Mäklare Stephan Willberg

Stephan Willberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Jon Engströms väg 15, null, Högsby kommun

Jon Engströms väg 15

Villa
Högsby kommun
675 000 kr
129 + 20 m²
5 rum
1 298 m² tomt

En av Rudas finare villor med relativt nybyggt uterum Du kommer in genom entrédörren i hallen som har klinker på golvet. Rakt fram är köket som går i vitt. Intill köket är tvättstuga och groventre. Stort vardagsrum med parkettgolv vilket flera av rummen har. Till vänster i hallen ligger två toalett och dusch båda med kakel och klinker. Längst bort i hallen finns en matplats alternativt allrum. Det är ett master bed rum med klädkammare och ytterligare ett stort sovrum eller tv-rum. Sedan finns ett mindre sovrum-Huset ligger i ett kvarter med lite trafik. Detta hus är lämpligt att bo i som äldre då allt är på ett plan

Industrigatan 11, null, Högsby kommun

Industrigatan 11

Övrigt
Högsby kommun
375 000 kr
2 073 m² tomt

Mindre verkstadslokal som på 1950-talet byggdes som bonar verkstad och därefter använts som glass lager och förråd. Putsade ytterväggar och plåttak.

Dragongatan 4, null, Högsby kommun

Dragongatan 4

Villa
Högsby kommun
695 000 kr
76 + 51 m²
5 rum
1 216 m² tomt

I Staby några kilometer utanför Högsby ligger denna villa på lugnt läge. Villan ligger på en återvändsgata och har både grannar och åkrar i sin närhet. För den som har barn och skall åka buss till skolan så stannar bussen ute vid vägen.

  • Plus

Visar alla 3