STHLM ESTATE

STHLM ESTATE

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bellmanskällevägen 11, Mälarhöjden, Stockholms kommun

Bellmanskällevägen 11

Lägenhet
Mälarhöjden, Stockholms kommun
STHLM ESTATE
2 295 000 kr
31,3 m²
1 rum
3 629 kr/mån
73 323 kr/m²

*Ingången till lägenheten ligger på Selmedalsvägen 236* Nu finns en fantastisk möjlighet att förvärva en nybyggd lägenhet i en befintlig förening för dig som fyllt 55 år, seniorboende! Föreningen består utav seniorbostäder och accepterar endast personer som fyllt 55 år+ som medlemmar. UNIK möjlighet att införskaffa en perfekt drömlägenhet med generös uteplats i ett fantastiskt läge. God förvaring och ett modernt, tilltalande koncept präglar denna genomtänkta lägenhet där design och funktion går hand i hand. En uteplatsen som rymmer både utomhusmöblemang för middagar samt soffgrupp. Perfekt för middag med vännerna, grillkvällen eller soliga dagar. Den väl tilltagna ytan eller platsen där du kan sitta ute är grädden på moset som gör denna bostad till ett hem man snabbt förälskar sig i. Här finner ni allt ni kan önska och lite till. Det här är ett hem med karaktär och en egen identitet. Lägenheten bjuder på egen ingång/utgång i anslutning till uteplatsen Eleganta materialval där designen präglas av sober färgsättning och blandning av olika stilrena material. Välplanerade kvadratmeter med en social planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är utrustat med kyl, frys, fläkt, mikro, diskmaskin, ugn och spishäll. Det här är en dröm för den som uppskattar ett ljust och fräscht boende med möjlighet att sitta ute (en stor uteplats). Mälarhöjdens Centrum med bland annat T-bana, mataffärer och café finns på några minuters gångavstånd. I närheten finns härliga möjligheter till bad sommartid och skridsko- eller skidåkning vintertid samt fina promenadvägar. In till Stockholms innerstad tar det ca 30 minuter med cykel och det går bra att cykla hela den natursköna vägen utmed Mälaren via Vinterviken. Med T-bana tar det drygt 15 minuter till Stockholms innerstad.

  • Uteplats
Himmelsbodavägen 36C, null, Botkyrka kommun

Himmelsbodavägen 36C

Lägenhet
Botkyrka kommun
STHLM ESTATE
1 150 000 kr
30 m²
1 rum
vån 3/3
2 469 kr/mån
38 333 kr/m²

*Juridisk person kan köpa* *Uthyrning tillåten av föreningen* *Tillhörande parkering* *Bastu och badtunna finns* Stora fönsterpartier låter bostaden präglas av underbart ljus och härlig rymd ihop med de stilrena ytskikten. Vitmålade väggar ramar in det genomgående vackra tre- stavsparkett i ek. Föreningen bjuder på gemensam tvättstuga, bastu, badtunna och trevlig uteplats för alla att vistas vid. Välkomnande hall som bryter av mot bostadens resterande vackra tre-stavsparkett i ek som följer hela lägenheten med vita väggar som skapar en modern känsla. Hallen tar er till lägenhetens kök och vardagsrum och har goda avhängningsmöjligheter invid entrédörr. Vardagsrummet är i öppen planlösning mot kök med stora fönsterpartier som ger ett imponerande ljusflöde och påtaglig rymd för alla att vistas i. Rummets vackra utformning skänker karaktär och plats för soffgrupp med tillhörande möblemang samt matplats. Genomgående tre-stavsparkett i ek och vitmålade väggar. Välplanerat kök med stilsäkert släta i vit kulör skåpsluckor och generöst ljusflöde från fönsterpartier. Praktiska högskåp med gott om förvaring och ordentliga arbetsytor ovan bänkskiva i ljus ton, med ho i rostfritt stål gör köket fulländat när minimalistisk design möter funktion. Ljust stänkskydd ovan bänkskiva med infälld LED-bänkbelysning under väggskåpen och matplats intill.

