Stad&Land

Stad&Land

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lisjövägen 48, Västsura Herrgård, Surahammars kommun
  • Sön 5 maj

Lisjövägen 48

Villa
Västsura Herrgård, Surahammars kommun
Stad&Land
1 895 000 kr
140 m²
4 rum
1 156 m² tomt

Det trivsamma bostadshuset från 1920-talet på 140 kvm i 1½-plan har generösa ytor med ett stort vardagsrum med täljstenskamin och nyrenoverat kök med dubbel altandörr till uteplatsen. Trägolvet är täckmålat i grå nyans och matchar väl den ljusare grå väggen och de gråa snickerierna i allmogestil. På övervåningen finns tre sovrum alla med egen wc och dusch. In till Surahammar är det ca. 3,5 km där all tänkbar service finns som matbutik, restaurang, apotek, bank, vårdcentral, förskola och grundskola. Från Surahammar station tar det bara 23 min med tåg till Västerås och buss går var 20:e minut. För den som tycker om att röra på sig finns fina promenadvägar i området och närmsta badplatserna är Lisjöbadet vid Sörsjön och barnvänliga badet vid Magsjön. Tycker du om att spela golf ligger högt rankade Surahammar Golfklubb bara 6 km från fastigheten, som förutom den 18 hål kuperade skogs- och parkbanan även har padelbana, footgolf och mountainbike bana.

  • Plus
  • Uteplats
Knutbyvägen 31, Knutby, Uppsala kommun
  • Budgivning pågår

Knutbyvägen 31

Lägenhet
Knutby, Uppsala kommun
Stad&Land
830 000 kr
76 m²
3 rum
5 606 kr/mån
10 921 kr/m²

Radhus i trivsamt och lugnt område! I Knutby finns nu ett bekvämt och praktiskt bostadsrättsradhus till salu. Radhuset är speciellt bekvämt för dig som vill undvika trappor eller önskar enkel tillgänglighet. Väl genomtänkt planlösning om 3 rum och kök på 76 kvadratmeter boyta, allt på ett plan. Planlösningen erbjuder ett trivsamt kök, ett stort vardagsrum, två sovrum samt ett rymligt badrum med tvättmaskin. Hallen är uppdelad i entré med avhängning av ytterkläder och en inre luftig del med plats för en spegel och en byrå. I hallen finns även en praktisk klädkammare. Till radhuset finns två uteplatser, framsida med en förstukvist och med morgonsol där du kan njuta av dagens första kaffekopp. Från vardagsrummet finns utgång till en takbelagd altan i västläge och med kvällsol! Luftvärmepump bidrar till att hålla ner energikostnaderna. BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN Till radhuset hör ett förråd och det finns möjlighet till både parkeringsplats och garageplats i föreningen (fria p-platser och kösystem till garage). Föreningen har även en trevlig samlingslokal som medlemmarna kan hyra för fest och större umgänge. Bostadsrättsföreningen består av 20 bostadsrätter fördelade i flera radhus med fina grönytor runtomkring. OMRÅDET På kort gångavstånd finns restaurang samt ICA som också är ombud för post och paketutlämning, systembolag och apotek. I Knutby finns förskolor och skola (F- åk 6), idrottsanläggning, välskött elljusspår och ett brett föreningsliv. Närhet till busshållplats med linje 809 som tar dig till både Uppsala, Norrtälje och med byte i Almunge, linje 806 till Arlanda. I omgivningarna finns vackra promenadstråk , bland annat till Hosjön och Upplandsleden, flera badplatser och två golfbanor, Burvik och Grönlund GK. Ta chansen att flytta till ett bostadsrättsradhus i ett lugnt och trivsamt område, perfekt beläget med närhet till bussar och service. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Julmyra 122, null, Heby kommun
Julmyra 122, null, Heby kommun, bild 2
Julmyra 122, null, Heby kommun, bild 3

Julmyra 122

Gård/Skog
Heby kommun
Stad&Land
4 300 000 kr
93 + 65 m²
3 rum
7,1 ha tomt

Hästgård på 7 ha med bostadshus på 93 kvm med 3 rok samt möjlighet att inreda ytterligare 65 kvm på övervåningen. Stallet har 8 boxar med måttet 3,5*3 m , isolerat utrymme med duschbox sadel- och selkammare. Ytterligare 7 uteboxar finns med separat duschbox och selkammare i anslutning till uteboxarna, samt hagar varav den ena med vindskydd. Tillgång till Julmyra horsecenters fina träningsanläggning med ridhus, 800 m rakbana, 500 m djupsandsbana och 2 st rundbanor på 800 m respektive 1000 m. Gården ligger ca. 1 mil från Morgongåva samhälle där skola åk F-6 finns, liksom Ica, restauranger och tågstation med Upptåget som tar dig till Uppsala-Sala. Det är ca 1,5 mil till Heby och ca. 4,5 mil till Uppsala. Siggefora camping ligger ca 5 km från fastigheten med trevlig badstrand och kiosk under sommarsäsongen. Välkommen att kontakta mäklaren för en visningstid!

