Mäklare Makis Batsoulis

Makis Batsoulis

Om mig

När man gör stora affärer i livet vill man göra det med personer man känner förtroende för. Jag ser till att förvalta förtroendet på bästa sätt. Lyhört och ödmjukt lotsar jag dig genom varje moment i försäljningsprocessen. Ständigt med målet i fokus och med sikte efter att överträffa både dina och mina förväntningar. Oavsett om du planerar att flytta imorgon, om sex månader eller om ett år så är jag rätt person att ringa idag. Jag ser fram emot ditt samtal.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tegelviksgatan 26, 5 tr., Södermalm Sofia, Stockholms kommun
 • Idag kl 14:00
Tegelviksgatan 26, 5 tr., Södermalm Sofia, Stockholms kommun, bild 2
Tegelviksgatan 26, 5 tr., Södermalm Sofia, Stockholms kommun, bild 3

Tegelviksgatan 26, 5 tr.

Lägenhet
Södermalm Sofia, Stockholms kommun
Södermäklarna
7 495 000 kr
92 m²
4 rum
vån 5/6
6 790 kr/mån
81 467 kr/m²

Välkomna till en ljus och härlig 4:a belägen på ett av Södermalms mest trivsamma områden som erbjuder en unik kombination av både vatten och stadsliv! Här får ni ett modernt hem med stilrena materialval och påkostade tillval i sobra färger, luftiga rum och en generös takhöjd om 2,85 m. En välplanerad bostad med många möjligheter som passar en hel familj. Ni får tre ordentliga rum som går att användas efter behov, sovrum, barnrum eller kontor - alternativen är många! Öppen social yta mellan kök och vardagsrum, en perfekt plats att spendera kvalitétstid med vänner och familj. Två toaletter och gott om förvaringsmöjligheter. Stora fönsterpartier och väderstreck från två håll med sovrum i öst och en stor balkong i väst ger ett fantastiskt genomgående ljus till samtliga rum och balkongen blir en trevlig plats att njuta av den underbara kvällssolen. Lägenheten har även sk smarta hem system. Två Sonos högtalare och röststyrning på lampor som kan ställas in i olika förvalda kombinationer man själv väljer i app. Släcks och tänds automatiskt dagtid på badrum och gästtoalett med rörelsesensorer. Systemet sköts vid Smart things app. Allt för ett modernt och bekvämt boende! Om föreningen: Brf Sofia Södra är en äkta förening som består av ett bostadshus i 5-6 våningar med källare och garage och omfattar adresserna Tegelviksgatan 14-26, Nackagatan 15 samt Lottens Gata 4-10. Föreningen består idag av 172 lägenheter med bostadsrätt samt 4 kommersiella lokaler med hyresrätt. Total lägenhetsyta är 12 760 kvm och lokalerna är ca 212 kvm. Föreningen förfogar även över 50 garageplatser samt tre platser avsedda för föreningens bilpool. Föreningen äger marken. Området: Bostäderna i Sofia Södra har ett unikt läge nära Hammarby sjö och omges av vacker bebyggelse och flera grönskande parker såsom Vitabergsparken och Blecktornsparken. På omkringliggande gator hittar du bland annat mataffärer, caféer och butiker. En idyllisk och trivsam plats att bo på, fast ändå mitt i storstan. Goda kommunikationer finns ett stenkast bort med innerstadsbussar och anslutning till tunnelbana.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Bjurholmsgatan 10, 6tr., Södermalm, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Bjurholmsgatan 10, 6tr.

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Södermäklarna
10 500 000 kr
125 m²
5 rum
vån 6/10
0 kr/mån
84 000 kr/m²

