Mäklare Stephan Willberg

Stephan Willberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Medelius väg 5, null, Nybro kommun

Medelius väg 5

Villa
Nybro kommun
1 250 000 kr
100 + 5 m²
4 rum
1 110 m² tomt

Här i Madesjö ligger denna mycket välvårdade villa med lummig tomt . På baksidan finns bla en jordkällare, en grävd brunn för bevattning och ett förråd. Robot gräsklipparen ser till att gräsmattan alltid är klippt och snygg. Bakom husets groventré finns en uteplats under tak. När du kommer in genom entrédörren så kommer du i hallen där det är garderober med skjutdörrar. Till vänster är det rymliga vardagsrummet/allrummet med matplats. Rakt fram är nedre planets sovrum alternativt Tv rum. Rakt fram är också trappan upp till övre plan. Till höger är husets matplats och kök. Utgång från matplatsen till tvättstugan där man också kommer in till toalett/badrum. Från tvättstugan når man groventrén och förrådet. Från groventrén är det utgång till uteplatsen på baksidan. Går du trappan upp så kommer i hallen där det är ingång till de två sovrummen, samt toalett och förråd. I husets omedelbara närhet har du förskola och Madesjö skolan med klasser 0-9. Bakom huset finns Madesjö Idrottsplan där det är fullt med aktiviteter.

  • Plus
Pårydsgatan 17,, null, Kalmar kommun
Pårydsgatan 17,, null, Kalmar kommun, bild 2
Pårydsgatan 17,, null, Kalmar kommun, bild 3

Pårydsgatan 17,

Villa
Kalmar kommun
850 000 kr
80 + 57 m²
4 rum
2 294 m² tomt

Enligt Magasinet Focus är Kalmar kommun trevligast att bo i Kalmar län och Påryd är den bästa kommundelen. Det finns trevlig ICA-butik, pizzeria, lantcafé, kyrka, skola, förskola, simbassäng, aktiv idrottsförening, samhällsförening och numer bra väg till Kalmar dit det även finns bussförbindelse. Fastighet med stora möjligheter och med en industribyggnad som kan ha många användningsområde.

  • Premium
Dragongatan 4, null, Högsby kommun

Dragongatan 4

Villa
Högsby kommun
695 000 kr
76 + 51 m²
5 rum
1 216 m² tomt

I Staby några kilometer utanför Högsby ligger denna villa på lugnt läge. Villan ligger på en återvändsgata och har både grannar och åkrar i sin närhet. För den som har barn och skall åka buss till skolan så stannar bussen ute vid vägen.

  • Plus

Visar alla 3