Rättaregatan 4B, null, Södertälje kommun

Rättaregatan 4B

Lägenhet
Södertälje kommun
STHLM ESTATE
2 395 000 kr
85 m²
4 rum
vån 3/3
5 966 kr/mån
28 176 kr/m²

*BALKONG I SÖDERLÄGE* *BRA FÖRVARING* *MÖJLIGHET ATT TA ÖVER EN PARKERING OMGÅENDE* *EXKLIUSIVA MATERIALVAL* *EXTERNT FÖRRÅD TILL LÄGENHET* *BRA LÄGE* Att försöka hitta sin drömbostad idag kan vara svårt! Trösten är att vissa lägenheter är värda att vänta på och just denna vackra lägenhet på Rättaregatan 4B är en sådan. En smakfull lägenhet med en genomgående exklusiv känsla utöver det vanliga. Omgivningen erbjuder självklart även fina grönområden. UNIK möjlighet att förvärva en perfekt drömlägenhet med generös yta om hela dryga 85 kvm med bra solläge. Är du ute efter en lägenhet med hög wow-factor och genomgående känsla har du kommit rätt. Smakfull med imponerande helhetskänsla. Optimal planlösning där varje kvadrat disponeras tillsammans med härliga ljusflöden från stora fönster tillsammans med väl tilltagen takhöjd. Vackert exklusivt golv i ljus nyans är genomgående för hela lägenheten. Köket är smakfullt inrett med vita luckor och ljus bänkskiva. Väldigt mycket arbetsyta i kök samt mycket förvaring i både över och underskåp. Köket är utrustat med all maskinell utrustning som man önskar ha såsom kyl/frys, diskmaskin, ugn, spis samt fläkt. Ett stort badrum med eleganta kakelplattor som inger en fantastisk helhetskänsla.

  • Balkong
  • Hiss
Fatbursgatan 35, null, Stockholms kommun

Fatbursgatan 35

Lägenhet
Stockholms kommun
STHLM ESTATE
3 795 000 kr
41 m²
2 rum
vån 2
3 139 kr/mån
92 561 kr/m²

VI hälsar er välkomna till denna välplanerade och mycket fina sekelskiftestvåa med kakelugn i vacker fastighet anno 1901 belägen i hjärtat av Södermalm med närhet till populära Mariatorget. Sobra färgval är genomgående tillsammans med vitpigmenterade originalbrädor. En fungerande kakelugn, djupa nischer i alla fönster, spegeldörrar och höga golvsocklar i vardagsrummet ger karaktär. Rikligt ljusinsläpp ges i bostaden tack vare tre stora fönsterpartier i söderläge som i kombination med den generösa takhöjden skapar en härlig känsla av rymd. Generös takhöjd på över 3 meter som bidrar till lägenhetens charmiga karaktär. Praktisk förvaring i from av en inbyggd klädkammare. En väldigit charmig och välplanerad bostad som passar utmärkt för såväl ensamhushållet, som paret och den lilla familjen. Välskött och omtyckt förening med bekvämligheter för sina boende så som festlokal, hobbyrum, gym, bastu, cykelförråd, tvättstuga samt en trevlig innergård

Herculesgatan 19, null, Järfälla kommun

Herculesgatan 19

Lägenhet
Järfälla kommun
STHLM ESTATE
1 950 000 kr
28 m²
1 rum
vån 1/6
1 125 kr/mån
69 643 kr/m²

