Mäklare Ola Pettersson

Ola Pettersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Industrivägen 16, null, Båstads kommun
 • Imorgon kl 16:00

Industrivägen 16

Villa
Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
2 950 000 kr
135 + 100 m²
6 rum
1 022 m² tomt

Högt belägen, gedigen och innehållsrik tegelvilla vid lugn återvändsgata i barnvänligt kvarter. Bostaden har ett vackert och generöst sällskapsrum med kakelugn samt öppen planlösning mot matrum. Rymligt kök med matplats, tv-rum, sovrum och badrum samt gästwc i entréplan. Perfekt källarvåning för tonåring eller gäst. Här finns gillestuga/gästrum, generöst badrum med hörnkar, dusch och wc, arbetsrum, matkällare, tvättstuga samt gott om förvaring. Fantastiskt uterum mot söder förlänger sommarsäsongen. Trevlig utblick över den lummiga och inbäddade trädgården samt liten glimt mot Kullaberg. Garage samt förråd och växthus kompletterar liksom robotgräsklippare samt laddbox för elbil. Omsorgsfullt anlagd trädgård med perennner, blommor, buskar och gräsmatta. Nära livsmedelsaffär, förskola och natur. Här finns bra bussförbindelser mot närliggande tågstation i Förslöv, E6:an 12 minuter bort samt halvöns bästa sandstrand på cykelavstånd. Välkommen till Industrivägen 16!

 • Plus
Ekorrvägen 14, Riviera, Båstads kommun

Ekorrvägen 14

Villa
Riviera, Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
8 000 000 kr
193 m²
7 rum
1 109 m² tomt

På Riviera, med lugnt tempo, vackra omgivningar och avslappnad atmosfär, bor du nära såväl Stensåns vackra naturområde med löpspår och fiske som lång inbjudande sandstrand med badbrygga. Nu säljs denna generösa och stilfulla tegelvilla med arbetade fasader och snygg tillbyggnad. Bostaden är öppen och luftig med bra planlösning, fina sociala ytor, smakfull inredning och imponerande sällskapsrum med centralt placerad öppen spis och öppet upp i nock. I denna omsorgsfullt skötta villa är det lätt att bo både under de varma sommarmånaderna och året om. Lummig och solig trädgård mot söder på husets privata trädgårdssida som gränsar mot grönområde. Den stor gräsytan är perfekt för dig med pooldrömmar. Saknar du sommarpulsen cyklar du snabbt och lätt in till Båstad med tennisfest och hamnliv.

 • Plus
Trastvägen 17, Riviera, Båstads kommun

Trastvägen 17

Fritidshus
Riviera, Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
6 000 000 kr
86 m²
6 rum
1 348 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva denna charmiga fritidsbostad på Riviera som erbjuder en idyllisk livsstil med en perfekt mix av fritidshus och villor. Den stora lummiga tomten pryds av vackra rhododendron buskar, många björkar och träd samt gräsytor som smälter samman med skogsdungen bakom huset. Dessutom finns det möjligheter till uteplatser i alla väderstreck - vilket ger inbjudande utrymmen för avkoppling och umgänge. Bostaden i sig är petit, charmig och välplanerad. Den har ett rymligt allrum med en mysig öppen spis, vilket är perfekt för att skapa en avslappnad och inbjudande miljö. Bostaden rymmer kök, två toaletter och fyra sovrum vilket ger gott om plats för familj och vänner. Dess närhet till havet, hotell Riviera, tågstation samt affärer ger möjlighet för både avkoppling och bekvämlighet - Den perfekta fritidsbostaden för avkoppling och rekreation!

 • Plus
Strandpromenaden 14, Hamnen, Båstads kommun

Strandpromenaden 14

Villa
Hamnen, Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
20 000 000 kr
192 + 28 m²
6 rum
828 m² tomt

På första parkett, med vackert och attraktivt läge, finns nu möjligheten att flytta in i denna generösa utsiktsvilla med privat tomt. Här är lätt att leva både sommartid och året om. Med centercourten och strand endast 300 meter bort har du nära till allt vad sommarbåstad erbjuder. Den slående utsikten över hav och hamn njuts bäst från det stora, öppna sällskapsrummet på ovanplan där det också finns kök, två sovrum och två badrum samt tvätt. Sällskapsrum och allrum i souterrängplan - båda med vackra, murade öppna spisar - öppnar upp för avslappnad social samvaro, och huset kan med fördel nyttjas så att entréplan ses som gästavdelning med två sovrum, badrum och pentrykök. Trädgården är lättskött, skyddad och lummig där sydvästläget på husets trädgårdssida ger dig många soltimmar. Välkommen att boka din visning.

