Mäklare Sara Strand

Sara Strand

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gransättravägen 79, Margretelund, Österåkers kommun
Gransättravägen 79, Margretelund, Österåkers kommun, bild 2
Gransättravägen 79, Margretelund, Österåkers kommun, bild 3

Gransättravägen 79

Radhus
Margretelund, Österåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
2 850 000 kr
58,6 m²
3 rum
4 612 kr/mån
48 635 kr/m²

Välkommen till ett mycket fint renoverat bostadsrättsradhus med gavelläge! Den totalrenoverade lägenheten är i toppskick, smakfullt inredd med påkostade materialval i sobra färger. Bostaden är belägen i ett barnvänligt område med närhet till skolor, förskolor och kommunikationer. Med optimalt pendlingsläge ligger denna fina bostadsrätt i ett plan, ombyggd från två till tre rum och kök. Här finns allt det som bara måste finnas i ett modernt hem - öppen planlösning, stilren inredning, härligt kök och bra förvaringsmöjligheter. Till bostadsrätten hör en solig altan, parkering för bilen och ett förråd. Med direktkontakt från bostaden kan du som vill odla egna grönsaker, njuta av lata sommardagar i solen, grillmiddagar eller bara känna gräset under fötterna. Ett drömläge för dig som vill bo i hus men samtidigt känna tryggheten det innebär att bo i bostadsrätt! Brf Eksätra ligger ett stenkast från busshållplats med direktanslutning till Tekniska högskolan, Åkersberga och Danderyd, på en kort promenad når du Trastsjöskogen - ett naturområde med fina promenadstråk, svampskogar och insjöar. Till Margretelunds Centrum cyklar du på 5 minuter. På Gransättravägen 79 finns alla möjligheter att trivas under många år framöver!

 • Premium
 • Uteplats
Myrmans väg 15D, Ljusterö, Österåkers kommun
Myrmans väg 15D, Ljusterö, Österåkers kommun, bild 2
Myrmans väg 15D, Ljusterö, Österåkers kommun, bild 3

Myrmans väg 15D

Fritidshus
Ljusterö, Österåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
1 490 000 kr
60 m²
2 rum
3 710 kr/mån

Välkommen till denna nybyggda etagevåning med slående takhöjd och Ljusterös kanske mest centrala läge! Lägenheten om 3 rok, fördelat över 60 m², erbjuder flexibel planlösning med öppna sociala ytor, ett sovrum (med möjlighet till fler), vardagsrum, badrum med tvättmaskin samt ett välutrustat kök med matplats. Utanför entrén finns plats för cafébord och en trappa ned finner du lägenhetens tillhörande trädgård - med anlagd gräsmatta, fruktträd och häckar i soligt sydvästläge. Etagevåningens övre plan bjuder på slående takhöjd och härligt ljusflöde, här finner du både takfönster och fransk balkong. Med unikt, centralt läge vid Ljusterö torg, flexibel planlösning, en tillhörande odlingstäppa och utsikt över Skärgårdsbyn är detta ett boende för den kräsne köparen, som vill bo i Stockholms skärgård i natursköna omgivningar, men samtidigt med alla bekvämligheter. Skola och en större livsmedelsbutik finns på promenadavstånd, liksom busshållplats med bra förbindelser till Åkersberga och Danderyd. I närområdet finns Skären med badstrand och klippor samt förskola, kyrka och post-, apotek-, och systembolagsombud.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Sörahemsvägen 70, Söra, Österåkers kommun
Sörahemsvägen 70, Söra, Österåkers kommun, bild 2
Sörahemsvägen 70, Söra, Österåkers kommun, bild 3

Sörahemsvägen 70

Radhus
Söra, Österåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
3 990 000 kr
120 m²
4 rum
204 m² tomt

