Mäklare Emelie Keites

Emelie Keites

Om mig

Emelie är energiknippet som gillar äventyr och är en frisk fläkt i alla sammanhang. Hon får ofta höra att hon är påhittig och tänker utanför boxen, något hon har stor nytta av i sitt yrke där hon alltid har ett ess redo i rockärmen. - Att ha de nöjdaste kunderna och att lyckas överträffa deras förväntningar motiverar mig. Jag är tävlingsinriktad och tävlingen är emot mig själv.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bastugatan 45, Södermalm-Mariaberget, Stockholms kommun
  • Sön 5 maj kl 13:30

Bastugatan 45

Lägenhet
Södermalm-Mariaberget, Stockholms kommun
Södermäklarna
3 250 000 kr
32 m²
2 rum
vån 1/5
2 412 kr/mån
101 563 kr/m²

Denna charmiga minitvåa på Mariaberget är verkligen något utöver det vanliga. Med ett perfekt läge på en av Söders mest attraktiva adresser, Bastugatan, är det en dröm för den som vill bo centralt men ändå uppskattar lugnet och charmen i området. Funkisens smarta och välplanerade design gör att varje kvadratmeter utnyttjas optimalt, vilket gör att detta hem känns större än vad dess yta antyder. Området runt Bastugatan bjuder på en unik mix av historiskt värde och modern livsstil. Promenader genom de vackra kullerstensgatorna och förbi bevarade kulturhus ger en känsla av att vara en del av Stockholms historia. Samtidigt har du Söders pulserande utbud av restauranger, kaféer och butiker bara en kort promenad bort. Ivar Los Park och Monteliusvägen med sina fantastiska utsikter över Stockholm är bara en kort bit bort, perfekt för avkoppling och rekreation. Så om du letar efter ett hem som kombinerar unik charm, optimal planlösning och ett oslagbart läge - då är denna trivsamma minitvåa på Mariaberget definitivt värd att utforska!

  • Plus
  • Hiss
Petrejusvägen 16, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun

Petrejusvägen 16

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
Södermäklarna
5 900 000 kr
102 m²
4 rum
vån 3/4
6 732 kr/mån
57 843 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och rymliga 4:a med gavelläge på Hammarbyhöjden. Planlösningen erbjuder rymliga öppna sociala ytor, tre sovrum av ordentlig storlek, två badrum, balkong samt utmärkt förvaring i klädkammare. Lugnt belägen i Hammarbyhöjden med Hammarbybacken och Nackareservatet in på knuten. Nackareservatet är Stockholms största grönområde. Här finns oändliga ströv- och friluftsområden med mycket djurliv och flera badsjöar. På bara ett par minuters promenad från lägenheten ligger T-banan som tar dig ner till city på ca 10 min och till Skanstull på ca 5 min. Vid Hammarbyhöjdens egna centrum finns det mesta man kan önska sig av service som restauranger, kaféer och matbutiker m.m. Inte långt ifrån ligger även Sickla köpcentrum och Hammarby sjöstad med dess krogar. Efter 5 minuters promenad når ni Globen City med ett stort utbud av shopping och caféer. Flertalet skolor och förskolor finns också i området. Sammanfattningsvis kan man säga att ni här kommer bo i ett mycket lugnt, grönt och trevligt område med bara några minuters resväg till stadens puls.

  • Balkong
  • Hiss
Bastugatan 2, Södermalm-Mariaberget, Stockholms kommun
  • Sön 5 maj kl 14:30

Bastugatan 2

Lägenhet
Södermalm-Mariaberget, Stockholms kommun
Södermäklarna
7 200 000 kr
97 m²
4 rum
vån 1/3
4 868 kr/mån
74 227 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska och ljusa 4:a belägen på eftertraktade Bastugatan mitt på vackra Mariaberget. Med ett unikt hörnläge erbjuds en härlig luftig atmosfär med generöst ljusinsläpp från flera stora fönsterpartier i två väderstreck. Ett stort vardagsrum som är perfekt för att ta emot stora sällskap och för att skapa sociala sammanhang. Dessutom har det en praktisk ingång till det rymliga köket, vilket är idealiskt för mysiga middagar. Med tre ordentligt tilltagna sovrum och gott om förvaring i två praktiska klädkammare passar denna bostad utmärkt för barnfamiljen. Dessutom finns en extra wc för extra bekvämlighet. Området runt Bastugatan erbjuder en unik blandning av historisk charm och modern livsstil. Med vackra kullerstensgator och bevarade kulturhus får man en genuin känsla av att vara en del av Stockholms historia. Samtidigt finns Söders pulserande utbud av restauranger, kaféer och butiker bara en kort promenad bort. Ivar Los Park och Monteliusvägen, med sina fantastiska utsikter över Stockholm, ligger också på bekvämt avstånd och erbjuder perfekta möjligheter till avkoppling och rekreation. Missa inte chansen att bo i denna drömlika bostad omgiven av allt som Stockholm har att erbjuda!

  • Plus
  • Hiss
Årsta skolgränd 10, 3 tr, Årstaberg/Liljeholmen, Stockholms kommun

Årsta skolgränd 10, 3 tr

Lägenhet
Årstaberg/Liljeholmen, Stockholms kommun
Södermäklarna
3 300 000 kr
40 m²
2 rum
vån 3/9
3 196 kr/mån
82 500 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Välkomna till en perfekt 2:a med balkong mot gård och en öppen och social planlösning. Fönster ut mot föreningens gård som ger ett härligt ljusinsläpp i vardagsrum, kök och sovrum. Goda förvarings möjligheter via platsbyggda garderober. Köket ligger i anslutning till vardagsrum och blir en perfekt plats för umgänge. I bostaden möts du av hemtrevnad samt den topp-moderna affekten med dem stilrena materialvalen med hög standard. Här ifrån kan du rulla ut rakt på Årstabron, med Södermalm i andra änden. Årstabergs pendeltågstation och tvärbana är bara ett bar hundra meter bort. Här bor man med ett eftertraktat läge med närhet till butiker och restauranger vid Liljeholmskajen och Liljeholmstorget samtidigt som man bor invid Årstaskogen och Årstaviken med vackra naturområden. Garage under huset för både bil och cykel samt bilpool.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 4