Svensk Fastighetsförmedling Branäs

Svensk Fastighetsförmedling Branäs

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Aspen 72F, Branäs, Torsby kommun
  • Lör 25 maj

Aspen 72F

Lägenhet
Branäs, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Branäs
2 095 000 kr
56 m²
3 rum
1 900 kr/mån
37 411 kr/m²

Välkommen till populära Aspenterassen och lägenhet nummer 210 på andra våningen. Här erbjuds ett praktiskt boende med innehållande av möbler och inventarier. Bara att flytta in! Dessutom är badrummet nyrenoverat 2022/2023. Många beskriver Aspenterrassen som hjärtat i Branäs och det är lätt att förstå varför. Byggnaden ligger med ett högt samt stolt läge och samtliga lägenheters balkong vetter mot sydväst. Nedfarterna Nordsjöbacken såväl som Björnbacken ligger precis runt husknuten. Detta är ski in och ski out i dess rätta bemärkelse. Tack vare byggnadens höga läge erbjuds dessutom fantastiskt utsikt över Aspen, Orren, Björnen, Räven, Soltorget, backar och liftar. Det finns ett nyttjanderättsavtal med Branäs som gäller tills 2055 där lägenheterna hyrs ut via Branäs. Perioden som lägenheterna ska hyras ut är under vintersäsong, undantaget 4 "ägarveckor", via Branäs. Avtalet gör även att provisionen enbart uppgår till 25% av intäkten. Lägenheten genererar utmärkta hyresintäkter under vintersäsong tack vare sitt underbara läge. I och med sommarsatsningen i Branäs har det även öppnats upp möjligheter för att få in hyresintäkter sommartid också. Lägenheten säljs möblerad och med inventarier. Tillträde enligt överenskommelse. Lägenheten flyttstädas inte inför övertagande. Välkommen till Branäs!

  • Plus
  • Hiss
Aspen 74B, Branäs, Torsby kommun

Aspen 74B

Lägenhet
Branäs, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Branäs
1 995 000 kr
56 m²
3 rum
vån 1/3
1 900 kr/mån
35 625 kr/m²

Välkommen till Aspenterassen och lägenhet nummer 102 i markplan. Här är boendet för dig som vill bo med bästa läge och bekvämligheten som en lägenhet erbjuder. Ski in ski out är bara förnamnet och här är det bara att flytta rätt in. Här kan ni utan vidare kasta en snöboll rätt ner i backen. Föreningen stoltserar med Branäs kanske bästa läge. Byggnaden ligger med ett högt samt stolt läge och samtliga lägenheters balkong vetter mot sydväst. Nedfarterna Nordsjöbacken såväl som Björnbacken ligger precis runt husknuten. Detta är ski in och ski out i dess rätta bemärkelse. Här kan du hålla koll på barnen från balkongen när de åker upp och ner för Björnbacken... Tack vare byggnadens höga läge erbjuds dessutom fantastiskt utsikt över Aspen, Orren, Björnen, Räven, Soltorget, backar och liftar. Det finns ett nyttjanderättsavtal med Branäs som gäller tills 2055 där lägenheterna hyrs ut via Branäs. Perioden som lägenheterna ska hyras ut är under vintersäsong, undantaget 4 "ägarveckor", via Branäs. Avtalet gör även att provisionen enbart uppgår till 25% av intäkten. Lägenheten genererar utmärkta hyresintäkter under vintersäsong tack vare sitt underbara läge. I och med sommarsatsningen i Branäs har det även öppnats upp möjligheter för att få in hyresintäkter sommartid också. Lägenheten säljs möblerad och med inventarier. Tillträde enligt överenskommelse. Lägenheten flyttstädas inte inför övertagande. Välkommen till Branäs!

  • Hiss
Illern 58, Branäs, Torsby kommun
Illern 58, Branäs, Torsby kommun, bild 2
Illern 58, Branäs, Torsby kommun, bild 3

