Mäklare Robin Nicklasson

Robin Nicklasson

Om mig

.Jag arbetar idag som fastighetsmäklare i Växjö och Tingsryd. Mitt mål som mäklare är att jag ska vara er stöttepelare i vad som kommer eventuellt vara er största affär i livet. Därför är det väldigt viktigt för mig att ni ska känna er nöjda med att ni har valt just mig att förmedla er bostad. Jag vet att med hårt arbete ,målmedvetenhet och ärliga dialoger så kommer vi att ordna en trygg och bekväm förmedling åt er.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Allmogevägen 80, Växjö Teleborg, Växjö kommun
Allmogevägen 80, Växjö Teleborg, Växjö kommun, bild 2
Allmogevägen 80, Växjö Teleborg, Växjö kommun, bild 3

Allmogevägen 80

Lägenhet
Växjö Teleborg, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
1 600 000 kr
133 m²
5 rum
vån 2/2
8 102 kr/mån
12 030 kr/m²

Välkommen till detta charmiga hem med fem rum och kök, fördelade över generösa 133 kvadratmeter. Bostaden är idylliskt belägen bland grönskande områden och lekplatser, och har ett fridfullt och familjevänligt läge. Den rymliga entréplanen öppnar upp till en privat uteplats som är perfekt för mysiga grillkvällar. Hallen på nedre plan erbjuder gott om utrymme för avhängning och förvaring. På det övre planet hittar du ett stort kök, vardagsrum med utgång till en rymlig inglasad balkong, separat matsal samt tre mysiga sovrum. Bostaden har även gott om förvaringsutrymmen och inte mindre än två eleganta badrum. Ett av badrummen har fått en ny blandare år 2023, och köket har även uppgraderats med en ny blandare 2022. Här finns också bekvämligheter som eget garage och två förråd. Dessutom har du nära till strövområden, vardagsservice, kommunikationer och universitetet. Detta hem erbjuder inte bara ett rymligt boende, utan också en stabil förening med en sund ekonomi. Ni är varmt välkomna att besöka detta underbara hem vid visning!

  • Premium
  • Uteplats
Fagerhult 31, Älmhult, Älmhults kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Fagerhult 31, Älmhult, Älmhults kommun, bild 2
Fagerhult 31, Älmhult, Älmhults kommun, bild 3

Fagerhult 31

Villa
Älmhult, Älmhults kommun
Svensk Fastighetsförmedling Älmhult
1 700 000 kr
68 + 6 m²
3 rum
5 113 m² tomt

Detta fritidshus utgör en fridfull och naturnära reträtt belägen intill en skog och en sjö, vilket ger en lugn och avkopplande miljö långt bort från stadens brus. Närheten till naturen gör det till en perfekt plats för dem som söker en paus från det hektiska vardagslivet. Med egna vatten- och avloppssystem behöver du inte bekymra dig för grundläggande bekvämligheter under din vistelse. Detta ger dig friheten att njuta av din tid här utan att behöva oroa dig för logistiska detaljer. Huset är välutrustat med två sovrum och ett öppet kök som smidigt integreras med hallen, vilket skapar en rymlig och luftig atmosfär. Det stora vardagsrummet, komplett med öppen spis, blir en central plats för avkoppling och social samvaro. Att kunna tända en brasa under kvällarna skapar en extra mysig atmosfär, perfekt för att dela historier eller bara koppla av med en bra bok. Badrummet är modernt inrett med nya bekvämligheter, inklusive en fräsch toalettstol, vilket bidrar till din bekvämlighet under din vistelse. Utanför huset sträcker sig en stor och välkomnande tomt, som erbjuder gott om utrymme för olika aktiviteter och till och med möjligheter till odlingar för dem som älskar att vara ute i trädgården. Dessutom har fritidshuset närhet till en badplats vid sjön, vilket ger en extra dimension av avkoppling och rekreation under varma sommardagar. Att kunna ta ett uppfriskande dopp eller bara njuta av solen vid vattnet blir en tillgång för alla som väljer att tillbringa sin tid här. Sammanfattningsvis är detta fritidshus inte bara en plats att tillfälligt bo i, utan snarare en plats att komma till för att verkligen koppla av och återansluta med naturen. Med dess harmoniska omgivningar, bekvämligheter och närhet till badplatsen är det en idealisk plats för att skapa minnen och uppleva fridfullheten i den svenska landsbygden.

