Mäklare Mårten Persson

Mårten Persson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Nygårdsvägen 5, null, Båstads kommun

Nygårdsvägen 5

Villa
Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
2 450 000 kr
140 + 72 m²
5 rum
1 126 m² tomt

Med skyddande skogsdunge bakom och härlig utsikt säljs denna mysiga etagevilla med fint läge i Förslövs utkant. Bostaden ger ett ombonat intryck med eldstad, trägolv och ljus interiör. Avkopplande sociala utrymme med sällskapsrum och utsiktsrum som tillsammans med rymligt kök utgör husets hjärta. Två sovrum och badrum går med fördel att använda som tonårs-/gästavdelning med egen ingång. Ytterligare sovrum och badrum ligger i andra delen av bostaden. Källarplan erbjuder bra förvaring och möjlighet att inreda. Nyinstallerad värmepanna luft-vatten. Det höga läget skänker ljus och rymd både invändigt och utvändigt. Stensatt innergård med rymlig, överbyggd uteplats samt utsiktsterrass ger extra rum sommartid. Lugn återvändsgata med liten lekplats och närhet till tågstation, skola F-9 och affärer samt fina stränder inom några kilometer.

Friggas väg 13A, Ranviksterrassen, Båstads kommun

Friggas väg 13A

Radhus
Ranviksterrassen, Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
3 950 000 kr
113 + 18 m²
5 rum
351 m² tomt

Välkommen till bekvämt, välplanerat och rymligt parhus med högt och ljust läge strax ovan Båstad. Huset funkar utmärkt som både permanent- och fritidsbostad där man har mindre skötsel och liten trädgård. Här bjuds du på fria vyer och utsikt över Hallandsåsen, havet och Båstad. Bostadens planlösning är flexibel och erbjuder idag tre sovrum med möjlighet till ett fjärde, två badrum, ljust sällskapsrum med öppen planlösning mot allrum samt kök med matplats. Via köket når du enkelt den skyddade trädgården med sol långt in på kvällen. Fin utsikt mot såväl hav som Hallandsås. Ett stort plus för inbyggd balkong, bra förvaring med dubbla klädkammare, två förråd och carport.

Christinas väg 31, Hemmeslöv, Båstads kommun

Christinas väg 31

Fritidshus
Hemmeslöv, Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
9 950 000 kr
179 m²
7 rum
1 187 m² tomt

Med underbart och privat strandläge ligger denna sommaroas på omtyckta Christinas väg. Den lilla skogsstigen bakom huset leder direkt till vattnet och lång sandstrand. Här njuter du och familjen mysigt semesterliv eller formar ert välbelägna åretruntboende. Fastigheten ligger skyddad med maffiga rhododendron mot gatan, naturen inpå knuten och avkopplande havsbrus. Den prunkande och växtrika trädgården med blomsterhav avnjuts från stor altan och överbyggd veranda. Huset är rymligt med 4 sovrum, stora sällskapsytor, kamin, badrum på båda plan och flera terrassdörrar mot den södervända utemijön. Garagebyggnad med förråd och verkstad. Bekvämt handelscentrum finns i närområdet, liksom station och restauranger. Fin cykelväg tar dig in till centrum med puls, evenemang och hamn.

Christinas väg 7, Hemmeslöv, Båstads kommun

Christinas väg 7

Villa
Hemmeslöv, Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
6 500 000 kr
84 + 16 m²
3 rum
1 038 m² tomt

Välkommen till modernt inredd enplansvilla några hundra meter från havet och milslång sandstrand i attraktiva Hemmeslöv. Njut lata dagar med familj och vänner sommartid eller om ni så vill året om i detta vinterbonade hus om 3 rok med social planlösning. Husets hjärta är det rymliga sällskapsrummet med helt öppen planlösning mot köket med stor köksö. Utgång till altan samt inglasat uterum mot söder och den skyddade trädgårdssidan. Interiören har genomgått renovering och viss ombyggnation, där stilen är enhetlig och sober. Vidbyggd gästavdelning med sovrum och fräscht badrum samt praktiskt förråd. Friggebod finns på tomten för extra sovplatser. Insynsskyddad och otvungen trädgårdstomt med plana gräsytor mot angränsande skogsparti, perfekt för dig med pooldrömmar. Dubbla bilplatser på uppfarten samt laddbox för elbil. Sommarbåstad och serviceutbud finns på cykelavstånd och god tillgänglighet via närliggande tågstation och E6:an.

