Mäklare Mårten Persson

Mårten Persson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Sinarpsvägen 38, Sinarpsdalen, Båstads kommun

Sinarpsvägen 38

Villa
Sinarpsdalen, Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad

2 500 000 kr

60 m²

5 rum

1,6 ha tomt

Inbäddat i vacker natur vid Sinarpsdalen ligger denna fastighet med 1,5 ha mark och boningshus från 1919. Här har tiden stått still och skicket är enkelt, men känslan från förr finns bevarad - perfekt för den händige eller för dig som söker ett hem att forma efter egen dröm. Rummen bjuder på charm med originaldetaljer som gamla trägolv, kamin och spegeldörrar. Bostaden ligger vänd mot soliga söder med egen mark såväl bakom upp i backen som framför med utblick mot dalen och den mäktiga åsen. Tillhörande hage ger dig frihet att avverka växtlighet för än friare utsikt, men också möjlighet att nyttja för odling, några får eller en häst. Uthus tillhör. Du bor i lugn miljö, med gångavstånd till restaurang och busshållplats, golfbana någon km bort samt gång-/cykelväg in till Båstads centrum för service.

Vantingevägen 291, Vantinge, Ängelholms kommun

Vantingevägen 291

Gård/Skog
Vantinge, Ängelholms kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad

5 750 000 kr

123 m²

5 rum

4 ha tomt

Här på höjden njuter du av den storslagna utsikten över landskapet mot Skälderviken och Kullaberg. Solbacken ligger lugnt och privat med alla förutsättningar till härligt lantliv vare sig du drömmer om djur och odling eller utrymme för eget företagande. Intrycket är prydligt med fina stengärdsgårdar, parklik trädgård och betesmark som omgärdar boningshus och gårdsbyggnader. Den trevliga bostaden bjuder på utsikt från både entré- och ovanplan med bl a inglasad vinterträdgård, stort kök med kamin, 2 sovrum och balkong. Praktiskt källarplan med egen ingång, ett rum samt wc/dusch. Från mysig innergård nås uthusen varav det ena med gästrum, wc samt verkstad och förvaring. Det gamla stallet är inrett med utmärkt festlokal samt loge. Välkommen att boka din privata visning av detta fina lantställe med ursprung från sent 1800-tal.

Månstensvägen 8, null, Båstads kommun

Månstensvägen 8

Villa
Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad

2 900 000 kr

100 m²

4 rum

1 051 m² tomt

Välbelägen, renoverad, supertrevlig trevlig villa med stor tomt granne till grönområde. Läget intill åsen med naturupplevelser, motions-/vandringsstigar och pulkabacke liksom närhet till såväl skola som förskola är bekvämt och tillgängligt. Östra Karup är ett lugnt och mysigt samhälle med föreningsliv, restaurang och strategiskt bra läge för dig som pendlar till arbete eller studier på annan ort. Den flexibla bostaden, som renoverats och förädlats 2016-2022, har skönt flöde, genomtänkt planlösning, gott om förvaring och fint ljus genom de generösa ljusinsläppen. Bostadens hjärta är det sociala entréplanet med stora ytor, öppen planering och utgång till söderaltanen som blir ditt förlängda vardagsrum sommartid med sol från morgon till sen kväll. Två sovrum, wc uppe samt stor gästrum/gillestuga för tonåring eller gäst i källarplan, där det även finns groventré, nyrenoverad tvättstuga, fina förrådsutrymme och matkällare. Bekvämt, fräscht och rymligt, bara att flytta in, välkommen till Månstensvägen 8!

Agatvägen 15, null, Båstads kommun

Agatvägen 15

Villa
Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad

3 475 000 kr

114 m²

4 rum

677 m² tomt

PRISSÄNKT! Tillfälle att bosätta dig i modern och mycket smakfull villa till låg kostnad med fördelaktig drift samt befriad från fastighetsavgift. På vackert läge, med åsens mäktiga stigning i bakgrunden och den halländska slätten i norr, ligger denna villa om 4 rok. Härligt sällskapsrum - som husets hjärta med plats att umgås, har smart planerad köksdel, rymlig matplats och höga fönsterpartier med access mot terrass. 3 sovrum, dubbla badrum och tvätt. Rymd, ljus och luftiga ytor kännetecknar bostaden som genomgående inretts med stilsäkert öga. Välordnad utemiljö med träterrass mot sydväst samt häckar och vippande gräs. Bilplatser på gjuten infart och i carport. Förråd. Läget är tillgängligt med goda pendlingsmöjligheter samt fina promenadstråk. Livskvalité för såväl barnfamilj, senior eller sommargäst.

  • Plus
Sparvvägen 6, null, Båstads kommun

Sparvvägen 6

Villa
Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad

2 300 000 kr

154 m²

6 rum

640 m² tomt

Nu säljs detta innehållsrika och ombonade hus med högt och ljust läge i barnvänliga och populära Böskedal i Grevie. Souterrängvillan från 1981 är uppförd av nuvarande ägare och erbjuder på entréplanet allrum med öppen spis, 2 sovrum, helkaklat badrum renoverat 2012 samt tvätt och förråd. Uppe finns 2 sovrum, vardagsrum, kök med matplats, badrum samt rymlig balkong som löper längs husets hela västersida. Solig tomt med gräsmatta, häckar, växthus och grusad gårdsplan med flera bilplatser. Här är allt nära, såväl golfspel på Bjäre GK och storslagen natur som Grevie samhälle med fin livsmedelsaffär och busskommunikationer. GC-väg finns strax intill och tar dig smidigt in till Båstad eller Förslöv. Låga driftkostnader

Viktor Ewalds väg 66, null, Båstads kommun

Viktor Ewalds väg 66

Villa
Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad

1 950 000 kr

100 m²

4 rum

1 115 m² tomt

Nu finns denna röda trävilla till förfogande för den lilla famijen som önskar skapa sin egen oas bland vacker natur. Bostaden erbjuder tre sovrum samt två badrum. Vattenburen uppvärmning via luft-/vattenvärmepanna håller elkostnaden på en rimlig nivå. Trädgården är generös till sin storlek och inbjuder till spel och lek för både barn och djur. Här bor man mitt i grönskan samtidigt som man enkelt når både skola, service och E6:an en liten bit bort. Välkomna!

Visar alla 6