  • Premium
Ponnystigen 4, Julmyra, Heby kommun

Ponnystigen 4

Tomt
Julmyra, Heby kommun
Stad&Land
295 000 kr
1 949 m² tomt

Här finns tomten för att skapa ditt egna drömboende invid Julmyra Horse Center. Tomten ligger ca. 1 mil från Morgongåva samhälle där skola åk F-6 finns, liksom Ica, restauranger och tågstation med Upptåget som tar dig till Uppsala-Sala. Det är ca 1,5 mil till Heby och ca. 4,5 mil till Uppsala. Siggefora camping ligger ca 7 km från fastigheten med trevlig badstrand och kiosk under sommarsäsongen. Tomten är inte knuten till någon husleverantör utan valet är fritt. Tomten på 1949 kvm är en ren råtomt, där fastighetsägaren själv får anlägga VA och väg fram till tomten. För den med önskan att dela sitt liv med hästar har tillgång till Julmyra Horse Center med fin träningsanläggning för både trav- och ridhäst. Här finns ridhus, belyst ridbana, ridvägar, 800 meters stigande rakbana, 500 meters djupsandsbana och både 800 och 1000 meters rundbana. Det går bra att titta på tomten på egen hand, men kontakta gärna mäklaren Anna på 0704-969310, så håller hon dig uppdaterad om statusen eller visar dig tomten på plats.

Platåslingan 4, Nolsterbystrand, Östhammars kommun
  • Budgivning pågår
Platåslingan 4, Nolsterbystrand, Östhammars kommun, bild 2
Platåslingan 4, Nolsterbystrand, Östhammars kommun, bild 3

Platåslingan 4

Fritidshus
Nolsterbystrand, Östhammars kommun
Stad&Land
1 795 000 kr
52 m²
4 rum
2 508 m² tomt

På den 2508 kvm stora tomten finns både en trivsamt vinterbonad stuga på 52 kvm med 3 sovrum och allrum med braskamin, en gäststuga med stort allrum, bastu och dusch, en mindre gäststuga med plats för 2 sängar eller en dubbelsäng samt vedbod och förråd. Båthamnen ligger en kort promenad bort ca. 300 meter där normalstor båtplats ingår i fastigheten. Lite längre bort finns både klippbad och sandstrand. Både Öregrund och Östhammar ligger inom 20 min med bil där all tänkbar service finns, eller för den som önskar göra ett trevligt restaurang besök. På vägen till båda orterna passerar ni Öregrunds golfklubb för den golfintresserade, eller för den som bara vill äta en bit mat. Det finns många fina promenad och cykelvägar i området.

  • Premium
Bergboövägen 100, Häverö, Norrtälje kommun
Bergboövägen 100, Häverö, Norrtälje kommun, bild 2
Bergboövägen 100, Häverö, Norrtälje kommun, bild 3

Bergboövägen 100

Gård/Skog
Häverö, Norrtälje kommun
Stad&Land
Pris saknas
89,4 ha tomt

En unik skogsfastighet vid Singöfjärden och Väddöviken, med närmare 90 hektar skogsdominerad och naturskön mark med lång egen strand och 34 ha vatten, är nu till salu. Fastigheten består av två skiften där vardera skifte har egen strand och eget vatten. Förhandsbesked om bygglov för ett hus på vardera skifte är sökt och ingår i köpet. Avskilt och ostört beläget med ett rikt växt- och djurliv gör fastigheten/fastigheterna till en eftertraktad pärla i Roslagen.

  • Premium
Lindbäcksvägen, Hedesunda, Gävle kommun

Lindbäcksvägen

Gård/Skog
Hedesunda, Gävle kommun
Stad&Land
3 000 000 kr
43 ha tomt

Delar av den välskötta Skogsfastigheten Harbäck 1:1 i Hedesunda nära Dalälven är nu till salu. Totalt ca 43 hektar varav 42 ha är produktiv skog. Perfekt för den självverksamme skogsägaren. Trevliga marker för jakt och rekreation och med möjlighet att även få arrendera intilliggande jaktmark.