 • Plus
Hovshallavägen 142, Hovs Hallar, Båstads kommun

Hovshallavägen 142

Villa
Hovs Hallar, Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
5 800 000 kr
82 m²
3 rum
1 898 m² tomt

Längst ut på Bjärehalvön - där himmel möter hav - ligger Hovs hallar med öppet, dramatiskt landskap och andlöst vacker natur. Vi har fått uppdraget att sälja detta söta lilla sommarhus som varit i släktens ägo sedan byggåret 1939. Bostaden är enkel men har fin känsla och gränslös charm, ett ställe man inte stöter på så ofta på bostadsmarknaden. Huset rymmer sällskapsrum med kamin, två sovrum, eltoalett samt kök med kamin. Avlopp saknas och vatten finns utvändigt och alltså inte indraget i huset. Det privata läget är helt fritt från insyn och lummig grönska bäddar in den kärleksfullt skötta trädgården om 1.898 m² fylld med formklippt buxbom, blåregn, liljor och rosor. Uteplatser och stensättningar skapar flera rum i trädgården. Litet gästhus med sovrum samt uthus tillhör. Flytta in och lev enkelt sommarliv eller börja om från början och gör detta paradis till ditt eget. Var vänlig och respektera säljarens önskan om bokade privata visningar via mäklaren. Välkommen!

 • Plus
Köpmansgatan 80E, Centralt, Båstads kommun

Köpmansgatan 80E

Lägenhet
Centralt, Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
3 975 000 kr
123 m²
4 rum
vån 2/3
8 597 kr/mån
32 317 kr/m²

Lock & Leave! Bosätt dig supercentralt och bekymmersfritt, för maxad livskvalitet, i paradvåning med unik huskänsla. Njut av utsikten över Malens ljuvliga kvarter, havet och mäktiga åsen. Dagens aktiviteter promenerar du till med havsbad, affärer, service och kommunikationer. Den insynsfria och fräscha våningen i två etage har öppen planering och fina, frikostiga ljusinsläpp. På entréplan finns ljust kök med matplats och utgång till balkong med eftermiddags- och kvällssol samt sovrum, klädkammare och bad/tvätt. Uppe finns rymligt sällskapsrum, möjligt att avdela för fler sovrum, samt sovrum med badrum en suite. Kök och båda badrum renoverade 2023. Parkeringsplats och förråd finns samt gemensamhetslokal och gästlägenhet för familj och vänner på besök.

 • Balkong
Odens väg 5, Ranviksterrassen, Båstads kommun

Odens väg 5

Villa
Ranviksterrassen, Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
10 500 000 kr
221 + 110 m²
6 rum
919 m² tomt

Med högt läge, i lugnt och naturnära område, strax ovan Båstad säljs denna representativa, stilfulla och gedigna stenvilla. Panoramautsikten är förstklassig - här ser du havet, åsen, Båstad och långt in på den halländska slätten. Bostaden byggdes 1999 och har sedan dess varit bostad åt samma ägare. Villan är ritad av Stellan Paulie och presenteras i högsta klass för dig med bekväm och kontinental livsstil samt med högt ställda krav. Konsekvent och enhetlig tanke samt bra planlösning där de sociala ytorna verkligen får ta plats och det imponerande sällskapsrummet har en central placering. Högt i tak skapar ljus och rymd. Bibliotek, matrum, två sovrum med badrum en suite samt det ena med dressingroom, skön vinterträdgård med stora glaspartier och takfönster och sommarrum. Resultatet är ett hem som håller över tid. Bra förrådsutrymme, vinkällare, gästhus och garage kompletterar detta fantastiska hem. Bergvärme, 4 kaminer samt solceller erbjuder alternativ uppvärmning och låga driftkostnader.

