Mäklare Thomas Stålheden

Thomas Stålheden

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Smeavägen 36 C Lgh 1102, Haverdal, Halmstads kommun
Smeavägen 36 C Lgh 1102, Haverdal, Halmstads kommun, bild 2
Smeavägen 36 C Lgh 1102, Haverdal, Halmstads kommun, bild 3

Smeavägen 36 C Lgh 1102

Lägenhet
Haverdal, Halmstads kommun
3 150 000 kr
72 m²
2 rum
vån 2/2
4 945 kr/mån
43 750 kr/m²

I Haverdal bor du i samklang med hav, strand och underbara naturupplevelser. Ni som bor där eller har fått uppleva det som gäst, vet alla vad vi pratar om. Haverdal är en fantastisk plats att bo på med allt orten har att erbjuda. Trygghet-gemenskap -frihet är ledorden för detta unika område . På området kring Smeavägen/Hallandsgränd har nu äntligen Familjen Syd Andersson fått uppfylla sin dröm om att skapa ett boende för äldre (+55) som vill bo kvar i området efter de sålt sina hus. Tanken är att kunna njuta av livet i ett bekymmersfritt boende i en enormt tilltalande och avkopplande miljö som skapats i samklang med naturen. Hela konceptet andas livskvalitet och är framtaget av White arkitekter, Susan Hübel - trädgårdsarkitekt samt Nina Lindroth - färgsättare på Färgab - givetvis med familjen Syd Andersson som bollplank! Nedan följer Micke Syds egna ord om hela resan! Historien om boendet som du nu läser om började faktiskt med en mening från min mamma Siv för sisådär 13-14 år sedan. Mamma som bott hela sitt vuxna liv i Harplinge, hade en önskan om att få återvända till sitt barndoms Haverdal och njuta på ålderns höst när det skulle bli för mycket med att ta hand om sitt stora hus. Men det var bara ett problem, det finns väldigt få lägenheter för äldre i Haverdal. I familjen ägo fanns det en bit mark bara en liten bit från mormor och morfars gård, som vid den tiden inte var möjlig att bebygga. Men orden från mamma hade sått ett frö - Tänk om det gick att bygga lägenheter för seniorer I Haverdal så de som har hus i kringliggande samhällen kan sälja sina stora boenden och sedan flytta in i en trivsam och lättskött ny lägenhet bara 300 meter från havet på en väldigt vacker plats. Jag ringde min gode vän Thomas Stålheden och vi började nysta i möjligheterna. 13 år senare så har jag, min familj, Thomas, Mats Johansson och MTA Bygg den stora glädjen att få visa upp resultatet av vår resa. Bostadsrättsföreningen Trumslagaren! Varmt välkommen Micke Syd Andersson Ps. Det är inte jag som hittat på namnet på bostadsrättsföreningen, jag lovar! Ds

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vasängsvägen 116, Vallås, Halmstads kommun

Vasängsvägen 116

Lägenhet
Vallås, Halmstads kommun
1 995 000 kr
91,5 m²
3 rum
4 505 kr/mån
21 803 kr/m²

Ett otroligt lättskött och bekvämt boende i ett plan på populära Vasängsvägen. Hela lägenheten totalrenoverades och byggdes delvis om 2004 på ett mycket smakfullt sätt med genomgående höga materialval. Den generösa planlösningen erbjuder 91,5 kvm om 3 rum och kök som planerats på ett mycket tilltalande sätt. Här finns också ett stort inglasat uterum med skjutpartier mot en charmig innergård! Här bor du bekymmersfritt i ett fantastiskt radhus i bostadsrättsform! Välkommen att boka Er visning.

  • Uteplats
Vilshärads Hagelväg 5A, Villshärad, Halmstads kommun

Vilshärads Hagelväg 5A

Fritidshus
Villshärad, Halmstads kommun
5 000 000 kr
56 m²
3 rum
972 m² tomt

Välkommen till detta paradis som verkligen erbjuder balsam för själen! Allt i en härlig atmosfär där huset har anor från 1700-talet och som på ett mycket smakfullt sätt renoverats under senare år på ett tidstypisk och mycket tilltalande sätt. Här njuter man av livskvalitet från första stund i ett underbart beläget boende bara 300 meter från havet och direkt närhet till naturen. Detta är nåt som verkligen gör skäl för uttrycket, måste upplevas på plats!

Visar alla 3