Ponnystigen 6, Julmyra, Heby kommun

Ponnystigen 6

Tomt
Julmyra, Heby kommun
Stad&Land
295 000 kr
1 933 m² tomt

Tomt för att skapa ditt eget drömboende invid Julmyra Horse Center. Tomten ligger ca. 1 mil från Morgongåva samhälle där skola åk F-6 finns, liksom Ica, restauranger och tågstation med Upptåget som tar dig till Uppsala-Sala. Det är ca 1,5 mil till Heby och ca. 4,5 mil till Uppsala. Siggefora camping ligger ca 7 km från fastigheten med trevlig badstrand och kiosk under sommarsäsongen. Tomten är inte knuten till någon husleverantör utan valet är fritt. Hörntomten på 1933 kvm är en ren råtomt, där fastighetsägaren själv får anlägga VA och väg fram till tomten. För den med önskan att dela sitt liv med hästar har tillgång till Julmyra Horse Center med fin träningsanläggning både för travare och ridhäst. Här finns ridhus, belyst ridbana, ridvägar, 800 meters stigande rakbana, 500 meters djupsandsbana och både 800 och 1000 meters rundbana. Det går bra att titta på tomten på egen hand, men kontakta gärna mäklaren Anna på 0704-969310, så håller hon dig uppdaterad om statusen eller visar dig tomten på plats.

Lisjövägen  72 och 74, Västsura Herrgård, Surahammars kommun

Lisjövägen 72 och 74

Tomt
Västsura Herrgård, Surahammars kommun
Stad&Land
800 000 kr
1 635 m² tomt

NU FINNS BARA 2 TOMTER KVAR! Tomterna har fin utsikt över landskapet och Västersjön. Tomterna säljs som råtomter, där anslutningsavgift för det kommunala VA betalas av köparen. Förhandsbesked söktes år 2021 för enbostadshus på tomterna och är inte knuten till någon viss husleverantör, och då tomterna ligger utanför detaljplanerat område ges generös byggrätt. Västsura herrgård är idag ett privat boende, där man ibland ordnar fester, catering och har café i sidobyggnaden i parken, som även är omtyckt för bröllopsevent. I omgivningen är det gott om natursköna promenadvägar och flera badplatser finns vid bl.a. Lisjöbadet vid Sörsjön och barnvänliga badet vid Magsjön. Bara 6 km från Västsura herrgård ligger högt rankade Surahammar Golfklubb, som förutom den 18 hål kuperade skogs- och parkbanan även har padelbana, footgolf och mountainbike bana. In till Surahammar är det bara ca. 3 km där all tänkbar service finns som matbutik, restaurang, apotek, bank, vårdcentral, förskola och grundskola. Från Surahammar station tar det bara 23 min med tåg till Västerås och buss går var 20:e minut. Vill man fortsätta med tåg till Stockholm tar det knappt en timme till. Tomt, fastighetsbeteckning: Storlek tomt : Pris för tomten: 2)Västsura 1:65 2656 m² 900.000 kr 3) Västsura 1:66 1635 m² 800.000 kr 4) Västsura 1:67 2214 m² (SÅLD) 5) Västsura 1:68 1811 m² (SÅLD) 6) Västsura 1:69 7320 m² (SÅLD)

GÅRDSARRENDE "Västergården" - Svartsö Hjälmö 125, Värmdö - Hjälmö, Värmdö kommun

GÅRDSARRENDE "Västergården" - Svartsö Hjälmö 125

Gård/Skog
Värmdö - Hjälmö, Värmdö kommun
Stad&Land
Pris saknas
87 ha tomt

GÅRDSARRENDE på Hjälmö i Stockholms skärgård. Skärgårdsstiftelsen söker en jordbrukskunnig och naturvårdsintresserad arrendator till sin gård på Hjälmö. Tillträde våren 2024. Man erbjuds här ett mycket vackert boende på en av skärgårdsstiftelsens äldsta gårdar beläget i en exklusiv skärgårdsmiljö nära Stockholm.

Julmyra 325, Julmyra, Heby kommun
Julmyra 325, Julmyra, Heby kommun, bild 2
Julmyra 325, Julmyra, Heby kommun, bild 3