 • Energieffektiv
Skeadalsvägen 110, Krogstorp, Båstads kommun

Skeadalsvägen 110

Villa
Krogstorp, Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
1 850 000 kr
98 + 68 m²
5 rum
1 617 m² tomt

I Krogstorp, nära hästhagar och natur, på stor välskött tomt ligger detta boende från sent 50-tal med genuin charm. Huset, som har bevarad karaktär, rymmer på entréplan kök, finrum, vardagsrum samt badrum. På ovanplan finns 2 sovrum och ett allrum. Källare med tvätt, dusch/bastu, matkällare och förrådsutrymmen. Ljuvlig gammaldags trädgård med grusgångar, gräsmatta, liten skogsbacke och trädgårdsland för dig som gillar att odla. Uterum mot söder, enkelt uthus samt dubbelgarage. Vill du bo på landet är här en fin utgångspunkt. Med omsorg och kärlek sätter du enkelt din egen prägel på huset eller flytta in och bor precis som det är. Närhet till busshållplats samt tågstationen i Förslöv.

Tiahagavägen 112, Tiahagen, Båstads kommun
 • Lör 15 jun kl 14:00
Tiahagavägen 112, Tiahagen, Båstads kommun, bild 2
Tiahagavägen 112, Tiahagen, Båstads kommun, bild 3

Tiahagavägen 112

Villa
Tiahagen, Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
10 500 000 kr
119 m²
5 rum
1 690 m² tomt

Följ den lilla grusvägen förbi åker och äng fram till detta ljuvliga och karaktärsfulla sommarnöje med permanentstandard, galet vacker utsikt och helt privat läge. Här högt upp på åsen ovanför Båstad, i kanten av ståtlig lövskog, möter du stillhet och natur. Den strålande utsikten är närvarande från såväl bostad, generös terrass som trädgården. Huvudbyggnaden, med ursprung från 1864, har varsamt och genomgripande renoverats med en genomgående tanke, till en vacker och kaxig bostad med påkostade materialval där inga detaljer lämnats åt slumpen. Husets hjärta är det stora öppna sällskapsrummet med köksdel, kamin och matplats. Takhöjd upp i nock och takfönster ger vackert ljus. Tjocka, vitmålade stenytterväggar med djupa fönsternischer ger tillsammans med de slipade, uppvärmda betonggolven en skön mix av nytt och gammalt. Två sovrum, badrum, tvätt och teknik samt loft för extra sovplatser eller lounge. Annex med sov-/badrum och garage, bastubyggnad med vedeldad bastu och utedusch samt växthus för gröna fingrar eller sena sommarkvällar, kompletterar detta förstklassiga lantställe. Tröttnar du mot förmodan på lantlivet nås bad och sommarfest nere i byn på några minuter. Toppklass!

 • Premium
Lindallén 75, Väster, Båstads kommun

Lindallén 75

Villa
Väster, Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
13 500 000 kr
144 m²
5 rum
616 m² tomt

På väster, med bra läge nära Paulins badbrygga och strandpromenaden, ligger denna nyrenoverade och alldeles underbara pärla på LIndallén 75. Bakom täta, höga häckar erbjuds privat, stilsäker och genomgripande renoverad villa med varm och personlig känsla. Harmonisk färgsättning, vackra naturmaterial, påkostat, elegant och gediget. Entréplan har luftigt öppna ytor och social planlösning där sällskapsrummet flyter ihop med stort kök för skönt umgänge. Det privata ovanplanet erbjuder 3 sovrum varav ett stort samt allrum med magiskt takfönster mot havet. Snygga, fräscha badrum på båda plan. Flertalet dubbeldörrar öppnar upp mot den stora, södervända loggian, som sommartid blir ditt förlängda vardagsrum. Den gediget anlagda trädgården inbjuder till avslappnat sommarliv med gräsyta för lek och spel, knastrande grusgångar och prunkande perennrabatter - en oas för avkoppling och njutning. Här är allt nära - såväl morgondopp som tennisfest, affärer och service i byn.