Radhus i två plan om 120 kvm med härligt solläge och skogen som granne. Bostaden erbjuder bland annat gott om förvaring, stora sociala ytor, två till tre sovrum och en solig tomt med ogenerat läge. Från det generösa vardagsrummet når du altanen på baksidan, med skogen precis utanför. Köket med matplats erbjuder gott om förvaring och arbetsytor. Huset har rustats med bland annat nytt tak, luftvärmepump, tillbyggd balkong samt helkaklat badrum med klinkergolv, golvvärme och bubbelbadkar. På den bilfria gården leker barnen tryggt, här finns gungor, lekstuga, pingisbord och sandlåda som bjuder in till lek och aktivitet. Cyklar du ner för backen kommer du till Söraskolan (F-9) och Luffarbackens förskola. Detta radhus har ett väldigt centralt och barnvänligt läge nära Åkersberga centrum med all tänkbar service. Här erbjuds goda pendlingsmöjligheter med Roslagsbanan till Stockholm eller direktbuss till både Danderyd och Tekniska Högskolan under rusningstrafik, parkering i garage tillhör huset. Med absolut närhet till skog, strövområden, motionsspår och med kort promenadavstånd till badplatser - som tex Fiskartorpet, ett av flera barnvänliga havsbad i närheten - är detta ett optimalt boende för dig som ställer höga krav på din boendemiljö. Varmt välkommen till Sörahemsvägen 70.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Rödbosundsvägen 23, Rödbosund, Österåkers kommun
 • Budgivning pågår
 • Idag
Rödbosundsvägen 23, Rödbosund, Österåkers kommun, bild 2
Rödbosundsvägen 23, Rödbosund, Österåkers kommun, bild 3

Rödbosundsvägen 23

Fritidshus
Rödbosund, Österåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
15 000 000 kr
60 m²
3 876 m² tomt

Varmt välkomna till platsen där ni vill förverkliga er villadröm! På den 3 876 m² stora tomten finns stora möjligheter, minsta tomtstorlek enligt detaljplan är 1 000 m² och byggrätten är generös. De vackra omgivningarna, promenadstråken längs vattnet och den generösa byggrätten erbjuder fantastiska förutsättningar för er som vill skapa ett hem för hela familjen att trivas i under många år framöver. Idag är tomten bebyggd med ett enkelt fritidshus. Här i Rödbosund bor man attraktivt och havsnära - med Sätterfjärden, båtbryggor och havsbad alldeles runt hörnet. Dessutom är det promenadavstånd till Margretelunds centrum med Ica-butik, läkarmottagning och apotek samt till flertalet skolor/förskolor. Bekvämt pendlingsavstånd till Stockholm, Täby och Arlanda.

 • Premium
 • Uteplats
Sörgårdsvägen 35, Söra, Österåkers kommun
Sörgårdsvägen 35, Söra, Österåkers kommun, bild 2
Sörgårdsvägen 35, Söra, Österåkers kommun, bild 3

Sörgårdsvägen 35

Radhus
Söra, Österåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
3 200 000 kr
107 + 6 m²
4 rum
4 883 kr/mån
29 907 kr/m²

Välkommen till detta gavelradhus i Brf Montaget! På Sörgårdsvägen 35 finner du denna hemtrevliga och välskötta bostadsrätt om 113 m² fördelat över tre plan (två våningsplan plus inredd vind). Här finner du fem rum och kök, varav 3-4 sovrum. Bostaden erbjuder bland annat ett renoverat kök med uteluftsventilerat skafferi, gott om förvaringsutrymmen och arbetsytor samt plats för matbord. Entréplanet inrymmer även ett rymligt vardagsrum med utgång till trädgården med generös uteplats och optimalt solläge- sydväst, på baksidan njuter du av det insynsskyddade hörnläget, längst in i området! Två halvtrappor leder till ett duschrum/wc, respektive en separat tvättstuga med gästtoalett och goda förvaringsmöjligheter. På övervåningen finns tre sovrum, det ena sovrummet har utgång till en mysig balkong. Den inredda vinden erbjuder ytterligare ett rum med takfönster; utmärkt som extra tv-rum, spelrum eller kontor, här finns även plats för förvaring. Vid entrén finns en stenlagd uteplats med morgonsol. Detta är ett boende för dig som vill uppskatta alla fördelar med att bo i hus och samtidigt känna tryggheten i att dela ansvaret med andra föreningsmedlemmar. Här kan du som har gröna fingrar odla egna grönsaker, njuta av lata sommardagar i solen, grillmiddagar eller bara känna gräset under fötterna. Populär bostadsrättsförening med centralt läge; tv, internet och garageplats ingår i avgiften. I Söra kan du bosätta dig med absolut närhet till Åkersberga centrum, sport- och idrottshall samt rekreationsområden. På bekvämt promenadavstånd når du även bussar, Roslagsbanan, skolor och förskolor, samtidigt som du finner skog och natur alldeles runt knuten. Gångavstånd till belyst motionsspår, utomhusgym, havsbad och all tänkbar service.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Bergavägen 74, Åkersberga, Österåkers kommun
 • Ons 1 maj
Bergavägen 74, Åkersberga, Österåkers kommun, bild 2
Bergavägen 74, Åkersberga, Österåkers kommun, bild 3