Illern 58

Fritidshus
Branäs, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Branäs
4 400 000 kr
93 m²
6 rum
617 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva en fin stuga med mycket trevligt och soligt läge på Illern i Branäs. Stugan som byggdes 2022 är i nyskick. Den öppna planlösningen mellan kök, matsal och allrum som finns på entréplan inbjuder till sociala sammankomster alla årets dagar. Här finns också en mysig och värmande braskamin, som gör detta den självklara platsen för kvällsmyset efter en hel dag ute. Här nere hittar vi också ett stort badrum med bastu och tvättmaskin. På den mer privata övervåningen finns ett vardagsrum och en toalett, samt 4 sovrum som ger utrymme för hela familjen eller kompisgänget. Här i området bor man med grymt läge och bekvämt avstånd till allt Branäs har att erbjuda. Dessutom har ni bra med soltimmar på Illern, även när solen ligger lågt. Nedfarten till Mattesdalen glider man enkelt till från stugområdet. Om ni föredrar att köra längd finns längdspår inom 200-300 meter så att ni svettas i spåret istället för till och från det. Soltorget som ligger inom bekvämt promenadavstånd erbjuder såväl lunchmöjligheter som en kall eller varm dryck i vintersolen. Barnen hålls sysselsatta i det stora barnområdet eller barnklubben. Skidskola, restaurang, bar, sportshop samt skiduthyrning är ett urval av vad man hittar här. Möjlighet till uthyrning av stugan finns via förmedlare. Om man önskar hyra ut sin stuga finns möjlighet till goda hyresintäkter. Branäs fritidscenter upplyser om att Branäs har en genomsnittlig uthyrningsgrad om 78% de senaste 3 åren. Detta gäller samtliga stugområden. - Lirypa L: 243.000 SEK i hyresintäkter vid 100% uthyrning före bokningsavgift och driftskostnader. Bokningsavgiften ligger på 13-25%. Avtal finns idag med Branäs fritidscenter. Välkommen att träffa oss på Illern 58 när det passar er.

  • Premium
Aspen 73A, Branäs, Torsby kommun
  • Budgivning pågår

Aspen 73A

Lägenhet
Branäs, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Branäs
2 395 000 kr
82 m²
5 rum
vån 1/3
2 782 kr/mån
29 207 kr/m²

Välkommen till Aspenterassen och lägenhet nummer 105 på markplan. Här erbjuds ett praktiskt, större boende och en fantastisk vy i markplan. Perfekt för familj! Backen är bokstavligt talat ett stenkast bort. Föreningen stoltserar med Branäs kanske bästa läge. Byggnaden ligger med ett högt läge och samtliga lägenheters balkonger är riktade mot sydväst. Nedfarterna Nordsjöbacken såväl som Björnbacken ligger precis runt husknuten. Det här är ski in och ski out bokstavligen. Här kan du se från balkongen skidbacken Björnbacken så du kan ha koll på barnen när de åker upp och ner för backen. Tack vare byggnadens höga läge så ser man dessutom Aspen, Orren, Björnen, Räven, Soltorget, backar och liftar. Det finns ett nyttjanderättsavtal med Branäs som gäller tills 2055 där lägenheterna hyrs ut via Branäs. Perioden som lägenheterna ska hyras ut är under vintersäsong, undantaget 4 "ägarveckor", via Branäs. Avtalet gör även att provisionen enbart uppgår till 25% av intäkten. Vintersäsongen 2021/2022 uppgick hyresintäkterna för lägenheten till ca 207 000 kr innan provision och säsongen 2022/2023 låg intäkten på ca 202 000 innan provision. I och med sommarsatsningen i Branäs har det även öppnats upp möjligheter för att få in hyresintäkter sommartid också. Lägenheten hyrs ut djurvänligt i dagsläget. Lägenheten säljs möblerad och med inventarier, bara att flytta rätt in med andra ord. Lägenheten flyttstädas inte inför övertagande. Välkommen att höra av er till ansvarig mäklare Johan Hofny.

  • Hiss
Räven 57, Branäs, Torsby kommun
  • Lör 25 maj
Räven 57, Branäs, Torsby kommun, bild 2
Räven 57, Branäs, Torsby kommun, bild 3