 • Plus
Branta vägen 3A, Tistladal, Båstads kommun
Branta vägen 3A, Tistladal, Båstads kommun, bild 2
Branta vägen 3A, Tistladal, Båstads kommun, bild 3

Branta vägen 3A

Villa
Tistladal, Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
12 000 000 kr
144 m²
6 rum
530 m² tomt

Med majestätiskt och naturnära läge strax ovan centrala Båstad säljer vi denna nyuppförda och välbyggda villa där inget lämnats åt slumpen. Genomtänkta och konsekventa materialval skapar tillsammans med mycket trevlig planlösning ett inventiöst hem med plats för många. Harmoniskt, modernt och sobert med vacker utsikt från i stort sett alla rum karaktäriserar bostaden. Två sällskapsrum, två badrum, fyra sovrum varav ett med walk in closet med fönster - vill du hellre använda detta som arbetshörna eller litet barnrum går det finfint. Smakfullt och välutrustat kök med induktionshäll, bänkskiva i kompositsten samt stor vinkyl höjer intrycket. Smart utformad trädgård med gedigna planteringar och häckar, liten gräsmatta och generös altan mot utsikten gör livet enkelt och ger dig tid över för annat än trädgårdsskötsel. Kallförråd och grusad infart kompletterar detta kanonboende som är helt färdigt för inflyttning!

 • Premium
Åkerövägen 5, Centralt, Båstads kommun

Åkerövägen 5

Radhus
Centralt, Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
6 800 000 kr
112 m²
4 rum
477 m² tomt

På höjden strax ovan byn har detta lilla kvarter växt fram. Svartmålade trähus i modern byggstil med stora terrasser smälter fint in på denna natursköna åsbacke. Nu erbjuds ett av kedjehusen med mycket bra läge på hörna med vacker utsikt mot åsens stigning, byn och havet. Interiört är huset öppet och ljust i skandinavisk stil med påkostade materialval. Entréplanet har fin sällskapsavdelning med välutrustad köksdel och skjutpartier mot generös terrass som bjuder in till avkoppling eller ger plats för socialt umgänge. Uppe finns 3 sovrum varav ett master bedroom med klädkammare och möblerbar balkong samt fina badrum både uppe och nere. Utsikten följer från middagsplats och tv-mys till morgonkoppen i sängen. Garage och förråd kompletterar detta stilrena och kvalitetsrika hus som passar såväl för sommarvistelser som åretrunt-boende. På några minuter nås bykärnan med service, krogar och bad.

 • Plus
Stora Strandvägen 2B, null, Laholms kommun

Stora Strandvägen 2B

Lägenhet
Laholms kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
3 150 000 kr
96 m²
3 rum
vån 1
6 842 kr/mån
32 813 kr/m²

I attraktiva Skummeslövsstrand ligger denna fina lägenhet i markplan med härlig uteplats och fantastiskt kustläge med strand, bad och strövområden runt knuten. Bostaden är genomgående ljus och fräsch med öppna ytor, stor terrass mot väster samt uterum mot söder. Två bra sovrum, ljust badrum och generös tvättstuga med förvaring. Tillgång till bilplats och privat förråd. Njut av ett bekvämt och lättskött boende för permanent eller fritidsändamål - enkelt att komma och gå! Fina förbindelser via havsnära cykelbana mot Mellbystrand och Båstad med tennisfest och krogliv, E6 finns ett fåtal minuter bort liksom Båstads station för sköna dagsturer. På bekvämt gångavstånd finns matbutik, vårdcentral, busshållplats och restauranger. Livskvalitet!