Bergavägen 74

Lägenhet
Åkersberga, Österåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
3 100 000 kr
74 m²
3 rum
vån 4/4
5 761 kr/mån
41 892 kr/m²

Välkommen till en toppmodern lägenhet med slående takhöjd och två balkonger - högst upp i huset! Här njuter du av genomgående hög standard med vattenburen golvvärme i alla rum och stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp. Köket, med granitbänkskiva och vitvaror av hög standard har spotlights i taket och inrymmer matplats för 4-6 personer. I social öppen planlösning med köket finner du vardagsrummet, här finns en av balkongerna - med access från både köket och vardagsrummet - där det även erbjuds en fransk balkong. Bostaden inrymmer två fina sovrum, det ena rummet har balkong med utsikt över föreningens välskötta gård och Kråkbergsparkens skogsområde. Badrummet är inrett med helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme, givetvis finns spotlights i taket och tvättmaskin. Förvaringsmöjligheter finns både i lägenheten och i separat källarförråd. I populära Brf Åkerspark erbjuds gym, grillplats och bastu att nyttja för föreningens medlemmar. För långväga gäster finns en gästlägenhet att boka. Parkeringsplats (även för laddning av elbil) går att hyra via föreningen. Allt detta endast 8 minuters promenad från Åkersberga centrum och tågstationen! Samtidigt som du bor centralt, finner du det oslagbara lugnet precis utanför dörren, på två minuter når du Hacksta friluftsområde, med rogivande omgivningar och lättillgänglig natur där naturvärden, friluftsliv och motionsidrott samsas sida vid sida. En solig sommardag tar du gärna en promenad längs Åkers kanal, i vacker skärgårdsmiljö finner du flera bryggor och sittplatser där du kan slå dig ner med en kopp kaffe och bara njuta av de härliga omgivningarna.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Breviksvägen 27, Brevik, Österåkers kommun
Breviksvägen 27, Brevik, Österåkers kommun, bild 2
Breviksvägen 27, Brevik, Österåkers kommun, bild 3

Breviksvägen 27

Villa
Brevik, Österåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
5 500 000 kr
142 + 106 m²
7 rum
2 677 m² tomt

I Brevik kan du bosätta dig nära bekvämligheter, men långt bort från vardagens stress! Här erbjuds en familjevilla i tre plan med stora umgängesytor och möjlighet till många sovrum. Det renoverade köket är påkostat och bjuder in till sociala stunder kring matlagningen, planlösningen är öppen mellan kök, vardagsrum och matplats, Från vardagsrummet når du altanen med pool och högt och fritt läge. Vidare finner du 4 sovrum, med möjlighet till 6, gillestuga och tv-rum (utöver vardagsrummet), samt flera bad/duschrum/toaletter - varav ett duschrum med bastu. På Breviksvägen 27 erbjuds dessutom förvaringsutrymmen i form av förråd, garage (i huset), skafferi, källarförråd under lusthuset och ytterligare förråd utanför bostadshuset. Ett stenkast bort finner du havsbad, sandstrand och klippor. Här finns även bryggor där du ges möjlighet att förtöja din egen båt. Till havet går du på några minuter. I detta idylliska boende njuter du av närheten till naturen och havet. Tomten bjuder på både ytor för lek och lata dagar i solen, här finns en härlig kombination av naturtomt och fina plana gräsytor där umgänge är lockande med alla sorters spel och lek. Vidbyggt med huset finns en altan med högt läge där du kan njuta av ett dopp i poolen eller duka upp till midsommarfest. På tal om midsommar! I det rymliga lusthuset kan du söka skydd från väder och vind, här finns plats att duka upp för både släkt och vänner.