Räven 57

Fritidshus
Branäs, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Branäs
4 250 000 kr
116 m²
7 rum
607 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska hus på Räven i populära Branäs. Här erbjuds ett fjällhus med det lilla extra. Stugan tilltalar den kräsne med krav på en lyxig fjällvistelse där rekreation i fjällen inte kräver avkall på bekvämlighet. Badrum på varje plan, en lyxig bastu, hela 5 sovrum plus en sovalkov, sociala ytor, ett allrum med rymd upp till nock och mycket mer. Torkskåp, tvättmaskin och skidförråd finns. Här finns det ni kan förvänta er av en bekväm tur till fjällen. Interiören har en härlig känsla där varma trä toner möter det sköna, uppvärmda betonggolvet. Allting borgar för en tilltalande känsla. Dessutom finner ni en rejäl trall i söderläge där ni njuter av soltimmar även under vintern. Såväl inomhus som utomhus finns gott om plats för alla att sitta och äta. Inom bekvämt skidavstånd ifrån stugan kan ni glida ner till en transportsträcka som tar er till skidbackarna. När ni ska hem finns en lift i början av sträckan så ni kan ta er hem till stugan. Om ni föredrar att köra längd finns längdspår inom 500-600 meter så att ni svettas i spåret i stället för till och från det... Soltorget som ligger inom bekvämt promenadavstånd erbjuder såväl lunchmöjligheter som en kall eller varm dryck i vintersolen. Barnen hålls sysselsatta i det stora barnområdet eller barnklubben. Skidskola, restaurang, bar, sportshop samt skiduthyrning är ett urval av vad man hittar här. Stugan hyrs idag ut via Branäs Fritidscenter med goda hyresintäkter. 2023 uppgick intäkterna till 170 815 innan provision, där ägaren själv varit på plats över jul och nyår samt 4 långhelger under vintersäsongen. Stugan kan säljas delvis möblerad enligt överenskommelse. Välkommen att kontakta oss för att boka visning.

  • Premium
Korpen 13, Branäs, Torsby kommun
Korpen 13, Branäs, Torsby kommun, bild 2
Korpen 13, Branäs, Torsby kommun, bild 3

Korpen 13

Fritidshus
Branäs, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Branäs
3 250 000 kr
72 m²
4 rum
432 m² tomt

Varmt välkommen till det nya området Korpen och denna mysiga stuga med stugmodellen Fjellrypa S. Detta är en stuga för er som är ute efter plats för många till ett vettigt pris. Stugan är under byggnation och beräknas vara inflyttningsklar sommar 2024 och kan då tillträdas. Priset avser nyckelfärdig stuga. + Kök i öppen och social planlösning mot det stora allrummet. + 2 allrum. Ett större i öppen planlösning på entréplan och ett mindre på övre plan som lämpar sig perfekt för barnen! + Smakfulla materialval med höjdpunkter såsom HTH kök, riktigt italienskt klinkers och hållbart laminatgolv ifrån Alloc. + 1 rymligt badrum. Möjlighet till toalett på övre plan. + 3 sovrum. + Mysig och ombonad känsla i hela stugan där allrummet blir den givna samlingsplatsen. + Möjlighet till riktigt bra hyresintäkter. Nu finns äntligen möjligheten att bygga sin drömstuga på det helt nya området Korpen i Branäs. På Korpen kommer de flesta stugorna att byggas med Ski in – Ski out och i området kommer även finnas skidlift samt ett eget snösystem. Området ligger på en liten höjd, och många av tomterna kommer att få en vacker utsikt och mycket goda solförhållanden. Den tidigare nämnda liften kommer att ge dig direktkontakt med hjärtat av Branäs skidsystem där tillgänglighet erbjuds till skidåkning som tillfredsställer såväl nybörjaren som den mer rutinerade åkaren. Korpen har ett av de bästa lägena i Branäs. Branäs, för den som inte är bekant, är en lättillgänglig skidort med fokus på de små. I många år har skidanläggningen prisas som mest barnvänlig i Sverige men även för den erfarne skidåkaren/livsnjutaren erbjuds aktiviteter. Läs mer om Branäs i områdes-beskrivningen i annonsen. Nedfarten till Mattesdalen glider man enkelt till från stugområdet. När det är klart med skidåkning för dagen så använder ni knappliften som kommer att löpa igenom Korpen, till er stuga. Om ni föredrar att köra längd finns längdspår inom 200-300 meter så att ni svettas i spåret i stället för till och från det... Soltorget som ligger inom bekvämt promenadavstånd erbjuder såväl lunchmöjligheter som en kall eller varm dryck i vintersolen. Barnen hålls sysselsatta i det stora barnområdet eller barnklubben. Skidskola, restaurang, bar, sportshop samt skiduthyrning är ett urval av vad man hittar här. Möjlighet till uthyrning av stuga finns via förmedlare. Om man önskar hyra ut sin stuga finns möjlighet till goda hyresintäkter. Branäs fritidscenter upplyser om att Branäs har en genomsnittlig uthyrningsgrad om 78% de senaste 3 åren. Detta gäller samtliga stugområden. - Fjellrypa S: 220.000 SEK i hyresintäkter vid 100% uthyrning före bokningsavgift och driftskostnader. Bokningsavgiften ligger på 13-25%. För kortfattad information om byggaren Hyttelykke.se "allmän information" eller besök länken nedan. Passa även på att kika igenom tillvalskatalogen för aktuella priser om man vill ha det lilla extra. Är ni intresserade av en annan tomt på Korpen? Följ länken till "tomtväljaren" och kolla vilka som finns kvar. Denna tomt är markerad som nr 13 i tomtväljaren. Kontakta mäklaren för privatvisning. Det finns tillgängliga visningsstugor av denna modell. Välkommen till Branäsberget!