Julmyra 325

Tomt
Julmyra, Heby kommun
Stad&Land
950 000 kr
4,4 ha tomt

Skapa ditt drömboende, en gård på gården, där du bygger ditt bostadshus och stall på den 4,4 ha stora tomten, med tillgång till Julmyra Horse Centers fina träningsanläggning. Här finns ridhus, belyst ridbana, fina ridvägar, 800 meters stigande rakbana, 500 meters djupsandsbana och både 800 och 1000 meters rundbana. Enligt översiktsplanen finns möjlighet att bygga bostadshus på 250 m² och stallbyggnad på upp till 400 m². Ett beviljat bygglov för ett Eksjöhus på 189 m² i ett plan finns (se fasadritning under detaljerad info), med el och fiber framdraget till tomtgräns. Ett stenkast från fastigheten ligger ett nybyggt stall med alla bekvämligheter, där det finns möjlighet att hyra in sig tills det egna stallet står färdigt. Tomten ligger ca. 1 mil från Morgongåva samhälle där skola åk F-6 finns, liksom Ica, restauranger och tågstation med Upptåget som tar dig till Uppsala-Sala. Det är ca 1,5 mil till Heby och ca. 4,5 mil till Uppsala. Siggefora camping ligger ca 5 km från fastigheten med trevlig badstrand och kiosk under sommarsäsongen. Det går bra att titta på tomten på egen hand, men kontakta gärna mäklaren Anna på 0704-969310, så håller hon dig uppdaterad om statusen eller visar dig tomten på plats. Välkommen till Hebys Grosbois!

  • Premium
Gisselbol 30, null, Uppsala kommun

Gisselbol 30

Gård/Skog
Uppsala kommun
Stad&Land
2 950 000 kr
46 m²
3 rum
19,8 ha tomt

VÄSTERBOL Välkommen till Västerbol, en skogsfastighet för dig som älskar skog, jakt och fiske! Gården ligger avskilt med ett vackert läge mellan sjöarna Vällen och Djupsjön, ca 1,5 mil från Hallstavik. Till fastigheten hör ett bostadshus om tre rum och kök, en lillstuga och ett par bodar. Den sammanlagda arealen uppgår till ca 20 ha, varav ca 15 ha produktiv skog,uppdelad på två skiften. Uppskattat virkesförråd är ca 4000 m3sk, vilket innebär ca 230 m3sk/ha. Trädslagsfördelning, gran 66%, tall 16%, löv 18% Andelen skogsmark med äldre skog över 60 år är 68%. Skogsuppgifterna är hämtade från Skogstyrelsens laserskanning, april 2021 och sammanställd av Skogshubben. Jakträtt följer fastigheten och är fri att ta över vid tillträdet. OMRÅDET I området finns fina fiskesjöar , bland annat Vällen som är en fantastisk skogssjö med gott om gädda, abborre och gös . Här kan du njuta av avkopplande fiskeutflykter och skapa minnesvärda stunder vid många trevliga grillplatser runt sjön. För den som vill utmana sig själv med ädelfiske, finns fina möjligheter vid Fyrväpplingen där flera sjöar väntar på att utforskas. Närhet till fina naturupplevelser då stora områden runt Vällen är naturskyddsområden. I Hallstavik, ca 20 min finns ett flertal affärer, service och restauranger. Till Stockholm är det ca 1 timmes bilfärd och till Uppsala ca 45 minuter. Bussförbindelser mellan Uppsala och Hallstavik. Välkommen att anmäla dig till visning!

Orranäs 436, Karlskrona, Karlskrona kommun
  • Lör 11 maj
Orranäs 436, Karlskrona, Karlskrona kommun, bild 2
Orranäs 436, Karlskrona, Karlskrona kommun, bild 3

Orranäs 436

Gård/Skog
Karlskrona, Karlskrona kommun
Stad&Land
12 000 000 kr
180 m²
23 ha tomt

Havsnära drömboende på hästgård med eget gårdsmejeri. Här bor du på gården med egen strand, 1850-talshus med rosenträdgård, stall med 8+3 boxar, ridbana och ridhus, sommarstugor nära havet och en halv ö. Välrenommerat mejeri med gårdsbutik och ostkällare. Gården på 23 ha, varav 9 ha åker och 12 ha bete samt 2 ha våtmark mm, ligger i en idyllisk radby öster om Karlskrona och söder om Kristianopel. Bostadshuset entré välkomnar med rosenträdgård och rundell med flaggstång. Bostaden som ursprungligen är från 1850-talet i 1½-plan är på 180 m², kök med vedspis och matrum med kakelugn. Som flygelbyggnad ligger magasinet med en 30 m² stor ostkällare. På gården finns flera ekonomibyggnader så som häststall med 8 + 3 boxar, getstall, mejeri och gårdsbutik. Ridhuset är på 20*40 m och den belysta ridbanan har måtten 20*60 m. Möjlighet finns att även köpa till bostadshuset på 104 m² som ligger bredvid ridhuset, men som har en egen fastighetsbeteckning. KONTAKTA MÄKLAREN FÖR EN VISNINGSTID!

  • Premium
Boängsvägen m.fl., Alsike, Knivsta kommun

Boängsvägen m.fl.

Övrigt
Alsike, Knivsta kommun
Stad&Land
Pris saknas
7,1 ha tomt

Visar alla 14