 • Uteplats
 • Hiss
 • Energieffektiv
Tejstvägen 19, null, Båstads kommun

Tejstvägen 19

Villa
Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
7 900 000 kr
88 + 20 m²
4 rum
1 409 m² tomt

Med soligt och mycket trevligt läge nära såväl hav, natur som Torekov Hotell hittar ni detta moderna enplanshus med fin placering på stor södervänd tomt intill grönområde. Här kan man njuta av långa promenader längs havet eller den fantastiska, närliggande naturen. Bostadens ljusa och öppna interiör med generösa glaspartier och kvadratsmart planlösning rymmer sällskapsrum med matplats, kök, tre sovrum samt badrum. Förråd. I annexbyggnaden finns ytterligare sovrum och badrum - perfekt för tonåring eller gäst. Trädgården har potential! Idag finns stor gräsyta för lek och spel men lämpar sig ypperligt för dig med pooldrömmar. Dekorativ gärdsgårds mur i västra tomtgränsen ger karaktär. Från uteplatser i söder och väster följer du enkelt solen från tidig morgon till sen kväll. Tillfälle!

Aromavägen 52, lgh 1103, Centralt, Båstads kommun

Aromavägen 52, lgh 1103

Lägenhet
Centralt, Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
3 400 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2
6 274 kr/mån
43 038 kr/m²

I Bonums Brf Apelgården, ett seniorboende centralt i Båstad, säljer vi nu en ljus och modern 3:a på andra våningen med utsikt mot såväl norr som söder. Bostadens hjärta är det stora och ljusa sällskapsrummet med öppen planlösning mot kök. Köket är stilrent med rostfria vitvaror och grå bänkskiva. Lägenheten har två fina inglasade balkonger, en mot söder och en mot norr, vilka skapar extra rum under de varma sommarmånaderna. Två sovrum varav ett med tillgång till eget badrum/tvätt med kaklade väggar och golv. Gott om förvaringsmöjligheter i separat klädkammare och garderober i båda sovrum. Kapprum och gästwc. Boendet erbjuder moderna lösningar såsom hiss, automatiska dörröppnare till trapphus och gemensamma utrymmen. Elektronisk dörrkikare monterad i den privata entrédörren ger ökad trygghet. Föreningen har gästrum, festlokal samt tvättstuga. Här bor du med närhet till gång- och cykelväg som leder in till affärer och busstorg samt till vacker natur.

 • Balkong
 • Hiss
Blåklintsvägen 4, null, Båstads kommun

Blåklintsvägen 4

Villa
Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
8 250 000 kr
135 + 19 m²
4 rum
837 m² tomt

Nu kan du bosätta dig i ett lugnt område med vacker utblick över Torekov och med närhet till natur, hav, hamn och matbutik. Detta välskötta och trevliga hus erbjuder stora, ljusa sociala ytor nere med öppen planlösning mellan kök, matplats och sällskapsrum. Access till uteplats mot både söder och väster. Uppe finns allrum med kamin och öppet upp i nock samt balkong med havsutsikt. Två bra sovrum där det på ovanplan har eget badrum och klädkammare. Lättskött och solig tomt med stor gräsmatta för lek och spel. Garage och asfalterad uppfart finns för bekvämlighet och parkeringsmöjligheter.

Doktorsgatan 13, null, Båstads kommun

Doktorsgatan 13

Villa
Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
12 500 000 kr
92 + 157 m²
5 rum
764 m² tomt

Om du länge har letat efter en charmig villa på mysigt läge i Torekov kan du sluta leta nu, och i stället boka in din visning av Doktorsgatan 13. Här bor man på lugn och skön bygata, ett stenkast från hav, hamn och morgonbrygga. Restauranger, kiosker och Väderöbåtarna ger dig möjlighet att maximera dina dagar med massvis utav härliga aktiviteter med vänner och familj. Vill man hellre stanna hemma och njuta av lata dagar i solen, finns en mysig och insynsskyddad trädgård med gott om uteplatser precis utanför dörren. Huset erbjuder tre bra sovrum, toalett, badrum, lyxigt kök och luftiga ytor med både matsal och vardagsrum. I källaren finns ett väl tilltaget vardagsrum med eldstad för ruggiga kvällar med familjemys. Här har man också en enklare tvättstuga och gott om förrådsutrymmen. Vinden är idag oinredd och lämnar massvis av idéer att förverkliga för nästa ägare. Och wow - vilken utsikt över havet och Väderön. Ett hus som bara måste upplevas!