*ÄGARLÄGENHET * FRIKÖPT * 1126 KR AVGIFT PER MÅN* *EN INVESTERING SOM KOSTAR DIG 1126 KR I AVGIFT PER MÅN* *SLIPP RÄNTEORO I EN SAMFÄLLIGHETSFÖRENING UTAN LÅN* *ÄGARLÄGENHET - FRIKÖPT* *STOR PERSONLIG FRIHET - DU KAN T EX HYRA UT UTAN GODKÄNNANDE* *FRI OCH FLEXIBEL UTHYRNING* *JURIDISK PERSON KAN KÖPA* *VÄLDIGT LÅGA OMKOSTNADER* *GARAGE I HUSET* *CYKEL OCH BILPOOL* Vill du köpa en lägenhet men är orolig över att föreningen kan höja månadsavgiften? Välkommen till denna friköpta ägarlägenhet där du inte behöver oroa dig! Här bor du i en samfällighetsföreningen som äger huset och inte har lån. En ägarlägenhet ger, till skillnad från en bostadsrätt, ett ägande med större frihet. Detta innebär bland annat att du själv bestämmer när och hur du vill renovera och om du vill hyra ut din bostad. Även juridisk person har möjlighet att köpa en ägarlägenhet. UNIK möjlighet att förvärva en perfekt lägenhet med generös yta om dryga 28 kvm. Är du ute efter en lägenhet med hög wow-factor har du kommit rätt. Vidare erbjuder lägenheten en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, modernt badrum med tvättmöjligheter, harmoniskt sovdel och goda förvaringsmöjlighet i lägenheten. Ett kök som går i klassisk skandinavisk stil med vita släta luckor från Marbodal, grå laminatbänkskiva, rostfria vitvaror från Cylinda samt vitt bistroinspirerat kakel. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, micro, ugn och spis. Övrigt: -Finns ett externt källarförråd som tillhör lägenheten. -Cykel och bilpool i huset som man kan nyttja. Område: För dig som söker ett centralt, naturnära och familjevänligt läge är Barkarbystaden ett utmärkt val. Gångavstånd till Stora Torget med ICA Maxi, Järvafältets naturreservat, Herrestaskolan, Karlslunds förskola mm. Med pendeltåget är du inne i centrala Stockholm på bara 12 min. Här finns närheten till både Bromma flygplats (ca 20 min), Arlanda (ca 30 min) och resten av världen. Kommande tunnelbanestation! Här kommer tunnelbana, pendeltåg, bussar, regionaltåg, E18 och Förbifart Stockholm att skapa ett nytt nav för kommunikationer.

  • Balkong
  • Hiss
  • Äganderätt
  • Energieffektiv
Flyginfarten 14A, null, Järfälla kommun

Flyginfarten 14A

Lägenhet
Järfälla kommun
STHLM ESTATE
1 550 000 kr
23 m²
1 rum
1 914 kr/mån
67 391 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR ATT BOKA VISNING UNIK möjlighet att förvärva en perfekt lägenhet med generös yta och ett fantastiskt loft. Ett rymligt loft lämpligt för extra sovplatser eller förvaring. Lägenheten bjuder på bland annat en uteplats med en egen ingång/utgång! *Denna möjlighet är enbart förknippad med denna lägenhet och övergår till nästa part den dagen man säljer* *Rättigheterna för uthyrning kommer att vara skrivna i kontraktet* *Juridisk person kan köpa* *Uthyrning tillåts till både privat och juridisk person i obestämd tid (Samma principer som äganderätt vad det gäller uthyrning)* *Man kan även köpa en lägenhet med befintlig hyresgäst, hyresintäkter på 10500 kr/mån* *Vissa lägenheter är möblerade* *Det finns lägenheter på olika våningsplan med olika prisnivåer* Stora fönsterpartier låter bostaden präglas av underbart ljus och härlig rymd ihop med de stilrena ytskikten. Vitmålade väggar ramar in det genomgående vackra tre- stavsparkett i ek. Föreningen bjuder på gemensam tvättstuga, cykelparkering, gemensamma vädringsbalkonger och trevlig uteplats för alla att vistas vid. Välkomnande hall som bryter av mot bostadens resterande vackra tre-stavsparkett i ek som följer hela lägenheten med vita väggar som skapar en modern känsla. Hallen tar er till lägenhetens kök och vardagsrum och har goda avhängningsmöjligheter invid entrédörr samt förvaringsutrymme i måttanpassade garderober. Självklart är det säkerhetsdörr. Vardagsrummet är i öppen planlösning mot kök med stora fönsterpartier som ger ett imponerande ljusflöde och påtaglig rymd för alla att vistas i. Rummets vackra utformning skänker karaktär och plats för soffgrupp med tillhörande möblemang samt matplats. Genomgående tre-stavsparkett i ek och vitmålade väggar. Välplanerat kök med stilsäkert släta i vit kulör skåpsluckor och generöst ljusflöde från fönsterpartier. Praktiska högskåp med gott om förvaring och ordentliga arbetsytor ovan bänkskiva i grå laminat, med ho i rostfritt stål gör köket fulländat när minimalistisk design möter funktion. Mörkt stänkskydd ovan bänkskiva med infälld LED-bänkbelysning under väggskåpen och matplats intill. Den måttanpassade köksinredningen består av integrerad frys och kyl, infälld ugn, spis och induktionshäll, integrerad köksfläkt samt diskmaskin gör detta kök komplett. Tilltalande materialval som vitkaklade väggar i matta vita plattor och grå klinker på golv. Badrummet bjuder på porslinshandfat med vit kommod undertill, spegel ovan handfatet, WC, handdukstork, tvättmaksin, modern glasad duschvägg och LED- spotlights med dimmerfunktion. - Attraktivt läge i området - Hög standard och fullutrustade lägenheter - Vindsförråd - Parkering - Närhet till kommunikationer service - Närhet till planerad tunnelbana 2026 Övrigt: -Det finns externa förråd som kan hyras mot en kostnad.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Flyginfarten 14A, null, Järfälla kommun

