Mäklare Anton Norstedt

Anton Norstedt

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hulta Gunnarstorp 520 & 523, Motala, Askersunds kommun
  • Lör 10 jun kl 16:30

Hulta Gunnarstorp 520 & 523

Villa
Motala, Askersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Askersund

1 495 000 kr

71 m²

3 rum

3 918 m² tomt

Här saluförs det här mysiga torpet med bland annat gästhus och stall! Försäljningen avser både ASKERSUND HULTA 1:27 & 1:28. Här finns chansen att köpa en enkel och liten hästgård eller alternativt ha det som sommarställe. Den här lilla gården ligger perfekt placerad för att pendla till både Motala och Askersund. I torpet finns ett stort vardagsrum som är husets hjärta, här finns en effektiv eldstad som värmer upp huset. Vidare från vardagsrummet når man köket, skafferiet samt groventrén. Uppe på övreplan finns WC och två sovrum med rymliga kattvindar. Här är det genomgående fina trägolv och tidstypiska detaljer! Takhöjden i torpet varierar mellan 1,85-1,90 m. Gäststugan är uppdelad i två delar. Den ena är mer av en bostadsdel där det finns ett kök samt två rymliga rum medans den andra delen består av duschrum/tvättstuga och ett mysigt hobbyrum! Vidare ute på gården finns en lummig trädgård med massa fruktträd, hagar, hönshus, svinstia, loge, magasin samt ett stall med 2 stora boxar och sadelkammare! Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information! Torpet (ASKERSUND HULTA 1:27) är Varudeklarerat och besiktningsprotokoll finns under dokument. Under dokument finns även en kopia av besiktningsprotokollet på gästhuset (ASKERSUND HULTA 1:28) från när det köptes av nuvarande säljare 2021.

  • Plus
Bråten, Aspabruk, Askersunds kommun

Bråten

Villa
Aspabruk, Askersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Askersund

1 300 000 kr

64 m²

4 rum

3 778 m² tomt

Välkommen till Bråten! Här möts man av ett fritt läge utefter grusvägen. På tomten finns villan som idag har fyra rum och kök, köket är stort och har fönster åt två väderstreck. Idag är det två rum på entréplan men man kan lätt få ett rum till om det behövs. Hela entréplan har genomgått fina renoveringar under 2022, alla ytskikt, vattenledningar och stor del av elen är ny. Vinden är inredd och har två rum. Hel källare med förvaringsutrymmen och påbörjat badrum. Källaren dränerades och isolerades 2022. Villan har ett visst renoveringsbehov i form av färdigställande av påbörjade renoveringar men fullt möjligt att bosätta sig under tiden och få chansen att göra klart precis som man vill. På fastigheten finns det två uthus. Det stora uthuset har både garage, förvaring, vedbod och loft över hela ytan. Här finns det stora möjligheter till ev verksamhet, sommarfester på loftet eller om man är i behov av mycket förvaring. Det mindre uthuset är i timmer och har två förråd och loft över halva ytan. Trädgården är lätt kuperad och sluttande, har planteringar och gott om plats för att hitta din egna favoritplats där trädgårdsmöblerna skall placeras. I omgivningen finns sjön Asplången med möjlighet till bad och fiske, Vätterns fina vatten finns 5 minuter bort. I närheten finns Tivedens Nationalpark och Fagertärn med storslagen natur, fina vandringsleder och många platser för avkoppling. Askersund är närmste staden, 15 km norr om Aspa Bruk. Askersund är en småstadsidyll med kullerstenstorg, små butiker, cafeér, båthamn med hamnbodar och strandpromenad längs Alsen. Huset är Varudeklarerat och besiktningsprotokoll finns under dokument. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

Lindvägen 2, Åmmeberg, Askersunds kommun
  • Idag kl 14:00

Lindvägen 2

Villa
Åmmeberg, Askersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Askersund

1 495 000 kr

97 m²

4 rum

1 179 m² tomt

Här finns chansen att flytta in i en charmig 1,5-plansvilla med dubbelgarage och lummig trädgård! På entréplan finns kök, WC, vardagsrum med en effektiv och mysig kamin samt en matsal med utgång till det inglasade uterummet. Övreplan består av två rymliga sovrum samt bra förvaringsmöjligheter. I källaren finns förråd, pannrum, tvättstuga, mulltoalett och duschrum. Vidare ute i den lummiga trädgården finns många härliga platser att umgås vid, så som pergolan, grillplatsen, växthuset samt gäststugan. Huset har även ett dubbelgarage med en elport samt en smörjgrop! Åmmeberg är en tätort öster om Askersund, belägen mellan Vättern och Åmmelången. Här bor man med vacker natur och nära sjöar. I samhället finns det affär, skola och förskola, golfbana, padelbanaor, restaurang, båthamn, båtklubb, och idrottsplats. Golfbanan är ett 18-håls ”sea-side”. Huset är Varudeklarerat och besiktningsprotokoll finns under dokument. Anmäl ditt intresse redan idag för att inte missa något!

  • Plus
Lilla Bergsgatan 23, Askersund, Askersunds kommun

Lilla Bergsgatan 23

Lägenhet
Askersund, Askersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Askersund

330 000 kr

63 m²

2 rum

4 353 kr/mån

5 238 kr/m²

Välkommen till Lilla Bergsgatan 23 i centrala Askersund. Här finns en välplanerad lägenhet på 63 kvm med takrosetter, charmiga köksskåp samt original parkettgolv sedan huset byggdes. Gott om förvaring finns i den rymliga klädkammaren samt garderober i hall & sovrum. Sovrummet är stort & ljust i söderläge, vardagsrummet har parkettgolv och en franskbalkong i söderläge mot gatan. Lägenheten ligger på andra våningen. Föreningen är både stabil och engagerad. I källaren finns ett förråd som är tillhörande lägenheten, cykel förråd samt en tvättstuga som nyligen har renoverats. Askersund är en charmig stad med kullersten och gammal samt ny bebyggelse i centrum. Här finner man närhet till norra Vätterns skärgård och naturen. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

Dalgatan 32, Finnerödja, Laxå kommun

Dalgatan 32

Villa
Finnerödja, Laxå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Askersund

1 100 000 kr

120 m²

4 rum

1 465 m² tomt

Välkommen till Dalagatan 32! Här bor man lugnt och stillsamt med massor av fin natur och även med närhet till Laxå som har allt man kan tänkas behöva! I Finnerödja finns bland annat skola F-6, matbutik, frisör, idrottsplatser med mer. Entréplan består av ett ljust och rymligt kök, en fin WC, ett sovrum samt ett vardagsrum med både en eldstad och utgång till det stora uterummet med altan! Uppe på övreplan finns två stora sovrum, som lätt kan göras om till tre om man vill! Vidare på övreplan finns även ett rymligt badrum med dusch. I källaren finns massvis av bra förvaringsmöjligheter, tvättstuga, matkällare samt hobbyrum! I trädgården finns, utöver garaget med tillhörande förråd, ett soldäck, stora gräsytor, buskar och träd samt bra odlingsmöjligheter. Huset är Varudeklarerat och besiktningsprotokoll finns under dokument. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka visning!

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 5