Mäklare Izla Sharro

Izla Sharro

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Invernessvägen 18, Stocksund / Inverness, Danderyds kommun

Invernessvägen 18

Lägenhet
Stocksund / Inverness, Danderyds kommun
Södermäklarna

5 195 000 kr

61 m²

3 rum

3 222 kr/mån

85 164 kr/m²

Välplanerad 3:a med fönster i två väderstreck. I huset finns en gemensam terrass ut mot grönska och vatten. Två sovrum med förvaring ena sovrummet rymmer en dubbelsäng. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Helkaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare. Entré via en säkerhetsdörr till en hall med klinkergolv och plats för förvaring. Kök och vardagsrum i öppen planlösning gör detta till en perfekt samlingsplats för sociala sammanhang och tillställningar. Köket är utrustat med stilrena materialval och moderna vitvaror. Föreningen kan godkänna juridisk person som köpare samt 2:a hands uthyrning. Välkommen till Inverness strand S18 i Danderyd! Här utvecklar Deus Fastigheter ett nytt bostadskvarter med 10 ljusa och välplanerade lägenheter. Inverness strand S18 kommer att bestå av 10 exklusiva lägenheter med utmärkta materialval och spännande planlösningar. Fastigheten håller hög standard och internationell klass på bästa frontläge vid vattnet i Stocksund. Läget är optimalt med närheten till grönskande omgivningar samt nära kommunikationer och för den bilburne så kommer man ut på motorvägen på nolltid. Badplats ca 50 meter från fastigheten. Takhöjden varierar 2,75-3 meter beroende på lägenhet. Förråd tillhör lägenheten samt parkeringsplats finns. Inflytt beräknas att påbörjas kvartal 3 2023. För mer info, boka in en visning på fastighetsmäklarens kontor. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare på 0708-419968

 • Nyproduktion
 • Hiss
Hagalundsgatan 22, Hagalund, Solna kommun

Hagalundsgatan 22

Lägenhet
Hagalund, Solna kommun
Södermäklarna

3 495 000 kr

67 m²

3 rum

4 087 kr/mån

52 164 kr/m²

Accepterat pris! Högt upp i huset finner ni denna välplanerade 3:a med stor balkong med soligt västerläge och fri utsikt. En trevlig bostad med väl tilltagna sällskapsytor och stambytt badrum. Lägenheten disponeras optimalt med ett generöst vardagsrum med gott om ljusinsläpp och ingen insyn. Här bor ni i ett centralt läge med närhet till Solna C och med utmärkta kommunikationsmöjligheter (t-bana, buss, pendeltåg och tvärbana). Barnvagnsvänligt trapphus utan trappsteg och en rymlig hiss.

 • Balkong
 • Hiss
Invernessvägen 18, Stocksund / Inverness, Danderyds kommun

Invernessvägen 18

Lägenhet
Stocksund / Inverness, Danderyds kommun
Södermäklarna

13 995 000 kr

144 m²

5 rum

7 127 kr/mån

97 188 kr/m²

Välplanerad 5:a med terrass ut mot grönska och vatten. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Fönster i fyra värdestreck som skapar rymd och välbefinnande! Föreningen kan godkänna juridisk person som köpare samt 2:a hands uthyrning! Fastigheten håller hög standard och erbjuder stora fönster och terrasser och uteplatser präglar fastigheten som är i vit puts samt värmebehandlad träpanel. Samtliga rum (utom badrum och hall) består av vitlaserat ekparkett. Inredningen har hög standard. Hall med snyggt och praktiskt Carrara hexagon-klinker. Vitmålade väggar och inbyggda 2-ramsspotlights i hela bostaden. Kökssnickerierna består i grundutförandet av släta ljusgråa luckor och skåp från ett möbelsnickeri. Det går att välja med eller utan beslag. Beslagen kommer från Beslagdesign . I köket finns exklusivt venato-marmor som bänkskiva samt stänkskydd. Det är en ljus marmor med en lite mer dramatisk ådring. Samtliga skåpsluckor och stommar är handgjorda och uppfyller hårt ställda krav avseende miljö, funktion och kvalitet. Köket är utrustat med full maskinell park bestående av integrerad kyl, frys, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro (svart), inbyggd varmluftsug, diskmaskin samt induktionshäll. Samtliga vitvaror kommer från Siemens. Helkaklat badrum med 60x60 klinker på golv. Badrummet är i grå eller brun färg. Platsbyggd kommod med tvättställ från Villeroy & Bosch. Inbyggd wc-stol från samma märke. Samtliga blandare i badrum kommer från Tapwell.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Invernessvägen 18, Stocksund / Inverness, Danderyds kommun

Invernessvägen 18

Lägenhet
Stocksund / Inverness, Danderyds kommun
Södermäklarna

5 795 000 kr

73,5 m²

2.5 rum

3 883 kr/mån

78 844 kr/m²

Välplanerad 2,5:a (möjlig 3:a) med fönster i tre väderstreck. Generöst sovrum med en stor klädkammare som går att nyttja som kontor eller sovrum. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Helkaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare. Fönster från golv till tak i vardagsrum som erbjuder gott om ljusinsläpp. Entré via en säkerhetsdörr till en hall med klinkergolv och plats för förvaring. Kök och vardagsrum i öppen planlösning gör detta till en perfekt samlingsplats för sociala sammanhang och tillställningar. Köket är utrustat med stilrena materialval och moderna vitvaror. Föreningen kan godkänna juridisk person som köpare samt 2:a hands uthyrning. Välkommen till Inverness strand S18 i Danderyd! Här utvecklar Deus Fastigheter ett nytt bostadskvarter med 10 ljusa och välplanerade lägenheter. Inverness strand S18 kommer att bestå av 10 exklusiva lägenheter med utmärkta materialval och spännande planlösningar. Fastigheten håller hög standard och internationell klass på bästa frontläge vid vattnet i Stocksund. Läget är optimalt med närheten till grönskande omgivningar samt nära kommunikationer och för den bilburne så kommer man ut på motorvägen på nolltid. Badplats ca 50 meter från fastigheten. Takhöjden varierar 2,75-3 meter beroende på lägenhet. Förråd tillhör lägenheten samt parkeringsplatser. Inflytt beräknas att påbörjas kvartal 1 år 2023. För mer info, boka in en visning på fastighetsmäklarens kontor. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare på 0708-419968

 • Nyproduktion
 • Hiss
 Inverness Strand S18, null, Danderyds kommun

Inverness Strand S18

Lägenhet
Danderyds kommun
Södermäklarna

5 195 000 kr

144 m²

5 rum

3 222 kr/mån

Välkommen till Inverness strand S18 i Danderyd! Här utvecklar Deus Fastigheter ett nytt bostadskvarter med 10 ljusa och välplanerade lägenheter. Inverness strand S18 kommer att bestå av exklusiva lägenheter med utmärkta materialval och spännande planlösningar. Takhöjden varierar mellan 2,75-3 meter beroende på lägenhet. Fastigheten håller hög standard och internationell klass med underbart läge vid vattnet i Stocksund. Läget är optimalt med närheten till vattnet och grönskande omgivningar samt nära T-bana (Danderyd Sjukhus), nära till butiker och restauranger. Tunnelbanan tar dig in till centrala Stockholm på ca 10 minuter. För den bilburne så kommer man ut på motorvägen på nolltid. Badplats finns ca 50 meter från fastigheten. Inflytt beräknas att påbörjas kvartal 2 år 2023. För mer info och visning kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 5