Aromavägen 56, lgh 1103, Centralt, Båstads kommun

Aromavägen 56, lgh 1103

Lägenhet
Centralt, Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
3 200 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/4
6 249 kr/mån
38 554 kr/m²

I Bonums Brf Aromabacken, ett 55+boende centralt i Båstad, säljer vi nu en ljus och modern 3:a på andra våningen med utsikt. Här välkomnas du av en entré som öppnar upp till en bostad med fantastiskt ljusinsläpp genom sina generösa fönsterpartier, en öppen planlösning och välplanerade ytor mellan sällskapsrum, matplats och kök. Köket är ljust inrett med rostfria vitvaror och grå bänkskiva. Från samtliga rum tar du altandörren ut till den delvis inglasade balkongen i söderläge. Två sovrum varav ett med tillgång till eget badrum/tvättstuga med kaklade väggar och golv. Gott om förvaringsmöjligheter, klädkammare samt gästtoalett. Samtliga sovrum/sällskapsytor pryds av parkettgolv. Moderna lösningar såsom automatiska dörröppnare till trapphus och gemensamma utrymmen samt elektronisk dörrkikare monterad i den privata entrédörren ger ökad trygghet. Fina gemensamma utrymmen såsom gästrum, festlokal samt tvättstuga. Här bor du med närhet till såväl gång- och cykelväg som leder in till affärer och kommunikationer som vacker natur.

 • Balkong
 • Hiss
Södra Ringvägen 20, Hemmeslöv, Båstads kommun

Södra Ringvägen 20

Tomt
Hemmeslöv, Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
3 500 000 kr
1 009 m² tomt

Hemmeslöv är ett populärt område strax norr om centrala Båstad med permanentvillor och fritidshus i en skön mix. Här erbjuds nu möjlighet att bygga nytt på lugnt belägen tomt gränsande till grönområde, i väletablerat och uppvuxet kvarter. Här är nära till allt! Bekvämt promenadavstånd till badbryggor, hav och skog samt till tågstation och köpcentrum. Tennisfest, restauranger och hamn finns i inne i Båstad. Den generösa detaljplanen medger byggnation om max 190 m² i ett plan, dessutom högst 60 m² för uthus/garage. Bygger du med inredd vind är högsta tillåtna byggarean 150 m². Anslutningsavgift för kommunalt vatten och avlopp är betald så bara att sätta igång och börja planera ditt nästa boende!

Tors väg 12, Ranviksterrassen, Båstads kommun

Tors väg 12

Villa
Ranviksterrassen, Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
6 500 000 kr
186 + 40 m²
5 rum
1 008 m² tomt

På Ranviksterrassen, ett lugnt och populärt område på höjden strax ovanför Båstad, ligger denna fräscha och välskötta sluttningsvilla med vacker, fri utsikt över åsen, havet och byn. Boendet lämpar sig såväl för dig som vill bo åretrunt som för din sommarvistelse. Bostaden erbjuder öppna, ljusa sociala ytor, tre generösa sovrum, två badrum, praktisk förvaring samt bastu, tvätt och inbyggt garage. Fin tillgänglighet till både balkong med utsikt och terrass mot den ljuvliga trädgården. Öppen spis, friggebod med gästrum, två bilplatser på uppfarten och vidbyggt växthus kompletterar detta stilfulla boende. Allt i fint skick så bara att flytta in!

 • Plus
Mangårdsvägen 32A, Nyled, Båstads kommun

Mangårdsvägen 32A

Lägenhet
Nyled, Båstads kommun
Stigbertils Mäklare i Båstad
Pris saknas
83 m²
3 rum
5 145 kr/mån

Bo bekvämt i enplans radhus i välskött Brf och omtyckt område strax söder om Båstads bykärna. Denna bostadsrätt är bra planerad med trevligt sällskapsrum, två sovrum varav ett större, badrum med duschplats och wc samt separat tvättstuga. Ljust och fint kök med matplats vid fönsterparti där man har utblick över området. Bra förvaring. Trädgårdstäppa i söderläge med liten gräsmatta och uteplats under tak. Kallförråd finns i separat byggnad. Gästrum för föreningens medlemmar. Via gång- och cykelväg tar du dig snabbt och lätt in till centrum med affärer, skola, bibliotek, busstorg och service.

 • Uteplats

Visar alla 21