Mäklare Anton Norstedt

Anton Norstedt

Om mig

En mäklare är någon du ska kunna förlita dig på. Någon som följer med och vägleder dig genom hela processen. Någon som kan sätta sig in i din unika situation. Jag är den mäklaren, jag är lyhörd, förstående och har samtidigt det där drivet som behövs för att få till en riktigt bra bostadsaffär. Med ett kundorienterad arbetssätt där jag alltid sätter kunden i fokus och med ett engagemang där jag alltid lägger ner hela min själ i arbetet med enorm glädje.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gräsviksvägen 9, Harge, Askersunds kommun
  • Ons 7 aug kl 17:30
Gräsviksvägen 9, Harge, Askersunds kommun, bild 2
Gräsviksvägen 9, Harge, Askersunds kommun, bild 3

Gräsviksvägen 9

Villa
Harge, Askersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Askersund
8 500 000 kr
137 m²
5 rum
1 514 m² tomt

Nu är försäljning av detta femrumshus i Harge med ett sällsynt läge igång! Här märks det att man lagt ner både tid och själ på att skapa ett hem som andas kvalitet, vilket inte minst den höga materiella standarden vittnar om. Här bor du yteffektivt och ljust på en yta om 137 kvadratmeter. Bostadens generösa takhöjd bidrar till en rymlig och luftig känsla. Huset står på en lummig, välskött och rogivande trädgårdstomt med stora gräsytor och soligt sydvästläge. Här finns även en välplanerad och praktisk gäststuga med eget badrum och plats för sex bäddar fördelat på två rum, vidare finns ett charmigt orangeri samt en lyxig relaxavdelning med både bastu och badrum. I garaget finns en nyinstallerad solcellsanläggning och även en elbilsladdare! Här bor du med ett sällsynt och attraktivt läge mitt i det bästa Askersund har att erbjuda – perfekt för familjen med höga krav på sin boendemiljö. Harges sandstrand och camping är beläget snett över gatan, här finns restaurang, padelbana, minigolf och badland. Dessutom finns fina promenadstråk en cykeltur bort vid Harge uddar. Askersund finns en kort bilresa från bostaden, där finns allt du behöver. Norra Vättern förklaras ibland som Sveriges hemligaste skärgård, här finns bland annat vackra öar, klarblått vatten och idylliska vikar med fina badplatser! Huset är Varudeklarerat och besiktningsprotokoll finns under dokument. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

  • Premium
Folke dahlbergs väg 13, Askersund, Askersunds kommun
  • Ons 31 jul kl 17:00
Folke dahlbergs väg 13, Askersund, Askersunds kommun, bild 2
Folke dahlbergs väg 13, Askersund, Askersunds kommun, bild 3

Folke dahlbergs väg 13

Lägenhet
Askersund, Askersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Askersund
1 100 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1/2
5 084 kr/mån
18 033 kr/m²

Välkommen till Haga och denna 2-rummare på bottenplan med genomgående ljusinsläpp och två uteplatser varav den ena är inglasad med utgång till en egen liten trädgård. Lägenheten har trevlig och luftig planlösning. Badrummet är rymligt och har plats för både tvätt utrustning och dusch/badkar, ett rejält och massivs kök, fint parkettgolv i vardagsrummet samt nya fönster och altandörrar! Från lägenheten har man två uteplatser. Uteplatsen på framsidan är plattbelagd och ligger i nordväst och mot den välskötta och trivsamma gemensamma trädgården med gräsmatta, blommor samt även en boulebana. På baksidan har man en stor och inglasad altan som har ett nytt och fint trätrall samt en egen liten trädgård med utmärkta odlingsmöjligheter. Denna ligger i söderläge! Hagaområdet ligger med närhet till hembygdsgårdens fina natur och Hagabadet med badbrygga. In till centrum går man via strandpromenaden där man har en fantastisk utsikt över Alsen och mot Stjärnsund. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Premium
  • Uteplats
Kilsborgsgatan 20, Askersund, Askersunds kommun
  • Idag kl 13:00
Kilsborgsgatan 20, Askersund, Askersunds kommun, bild 2
Kilsborgsgatan 20, Askersund, Askersunds kommun, bild 3

Kilsborgsgatan 20

Villa
Askersund, Askersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Askersund
2 895 000 kr
105 + 105 m²
4 rum
899 m² tomt

