Mäklare Sara Strand

Sara Strand

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Norrö sjöväg 24, Norrö, Österåkers kommun
  • Tis 30 jul
Norrö sjöväg 24, Norrö, Österåkers kommun, bild 2
Norrö sjöväg 24, Norrö, Österåkers kommun, bild 3

Norrö sjöväg 24

Fritidshus
Norrö, Österåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
3 950 000 kr
54 m²
2 rum
1 977 m² tomt

När du klivit av pendlingsbussen och promenerat knappt 2 kilometer genom den lantliga idyllen på Norrö, förbi hästhagar och kulturhistoriska byggnader, når du fram till en underbart belägen bostad; en plats där du kan finna ro. På stor soldränkt tomt med sjöutsikt finner du detta mysiga fritidshus med perfekt läge. Via samfällighetsföreningen får du möjlighet till båtplats och tillgång till den vedeldade bastun med tillhörande soldäck. Bredvid samfällighetens bad- och båtbrygga finns en mysig, barnvänlig sandstrand – kort och gott; en sommardröm för hela familjen! Till fastigheten hör även ett separat vattenområde om 870 kvadratmeter (se fastighetskarta). Fritidshuset erbjuder permanentstandard, här finns bland annat ett kök, vardagsrum, sovrum, badrum med wc och tvättmaskin. Huset på Norrö sjöväg 24 längtar nu efter en ny ägare och lite kärlek för att blomstra igen. Tomten är en natur- och skogstomt som inbjuder till lek och trädgårdspyssel. Är du händig eller redo för en lagom utmaning så har du här chansen att skapa det hem du alltid drömt om, på en plats som lämnar väldigt lite övrigt att önska. Välkommen till Norrö sjöväg 24!

  • Premium
  • Uteplats
Gransättravägen 61, Margretelund, Österåkers kommun
  • Tis 30 jul kl 16:00
Gransättravägen 61, Margretelund, Österåkers kommun, bild 2
Gransättravägen 61, Margretelund, Österåkers kommun, bild 3

Gransättravägen 61

Radhus
Margretelund, Österåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
2 495 000 kr
105,4 m²
4 rum
7 095 kr/mån
23 672 kr/m²

I mysiga, barnvänliga Brf Eksätra ligger detta fina tvåplansradhus om 105 m² med trevlig planlösning och villakänsla. Bostaden erbjuder ett generöst vardagsrum, stilrent kök med köksö och matplats, två badrum, klädkammare, tre sovrum och gott om förvaringsutrymmen. Två mycket trevliga uteplatser finns, här kan du som har gröna fingrar odla egna grönsaker, njuta av lata sommardagar i solen, grillmiddagar eller bara slå dig ner med en bok i skydd under markisen. Detta är en bostad för dig som vill ha fördelarna av att bo i hus och samtidigt känna tryggheten i att dela ansvaret med andra föreningsmedlemmar. Barnvänligt område med välskött, bilfri gård och en trevlig liten lekplats. Gransättravägen är beläget i natursköna omgivningar med svampskogar, badsjöar och vackra strövområden, samtidigt på bekvämt promenadavstånd till bussen och Margretelunds centrum. Här vill man bo! Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Otto Bondes väg 82, Margretelund, Österåkers kommun
  • Tor 1 aug
Otto Bondes väg 82, Margretelund, Österåkers kommun, bild 2
Otto Bondes väg 82, Margretelund, Österåkers kommun, bild 3

Otto Bondes väg 82

Radhus
Margretelund, Österåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
2 950 000 kr
78,8 m²
3 rum
4 976 kr/mån
37 437 kr/m²

