Mäklare Sonja Rudqvist

Sonja Rudqvist

Om mig

Jag som både bostadsrätts- och villamäklare har målsättningen att inför varje uppdrag jag åtar mig, skräddarsy den bästa lösningen utifrån din situation och din bostad. Ledord i mitt arbete som mäklare är kvalitet, initiativtagande och noggrannhet. Jag är född samt uppvuxen i Forshaga, numera bosatt i Karlstad och har lokalkännedomen med mig naturligt. Jag har valt att arbeta på Svensk Fastighetsförmedling för att verka inom det ledande företag som levererar den mest kvalitativa mäklartjänsten.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rudsbergsvägen 40, Karlstad, Karlstads kommun
  • Tor 2 maj kl 18:00
Rudsbergsvägen 40, Karlstad, Karlstads kommun, bild 2
Rudsbergsvägen 40, Karlstad, Karlstads kommun, bild 3

Rudsbergsvägen 40

Lägenhet
Karlstad, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 295 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/8
4 146 kr/mån
23 981 kr/m²

Stig in i denna ljusa och ombonade 2:a på populära Rudsberget! Denna fina bostad, belägen på våning 3, erbjuder en bekväm och fräsch livsstil. Med byggår 2018 är bostaden i toppskick och redo att bli ditt nya hem. Ljus och öppen planlösning välkomnar dig när du kliver in i denna lägenhet, och den skapar en luftig atmosfär. Vardagsrummet är bostadens hjärta, perfekt för avkoppling eller umgänge med vänner och familj. Stig ut på din inglasade balkong i västerläge och njut av solnedgångar och vackra kvällar. Här kan du koppla av med en kopp kaffe eller ett glas vin och ta in omgivningen. Köket är utrustat med moderna apparater och erbjuder gott om plats för matlagning och förvaring. Sovrummet är rymligt och erbjuder gott om plats för en stor säng och förvaring. Det helkaklade badrummet är stilrent och här finns möjlighet att installera tvättmaskin för den som önskar. I Brf Rudsberget, en välskött förening, bor du med en förmånlig månadsavgift om endast 3189 kr, där både bredband och TV ingår. Bekvämligheter som hiss från markplan, övernattningslägenhet och cykelförråd finns. Området erbjuder närhet till matbutiker, skola, förskola och vårdcentral. Stadsbussar gör det enkelt att ta sig till Karlstad centrum, som ligger på bekvämt avstånd. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Hagalundsvägen 40E, Karlstad, Karlstads kommun
  • Ons 8 maj kl 17:00
Hagalundsvägen 40E, Karlstad, Karlstads kommun, bild 2
Hagalundsvägen 40E, Karlstad, Karlstads kommun, bild 3

Hagalundsvägen 40E

Lägenhet
Karlstad, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
750 000 kr
39 m²
1 rum
vån 2/3
2 297 kr/mån
19 231 kr/m²

Stig in i denna kvadratsmarta och väldisponerade 1:a om 39 kvm med härlig inglasad balkong i bästa söderläge. Bostaden är delvis renoverad med nytt genomgående ytskikt i hela bostaden med nymålade väggar samt nya lister. Köket har blivit införlivat med vardagsrummet då vägg har bytts ut mot en härlig köksö vilket ger en genomgående ljus känsla i hela lägenheten. Köket har även fått sig ett lyft med nymålade luckor, modernt kakel ovan arbetsbänk, ny kyl/frys -22 samt en nyinstallerade diskmaskin -22. Badrummet är utrustat med kombinerad tvättmaskin-torktumlare. En väldigt kvadratsmart lägenhet där man kan skärma av den privata sovdelen när man har familj och vänner över! Lägenheten har ett toppenläge nära till kommunikationer och servicemöjligheter i Våxnäs centrum, naturområden, motionscenter och Bergviks köpcentrum. Gång- och cykelväg in till Karlstads centrum samt bra busskommunikationer där busshållplatsen utanför tar dig direkt hela vägen upp till universitet. Varmt välkommen till din nya bostad! Kontakta mäklare Sonja för mer information!