Flyginfarten 14A

Lägenhet
Järfälla kommun
STHLM ESTATE
1 595 000 kr
23 m²
1 rum
vån 1/3
1 914 kr/mån
69 348 kr/m²

INVERSTERINGSMÖJLIGHET! KONTAKTA MÄKLAREN FÖR ATT BOKA VISNING *Denna möjlighet är enbart förknippad med denna lägenhet och övergår till nästa part den dagen man säljer* *Rättigheterna för uthyrning kommer att vara skrivna i kontraktet* *Juridisk person kan köpa* *Uthyrning tillåts till både privat och juridisk person i obestämd tid (Samma principer som äganderätt vad det gäller uthyrning)* *Man kan även köpa en lägenhet med befintlig hyresgäst *Vissa lägenheter är möblerade* *Det finns lägenheter på olika våningsplan med olika prisnivåer* Stora fönsterpartier låter bostaden präglas av underbart ljus och härlig rymd ihop med de stilrena ytskikten. Vitmålade väggar ramar in det genomgående vackra tre- stavsparkett i ek. Föreningen bjuder på gemensam tvättstuga, cykelparkering, gemensamma vädringsbalkonger och trevlig uteplats för alla att vistas vid. Välkomnande hall som bryter av mot bostadens resterande vackra tre-stavsparkett i ek som följer hela lägenheten med vita väggar som skapar en modern känsla. Hallen tar er till lägenhetens kök och vardagsrum och har goda avhängningsmöjligheter invid entrédörr samt förvaringsutrymme i måttanpassade garderober. Självklart är det säkerhetsdörr. Vardagsrummet är i öppen planlösning mot kök med stora fönsterpartier som ger ett imponerande ljusflöde och påtaglig rymd för alla att vistas i. Rummets vackra utformning skänker karaktär och plats för soffgrupp med tillhörande möblemang samt matplats. Genomgående tre-stavsparkett i ek och vitmålade väggar. Välplanerat kök med stilsäkert släta i vit kulör skåpsluckor och generöst ljusflöde från fönsterpartier. Praktiska högskåp med gott om förvaring och ordentliga arbetsytor ovan bänkskiva i grå laminat, med ho i rostfritt stål gör köket fulländat när minimalistisk design möter funktion. Mörkt stänkskydd ovan bänkskiva med infälld LED-bänkbelysning under väggskåpen och matplats intill. Den måttanpassade köksinredningen består av integrerad frys och kyl, infälld ugn, spis och induktionshäll, integrerad köksfläkt samt diskmaskin gör detta kök komplett. Tilltalande materialval som vitkaklade väggar i matta vita plattor och grå klinker på golv. Badrummet bjuder på porslinshandfat med vit kommod undertill, spegel ovan handfatet, WC, handdukstork, tvättmaksin, modern glasad duschvägg och LED- spotlights med dimmerfunktion. - Attraktivt läge i området - Hög standard och fullutrustade lägenheter - Vindsförråd - Parkering - Närhet till kommunikationer service - Närhet till planerad tunnelbana 2026 Övrigt: -Det finns externa förråd som kan hyras mot en kostnad.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Flyginfarten 14A, null, Järfälla kommun

