Mäklare Rune Uppgård

Rune Uppgård

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Myrgatan 30, Avesta, Avesta kommun
 • Tor 14 mar kl 18:00

Myrgatan 30

Lägenhet
Avesta, Avesta kommun
Svensk Fastighetsförmedling Avesta
495 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
3 648 kr/mån
9 000 kr/m²

Välkommen på visning av detta hem som erbjuder ett boende i gott skick. Den här lägenhetens charm och karaktär märks redan i hallen – här är det lätt att trivas. Lägenheten erbjuder en boyta om 55 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök. I denna lägenhet utnyttjaa boytan på ett mycket effektivt. Mot gaveln har lägenheten burspråks-fönster som ger ett extra mysigt vardagsrum. Stor balkong. Här i Avesta är det lätt att trivas, och läget på Myrgatan är perfekt för den som vill bo "mitt i smeten". I närområdet finns bland annat Avesta köpcentrum, Sportfältet , Gamla Byn och Koppardalen. Dessutom är det gångavstånd till förskola, skola, lekparker, och bra kommunikationer.

 • Plus
 • Balkong
 • Energieffektiv
Hedledsvägen 9, Avesta, Avesta kommun

Hedledsvägen 9

Villa
Avesta, Avesta kommun
Svensk Fastighetsförmedling Avesta
795 000 kr
144 + 65 m²
6 rum
2 830 m² tomt

Har du tummen mitt i handen är nog denna fastighet inte något för dej! Gillar du utmaningar, ser möjligheterna och gillar lantligt läge nära staden kan detta vara din chans att förverkliga drömmarna. Bostaden har sannolikt sitt ursprung före 1900 och har byggts till på 1970-talet. På fastigheten finns även äldre uthuslänga, dubbelgarage och scoutlokal. På den stora tomten finns gott om plats för lek, odling och varför inte ytterligare projekt. Kontakta Rune Uppgård, 0708-841 243, för enskild visning

Åkrundan 26, Avesta, Avesta kommun

Åkrundan 26

Radhus
Avesta, Avesta kommun
Svensk Fastighetsförmedling Avesta
2 900 000 kr
147 m²
5 rum
743 m² tomt

Ett kedjehus med centralt, barnvänligt och attraktivt läge på Åkrundan 26. Här hittar du ett modernt hem om 147 kvadratmeter med öppen planlösning med stora sociala ytor. Det nya och stora köket, sannolikt det största i området, är öppet mot såväl matrum som vardagsrum. På övreplan går det utmärkt att dela ett av rummen till två rymliga sovrum. Det här huset erbjuder ett bekvämt boende i fint skick med många härliga utrymmen, såväl invändigt som utvändigt.    Till kedjehuset hör lättskött och barnvänlig hörntomt med bärbuskar. Här kan du njuta av en trevlig, takbeklädd och insynsskyddad altan med lättmöblerade ytor. Därutöver finns en stor och takbeklädd balkong. Rihagen är ett omtyckt, trivsamt och mysigt kvarter. Skogen vid Vattentornet ligger ett stenkast från huset och Avesta köpcentrum ligger en kort promenad bort. Området bjuder även på förskola, skola, matbutik och lekparker m.m. Här på Åkrundan 26 är det lätt för hela familjen att trivas! Välkommen på visning!

Kungsgatan 5C, Avesta, Avesta kommun

Kungsgatan 5C

Lägenhet
Avesta, Avesta kommun
Svensk Fastighetsförmedling Avesta
295 000 kr
36 m²
1 rum
vån 3/3
2 181 kr/mån
8 194 kr/m²

Nu har ni chans att köpa en allt-i-ett: bostad/kontor/möteslokal med en månadshyra som en hotellnatt. Toppläge i centrum med gångavstånd till allt. Klar att flytta in och börja bo, jobba eller både ock. Lägenheten säljs delvis möblerad sex stapelbara konferensstolar, säng men höj- och sänkbar huvud- och fotända. I rummet finns special byggd rumsavskiljare/hylla. I köket finns ny spis med induktionshäll och ugn samt specialbyggd hylla som tål att lasta på. På den inglasade balkongen finns rustik balkongmöbel där man gärna tar sej en lur i fågelkvittret redan tidigt om våren. Balkongen samt lägenhetens fönster vetter mot en härlig innergård och trots att huset ligger centralt hörs knappt trafiken. Duschrummet har ny el och toppmatad tvättmaskin. Jordfelsbrytare. Bostadsföreningen har installerat fiber från Telia.