  • Premium
  • Hiss
Norrstrandsgatan 19A, Norrstrand, Karlstads kommun
Norrstrandsgatan 19A, Norrstrand, Karlstads kommun, bild 2
Norrstrandsgatan 19A, Norrstrand, Karlstads kommun, bild 3

Norrstrandsgatan 19A

Lägenhet
Norrstrand, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 495 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/3
3 472 kr/mån
29 314 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem på Norrstrandsgatan 19A! Upptäck en rymlig och elegant 2:a om 51 kvadratmeter med genomtänkt planlösning. Här erbjuds ett mycket trevligt boende i en populär del av Norrstrand. Lägenheten utgörs av en inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter och bra förvaring samt ett socialt och ljust vardagsrum med utgång till bostadens fina balkong i härligt västerläge. Här kan du njuta av fina sommarkvällar! Ett fint och smakfullt kök med goda arbetsytor samt plats för matbord. Norrstrand är en mycket populär del av Karlstad. Här har du nära till butiker, restauranger, caféer, mataffärer och gym. Här har du dessutom nära till bra kommunikationer, precis utanför finns busshållplats med direktbuss till universitetet och centrum. Trots det centrala läget är det inte långt till fina grönområden. Några hundra meter från bostaden finns populära Gubbholmen med motionsslinga och utomhusgym samt badmöjligheter sommartid. Mer bilder och info kommer snart. Kontakta ansvarig mäklare för mer info!

  • Premium
Bergkantsgatan 6A, Bellevue, Karlstads kommun

Bergkantsgatan 6A

Lägenhet
Bellevue, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 045 000 kr
68,8 m²
3 rum
vån 2/3
4 752 kr/mån
15 189 kr/m²

Varmt välkommen till Bergkantsgatan 6A! Rymlig och välplanerad 3:a om 68,6 kvadratmeter. Ett plus är att det finns hiss i trappuppgång! Bostaden har ett stort och fint kök som passar utmärkt för den som gillar att laga mat. Stort vardagsrum och här finns även gott om plats för soffgrupp och matsalsmöbel vilket gör rummet mycket socialt. Från vardagsrummet nås bostadens stora inglasade balkong i ett härligt söderläge. Lägenheten har två rymliga sovrum och ett badrum. Bellevue är ett populärt och trivsamt område med närhet till natur och badplatsen Göteborgsudden. Bra bussförbindelser och cykelväg in till centrum! Närhet till shopping på Bergvik och IKEA. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Östra Torggatan 17, Karlstad, Karlstads kommun

Östra Torggatan 17

Lägenhet
Karlstad, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 395 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 3/5
4 025 kr/mån
23 058 kr/m²

Nu har vi det stora nöjet att presentera denna rymliga bostad i hjärtat av fantastiska Karlstad! Njut av en välplanerad 2:a om 60,5 kvm med ett härligt burspråk. Den genomtänka planlösningen fördelas mellan en rymlig hall med garderober för all typ av förvaring, stort och härligt vardagsrum med ett burspråk som bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp. Här finns god plats för socialt umgänge, matbord samt större soffgrupp. Köket från HTH har goda arbetsytor samt fräscha vitvaror och bjuder in till härlig matlagning. Helkaklat badrum samt ombonat sovrum med god plats för dubbelsäng. Till bostaden hör även ett källarförråd och tillgång till ett rymligt cykelförråd i markplan. Här bor du bra i en stabil och välskött förening Brf Enigheten. Föreningen erbjuder bland annat en övernattningslägenhet med toalett och dusch utan kostnad till t ex. vänner och familj. Tvättstuga, garage är exempel på andra bekvämligheter som finns i huset. Med boende i hjärtat av Karlstad centrum så har du närhet till restauranger, butiker, köpcenter, stadsbuss och allt man kan tänkas behöva. Kontakta ansvarig mäklare Sonja för mer info.

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 5