Flyginfarten 14A

Lägenhet
Järfälla kommun
STHLM ESTATE
1 500 000 kr
23 m²
1 rum
vån 2/3
1 914 kr/mån
65 217 kr/m²

INVERSTERINGSMÖJLIGHET! KONTAKTA MÄKLAREN FÖR ATT BOKA VISNING *Denna möjlighet är enbart förknippad med denna lägenhet och övergår till nästa part den dagen man säljer* *Rättigheterna för uthyrning kommer att vara skrivna i kontraktet* *Juridisk person kan köpa* *Uthyrning tillåts till både privat och juridisk person i obestämd tid (Samma principer som äganderätt vad det gäller uthyrning)* *Man kan även köpa en lägenhet med befintlig hyresgäst* *Vissa lägenheter är möblerade* *Det finns lägenheter på olika våningsplan med olika prisnivåer* Stora fönsterpartier låter bostaden präglas av underbart ljus och härlig rymd ihop med de stilrena ytskikten. Vitmålade väggar ramar in det genomgående vackra tre- stavsparkett i ek. Föreningen bjuder på gemensam tvättstuga, cykelparkering, gemensamma vädringsbalkonger och trevlig uteplats för alla att vistas vid. Välkomnande hall som bryter av mot bostadens resterande vackra tre-stavsparkett i ek som följer hela lägenheten med vita väggar som skapar en modern känsla. Hallen tar er till lägenhetens kök och vardagsrum och har goda avhängningsmöjligheter invid entrédörr samt förvaringsutrymme i måttanpassade garderober. Självklart är det säkerhetsdörr. Vardagsrummet är i öppen planlösning mot kök med stora fönsterpartier som ger ett imponerande ljusflöde och påtaglig rymd för alla att vistas i. Rummets vackra utformning skänker karaktär och plats för soffgrupp med tillhörande möblemang samt matplats. Genomgående tre-stavsparkett i ek och vitmålade väggar. Välplanerat kök med stilsäkert släta i vit kulör skåpsluckor och generöst ljusflöde från fönsterpartier. Praktiska högskåp med gott om förvaring och ordentliga arbetsytor ovan bänkskiva i grå laminat, med ho i rostfritt stål gör köket fulländat när minimalistisk design möter funktion. Mörkt stänkskydd ovan bänkskiva med infälld LED-bänkbelysning under väggskåpen och matplats intill. Den måttanpassade köksinredningen består av integrerad frys och kyl, infälld ugn, spis och induktionshäll, integrerad köksfläkt samt diskmaskin gör detta kök komplett. Tilltalande materialval som vitkaklade väggar i matta vita plattor och grå klinker på golv. Badrummet bjuder på porslinshandfat med vit kommod undertill, spegel ovan handfatet, WC, handdukstork, tvättmaksin, modern glasad duschvägg och LED- spotlights med dimmerfunktion. - Attraktivt läge i området - Hög standard och fullutrustade lägenheter - Vindsförråd - Parkering - Närhet till kommunikationer service - Närhet till planerad tunnelbana 2026 Övrigt: -Det finns externa förråd som kan hyras mot en kostnad.

  • Hiss
Hallonbergsplan 6, null, Sundbybergs kommun

Hallonbergsplan 6

Lägenhet
Sundbybergs kommun
STHLM ESTATE
2 350 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 4/6
2 945 kr/mån
42 342 kr/m²