 • Balkong
Hedevägen 40, Västanhede, Avesta kommun

Hedevägen 40

Fritidshus
Västanhede, Avesta kommun
Svensk Fastighetsförmedling Avesta
1 295 000 kr
118 + 69 m²
5 rum
1 880 m² tomt

Välkommen till detta femrumshus i Hede! I den här bostaden infinner sig en känsla och stämning som gör det lätt att trivas. Här bor du rustikt och inbjudande på en yta om 118 kvadratmeter. Här ingår en tomt om 1880 kvadratmeter som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn. Husets stora och trevliga altan med pool, som nås via köket, passar utmärkt för såväl lek som umgänge. Hede är ett trivsamt och naturnära område. Här har du Västanhede Trä och Järn, välsorterad bygghandel ett stenkast från huset och Buskasjön en cykeltur bort. Här kan du bryta av stadspulsen med rofyllda promenader i skogens friska luft. Välkomna att anmäla ditt intresse!

Månsbo strandväg 15, Månsbo, Avesta kommun
 • Budgivning pågår

Månsbo strandväg 15

Villa
Månsbo, Avesta kommun
Svensk Fastighetsförmedling Avesta
4 995 000 kr
193 m²
6 rum
1 242 m² tomt

Här i Avesta ligger ett välutrustat och optimalt planerat hus om 193 kvadratmeter med generös takhöjd, hög materiell standard och fint ljusinsläpp. Huset byggdes 2019 och är fortfarande så gott som nyproducerat. Här erbjuds även behagliga färgval, härlig atmosfär, sociala ytor och bra planlösning.    Huset är beläget på en lättskött, praktisk och barnvänlig hörntomt med välskött gräsmatta och många soltimmar. Här finns också ett garage med goda förvaringsmöjligheter och motordriven port . Vid huset finns stor uteplats med uppvärmd pool. På husets balkong finns spabad med utsikt över Dalälven. Läget på Månsbo Strandväg är utmärkt för den med höga krav på området kring sitt boende. Fastigheten är naturnära, barnvänligt och attraktivt belägen med Dalälven och Gamla Byn ett stenkast från huset och en cykeltur bort ligger även Avesta centrum. Kontakta Rune Uppgård, 0708-841 243, för att boka tid för visning. Välkomna!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Markusgatan 13, Avesta, Avesta kommun

Markusgatan 13

Lägenhet
Avesta, Avesta kommun
Svensk Fastighetsförmedling Avesta
650 000 kr
63 m²
2 rum
vån 3/4
4 525 kr/mån
10 317 kr/m²

Välkommen in i denna lägenhet om 63 kvadratmeter! Bostaden utgörs av två rum och kök som tillsammans bildar en luftig och stor bostad med stora och trevliga sällskapsytor. Det centrala läget här på Markusgatan i Avesta är perfekt för dig som vill kunna promenera till det mesta. I närområdet hittar du bland annat Stadshusparken tvärs över gatan och Gamla Byn och Koppardalen en kort promenad bort. Dessutom är det inte långt till butiker, caféer, bra kommunikationer och biograf. Välkommen på visning!

 • Balkong
Vasastigen 6, Brunnbäck, Avesta kommun

Vasastigen 6

Villa
Brunnbäck, Avesta kommun
Svensk Fastighetsförmedling Avesta
1 595 000 kr
98 + 98 m²
4 rum
953 m² tomt

Letar du efter ett boende där det i princip bara är att ställa in möblerna och börja trivas? Då borde du ta en närmare titt på den här bostaden. Detta ljusa enplanshus rymmer fyra rum och kök att göra sig hemmastadd i. Köket är nyrenoverat och har öppnats upp mot vardagsrummet. Även badrummet är nyrenoverat med kakel och klinkers. I Brunnbäck ligger dessa omtyckta, trivsamma och klassiska kvarter. Lekplats ligger precis utanför huset och förskola och skola ligger en promenad bort. Området bjuder även på badsjö, ochtrevliga promenadstråk . Här på Vasastigen 6 är det lätt för hela familjen att trivas! Välkommen att anmäla dej till kommande visning!

Snickerivägen 4, Brovallen, Avesta kommun
 • Tor 7 mar kl 17:00

Snickerivägen 4

Villa
Brovallen, Avesta kommun
Svensk Fastighetsförmedling Avesta
2 495 000 kr
102 + 24 m²
5 rum
2 367 m² tomt

Välkommen till ett hus för dig som vill bo på ett ställe där vardagen blir lite enklare. Här behöver du inte tänka på renoveringar på många år. Detta inbjudande 1½-plansvilla rymmer fem rum och kök att göra sig hemmastadd i. Här får du ett smart planerat boende som har en stilren känsla rakt igenom. Huset är beläget på en stor, välskött och barnvänlig tomt med stora gräsytor. Här finns också två garage samt förrådsbod. Brovallen är en mycket trivsam del av Krylbo . runt husknuten ligger skog och mark och en cykeltur bort hittar man även Erik Larsgården. Utöver det finns handelsplatsen vid Dalahästen och Avesta Köpcentrum en kort bilresa från bostaden. Vi ses på Snickerivägen 4!