Välkommen till Bjurholmsgatan 10, 6 tr. - SKULDFRI FÖRENING - 0 KR I AVGIFT INKL BREDBAND OCH IPTV - INTÄKTER FRÅN LOKALER - FÖRENINGENS SPARANDE F.N. CA 13 000 000 KR - SÄLLAN TILL SALU I EN AV STOCKHOLMS BÄSTA BOSTADRÄTTSFÖRENINGAR - VÄRMGARAGE FÖR ENDAST 600KR / MÅNADEN - TAKTERRASS MED UTSIKT ÖVER HELA STOCKHOLM - BOKNINGSBAR BASTU (gratis att boka) - BOKNINGSBART ORANGERI PÅ TAKET (gratis att boka) - GEMENSAMHETSLOKAL (gratis att boka) - INNERGÅRD MED FLERA OLIKA SITTGRUPPER, GRILL OCH LÅSBART CYKELFÖRRÅD - STORA TROAX FÖRRÅD - ÅTERVINNINGSSTATION I GÅRDSHUS - YPPERLIGT LÄGE NÄRA RESTAURANGER, CAFE, BUTIKER OCH SERVICE Med lugnt läge på attraktiv adress i hjärtat av Södermalm ligger denna rymliga 5:a, med stor potential och ingår i en av Stockholms absolut bästa bostadsrättsföreningar! Med tilltagna 125m² fördelade på 5 rok, varav 4 möjliga sovrum, finner ni här ett eftertraktat boende som sällan är till salu. En genomgående och välplanerad bostad med underbara fönsterpartier i tre väderstreck samt en härlig inglasad balkong med underbar utsikt mot Katarina kyrka. Bostaden är i behov av modernisering, så här har ni en perfekt möjlighet att skapa ert drömboende exakt som ni vill ha det! Här har ni allt ni behöver - en mycket välskött och trivsam innergård med lekplats, trädgårdsmöbler och ett lusthus. Föreningens medlemmar har tillgång till en stor gemensam takterrass med orangeri, bastu, odlingslotter, utekök och härliga sittgrupper med fantastisk utsikt över Södermalm! En gemensamhetslokal som föreningens medlemmar kan låna gratis. På gårdsplan finns tvättstugorna samt cykel förråd. I närområdet finns allt man kan tänka sig såsom caféer och restauranger, matbutik i husets gatuplan, goda kommunikationer med T-banans gröna linje och bussar åt alla tänkbara destinationer, flera skolor och förskolor. En fantastisk stadsdel med gott om parker och grönområden!

 • Balkong
 • Hiss
Edestavägen 24, 2 tr., Bandhagen, Stockholms kommun
 • Idag kl 15:30

Edestavägen 24, 2 tr.

Lägenhet
Bandhagen, Stockholms kommun
Södermäklarna
2 375 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/6
6 866 kr/mån
30 063 kr/m²

Varmt välkomna till Edestavägen 24, 2 tr. En ljus och välplanerad 3:a fördelat på 79 kvm med stora fönsterpartier och en underbar balkong med god möblerbar yta. Denna trerummare har en mycket genomtänkt planlösning och erbjuder bl.a. två sovrum, rymliga sociala ytor samt ett helkaklat badrum med egen tvätt-del. Här finner man fantastiskt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och en härlig balkong som nås från från vardagsrummet. I hallen finns det gott om utrymme för förvaringsmöblemang samt ingår ett källarförråd till lägenheten. Rymligt vardagsrum och kök gör detta till en luftig och social yta och perfekt samlingsplats för familj och vänner. En fantastisk bostad som måste upplevas på plats! I området finns flera förskolor och skolor, Bandhagens skola (F-6) och Bäckahagens skola (F-9). Goda kommunikationer i området med T-banans gröna linje som tar dig in till T-centralen på ca 20 min. Flera busslinjer finns till Älvsjö station, Liljeholmen, Farsta Centrum, Skarpnäck och Huddinge sjukhus.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Falkholmsgränd 11, 4tr, Skärholmen, Stockholms kommun

Falkholmsgränd 11, 4tr

Lägenhet
Skärholmen, Stockholms kommun
Södermäklarna
1 995 000 kr
83,5 m²
3 rum
vån 4
6 190 kr/mån
23 892 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljusa och luftiga 3:a som erbjuder stora rum, stort kök, två wc i ett högt läge med fri utsikt, omringad av grönska, med ett härligt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier från två väderstreck och en härlig balkong där ni kan njuta av sol större delen av dagen. Lägenheten ligger i ett stillsamt och familjevänligt område med mycket natur. Denna bostad passar en hel familj med sina stora sociala ytor i både vardagsrum och kök och dess funktionella planlösning gör det möjligt att bygga till ett extra rum vid behov. Närhet till Skärholmens centrum som har ett stort utbud av butiker och restauranger. Goda kommunikationer finns inom gångavstånd och föreningen erbjuder parkeringsplatser. Allmänt om området: Från bostaden är det en kort promenad till Skärholmen Centrum med ca 200 butiker, restauranger och caféer. Tvärs över motorvägen finner du även det stora nöjescentret Heron City med biograf, caféer, bowling m.m och även den välkända handelsplatsen vid kungens kurva där du finner exempelvis IKEA, City Gross, Jysk m.m. Goda kommunikationer i form av bussar som tar dig vidare till bland annat Huddinge och Älvsjö eller varför inte ta tunnelbanan som via röda linjen tar dig in till Stockholm city på drygt 20 minuter. Allmänt om föreningen: Föreningen förvaltas av Riksbyggen. Marken upplåts med tomträtt. Föreningen godkänner delat ägande. Föreningen erbjuder parkeringsplatser, förråd och cykelrum. Innan köparen godkänns i föreningen ska en avflyttningsbesiktning ske och denna bokas av säljaren.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 4