I mysiga, välskötta brf Aspträdet ligger detta fina enplansradhus med gavelläge och villakänsla. Bostaden om 78,8 m² erbjuder ett stort vardagsrum, kök med matplats, helkaklat duschrum, två sovrum, klädkammare och tvättstuga. Den trevliga hörntomten med två mycket trevliga uteplatser nås direkt från lägenheten, på tomten kan du som har gröna fingrar odla egna grönsaker, njuta av lata sommardagar i solen, grillmiddagar eller bara känna gräset under fötterna. Detta är ett boende där du kan uppskatta alla fördelar med att bo i hus och samtidigt känna tryggheten i att dela ansvaret med andra föreningsmedlemmar. Lugnt och tryggt område med välskött, bilfri gård och trevliga grannar. Otto bondes väg är beläget i natursköna omgivningar med svampskogar, badsjöar och vackra strövområden, samtidigt på bekvämt promenadavstånd till bussen och Margretelunds centrum. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Storängsvägen 22, Centralt, Österåkers kommun
  • Tor 1 aug
Storängsvägen 22, Centralt, Österåkers kommun, bild 2
Storängsvägen 22, Centralt, Österåkers kommun, bild 3

Storängsvägen 22

Lägenhet
Centralt, Österåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
2 350 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 4/4
4 967 kr/mån
31 126 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och trevliga trea (som idag fungerar som en 3,5:a) om 75,5 m² på populära Storängsvägen 22 där hiss finns. Lägenheten är välplanerad med genomgående bra standard, ljus färgsättning och välskötta ytskikt. Det generösa vardagsrummet har fint ljusinsläpp och utgång till balkong med läge högst upp i huset – här njuter du av solen från tidig eftermiddag till sen kväll. Vidare finns två sovrum och en sovalkov, helkaklat badrum och ett stilrent kök med matplats. Bostadsrätten erbjuder gott om förvaring, både i lägenheten och i externt förråd. På Storängsvägen 22 bor du centralt, strax utanför centrumkärnan, samtidigt som du finner många fina promenadstråk, friluftsområden och svampskogar ett stenkast bort. När vädret tillåter ger du dig gärna ut på en promenad längs Åkers kanal, du går förbi små parker och konstverk som ger njutning för ögat. Under vinterhalvåret lyser effektfull ljussättning upp vintermörkret längs gångstråken - sommartid slår du dig kanske hellre ner på någon av bryggorna med en kopp kaffe. På bekvämt avstånd finns även skolor, förskolor och allmänna kommunikationer. Åkersberga C erbjuder all tänkbar service i form av shopping, biograf, bibliotek, restauranger, apotek, bank, gym med mera.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sörahemsvägen 70, Söra, Österåkers kommun
Sörahemsvägen 70, Söra, Österåkers kommun, bild 2
Sörahemsvägen 70, Söra, Österåkers kommun, bild 3

Sörahemsvägen 70

Radhus
Söra, Österåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
3 990 000 kr
120 m²
4 rum
204 m² tomt

Radhus i två plan om 120 kvm med härligt solläge och skogen som granne. Bostaden erbjuder bland annat gott om förvaring, stora sociala ytor, två till tre sovrum och en solig tomt med ogenerat läge. Från det generösa vardagsrummet når du altanen på baksidan, med skogen precis utanför. Köket med matplats erbjuder gott om förvaring och arbetsytor. Huset har rustats med bland annat nytt tak, luftvärmepump, tillbyggd balkong samt helkaklat badrum med klinkergolv, golvvärme och bubbelbadkar. På den bilfria gården leker barnen tryggt, här finns gungor, lekstuga, pingisbord och sandlåda som bjuder in till lek och aktivitet. Cyklar du ner för backen kommer du till Söraskolan (F-9) och Luffarbackens förskola. Detta radhus har ett väldigt centralt och barnvänligt läge nära Åkersberga centrum med all tänkbar service. Här erbjuds goda pendlingsmöjligheter med Roslagsbanan till Stockholm eller direktbuss till både Danderyd och Tekniska Högskolan under rusningstrafik, parkering i garage tillhör huset. Med absolut närhet till skog, strövområden, motionsspår och med kort promenadavstånd till badplatser - som tex Fiskartorpet, ett av flera barnvänliga havsbad i närheten - är detta ett optimalt boende för dig som ställer höga krav på din boendemiljö. Varmt välkommen till Sörahemsvägen 70.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Västansjövägen 82, Ljusterö, Österåkers kommun
  • Idag
Västansjövägen 82, Ljusterö, Österåkers kommun, bild 2
Västansjövägen 82, Ljusterö, Österåkers kommun, bild 3

Västansjövägen 82

Fritidshus
Ljusterö, Österåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
2 290 000 kr
65 m²
3 rum
350 m² tomt