 • Plus
 • Uteplats
Kungsgatan 5C, Avesta, Avesta kommun

Kungsgatan 5C

Lägenhet
Avesta, Avesta kommun
Svensk Fastighetsförmedling Avesta
375 000 kr
36 m²
1 rum
vån 2/3
2 181 kr/mån
10 417 kr/m²

Här erbjuds en smart planerad och ljus lägenhet vars stilrena känsla skapar ett trivsamt hem. Perfekt som första boende eller som övernattningslägenhet för dej som pendlar. I denna lägenhet finns även en inglasad och mysig balkong med eftermiddagssol. Ett "extra rum" som ger dig som boende både mer utrymme och högre livskvalitet. I hjärtat av Avesta bor du mycket centralt och trevligt med närhet till bland annat köpcentrum, restauranger, caféer, bra kommunikationer och trevliga promenadstråk. Karlbergsparken ligger runt knuten, Avesta centrum en kort promenad bort och Gamla byn och Koppardalen ligger även det inom promenadavstånd från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! Välkommen till ett hem att trivas i!

 • Balkong
Hällvägen 8, Horndal, Avesta kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Hällvägen 8

Villa
Horndal, Avesta kommun
Svensk Fastighetsförmedling Avesta
525 000 kr
86 + 55 m²
5 rum
1 936 m² tomt

Nu har du chansen att köpa en bostad som är en mindre renovering ifrån att bli ett riktigt fint hem. Detta hus i två plan rymmer 86 kvadratmeter att skapa ett hem på. Här erbjuds ett tidlöst boende vars generösa ljusinsläpp sätter en tydlig prägel på bostaden. I Horndal ligger dessa klassiska, trivsamma och lummiga kvarter. Bruksparken ligger ett stenkast från huset och Sjön Rossen med badplats och camping ligger en cykeltur bort. Området bjuder även på matbutik, skola, förskola, restauranger och bra kommunikationer. Här på Hällvägen 8 är det lätt för hela familjen att trivas! Välkommen till visningen!

Bredgrind 4, By Kyrkby, Avesta kommun

Bredgrind 4

Övrigt
By Kyrkby, Avesta kommun
Svensk Fastighetsförmedling Avesta
2 250 000 kr
89 + 100 m²
9 rum
1 916 m² tomt

Funderat på att starta eget? Letat fastighet med plats för din affärsidé? Nu finns möjlighet att förvärva bolag, By Centrumservice, med tillhörande byggnader i By Kyrkby, södra Dalarna I servicebutiken tillhandahålls dagligvaror, möjlighet finns att köpa korv, fika och tanka bilen. Byggnaden har även en bostadsdel om sju rum och kök. Till fastigheten hör en uthusbyggnad med tvätthall och verkstadslokal och här finns stora utrymmen för att utveckla verksamheten. Lantligt läge med närhet till Bysjön, en del av Dalälven, med bad och fiske. Gångavstånd till skola. 2 mil till centralorten Avesta.

 • Plus
Hamreängarna 313, Hedemora, Hedemora kommun

Hamreängarna 313

Fritidshus
Hedemora, Hedemora kommun
Svensk Fastighetsförmedling Avesta
235 000 kr
25 m²
2 rum
1 000 m² tomt

Ett renoveringsobjekt, insynsskyddat fritidsboende om två rum och kök. Den lummiga tomten bjuder in till både lek och vila. Tomten är 1000 kvadratmeter stor och har uthus.

Hamreängarna 311, Hedemora, Hedemora kommun

Hamreängarna 311

Fritidshus
Hedemora, Hedemora kommun
Svensk Fastighetsförmedling Avesta
500 000 kr
40 m²
2 rum
1 000 m² tomt

Välkommen till Hedemora och detta ljusa fritidshus! Här spenderar du ledigheten på 40 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök. Invändigt bjuder denna semesterbostad på fint ljusinsläpp, öppen spis och fräscha ytskikt.