Plommonvägen 9, Äppeldalen, Båstads kommun
  • Imorgon kl 14:00

Plommonvägen 9

Radhus
Äppeldalen, Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
3 500 000 kr
109 + 8 m²
4 rum
233 m² tomt

I naturnära och barnvänligt kvarter strax söder om centrum ligger detta fräscha radhus i två plan, lämpligt för såväl sommarboende som året runt. Här bor du i vacker dal granne med fri ängsbacke på skön södersida. Du promenerar eller tar cykeln till skola, aktiviteter och service samt hamn och strand. Bostaden omfattar ljust kök med matplats, tvätt, badrum samt sällskapsrum med höga fönster och utgång till uteplats. På det privata ovanplanet finns tre sovrum, varav det ena med överbyggd balkong, samt rymligt badrum. Öppet upp i nock för härlig rymd och med optimala ljusinsläpp. Utemiljön erbjuder entrésida med bilplats samt isolerad förrådsbyggnad. Trädgårdssidan har fin, delvis överbyggd träterrass, och lättskött gräsmatta.

  • Plus
Aromavägen 52, lgh 1203, Centralt, Båstads kommun

Aromavägen 52, lgh 1203

Lägenhet
Centralt, Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
3 475 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3
7 108 kr/mån
43 987 kr/m²

Den perfekta lägenheten för dig som är 55+ och söker en smart planerad lägenhet på bekvämt promenadavstånd till centrum. Det är en lyxig känsla att kunna ställa bilen precis utanför huset, komma in i den ljusa och välkomnande entrén och ta hissen rakt upp till din egen lägenhet. Att sedan spatsera in i denna pärla till bostad och mötas av de öppna ytorna, det genomgående ljusflödet och sedan uppleva att lägenhetens rymd förlängs genom inte bara en, utan två inglasade balkonger, gör inte saken till det sämre. Luftigt och välutrustat kök i anslutning till sociala ytor, två sovrum och både gästtoalett och badrum/tvättstuga. Gott om förvaringsmöjligheter finns i form av garderober och förråd inne i lägenheten. Man har dessutom ett eget förråd i byggnaden. Ta även del av föreningens gemensamma utrymmen i form av samlingslokal, gästlägenhet, tvättstuga och cykelförråd. Självlart har du fiber och egen parkeringsplats. En lägenhet som måste upplevas!

  • Balkong
  • Hiss
Klövervägen, null, Båstads kommun

Klövervägen

Tomt
Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
1 700 000 kr
1 079 m² tomt

Med vacker utsikt över landskap, hav och Kullaberg ligger denna obebyggda tomt om drygt 1 000 m². Nu ges tillfälle att bygga och bo i lugnt och etablerat kvarter nära naturen i vackra Sinarpsdalen och Bjäre Golfklubb. Läget är suveränt - du tar dig enkelt med såväl cykel som bil till Grevie med livsmedelsaffär och du bor nära kommunikationer och banvallens cykelled mellan Båstad och Förslöv. Detaljplanen ger dig möjlighet att uppföra huvudbyggnad om högst 175 m² och därutöver uthus och garage till sammanlagt högst 75 m². Ge liv åt dina drömmar på Klövervägen!

Floravägen 16A, Centralt, Båstads kommun

Floravägen 16A

Lägenhet
Centralt, Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
2 975 000 kr
106 m²
4 rum
vån 1/2
6 426 kr/mån
28 066 kr/m²

Bosätt dig mitt i byn i denna moderna våning med morgondopp, restauranger, strövområden och shopping i ditt närområde. Här bor du fräscht på första plan med ljus inredning, kök med matplats, mysigt vardagsrum och 3 sovrum. Rymligt badrum med tvätt samt separat klädkammare. Stensatta uteplatser under tak i soliga söder samt vid entrén i väster. Parkeringsplats och förråd ingår. Bosätt dig bekymmersfritt, bekvämt och havsnära med cykelavstånd till stationen för pendling. Brf Ekan erbjuder vårdade gemensamma ytor och stor sittplats på fin innergård. Välkommen att boka din privata visning!

  • Uteplats
Klinkehögsvägen 7A, Centralt, Båstads kommun

Klinkehögsvägen 7A

Lägenhet
Centralt, Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
2 100 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/2
4 722 kr/mån
36 207 kr/m²

Bosätt dig supercentralt och bekymmersfritt, för maxad livskvalitet, i denna välplanerade lägenhet på andra plan Dagens aktiviteter promenerar du med lätthet till, havsbad, tennistimme, skola, ärenden till mataffär samt busstorg för dig som pendlar. Den trevliga bostaden har öppen planering mellan kök och sällskapsrum, ett bra sovrum med garderobsvägg, kombinerat badrum/tvättstuga samt en välkomnande hall med kapprum och önskvärda förvaringsmöjligheter. Utöver detta har man eget förråd i anslutning till bostadens entré och balkong mot söder. Möjlighet att hyra parkeringsplats.

  • Balkong

Visar alla 9