Mäklare Makis Batsoulis

Makis Batsoulis

Om mig

När man gör stora affärer i livet vill man göra det med personer man känner förtroende för. Jag ser till att förvalta förtroendet på bästa sätt. Lyhört och ödmjukt lotsar jag dig genom varje moment i försäljningsprocessen. Ständigt med målet i fokus och med sikte efter att överträffa både dina och mina förväntningar. Oavsett om du planerar att flytta imorgon, om sex månader eller om ett år så är jag rätt person att ringa idag. Jag ser fram emot ditt samtal.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Edestavägen 24, 2 tr., Bandhagen, Stockholms kommun

Edestavägen 24, 2 tr.

Lägenhet
Bandhagen, Stockholms kommun
Södermäklarna
2 375 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/6
6 866 kr/mån
30 063 kr/m²

Varmt välkomna till Edestavägen 24, 2 tr. En ljus och välplanerad 3:a fördelat på 79 kvm med stora fönsterpartier och en underbar balkong med god möblerbar yta. Denna trerummare har en mycket genomtänkt planlösning och erbjuder bl.a. två sovrum, rymliga sociala ytor samt ett helkaklat badrum med egen tvätt-del. Här finner man fantastiskt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och en härlig balkong som nås från från vardagsrummet. I hallen finns det gott om utrymme för förvaringsmöblemang samt ingår ett källarförråd till lägenheten. Rymligt vardagsrum och kök gör detta till en luftig och social yta och perfekt samlingsplats för familj och vänner. En fantastisk bostad som måste upplevas på plats! I området finns flera förskolor och skolor, Bandhagens skola (F-6) och Bäckahagens skola (F-9). Goda kommunikationer i området med T-banans gröna linje som tar dig in till T-centralen på ca 20 min. Flera busslinjer finns till Älvsjö station, Liljeholmen, Farsta Centrum, Skarpnäck och Huddinge sjukhus.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Falkholmsgränd 11, 4tr, Skärholmen, Stockholms kommun

Falkholmsgränd 11, 4tr

Lägenhet
Skärholmen, Stockholms kommun
Södermäklarna
1 995 000 kr
83,5 m²
3 rum
vån 4
6 190 kr/mån
23 892 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljusa och luftiga 3:a som erbjuder stora rum, stort kök, två wc i ett högt läge med fri utsikt, omringad av grönska, med ett härligt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier från två väderstreck och en härlig balkong där ni kan njuta av sol större delen av dagen. Lägenheten ligger i ett stillsamt och familjevänligt område med mycket natur. Denna bostad passar en hel familj med sina stora sociala ytor i både vardagsrum och kök och dess funktionella planlösning gör det möjligt att bygga till ett extra rum vid behov. Närhet till Skärholmens centrum som har ett stort utbud av butiker och restauranger. Goda kommunikationer finns inom gångavstånd och föreningen erbjuder parkeringsplatser. Allmänt om området: Från bostaden är det en kort promenad till Skärholmen Centrum med ca 200 butiker, restauranger och caféer. Tvärs över motorvägen finner du även det stora nöjescentret Heron City med biograf, caféer, bowling m.m och även den välkända handelsplatsen vid kungens kurva där du finner exempelvis IKEA, City Gross, Jysk m.m. Goda kommunikationer i form av bussar som tar dig vidare till bland annat Huddinge och Älvsjö eller varför inte ta tunnelbanan som via röda linjen tar dig in till Stockholm city på drygt 20 minuter. Allmänt om föreningen: Föreningen förvaltas av Riksbyggen. Marken upplåts med tomträtt. Föreningen godkänner delat ägande. Föreningen erbjuder parkeringsplatser, förråd och cykelrum. Innan köparen godkänns i föreningen ska en avflyttningsbesiktning ske och denna bokas av säljaren.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2