Kontakta mäklaren för bokning av privatvisning! Välkommen till en fantastisk lägenhet i toppskick, ett stenkast bort från tunnelbana, flertal busslinjer, grönområden, fritidsaktiviteter och shopping! En väldigt påkostad lägenhet med genomgående hög standard. Här får du chansen att förvärva en av Hallonbergens finaste lägenheter med utsökt placering i huset och högt i tak. Ett bra läge med fönsterpartier som bidrar till ett rikligt ljusinsläpp, samt en optimal planlösning där varje kvadratmeter är väl genomtänkt. Lägenheten bjuder även på en stor inglasad balkong som ligger i ett soligt läge (morgonsol). En inbjudande bostad med genomgående elegant golv i hela lägenheten och utmärkta materialval där designen präglas av stilren färgsättning. En öppen, luftig och mycket social yta mellan kök och vardagsrum där det skapas ett utrymme för ordentlig matplats intill fönster. Köket är smakfullt inrett med gråa luckor samt ljust stänkskydd. Separata sovrum med plats för stor säng, nattduksbord och garderob gör att lägenheten är perfekt för ett par eller en familj. Fräscht och modernt badrum där väggarna pryds med stora kakelplattor som inger en stilren känsla. Föreningen tillhandahåller varmgarage med en ingång till garaget direkt från huset. Detta är en bostad ni inte vill missa. Varmt välkomna på visning! NÄROMRÅDE OCH KOMMUNIKATIONER Hallonbergen är en snabbväxande stadsdel rik på grönska, barnvänliga gångvägar och kultur. Utemiljön är noga genomtänkt med många fina utsiktsplatser och promenadstråk runt Råstasjön, Lötsjön och Golfängarnas naturreservat. Här finns också lek-och grillplatser, utegym, bangolf, fotbolls- och tennisplaner, m.m. Även Ursvik med Igelbäckens naturreservat med goda naturupplevelser, motions- och friluftsområde ligger på gångavstånd. Här finns det löp-, cykel- och skidspår, knattespår, grillplatser och en motionsgård. Det finns även en allaktivitetspark med lekplats och fotbollsplaner m.m. I närområdet finns även flertalet förskolor och skolor att tillgå. Gångavstånd till t-banan, endast 3 min bort. På en 10 minuters bilfärd tar du dig till fantastiska Ulriksdals slott för en god picknick eller uppfriskande promenad vid slottsträdgården. I Hallonbergen finns bland annat flera större livsmedelsaffärer, en livsmedelsbutik i huset som hyr sin lokal från föreningen, stora Coop livsmedelsbutik ligger endast 10 min gångavstånd bort från huset, apotek, vårdcentral, tandläkare, gym och bibliotek, samt ett antal mindre butiker, postombud och serviceställen. Även Sundbybergs stadshus finner du där. En kort promenad bort ligger mysiga Sundbyberg centrum med sin genuina småstadskänsla. Här hittar du alla bekvämligheter du kan önska dig såsom caféer, restauranger, service, gym och matbutiker. Större serviceutbud finns framför allt i Mall of Scandinavia, Sveriges största shoppingcenter som ligger på andra sidan av Råstasjön i Arenastaden, också på gångavstånd. Här kan du även gå på matcher och konserter som visas i Friends Arena Kommunikationer finns precis utanför porten och du tar dig till T-centralen med tunnelbanan på 12 minuter. Här finns även en bussterminal med flera olika busslinjer, allt från Karolinska sjukhuset till Universitet. På ett par minuter kommer du till E4 och E18 och har ca 11 min till Bromma flygplats och ca 30 min till Arlanda flygplats.

  • Balkong
  • Hiss
Hallonbergsplan 14, null, Sundbybergs kommun
Hallonbergsplan 14, null, Sundbybergs kommun, bild 2
Hallonbergsplan 14, null, Sundbybergs kommun, bild 3

