Mäklare Johan Eriksson

Johan Eriksson

Om mig

Johan Eriksson, din dedikerade partner på Svensk Fastighetsförmedling. Med djupa rötter i Ale kommun förstår jag den lokala marknaden som få andra. Mitt fokus är att inte bara hitta en köpare för din bostad, utan den rätta köparen. Med rätt strategi och de bästa verktygen från Svensk Fastighetsförmedling är jag redo att sälja allt från mindre lägenheter till expansiva lantbruk. Lita på mig för en personlig och framgångsrik försäljningsupplevelse.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Matskärsvägen 98, Tjuvkil, Kungälvs kommun
  • Tor 9 maj kl 11:00
Matskärsvägen 98, Tjuvkil, Kungälvs kommun, bild 2
Matskärsvägen 98, Tjuvkil, Kungälvs kommun, bild 3

Matskärsvägen 98

Villa
Tjuvkil, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
7 000 000 kr
105 + 87 m²
6 rum
1 025 m² tomt

Upplev den ultimata harmonin mellan natur och boende i detta charmiga hus om sex rum och kök som dessutom har en oslagbar havsutsikt. Denna pärla erbjuder inte bara en idyllisk utevistelse för att njuta av solen från morgon till kväll, utan ger dig också flexibiliteten att använda huset som antingen fritidshus eller permanentboende. Njut av en fantastisk vy över havet från både inomhus och utomhus, skapa minnen på den generösa uteplatsen medan du tar in solnedgångarna. Båt- och badmöjligheter inom promenadavstånd öppnar upp för ändlösa sommardagar och tio minuters bilresa tar dig till den populära destinationen Marstrand. Är du dessutom intresserad av golf och önskar öva upp svingen så finns Gullbringa Golf and Country Club samt Lycke Golf & Country Club inom 3 km från bostaden. Denna unika egendom är inte bara ett hem utan en livsstil. Varmt välkommen på visning för att upptäcka möjligheterna som väntar på dig!

  • Premium
  • Uteplats
Skolallén 3a, Nol, Ale kommun

Skolallén 3a

Lägenhet
Nol, Ale kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ale
2 195 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2/3
2 213 kr/mån
32 761 kr/m²

Äntligen har vi möjligheten att presentera en trea i populära Nol i en av Ales mest välskötta föreningar med en avgift om endast 2873:- där allt ingår. Vill du hyra parkering så gör du det för endast 36 kr/mån. En trivsam känsla dröjer sig kvar i en även efter man har lämnat den här lägenheten bland annat tack vare lättillgängligheten samt utan direkt insyn från markplan. Minimal insyn från kringliggande lägenheter och balkong i söderläge som vetter mot lugnt villaområde. Kanske områdets bästa läge? Här bor ni i en förening med mycket god och välskött ekonomi vilket medför låga avgifter. Gemensam grillplats finns på den väl tilltagna gräsmattan för härligt umgänge under sommaren. I Nol har du närheten till både affär, pizzeria, thairestaurang, pendelstation mm. Endast en 5 minuters promenad bort finner du pendelstationen, där avgår tågen 4 ggr/timma i rusningstrafik och tar dig till Göteborg på endast 18 min, vilket är perfekt för dig som pendlar till och från Göteborg eller enkelt vill ta dig till andra delar av Ale.

  • Balkong
  • Energieffektiv
Granhäcksvägen 3A, Surte, Ale kommun

Granhäcksvägen 3A

Lägenhet
Surte, Ale kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ale
1 395 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/3
3 447 kr/mån
27 353 kr/m²

Vill du bo i lägenhet med ändå nära naturen? Perfekt, för här erbjuds en ljus och modern tvåa med naturen runt husknuten. Med ett toppenläge och en urtjusig bostad välkomnar vi er hem! Denna fina tvåa består av en välkomnande hall, stort vardagsrum nylagt golv, ett rogivande sovrum samt ett superfint kök. Badrummet är helkaklat med en rymlig dusch. Det finns även Smarta hem installerat i hela lägenheten, smidigt va? Brf Granhäcken är en välskött och trevlig förening med god ekonomi. Här bor du verkligen i hjärtat av Surte, med närhet till allt man kan önska. Vackra grönområden har ni precis bakom husknuten med underbara promenadstråk, härliga fågeldammarna samt populär badsjö! Skulle ni någon gång, mot förmodan, vilja lämna Surte tillfälligt finns här även utmärkta kommunikationer med pendeltåg där du når Göteborg inom 14 minuter samt Kongahälla center med allt du kan tänkas behöva som ligger en kort bilresa från bostaden. Du är varmt välkommen på visning!

  • Plus

Visar alla 3