 • Premium
Västansjövägen 47, Ljusterö, Österåkers kommun

Västansjövägen 47

Radhus
Ljusterö, Österåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
2 250 000 kr
66,6 m²
3 rum
360 m² tomt

Välkommen till Ljusterö, en skärgårdsidyll i Österåker som du enklast når med bil eller buss. I Bostadsrättsföreningen Skärgårdsbyn 4 finns nu möjlighet att flytta in i detta nybyggda hem som karakteriseras av ljus och rymd - ett modernt, välplanerat bostadsrättsparhus med slående takhöjd! Till bostadsrätten om 3 rok hör en tomt om 360 kvadratmeter med klanderfritt solläge och härliga uteplatser. Bostaden erbjuder härligt ljusflöde med stora fönsterpartier. Allrum, kök och matrum ligger i öppen planlösning, med stora glaspartier och balkongdörr som leder ut till altanen och tomten. Här erbjuds möjlighet att skapa trädgården du alltid drömt om, där kan du som har gröna fingrar kan odla egna grönsaker, njuta av lata sommardagar i solen, grillmiddagar eller bara känna gräset under fötterna, tomten är upplåten med bostadsrätten. Till bostadsrätten hör dessutom ett förråd. Skola och en välsorterad livsmedelsbutik finns på promenadavstånd, liksom busshållplats med förbindelser till Åkersberga och Danderyd. I närområdet finns Skären med badstrand och klippor, samt förskola, kyrka och postombud.

 • Uteplats
Mönstringsvägen 80, Åkerstorp, Österåkers kommun

Mönstringsvägen 80

Radhus
Åkerstorp, Österåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
Pris saknas
121 m²
6 rum
102 m² tomt

På populär adress i lugna och trygga Smedby/Åkerstorp finner ni detta fina radhus om sex rum och kök med soliga uteplatser och insynsskyddat läge. På två våningsplan erbjuds bl.a. stora sociala ytor, badrum, välplanerat kök, tvättstuga, gäst-wc och fem sovrum. På Mönstringsvägen 80 kan ni bosätta er i familjevänliga omgivningar med god grannsämja, här finner ni lekplatser, svampskogar och vackra strövområden precis runt hörnet. Med absolut närhet till bl.a. barnomsorg, busshållplats och ICA-butik med postombud, har ni alla förutsättningar att få ihop livspusslet och hinna uppskatta de fördelar som ett boende i Smedby har. Pendlingsbussen går hela vägen till Tekniska högskolan.

 • Balkong
 • Uteplats
Västansjövägen 71, Ljusterö, Österåkers kommun

Västansjövägen 71

Fritidshus
Ljusterö, Österåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
1 995 000 kr
88 m²
5 rum
400 m² tomt

Välkommen till Ljusterö, en skärgårdsidyll i Österåker som du enklast når med bil eller buss. I Brf Ljusterö Skärgårdsby 2 finns nu möjlighet att flytta in i detta hem som karakteriseras av ljus och rymd - ett modernt, välplanerat bostadsrättsparhus med tillhörande tomt. Bostaden erbjuder härligt ljusflöde med stora fönsterpartier och öppen planlösning mellan allrum/matrum och kök. Skjutdörrar leder ut till tomten och altanen med klanderfritt solläge, här kan du som har gröna fingrar odla egna grönsaker, njuta av lata sommardagar i solen, grillmiddagar eller bara känna gräset under fötterna. Vidare finns ett badrum, 3 sovrum (vid behov går det att skapa 4 bra sovrum). Huset om 88 kvm fördelat över 4-5 rok har dessutom gott om förvaringsmöjligheter samt förråd i länga. Runt husknuten går bussen till Åkersberga och Danderyd, på andra sidan vägen finns matvarubutik, restaurang, ost- och delikatess butik samt frisör. Sommartid kan du bada i den fina insjön Skären, den ligger inom promenadavstånd. Vidare har du skola samt förskola på gångavstånd.

 • Uteplats

Visar alla 10