Mäklare Anton Norstedt

Anton Norstedt

Om mig

En mäklare är någon du ska kunna förlita dig på. Någon som följer med och vägleder dig genom hela processen. Någon som kan sätta sig in i din unika situation. Jag är den mäklaren, jag är lyhörd, förstående och har samtidigt det där drivet som behövs för att få till en riktigt bra bostadsaffär. Med ett kundorienterad arbetssätt där jag alltid sätter kunden i fokus och med ett engagemang där jag alltid lägger ner hela min själ i arbetet med enorm glädje.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Pilvägen 5, Hammar, Askersunds kommun

Pilvägen 5

Villa
Hammar, Askersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Askersund
795 000 kr
119 + 60 m²
5 rum
1 031 m² tomt

Välkommen till Pilvägen 5 med detta enplanshus från 1976 med tre sovrum och två vardagsrum, varav det ena ligger en halvtrappa ner och erbjuder en unik atmosfär. Här finns gott om utrymme för familjen att trivas. Med lite renoveringsbehov får du möjligheten att skapa ditt drömboende och lägga din personliga prägel på hemmet. Garage för bekväm parkering och förvaring finns i anslutning till huset. Den grönskande trädgården vetter in mot en skogsdunge. Beläget i ett lugnt område med närhet till fina badplatser runt Harge och allt vad Askersund har att erbjuda. Huset är Varudeklarerat och besiktningsprotokoll ligger under dokument. Varmt välkommen att anmäla dig till någon av visningarna!

Kvarngatan 3, Hjortkvarn, Hallsbergs kommun

Kvarngatan 3

Villa
Hjortkvarn, Hallsbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Askersund
850 000 kr
83 + 106 m²
3 rum
1 484 m² tomt

Välkommen till Kvarngatan 3, en lättskött villa i Hjortkvarn på 83 + 106 kvm! På entréplan finns två rymliga sovrum, ett stort vardagsrum, badrum samt kök med utgång till det stora uterummet på baksidan som kan användas både vinter och sommar. Det fungerar som ett extra allrum, här ryms både matbord och soffgrupp för flera personer. I källaren finns en stor gillestuga och förråd som med fördel kan används till hobbyrum. Vidare i källaren finns det även en bastu samt en tvättstuga. Från källaren kommer man upp i dubbelgaraget. Trädgården är delvis inhägnad med staket och erbjuder mysiga uteplatser. Framför huset tillhör även en stor asfalterad yta med mycket potential! Här är det bara att flytta in och börja trivas på en gång! I samhället Hjortkvarn finns det populära glasscafét "Gó Glass". Butik och restaurang finns straxt bredvid. Det är inte långt till landsbygden där man finner öppna landskap, badsjöar och fin natur. Huset är Varudeklarerat och besiktningsprotokoll ligger under dokument. Välkommen att anmäla dig till visning!

Hägervägen 13, Laxå, Laxå kommun

Hägervägen 13

Villa
Laxå, Laxå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Askersund
5 875 000 kr
132,7 + 48,4 m²
4 rum
1 556 m² tomt

Förstklassig och exklusiv villa i ett nyetablerat område med gångavstånd till sandstrand i Västra Laxsjön! Här har man inte hållit tillbaka på något vad gäller design och materialval. Huset har ett stort och öppet kök kombinerat med matsal och vardagsrum, tre sovrum, två hel kaklade badrum samt ett hobbyrum som även det går att använda som sovrum. Vidare i huset finns en tvättstuga och dubbelgarage! Huset är byggt i vinkel för att optimera soltimmarna, på altanen som sträcker sig längst hela baksidan av huset har man en fantastisk sjöutsikt mellan de smala tallarna som ligger i direkt söderläge om huset. Vidare på tomten finns ett växthus samt ett förråd. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning!

Spelmansvägen 1, Askersund, Askersunds kommun

Spelmansvägen 1

Lägenhet
Askersund, Askersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Askersund
795 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 2/2
4 951 kr/mån
12 927 kr/m²

Välkommen till Spelmansvägen 1! Här bor man bekvämt med gångavstånd till motionsspår och fin natur, men framförallt Hagabadet och närliggande båtplatser. En cykeltur bort finns allt som Askersund har att erbjuda som t.ex. busstation, mysig hamn, butiker och restauranger! Föreningen är ordningsam och väldigt populär. Här finns bland annat fina sällskapsytor, parkeringsplatser, garageplatser samt ett föreningshus med övernattningslägenhet på gården som går att låna vid behov. Lägenheten ligger på hörnet och består av ett rymligt sovrum, ett luftigt och ljust vardagsrum med utgång till den stora, inglasade balkongen. Vidare finns ett badrum med fönster och plats för både tvättmaskin och torktumlare, en stor klädkammare samt ett kök med tillhörande matplats. Till lägenheten tillhör ett förråd som ligger i markplan. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att boka en visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 4