Välkommen till Ljusterö, en skärgårdsidyll i Österåker som du enklast når med bil eller buss. I Brf Ljusterö Skärgårdsby 4 finns nu möjlighet att flytta in i detta hem, lättillgänglig bostad med skogen precis runt hörnet. Huset karaktäriseras av ljus och rymd - en modern, välplanerad bostadsrättsvilla i nyskick – till bostadsrätten hör en tomt om 350 kvm med trädäckad uteplats i sydväst. Bostaden erbjuder härligt ljusflöde med stora fönsterpartier, här finner du kök och matrum i öppen planlösning, två dörrar leder till altanen med sol från förmiddag till kväll. Entréplanet inrymmer dessutom ett sovrum och ett välplanerat badrum med tvättutrustning. Tomten erbjuder möjlighet att skapa trädgården du alltid drömt om, där kan du som har gröna fingrar odla egna grönsaker, njuta av lata sommardagar i solen, grillmiddagar eller bara känna gräset under fötterna, tomten är upplåten med bostadsrätten. Till bostadsrätten hör dessutom ett förråd. Skola och en välsorterad livsmedelsbutik finns på promenadavstånd, liksom busshållplats med förbindelser till Åkersberga och Danderyd. I närområdet finns Skären med badstrand och klippor, samt förskola, kyrka och postombud. Ett stenkast från tomten tar du dig direkt ut i blåbärsskogen.

  • Premium
  • Uteplats
Myrmans väg 10C, Ljusterö, Österåkers kommun
Myrmans väg 10C, Ljusterö, Österåkers kommun, bild 2
Myrmans väg 10C, Ljusterö, Österåkers kommun, bild 3

Myrmans väg 10C

Lägenhet
Ljusterö, Österåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
1 550 000 kr
60 m²
3 rum
vån 1
68 m² tomt

Välkommen till denna nybyggda etagevåning med slående takhöjd och Ljusterös kanske mest centrala läge! Lägenheten om 3 rok, fördelat över 60 m², erbjuder öppna sociala ytor, 2 sovrum, vardagsrum, möblerbar övre hall, badrum samt ett välutrustat kök med balkong och plats för matbord. Utanför entrén finns plats för ytterligare sittplatser på terrassen och en trappa ned finner du lägenhetens tillhörande trädgård - med anlagd gräsmatta. På etagevåningens övre plan möts du av slående takhöjd, här erbjuds du en möblerbar övre hall med takfönster, samt två sovrum - ett med fransk balkong samt ett sovrum med takfönster. Med unikt, centralt läge vid Ljusterö torg, yteffektiv planlösning, en tillhörande odlingstäppa och utsikt över Skärgårdsbyn är detta ett boende för den kräsne köparen, som vill bo i Stockholms skärgård i natursköna omgivningar, men samtidigt med alla bekvämligheter. Skola och en större livsmedelsbutik finns på promenadavstånd, liksom busshållplats med bra förbindelser till Åkersberga och Danderyd. I närområdet finns Skären med badstrand och klippor, samt förskola, kyrka och postombud. Föreningen tillåter uthyrning i andra hand.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Rödbosundsvägen 23, Rödbosund, Österåkers kommun
  • Budgivning pågår
Rödbosundsvägen 23, Rödbosund, Österåkers kommun, bild 2
Rödbosundsvägen 23, Rödbosund, Österåkers kommun, bild 3

Rödbosundsvägen 23

Fritidshus
Rödbosund, Österåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
15 000 000 kr
60 m²
3 876 m² tomt

Varmt välkomna till platsen där ni vill förverkliga er villadröm! På den 3 876 m² stora tomten finns stora möjligheter, minsta tomtstorlek enligt detaljplan är 1 000 m² och byggrätten är generös. De vackra omgivningarna, promenadstråken längs vattnet och den generösa byggrätten erbjuder fantastiska förutsättningar för er som vill skapa ett hem för hela familjen att trivas i under många år framöver. Idag är tomten bebyggd med ett enkelt fritidshus. Här i Rödbosund bor man attraktivt och havsnära - med Sätterfjärden, båtbryggor och havsbad alldeles runt hörnet. Dessutom är det promenadavstånd till Margretelunds centrum med Ica-butik, läkarmottagning och apotek samt till flertalet skolor/förskolor. Bekvämt pendlingsavstånd till Stockholm, Täby och Arlanda.

