Strömblad Fastighetsförmedling AB

Strömblad Fastighetsförmedling AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lillhagsvägen 2, null, Österåkers kommun

Lillhagsvägen 2

Villa
Österåkers kommun
Strömblad Fastighetsförmedling AB
3 195 000 kr
43 m²
3 rum
3 356 kr/mån

Här finns möjligheten att förvärva ett unikt boende i en mycket yteffektiv och modern 'minivilla' med 2 bra sovrum i rätt väderstreck. Kök och vardagsrum i öppen planlösning mot solig, markisförsedd altan och havsutsikt. Fint badrum med fönster och kombinerad tvätt/tork. Genomgående golvvärme. Trädgården erbjuder flertalet sol- och skuggplatser på olika ställen runtom huset hela dagen. Allt är byggt och genomtänkt med mycket smakfulla ytskikt och materialval. Sammanhållen, trivsam känsla rakt igenom. Det unika hörnläget ger generösa gräsytor och direkt närhet till bryggbad och ljuvlig havsglimt! Utomhus finns eluttag och vattenutkast samt ett kallförråd på 6 kvm. Ekonomisk luft/vatten värmepump från Nibe. Lättskött, havsnära och barnvänligt boende med omedelbar närhet till nya Svinninge Saluhall. Arninge Köpcentrum ligger knappa 10 minuter bort med bil och på ungefär 15 minuter kommer man till Åkersberga Centrum och Täby Centrum. Vaxholm nås på ca 15 minuter. Nuvarande ägare har bott sedan färdigställande. Tillträde enligt överenskommelse.

  • Uteplats
Trefaldighetsvägen 8A, Gribbylund, Täby kommun
  • Idag kl 15:30
Trefaldighetsvägen 8A, Gribbylund, Täby kommun, bild 2
Trefaldighetsvägen 8A, Gribbylund, Täby kommun, bild 3

Trefaldighetsvägen 8A

Lägenhet
Gribbylund, Täby kommun
Strömblad Fastighetsförmedling AB
2 800 000 kr
79 m²
4 rum
vån 2/4
6 813 kr/mån
35 443 kr/m²

Välkommen hem till denna välplanerade 4a på 79 kvm! Lägenheten har bra läge i huset med stor möblerbar balkong i trivsamt västerläge med fin utsikt. Tre bra sovrum, stort vardagsrum och kök med matplats. Det är mycket välplanerat och trivsamt - extra plus för hjärtat i lägenheten i form av vardagsrum och kök i delvis öppen planlösning! Genomgående gott skick särskilt i kök och badrum. Mycket fin tvättstuga i huset på markplan med fönster och väl tilltaget lättåtkomligt förråd. Gribbylund är ett familjevänligt område med närhet till all typ av service och mycket bra kommunikationer både till Stockholm och Täby Centrum. I Gribbylund Centrum finns mataffär, restauranger mm. Flertalet daghem, förskolor och skola finns i närområdet. På gångavstånd når du Rönningesjön, Ängsholmsbadet, Skavlötens friluftsområde och Stolpaskogen. Direkt närhet till fotbollsplan! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Söralidsvägen 17, null, Österåkers kommun

Söralidsvägen 17

Tomt
Österåkers kommun
Strömblad Fastighetsförmedling AB
2 295 000 kr
928 m² tomt

Tillfälle! Nu saluför vi en härlig tomt med mycket bra, centralt läge i populära Söra, Åkersberga. Tomten är svagt sluttande och södervänd med uppvuxna, äldre träd och buskar. Här finns möjlighet att skapa ett bekvämt drömboende på en av få villatomter i området. Närhet till Åkersberga Centrum, buss/tåg-kommunikationer, skola, förskolor samt bad och båtplatser. Gång- och cykelväg längsmed infart till tomten. Försäljningen är ej kopplad till husföretag - välj själv hur huset skall utformas! Byggrätten är 175 kvm byggnadsarea (den ytan som en byggnad upptar på marken) i två plan utan inredd vind. Max höjd 6,5 meter. Används en del av byggnadsarean till uthus får detta vara max 3,0 meter. Prickad mark får ej byggas på. Se dokumenten Byggplan 1983 6 85 och Byggnadsplan karta. Det åligger köparen att ordna med vatten & avlopp samt el-anslutning. Kommunalt VA finns vid tomtgräns. För anslutningsavgifter se dokumentet VA_Taxa_Österåker.pdf. Möjlighet till fiberanslutning kan finnas – fiber finns i direkt närområde. Från Roslagsvatten (feb 2024) har vi skriftligen fått priset 270 000 kr för VA anslutning. Reservation för skrivfel och justeringar från kommun av pris. Det är alltid kommunens taxor och detaljplan som gäller. Välkommen att boka tid för visning eller åk förbi tomten när det passar er. Tomtpinnar finns utsatta. För frågor kring bygglov kontakta: [email protected] 08-540 811 01 Telefontid måndag-fredag kl 10-12.

Visar alla 3