Bangatan 21, Karlbo, Avesta kommun

Bangatan 21

Villa
Karlbo, Avesta kommun
Svensk Fastighetsförmedling Avesta
800 000 kr
120 + 72 m²
6 rum
745 m² tomt

Nu har du ett gyllene tillfälle att skapa drömhemmet. På Bangatan 21 hittar vi detta charmiga hus som rymmer 120 kvadratmeter fördelade på två plan. Här får du möjlighet att flytta in i ett insynsskyddat hem som andas tidlöshet. Huset har en 745 kvadratmeter stor trädgårdstomt vars frodiga växtlighet skapar en lummig känsla. Tomten har i övrigt växthus. På Bangatan 21 bor du i klassiska kvarter med Dalälven runt husknuten. Här har du även Karlfeldtsgården en cykeltur bort och handelsplatsen vid Dalahästen och Avesta köpcentrum en kort bilresa från bostaden. Varmt välkommen till Svartbro!

Solhemsvägen 9A, Långshyttan, Hedemora kommun

Solhemsvägen 9A

Övrigt
Långshyttan, Hedemora kommun
Svensk Fastighetsförmedling Avesta
900 000 kr
1 600 m²
50 rum
1,8 ha tomt

Här finns gott om rum och andra utrymmen! Solhemsgården i Långshyttan var längre tillbaks ålderdomshem. Under några år bedrevs asylboende, därefter vandrarhem och nu senast har fastigheten varit missionscentra och storfamiljsboende. Huvudbyggnaden rymmer 50-talet rum , matsal och storkök. I separat byggnad finns kontor och personalbostad. Fastigheten har en stor tomt om 18000 kvm som till del består av äng. Byggnadernas värmesystem och ventilation har setts över men det återstår en del renovering och underhåll. Fastigheten ligger i utkanten av brukssamhället i omedelbar närhet till vårdcentral , gångavstånd till fin badstrand, fin natur och välsorterad matbutik. Välkommen att kontakta mäklaren för ytterligare information och bokning av visning.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Tunnbindaregatan 3a, Krylbo, Avesta kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Tunnbindaregatan 3a

Lägenhet
Krylbo, Avesta kommun
Svensk Fastighetsförmedling Avesta
295 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 457 kr/mån
5 043 kr/m²

Letar du efter ett boende där det i princip bara är att ställa in möblerna och börja trivas? Då borde du ta en närmare titt på den här lägenheten. På Tunnbindaregatan 3a hittar vi denna lägenhet där det, tack vare det generösa ljusinsläppet, aldrig känns mörkt eller instängt. Har du alltid drömt om att bo i ett hem med genomtänkt inredning kan den här lägenheten vara något för dig. Här bor du trevligt i klassiska kvarter, nära bland annat matbutik, restauranger och bra kommunikationer. Järnvägsknuten Avesta Krylbo ligger runt knuten och älvpromenaden en promenad bort. Dessutom har du Avesta Köpcentrum en kort bilresa från bostaden. Detta är en bostad med utmärkt läge i hjärtat av Krylbo. Välkommen på visning

 • Plus
 • Balkong
Köpmangatan 25a, Avesta, Avesta kommun

Köpmangatan 25a

Lägenhet
Avesta, Avesta kommun
Svensk Fastighetsförmedling Avesta
950 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/3
3 450 kr/mån
13 194 kr/m²

Här finner du en lägenhet som är i fint skick där du inte behöver göra mer än att flytta in. Här finns charm och karaktär närvarande i varenda detalj i bostaden. Lägenheten erbjuder en boyta om 72 kvadratmeter som fördelas på tre rum och kök. De stora ytorna i den här lägenheten låter dig möblera efter eget tycke. För dig som uppskattar ett centralt beläget boende är denna bostads läge i Avesta optimalt. Här finns avesta köpcentrum runt knuten och en kort promenad bort ligger karlbergsparken. Dessutom har du gamla byn och Koppardalen en bit bort från bostaden. På Köpmangatan 25a har du med andra ord nära till det mesta! Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Stationsgatan 35A, Krylbo, Avesta kommun

Stationsgatan 35A

Lägenhet
Krylbo, Avesta kommun
Svensk Fastighetsförmedling Avesta
175 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 3/3
1 855 kr/mån
4 430 kr/m²

Välkommen in i denna lägenhet om 40 kvadratmeter! Bostaden utgörs av ett rum och kök som tillsammans bildar en luftig och hemtrevlig bostad där du inte behöver kompromissa när du möblerar. Bostaden ligger nära den berömda järnvägsknutpunkten i Krylbo och från Stationsparken har ni tillgång till den populära Älvpromenaden. Välkommen att anmäla intresse för kommande visning.