  • Premium
  • Uteplats
Gärdesvägen 75, Osby, Osby kommun
Gärdesvägen 75, Osby, Osby kommun, bild 2
Gärdesvägen 75, Osby, Osby kommun, bild 3

Gärdesvägen 75

Radhus
Osby, Osby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Älmhult
695 000 kr
119,5 m²
5 rum
7 328 kr/mån
5 816 kr/m²

Välkommen till detta underbara radhus i Osby, där varje detalj har omsorgsfullt planerats för att skapa det perfekta hemmet för dig och din familj. Med en fantastisk hörntomt och en öppen planlösning på entréplanet, erbjuder detta hem en harmonisk livsstil med bekvämlighet och charm. På entréplanet möts du av ett modernt och stilrent kök, nyligen renoverat år 2022 från Epoq, vilket ger dig den ultimata platsen för trevliga middagar. Det generösa vardagsrummet, fyllt med naturligt ljus, bjuder in till avkoppling och sociala stunder med vänner och familj, med en smidig utgång till den mysiga altanen där du kan njuta av ljumma sommarkvällar. Ett väl tilltaget sovrum på entréplanet ger dig en avskild oas för vila och återhämtning. Dessutom finner du ett stilfullt helkaklat badrum och en praktisk tvättstuga, som både adderar till bekvämligheten och funktionaliteten i detta fantastiska hem. På övre planet välkomnas du av två rymliga sovrum, nyligen målade och redo att skapa drömmarnas rum för dig och dina nära. Ett mindre sovrum, även det nymålat, ger flexibilitet och möjlighet till personlig anpassning av denna våning. Dessutom finns ett lyxigt helkaklat badrum med badkar, där du kan koppla av och njuta av lugnet efter en lång dag. Med en perfekt kombination av modern elegans och bekväm livsstil, är detta radhus det ultimata hemmet för dig att skapa minnen och trivas i under många år framöver. Missa inte chansen att kalla detta fantastiska hus för ditt hem - kontakta oss idag för att boka din visning!

  • Premium
Norra Esplanaden 28C, Växjö Centrum, Växjö kommun
Norra Esplanaden 28C, Växjö Centrum, Växjö kommun, bild 2
Norra Esplanaden 28C, Växjö Centrum, Växjö kommun, bild 3

Norra Esplanaden 28C

Lägenhet
Växjö Centrum, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
1 450 000 kr
48 m²
1 rum
vån 3/3
3 377 kr/mån
30 208 kr/m²

Denna charmiga bostadsrätt erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet och komfort på 48 kvadratmeter. Kliv in i en välkomnande hall som genast imponerar med gott om förvaringsmöjligheter i både klädkammare och garderob som är perfekt för att hålla ordning och reda. Njut av bekvämligheten med ett fullt utrustat badrum som inkluderar wc, handfat, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Här finns allt du behöver för en smidig vardag utan kompromisser. Vardagsrummet är en ljus och inbjudande plats med en mysig sovalkov och fint fönster som släpper in ett härligt naturligt ljus. Här kan du koppla av i en mindre soffgrupp och njuta av trevliga stunder. Köket är en sann glädje för den som älskar att laga mat och umgås. Med gott om förvaringsutrymme, en diskmaskin och rymlig yta för matplatsen, blir det enkelt att bjuda in vänner och familj för trevliga middagar. Ett litet skafferi ger extra utrymme för förvaring av dina köksfavoriter. Denna centrala bostadsrätt med närhet till stadens puls, butiker och restauranger, erbjuder den en bekväm och lättsam tillvaro.