  • Premium
  • Uteplats
Västansjövägen 47, Ljusterö, Österåkers kommun

Västansjövägen 47

Radhus
Ljusterö, Österåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
2 250 000 kr
66,6 m²
3 rum
360 m² tomt

Välkommen till Ljusterö, en skärgårdsidyll i Österåker som du enklast når med bil eller buss. I Bostadsrättsföreningen Skärgårdsbyn 4 finns nu möjlighet att flytta in i detta nybyggda hem som karakteriseras av ljus och rymd - ett modernt, välplanerat bostadsrättsparhus med slående takhöjd! Till bostadsrätten om 3 rok hör en tomt om 360 kvadratmeter med klanderfritt solläge och härliga uteplatser. Bostaden erbjuder härligt ljusflöde med stora fönsterpartier. Allrum, kök och matrum ligger i öppen planlösning, med stora glaspartier och balkongdörr som leder ut till altanen och tomten. Här erbjuds möjlighet att skapa trädgården du alltid drömt om, där kan du som har gröna fingrar kan odla egna grönsaker, njuta av lata sommardagar i solen, grillmiddagar eller bara känna gräset under fötterna, tomten är upplåten med bostadsrätten. Till bostadsrätten hör dessutom ett förråd. Skola och en välsorterad livsmedelsbutik finns på promenadavstånd, liksom busshållplats med förbindelser till Åkersberga och Danderyd. I närområdet finns Skären med badstrand och klippor, samt förskola, kyrka och postombud.

  • Uteplats
Mönstringsvägen 80, Åkerstorp, Österåkers kommun

Mönstringsvägen 80

Radhus
Åkerstorp, Österåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
Pris saknas
121 m²
6 rum
102 m² tomt

På populär adress i lugna och trygga Smedby/Åkerstorp finner ni detta fina radhus om sex rum och kök med soliga uteplatser och insynsskyddat läge. På två våningsplan erbjuds bl.a. stora sociala ytor, badrum, välplanerat kök, tvättstuga, gäst-wc och fem sovrum. På Mönstringsvägen 80 kan ni bosätta er i familjevänliga omgivningar med god grannsämja, här finner ni lekplatser, svampskogar och vackra strövområden precis runt hörnet. Med absolut närhet till bl.a. barnomsorg, busshållplats och ICA-butik med postombud, har ni alla förutsättningar att få ihop livspusslet och hinna uppskatta de fördelar som ett boende i Smedby har. Pendlingsbussen går hela vägen till Tekniska högskolan.

  • Balkong
  • Uteplats
Västansjövägen 71, Ljusterö, Österåkers kommun

Västansjövägen 71

Fritidshus
Ljusterö, Österåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
1 995 000 kr
88 m²
5 rum
400 m² tomt

Välkommen till Ljusterö, en skärgårdsidyll i Österåker som du enklast når med bil eller buss. I Brf Ljusterö Skärgårdsby 2 finns nu möjlighet att flytta in i detta hem som karakteriseras av ljus och rymd - ett modernt, välplanerat bostadsrättsparhus med tillhörande tomt. Bostaden erbjuder härligt ljusflöde med stora fönsterpartier och öppen planlösning mellan allrum/matrum och kök. Skjutdörrar leder ut till tomten och altanen med klanderfritt solläge, här kan du som har gröna fingrar odla egna grönsaker, njuta av lata sommardagar i solen, grillmiddagar eller bara känna gräset under fötterna. Vidare finns ett badrum, 3 sovrum (vid behov går det att skapa 4 bra sovrum). Huset om 88 kvm fördelat över 4-5 rok har dessutom gott om förvaringsmöjligheter samt förråd i länga. Runt husknuten går bussen till Åkersberga och Danderyd, på andra sidan vägen finns matvarubutik, restaurang, ost- och delikatess butik samt frisör. Sommartid kan du bada i den fina insjön Skären, den ligger inom promenadavstånd. Vidare har du skola samt förskola på gångavstånd.

  • Uteplats

Visar alla 11