 • Balkong
Knallasbenning 82, Knallasbenning, Avesta kommun

Knallasbenning 82

Villa
Knallasbenning, Avesta kommun
Svensk Fastighetsförmedling Avesta
2 995 000 kr
98 m²
5 rum
9 709 m² tomt

Här finner du ett fint och välskött hus där det bara är att flytta in. Detta hus i ett plan rymmer 98 kvadratmeter att skapa ett hem på. Här erbjuds ett hemtrevligt boende vars inbjudande känsla omfamnar en redan när man kommer in i hallen. På den här stora tomten kan du förverkliga dina drömmar. Tomten är 9709 kvadratmeter stor och har såväl gräsmatta som hästhagar och paddock. Här har du tvättstuga med relax och bastu. Gäststuga när svärmor kommer på besök. Stall med fyra boxar. Har du inte hästar kan stallet bli plats för andra hästkrafter. Om du letar efter ett boende på landet med bär- och svampmarker runt husknuten är detta helt rätt område för dig. Med visentparken en cykeltur bort samt Avesta centrum en kort bilresa från bostaden är det lätt att trivas här i Knallasbenning. Varmt välkommen till att anmäla intresse för ett lugnt boende på landet men ändå nära staden!

 • Uteplats
Kärrgatan 4C, Krylbo, Avesta kommun

Kärrgatan 4C

Lägenhet
Krylbo, Avesta kommun
Svensk Fastighetsförmedling Avesta
200 000 kr
57,8 m²
2 rum
vån 1/2
3 619 kr/mån
3 460 kr/m²

När du öppnar dörren till denna fina lägenhet behöver du inte tänka på något annat än att ställa in möblerna och börja bo. Denna tvåa erbjuder en yta om 57.8 kvadratmeter att bo och trivas på. De väl tilltagna fönstren ger ett rikt ljusflöde i hela bostaden. En utmärkt chans att flytta in i en nyrenoverad gavellägenhet med vyer i tre väderstreck. Bostaden är centralt belägen i Krylbo. I detta klassiska område finns det mesta vardagen kräver, bland annat förskola, skola, lekparker, matbutik och restauranger. Här har du även Dalälven med älvpromenaden en bit bort, Avesta Krylbo Central inom gångavstånd och Avesta köpcentrum och Handelsplatsen vid Dalahästen en kort buss- eller bilresa från bostaden. Välkommen på visning!

 • Balkong
Lövsveden 5, Bäsinge, Avesta kommun

Lövsveden 5

Gård/Skog
Bäsinge, Avesta kommun
Svensk Fastighetsförmedling Avesta
1 250 000 kr
9,4 ha tomt

Fastigheten i tre skiften med åkermark i två skiften varav den ena vid sjön Bäsingen. Bebyggt med loge och ladugård, magasin, friggebodar och pumphus. Egen damm. Jakt i två jaktlag. Naturskönt beläget med chans att bygga fritids- eller permanenthus.

Lundins väg 11, Horndal, Avesta kommun

Lundins väg 11

Övrigt
Horndal, Avesta kommun
Svensk Fastighetsförmedling Avesta
2 900 000 kr
290 m²
1 146 m² tomt

Nu finns chans att ta över mindre hyreshus med fem lägenheter. Husets lägenheter är i gott skick, huset har nytt tak och nytt värmesystem. I samhället finns matbutik, pizzerior, förskola och grundskola. I utkanten av samhället finns större sjö med bad och fiske. Google har förvärvat större markområde för framtida serverhallar.

 • Plus
VÄLPLANERADE PARHUS MED LÅG DRIFTSKOSTNAD! BO BILLIGT!, null, Avesta kommun

VÄLPLANERADE PARHUS MED LÅG DRIFTSKOSTNAD! BO BILLIGT!

Radhus
Avesta kommun
Svensk Fastighetsförmedling Avesta
fr. 3 500 000 kr
89,5 m²
3 rum
700 m² tomt

Med en välplanerad boyta om ca 90 kvm med två sovrum och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök utgör dessa nyproducerade parhus ett bekvämt boende i ett familjevänligt område. Utöver ett större badrum med tvättutrymme finns en mindre gästtoalett placerad invid entrén. En klädkammare för förvaring kompletteras med ett flertal garderober och linneskåp. Köket är ljust med fönster över diskbänk och köksön ger extra sittplatser och ökad arbetsyta till köket. Inglasad uteplats under samma tak om 14 kvm. Utgång från vardagsrum. Garage i anslutning till huvudentré. I det isolerade förrådet finns plats för arbetsbänk och förvaring.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 24