Mäklare Malou Braf

Malou Braf

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Klippvägen 7F, Älvängen, Ale kommun

Klippvägen 7F

Lägenhet
Älvängen, Ale kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ale
1 695 000 kr
58 m²
1.5 rum
vån 1/2
2 926 kr/mån
29 224 kr/m²

Välkommen till denna fina lägenhet om 58 kvm med fina sällskapsytor och fantastisk utsikt över Älvängen med omnejd! Nu har vi äran att kunna presentera en stor 1,5:a på Klippvägen 7F i en mycket stabil förening med god ekonomi. Låg avgift där allt förutom förbrukningselen ingår. Detta boende har allt du kan önska! Oslagbar utsikt över Älvängen och älven. Stort och rymligt kök för plats med matbord, fint badrum, vardagsrum samt en sovalkov. Förutom det nära avståndet som du har till allting i Älvängen bjuds du även på en härlig natur som omgivning. För fritidsaktiviteter ligger idrottsanläggningar nära till hands samt gångavstånd till skolor. Pendeltåget tar dig till Göteborg C på 20 min eller till Trollhättan C på 18 min. Väljer du bilen tar det ca 24 min till Göteborg. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för med information!

Arons väg 4D, Surte, Ale kommun

Arons väg 4D

Lägenhet
Surte, Ale kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ale
1 995 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/2
4 316 kr/mån
33 250 kr/m²

Välkommen till Arons väg 4D, där det faktum är att ingenting behöver göras innan inflytt, vilket gör att du kan slappna av och börja trivas direkt. Här erbjuds en optimalt planerad bostad som är helt rätt för dig som drömmer om en lägenhet där det är enkelt att umgås! Lägenheten består av två rum och kök, ett badrum med dusch samt tvättmaskin/torktumlare. Med genomgående ljusa och moderna färg samt materialval, öppen social planlösning och en balkong i ett härligt gavelläge finner du denna lägenhet belägen i ett underbart läge i Surte. BRF Glädjen är en trevlig förening med härlig gemenskap, god sammanhållning och god ekonomi som bland annat tillhandahåller en trevlig och lugn innergård. Här bor du verkligen i hjärtat av Surte, med närhet till allt man kan önska. Vackra grönområden har ni precis runt husknuten med underbara promenadstråk, härliga fågeldammarna samt populär badsjö! Skulle ni någon gång, mot förmodan, vilja lämna Surte tillfälligt finns här kommunikationer med pendeltåg där du når Göteborg inom 14 min samt Kongahälla center med allt du kan tänkas behöva som ligger en kort bilresa från bostaden. Varmt välkommen hem!

Klippvägen 7B, Älvängen, Ale kommun

Klippvägen 7B

Lägenhet
Älvängen, Ale kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ale
2 695 000 kr
98 m²
4 rum
vån 2/2
5 693 kr/mån
27 500 kr/m²

Välkommen till denna rymliga lägenhet om 98 kvadratmetrar med fina sällskapsytor och härlig utsikt över Älvängen med omnejd! Nu har vi äntligen äran att presentera en fyrarummare på Klippvägen 7B! Belägen i en mycket stabil förening med god ekonomi, ett boende där du har allt du kan önska! På nedre plan finner du köket, en toalett med tvättmaskin/torktumlare samt ett stort vardagsrum där det finns gott om plats att ha till både matsal och tv-hörna. Genom det öppna sociala vardagsrummet når du balkongen i västerläge som bjuder på utsikt över älven! På övre plan ligger lägenhetens tre sovrum samt ett rymligt badrum med dusch. Tillhörande lägenheten har du ett vindsutrymme samt två förråd. Förutom det nära avståndet som du har till allting i Älvängen bjuds du även på en härlig natur som omgivning. För fritidsaktiviteter ligger idrottsanläggningar nära till hands samt gångavstånd till skolor. Pendeltåget tar dig till Göteborg C på 20 min eller till Trollhättan C på 18 min. Väljer du bilen tar det ca 24 min till Göteborg. Varmt välkommen hem!

Sörgårdsvägen 12, Bohus, Ale kommun

Sörgårdsvägen 12

Lägenhet
Bohus, Ale kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ale
2 295 000 kr
96,6 m²
4 rum
vån 4/5
6 085 kr/mån
23 758 kr/m²

Varmt välkomna till denna smakfullt renoverade och välplanerade fyrarumslägenhet där ingenting har lämnats åt slumpen! Nya ytskikt genomgående med nya golv, väggar, tak och moderna massiva innerdörrar med svarta handtag! Hela lägenheten är helt nyrenoverad och består genomgående av väl valda material och behagliga färgval. Du möts av en rymlig hall där både färg och dimbara spotlights infällda i nya innertak ger ett mycket fint första intryck av bostaden . Därefter består lägenheten av ett stort helkaklat badrum från 2019 med tvättmaskin samt en gästtoalett. Vidare in i lägenheten möts du av lägenhetens hjärta, ett helt nyrenoverat exklusivt kök från Marbodal där vitvarorna är helintegrerade och materialval är valda med omsorg. Den mörka eken tillsammans med de svarta detaljerna och genomtänkt ljussättning med belysning i vitrinskåpet ger köket en unik karaktär. Via köket når du balkongen med fritt och öppet läge. Lägenheten består sedan utav ett rymligt vardagsrum och tre stycken rymliga sovrum där det finns gott om förvaringsmöjligheter samt en rymlig klädkammare. Här bor du mycket centralt med närhet till bland annat utmärkta kommunikationer, förskolor, vårdcentral och matbutiker. Bohus centrum och pendelstationen ligger precis runt hörnet där du når Göteborg med tåg på ca 14 minuter, du har även närhet till Kungälv och det nya shoppingcentrumet Kongahälla Center där du finner allt du kan tänkas behöva. Jennylund, med fina grönområden och badsjöar finner du en promenad bort. Detta är en bostad med ett perfekt läge i hjärtat av Bohus. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss

Visar alla 4