Hallonbergsplan 14

Lägenhet
Sundbybergs kommun
STHLM ESTATE
2 450 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 2/6
3 015 kr/mån
39 200 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Magnifik lägenhet i en populär förening med låga avgifter. Väldigt påkostad lägenhet med genomgående bra standard där man får allt och lite till. Kommunikationer finns precis utanför porten och du tar dig in i stan väldigt snabbt. Missa inte chansen att förvärva en av Hallonbergens finaste lägenheter. Inbjudande lägenhet med eleganta materialval där designen präglas av sober färgsättning och blandning av olika stilrena material. Med en låg avgift och i välskött förening, är detta en bostad ni inte vill missa! Varmt välkomna på visning. Föreningen tillhandahåller varmgarage med en ingång till garaget direkt från huset. Detta är en bostad ni inte vill missa. Varmt välkomna på visning! NÄROMRÅDE OCH KOMMUNIKATIONER Hallonbergen är en snabbväxande stadsdel rik på grönska, barnvänliga gångvägar och kultur. Utemiljön är noga genomtänkt med många fina utsiktsplatser och promenadstråk runt Råstasjön, Lötsjön och Golfängarnas naturreservat. Här finns också lek-och grillplatser, utegym, bangolf, fotbolls- och tennisplaner, m.m. Även Ursvik med Igelbäckens naturreservat med goda naturupplevelser, motions- och friluftsområde ligger på gångavstånd. Här finns det löp-, cykel- och skidspår, knattespår, grillplatser och en motionsgård. Det finns även en allaktivitetspark med lekplats och fotbollsplaner m.m. I närområdet finns även flertalet förskolor och skolor att tillgå. På en 10 minuters bilfärd tar du dig till fantastiska Ulriksdals slott för en god picknick eller uppfriskande promenad vid slottsträdgården. I Hallonbergen finns bland annat två större livsmedelsaffärer, apotek, vårdcentral, tandläkare, gym och bibliotek, samt ett antal mindre butiker, postombud och serviceställen. Även Sundbybergs stadshus finner du där. En kort promenad bort ligger mysiga Sundbyberg centrum med sin genuina småstadskänsla. Här hittar du alla bekvämligheter du kan önska dig såsom caféer, restauranger, service, gym och matbutiker. Större serviceutbud finns framför allt i Mall of Scandinavia, Sveriges största shoppingcenter som ligger på andra sidan av Råstasjön i Arenastaden, också på gångavstånd. Här kan du även gå på matcher och konserter som visas i Friends Arena Kommunikationer finns precis utanför porten och du tar dig till T-centralen med tunnelbanan på 12 minuter. Här finns även en bussterminal med flera olika busslinjer, allt från Karolinska sjukhuset till Universitet. På ett par minuter kommer du till E4 och E18 och har ca 11 min till Bromma flygplats och ca 30 min till Arlanda flygplats.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ålstavägen 11, null, Järfälla kommun

Ålstavägen 11

Lägenhet
Järfälla kommun
STHLM ESTATE
1 595 000 kr
31 m²
1 rum
vån 1
3 646 kr/mån
51 452 kr/m²

INVERSTERINGSMÖJLIGHET! *Andrahandsuthyrning godkännes, SE PARAGRAF 9 I STADGARNA* *Juridisk person får köpa* *Förråd på samma våningsplan med säkerhetsdörr* *Stort intresse för uthyrning i området* *Marmor bänkskiva i kök* UNIK möjlighet att förvärva en perfekt drömlägenhet med en social planlösning. God förvaring och ett modernt, tilltalande koncept präglar denna genomtänkta lägenhet där design och funktion går hand i hand. Här finner ni allt ni kan önska och lite till. Det här är ett hem med karaktär och en egen identitet. Lägenheten bjuder på bland annat en social planlösning mellan kök och vardagsrum. Eleganta materialval där designen präglas av sober färgsättning och blandning av olika stilrena material. Välplanerade kvadratmeter med en social planlösning mellan kök och vardagsrum. Kök som är utrustat med kyl, fläkt, ugn, diskmaskin och spishäll. Ett badrum som är utrustat med tvättmöjligheter, golvvärme och marmorgolv. Det här är en dröm för den som uppskattar ett ljust och fräscht boende med en social planlösning. Område: Om några år kommer Barkarby bli västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg stannar i området. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer till Stockholm. År 2026 ska nya plattformar för regional- och fjärrtåg stå klara i Barkarby som en del i den nya knutpunkten för kollektivtrafik . I samband med utbyggnaden får Barkarby en ny pendeltågstation som ligger närmare Barkarbystaden. Du som flyttar till Barkarbystaden eller jobbar i området kan redan nu njuta av att ha alla bekvämligheter precis runt hörnet. Här finns restauranger, caféer, friskvårdsanläggningar och en Ica maxi-butik som alla är redo att ta hand om dig och dina behov. I Barkarbystaden bor du granne med en av Sveriges största handelsplatser med över 80 välkända butiker, varuhus och stormarknader.

  • Plus

Visar alla 11