  • Premium
Österleden 52D, Växjö, Växjö kommun

Österleden 52D

Lägenhet
Växjö, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
995 000 kr
43 m²
1 rum
vån 1/5
2 143 kr/mån
23 140 kr/m²

Vill du ha en prisvärt och tryggt boende kan denna trevliga etta i brf Fagrabäck vara något för dig! Föreningen har en låg belåning och har utfört mycket underhåll under de senaste åren med stambyte och fönsterbyte. Det erbjuds både festlokal, gästrum, gym, bastu och kolonilotter till de boendes förfogande. Bostaden är välplanerad med ett stort rum med flexibel möbleringsmöjlighet samt ett riktigt kök med plats för köksbord. Stora fönsterpartier i västerläge skänker boendet mycket naturligt ljus och erbjuder fin utsikt mot föreningens grönyta utanför. Insynsskyddat läge med långt avstånd till närmaste gångväg. Duschrum som renoverades i samband med föreningens stambyte med helkaklade väggar vilket inte är standard i föreningen. Gångavstånd till Växjö centrum och bra cykelvägar till Universitet men även väl utbyggda bussförbindelser. Bara ett stenkast till vackert naturområde i form av Fyllerydskogen och två matbutiker i närområdet. Flexibel inflyttning som kan styras helt efter köparens önskan! Välkommen på visning för att avgöra om detta är ditt nästa boende!

  • Plus
  • Hiss
Smålandsgatan 1B, Växjö, Växjö kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00

Smålandsgatan 1B

Lägenhet
Växjö, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
2 595 000 kr
96 m²
4 rum
vån 1/3
6 571 kr/mån
27 031 kr/m²

Varmt välkomna till Smålandsgatan 1! På attraktiv adress i hjärtat av Växjö och stadsdelen Söder, finns nu möjlighet att förvärva denna trevliga fyra på första våningen. Bostadsrätten om 96kvm är disponerad med en bra planlösning där öppna och härliga umgängesytor återfinns. Utöver det erbjuds badrum med dusch, toalett, funktionellt kök med stor matplats samt tre rymliga sovrum. Trivsam uteplats på husets innergård erbjuder möjlighet till fina soltimmar och avkoppling. Utanför både sovrums- och vardagsrumsfönster har ni bästa utsikten mot Strandbjörket och lekplatsen utanför. Bostadsrätten på Söder erbjuder gångavstånd till allt det utbud som Växjö centrum erbjuder. Vårens första glass kan inhandlas på caféet mitt på Strandbjörket, lunchen kan avnjutas på en uteservering strax intill och fredagens pizza tas med från den närliggande pizzerian.

  • Plus
  • Uteplats
Rosengatan 21, Älmhult, Älmhults kommun
  • Budgivning pågår

Rosengatan 21

Villa
Älmhult, Älmhults kommun
Svensk Fastighetsförmedling Älmhult
2 650 000 kr
131 + 160 m²
5 rum
1 095 m² tomt

Välplanerad villa med stort vardagsrum i vinkel och utgång till en stor altan i söderläge ger goda möjligheter till avkoppling och trevliga grillkvällar. Köket har gott om förvaring, utgång till altanen och en gasolspis. Här har ni nära till förskola och skola. Kombinationen fjärrvärme och storleken på huset gör att boendet blir både bekvämt och kostnadseffektivt. Vidbyggt garage med rymlig stenlagd garageuppfart.

  • Plus
Höghult 326, Killeberg, Osby kommun

Höghult 326

Villa
Killeberg, Osby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Älmhult
950 000 kr
68 m²
3 rum
3 826 m² tomt

Välkomna till en lantligt belägen villa på naturtomt med vacker stengärdsgård. Generöst vardagsrum i vinkel med kamin och gott om plats för både ett större matmöblemang och soffa, kök med bra bänkyta och skåp, både el och vedspis, två sovrum och fyra uteplatser. Möjlighet att ha hästar. Två hästhagar med två väderskydd byggda 2019 och 2020. Uthus om ca 64 kvm med dubbla carportar, sadelkammare och isolerat gästrum.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 8