Välkommen till Kilsborgsgatan 20 och detta perfekt planerade enplanshus med källare och nybyggt garage, utmärkt för den moderna familjen! På entréplan finner du tre sovrum, kök, badrum och ett stort, utbyggt vardagsrum som badar i naturligt ljus. Källaren erbjuder WC, tvättstuga, garage med verkstad samt ytterligare två rum, idealiska för gästrum, hemmakontor eller hobbyrum. Huset har även ett stort, nybyggt garage på 50 kvm med en 3m höglyftande port samt en tillhörande carport på ytterligare 22 kvm, vilket ger gott om utrymme för dina fordon och extra förvaring. Den välskötta trädgården ligger längst ner i området med grönområde som möter tomtgränsen, idealisk för avkoppling eller trädgårdsarbete. Beläget i ett lugnt och barnvänligt kvarter med närhet till skolor, affärer och kollektivtrafik. Huset är Varudeklarerat och besiktningsprotokoll ligger under dokument. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Premium
Stockshammar 430, Askersund, Askersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Stockshammar 430

Fritidshus
Askersund, Askersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Askersund
825 000 kr
56 m²
3 rum
1 909 m² tomt

Drömmer du om ett charmigt torp nära både natur och stad? Välkommen till detta röda lilla torp med vita knutar och lummig trädgård, beläget med cykelavstånd till Askersund centrum, Stjärnsunds slott samt den mysiga campingen på Husabergsudde. Här bor du med en fantastisk utsikt över öppna landskap och Alsens inlopp, som skapar en rogivande och naturskön miljö. Askersund kallas ofta för Sveriges hemligaste skärgård, här finner du massor av fina badplatser runt om hela Norra Vättern. I denna natursköna miljö kan du njuta av både stillhet och äventyr. Utforska de vackra öarna, ta en kajaktur, båttur eller koppla av vid någon av de många badplatserna. Med närhet till både vatten och stad erbjuder detta torp en perfekt balans för dig som vill ha det bästa av två världar. Huset har tre rum, varav två "sovrum", vilket ger gott om utrymme för både familj och gäster. Det mysiga köket har genomgått en lättare renovering under det senaste året och badrummet är utrustat med en ny förbränningstoalett, vilket förenklar vardagen och gör boendet ännu bekvämare. Här får du ett lättskött och charmigt boende som kombinerar gammaldags torpidyll med moderna bekvämligheter. Det charmiga bostadshuset står på en stor tomt med mycket potential, här finns även ett uthus/vedbod som skulle kunna bli ett klockrent gästhus eller extra förvaringsutrymme, en söt lekstuga, samt en traditionell jordkällare. Tomten måste upplevas på plats! Låt dig förföras av Askersunds skärgårdsidyll och öppnalandskap. Upptäck din nya fristad här, missa inte chansen att förvärva denna pärla! Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Kvarngatan 3, Hjortkvarn, Hallsbergs kommun

Kvarngatan 3

Villa
Hjortkvarn, Hallsbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Askersund
850 000 kr
83 + 106 m²
3 rum
1 484 m² tomt

Välkommen till Kvarngatan 3, en lättskött villa i Hjortkvarn på 83 + 106 kvm! På entréplan finns två rymliga sovrum, ett stort vardagsrum, badrum samt kök med utgång till det stora uterummet på baksidan som kan användas både vinter och sommar. Det fungerar som ett extra allrum, här ryms både matbord och soffgrupp för flera personer. I källaren finns en stor gillestuga och förråd som med fördel kan används till hobbyrum. Vidare i källaren finns det även en bastu samt en tvättstuga. Från källaren kommer man upp i dubbelgaraget. Trädgården är delvis inhägnad med staket och erbjuder mysiga uteplatser. Framför huset tillhör även en stor asfalterad yta med mycket potential! Här är det bara att flytta in och börja trivas på en gång! I samhället Hjortkvarn finns det populära glasscafét "Gó Glass". Butik och restaurang finns straxt bredvid. Det är inte långt till landsbygden där man finner öppna landskap, badsjöar och fin natur. Huset är Varudeklarerat och besiktningsprotokoll ligger under dokument. Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning!

Hägervägen 13, Laxå, Laxå kommun

Hägervägen 13

Villa
Laxå, Laxå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Askersund
5 875 000 kr
132,7 + 48,4 m²
4 rum
1 556 m² tomt

Förstklassig och exklusiv villa i ett nyetablerat område med gångavstånd till sandstrand i Västra Laxsjön! Här har man inte hållit tillbaka på något vad gäller design och materialval. Huset har ett stort och öppet kök kombinerat med matsal och vardagsrum, tre sovrum, två hel kaklade badrum samt ett hobbyrum som även det går att använda som sovrum. Vidare i huset finns en tvättstuga och dubbelgarage! Huset är byggt i vinkel för att optimera soltimmarna, på altanen som sträcker sig längst hela baksidan av huset har man en fantastisk sjöutsikt mellan de smala tallarna som ligger i direkt söderläge om huset. Vidare på tomten finns ett växthus samt ett förråd. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning!

Visar alla 6