tomt
Söderhamns kommun
375 000 kr
1 502 m² tomt

Nu har ni möjlighet att köpa en havsnära tomt (eller två, granntomten också till salu) i Morvikstjärn endast ett stenkast från Söderhamns golfbana. Tomten har ett fint läge i området med utsikt mot golfbanan och är fint gallrad, endast några mindre björkar kvarstår. Vatten och avlopp samt el är betald och finns vid tomtgräns. Möjlighet finns att ansluta till fiber (Open Infra). Till tomten hör dessutom båtplats. Nuvarande detaljplan tillåter en huvudbyggnad (1-plan, max boa 80 kvm) samt ett uthus eller annan gårdsbyggnad (max 20 kvm)1-plan. Inom kommunen pågår planarbete för området (Morvikstjärn Norra) vilket syftar till att möjliggöra småhusbebyggelse inom befintliga fastigheter som tidigare har varit planlagda för fritidsbebyggelse. Planen skall även möjliggöra en större byggrätt samt en högre byggnadshöjd jämfört med tidigare plan. I Morvikstjärn får ni möjlighet att bygga i en idyllisk miljö med gångavstånd till hav och nära naturen . Badplats med sandstrand finns inom cykelavstånd vid Morvikstjärn. Båtklubb finns i Segelvik (ca 10 min med bil). Söderhamns centrum når du med bil inom ca 20 min. Välkommen att åka och titta själv, eller så visar vi dig gärna tomten på plats.

Morvikstjärn 356, null, Söderhamns kommun

Morvikstjärn 356

Tomt
Söderhamns kommun
375 000 kr
1 498 m² tomt

Nu har ni möjlighet att köpa en havsnära tomt (eller två, granntomten också till salu) i Morvikstjärn endast ett stenkast från Söderhamns golfbana. Tomten har ett fint läge i området med utsikt mot golfbanan och är fint gallrad, endast några mindre björkar kvarstår. Vatten och avlopp samt el är betald och finns vid tomtgräns. Möjlighet finns att ansluta till fiber (Open Infra). Till tomten hör dessutom båtplats. Nuvarande detaljplan tillåter en huvudbyggnad (1-plan, max boa 80 kvm) samt ett uthus eller annan gårdsbyggnad (max 20 kvm)1-plan. Inom kommunen pågår planarbete för området (Morvikstjärn Norra) vilket syftar till att möjliggöra småhusbebyggelse inom befintliga fastigheter som tidigare har varit planlagda för fritidsbebyggelse. Planen skall även möjliggöra en större byggrätt samt en högre byggnadshöjd jämfört med tidigare plan. I Morvikstjärn får ni möjlighet att bygga i en idyllisk miljö med gångavstånd till hav och nära naturen . Badplats med sandstrand finns inom cykelavstånd vid Morvikstjärn. Båtklubb finns i Segelvik (ca 10 min med bil). Söderhamns centrum når du med bil inom ca 20 min. Välkommen att åka och titta själv, eller så visar vi dig gärna tomten på plats.

Trädgårdsgatan 9C, null, Söderhamns kommun

Trädgårdsgatan 9C

Lägenhet
Söderhamns kommun
410 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 119 kr/mån
8 119 kr/m²

Välkomna till denna ljusa och välplanerade hörnlägenhet om 2 r.o.k. på Trädgårdsgatan 9C. Lägenheten är rymlig med fräscha ytskikt och generös takhöjd. Här erbjuds ett trivsamt boende där du enkel promenerar till centrum med affärer, caféer m.m.

  • Balkong
Kungsgatan 75, null, Söderhamns kommun
Kungsgatan 75, null, Söderhamns kommun, bild 2
Kungsgatan 75, null, Söderhamns kommun, bild 3

Kungsgatan 75

Övrigt
Söderhamns kommun
4 500 000 kr
5 200 m² tomt

Välkommen till Kungsgatan 75! Nu har du möjlighet att förvärva en fastighet som lämpar sig för så väl åkeri, bygg, kontor, lager och uppställning. Fastigheten har ett mycket centralt läge med goda exponeringsmöjligheter. Här erbjuds en kontorslokal om ca 300 kvm. Huvudbyggnadens planlösningen erbjuder förutom 12 kontorsrum även reception, omklädningsrum, matsal, dusch med bastu konferensrum, kopieringsrum, förråd samt en maskinhall. På fastigheten finner ni även en större lagerbyggnad med ett isolerat kontorsrum samt en vidbyggd carport. Fiber finns indraget. Välkommen att kontakta oss om ni har frågor eller vill ni boka tid för en visning!

  • Premium
Älvstigen 31, null, Söderhamns kommun

Älvstigen 31

Villa
Söderhamns kommun
1 950 000 kr
82 + 40 m²
5 rum
2,8 ha tomt

Denna bostad är en dröm för dig som vill hitta ett avskilt läge men ändå ha nära till affär och skola. Huset omgärdas av vacker natur och står på en vacker lummig trädgårdstomt med äppelträdgård och fina möjligheter till odling. Nuvarande säljare har renoverat hela huset in och utvändigt de senaste åren, med bl.a. nytt tak, nya 3-glasfönster samt ett nytt kök och badrum. På fastigheten finns en gammal lada med snickeri och gott om förvaring, en gammal tvättstuga med spismur samt en stor matkällare. Fastigheten ligger inom gångavstånd till sjön Marmen (som man även äger del av) med bra fiske och fin badplats. Boka din plats på visning redan idag, så du inte missar denna pärla!

Nygatan 28, null, Söderhamns kommun

Nygatan 28

Övrigt
Söderhamns kommun
400 000 kr
75 m²

Väletablerad restaurang med bra läge i område på hörntomt och med många boende i närheten samt promenadavstånd till Söderhamns centrum. Tidigare ägare har bl.a. bedrivit pizzeria och kiosk i lokalen som har ett praktiskt kök med tillhörande utrustning samt plats för sittande gäster. Kontakta oss för mer information och för att boka visning!

Kinsta 324 (312, 316, 322), null, Söderhamns kommun

Kinsta 324 (312, 316, 322)

Övrigt
Söderhamns kommun
5 300 000 kr
3 ha tomt

Nu ges möjlighet att förvärva en större fastighet med flera byggnader: möbelbutik/lokal (ca 2000 kvm säljyta), stora lagerutrymmen, last- och tvätthall, kontor samt ett fint rymligt bostadshus. Fastigheten har ett fantastisk bra exponeringsläge invid riksväg 50 (mellan Söderhamn-Bollnäs) med bl.a en belyst större skylt, flera flaggstänger, busshållsplats i direkt närhet. Till centrala Söderhamn tar det ca 13 min och Söderhamns tågstation når du inom ca 9 min, till grannkommunen Bollnäs tar det ca 30 min. Söderhamn ligger ca 1 timmes bilfärd från Gävle och 2, 5 timmar från Sthlm. På fastigheten finns dessutom en riktigt stor parkeringsplan, för besökare/kunder. Här kan du bo, bedriva egen verksamhet och samtidigt hyra ut. Passa på och boka dig på visning!

Visar alla 20