Mäklare Henrik Backman

Henrik Backman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skilleby backe 1B, Ytterjärna, Södertälje kommun
  • Kommande
Skilleby backe 1B, Ytterjärna, Södertälje kommun, bild 2
Skilleby backe 1B, Ytterjärna, Södertälje kommun, bild 3

Skilleby backe 1B

Villa
Ytterjärna, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
8 000 000 kr
177 m²
5 rum

Välkomna till Skilleby och detta arkitektritade lösvirkeshus i fantastiska omgivningar! Här erbjuds en helt ny enplansvilla med upp till fyra sovrum och med en hög inredningsstandard. Exklusivt kök med inbyggda vitvaror, vinkyl och spisfläkt i köksön. Vardagsrum med braskamin och där vardera stort fönstren skapar en tavla av den vackra naturen. Oljade betonggolv i kök, vardagsrum och hall medan sovrummen har sköna heltäckningsmattor i ull. Dubbla badrum och en fullutrustad tvättstuga med egen entré. Runt huset sträcker sig en altan i lärk, den största delen med eftermiddags- och kvällssol. Intill huset finns en dubbelcarport med förråd och intill detta erbjuds gott om utrymme för fler fordon vid behov. Skillebyholm är en levande liten plats där marknader och valborgsfiranden möts. Trädgårdsutbildningar, mysig restaurang, café och lanthandel erbjuds i närområdet. På bara några minuter är man dessutom på ute på E4:an med närhet till Trosa , Nyköping, Södertälje och Stockholm. En familjär grannsamverkan med både småbarnsfamiljer och pensionärer. Varmt välkomna med er intresseanmälan.

  • Premium
Dahlbergsvägen 30, Centralt, Nykvarns kommun
  • Kommande

Dahlbergsvägen 30

Radhus
Centralt, Nykvarns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
2 995 000 kr
90 + 23 m²
4 rum
153 m² tomt

Mysigt radhus med perfekt läge i centrala Nykvarn. Ny varmvattenberedare och nytt tak 2024! Fantastiskt ljusinsläpp och ingen insyn. Utsikt mot himmel och tre generösa uteplatser varav två i söder. Stor balkong för solälskaren. Bra förvaring i huset med en rejäl walk in closet och ett stort förråd på nedre plan. Stort badrum med tvättstuga och plats för många. Ett mysigt hus med allt man behöver. Området är tryggt och barnvänligt och nära för barn att ta sig till vänner. Trevliga grannar och en garageplats till bostaden är fler fördelar. Här bor man med promenadavstånd till det mesta. Förskolor, busshållplats, skolor och Nykvarns centrum med allt dess utbud ligger på behagligt avstånd. Sommartid kan du promenera till den populära badstranden vid sjön Yngern. Här är det bara att flytta in och börja trivas!

Karlslundsgatan 24, Bårstabergen, Södertälje kommun
  • Kommande

Karlslundsgatan 24

Lägenhet
Bårstabergen, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 495 000 kr
71 m²
3 rum
vån 7
4 666 kr/mån
21 056 kr/m²

I fint läge med en vidunderlig utsikt, högt upp i huset, finns nu denna ljusa trea till salu på omtyckta Karlslundsgatan! Välplanerad lägenhet, perfekt för dig som vill bo lugnt men ändå ha närhet till alla bekvämligheter. Både busshållplats och matvarubutik finns bara några hundra meter från porten. En promenad på 10-15 minuter tar dig ner till centrum och allt dess utbud. Två sovrum i bra storlek, stambytt badrum, trivsamt kök samt en stor inglasad balkong med fantastisk utsikt över stan och trädtopparna. En del renoveringsbehov finns. Stabil och välskött Riksbyggen-förening där värme, vatten, tv och bredband ingår i avgiften och där det också finns gott om parkeringsplatser. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

  • Hiss
Bruksgatan 6A, Centralt, Nykvarns kommun
  • Kommande
Bruksgatan 6A, Centralt, Nykvarns kommun, bild 2
Bruksgatan 6A, Centralt, Nykvarns kommun, bild 3

Bruksgatan 6A

Lägenhet
Centralt, Nykvarns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 995 000 kr
38 m²
2 rum
vån 3/3
2 179 kr/mån
52 500 kr/m²

Söker ni en lägenhet med låg månadsavgift som sticker ut från mängden så titta hit! Snart blir denna fina vindstvåa, byggd 2018 (gammal vind), ledig för ny ägare. Här bor ni högst upp utan granne på samma våningsplan, i en lägenhet med parkettgolv, kaklat badrum med tvättmaskin, sovrum med liten klädkammare och välutrustat kök med integrerade vitvaror. Två minuters promenad till goda kommunikationer i både snabbtåg & buss samt Nykvarns centrum som snart står färdigrenoverat. Föreningen har dessutom ett poolområde för medlemmarna att nyttja och köparen kommer att erbjudas en p-plats utanför huset.

  • Premium

Visar alla 4