  • Premium
  • Nyproduktion
Korpen 9, Branäs, Torsby kommun
Korpen 9, Branäs, Torsby kommun, bild 2
Korpen 9, Branäs, Torsby kommun, bild 3

Korpen 9

Fritidshus
Branäs, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Branäs
4 775 000 kr
113 + 3,5 m²
7 rum
869 m² tomt

Varmt välkommen till det nya området Korpen och denna mysiga stuga med stugmodellen Tiur S. Här är stugan för er som är ute efter en underbar stuga med plats för många. Hyttelykkes mest sålda stugmodell! Stugan är under byggnation och beräknas vara inflyttningsklar sommar 2024 och kan då tillträdas. Priset avser nyckelfärdig stuga. + Kök i öppen och social planlösning mot det stora allrummet med öppet till nock. + 2 allrum. Ett mindre på övre plan, perfekt för barnen! + Smakfulla materialval med höjdpunkter såsom HTH kök, riktigt italienskt klinkers och hållbart laminatgolv ifrån Alloc. + 1 rymligt badrum, självklart med bastu. Möjlighet till badrum på övre plan. + Förråd i teknikrummet som nås utifrån. + Solrik altan i rätt väderstreck. + 4 sovrum med möjlighet till 5. + Mysig och ombonad känsla i hela stugan där allrummet med öppet till nock blir den givna samlingsplatsen. + Möjlighet till riktigt bra hyresintäkter. + Vattenburet uppvärmningssystem. Så nu finns äntligen möjligheten att bygga sin drömstuga på det helt nya området Korpen i Branäs. På Korpen kommer de flesta stugorna att byggas med Ski in – Ski out och i området kommer även finnas skidlift samt ett eget snösystem. Området ligger på en liten höjd, och många av tomterna kommer att få en vacker utsikt och mycket goda solförhållanden. Den tidigare nämnda liften kommer att ge dig direktkontakt med hjärtat av Branäs skidsystem där tillgänglighet erbjuds till skidåkning som tillfredsställer såväl nybörjaren som den mer rutinerade åkaren. Korpen har ett av de bästa lägena i Branäs. Branäs, för den som inte är bekant, är en lättillgänglig skidort med fokus på de små. I många år har skidanläggningen prisas som mest barnvänlig i Sverige men även för den erfarne skidåkaren/livsnjutaren erbjuds aktiviteter. Läs mer om Branäs i områdes-beskrivningen i annonsen. Nedfarten till Mattesdalen glider man enkelt till från stugområdet. När det är klart med skidåkning för dagen så använder ni knappliften som kommer att löpa igenom Korpen, till er stuga. Om ni föredrar att köra längd finns längdspår inom 200-300 meter så att ni svettas i spåret i stället för till och från det... Soltorget som ligger inom bekvämt promenadavstånd erbjuder såväl lunchmöjligheter som en kall eller varm dryck i vintersolen. Barnen hålls sysselsatta i det stora barnområdet eller barnklubben. Skidskola, restaurang, bar, sportshop samt skiduthyrning är ett urval av vad man hittar här. Möjlighet till uthyrning av stuga finns via förmedlare. Om man önskar hyra ut sin stuga finns möjlighet till goda hyresintäkter. Branäs fritidscenter upplyser om att Branäs har en genomsnittlig uthyrningsgrad om 78% de senaste 3 åren. Detta gäller samtliga stugområden. - Tiur S: 356.000 SEK i hyresintäkter vid 100% uthyrning före bokningsavgift och driftskostnader. Bokningsavgiften ligger på 13-25%. För kortfattad information om byggaren Hyttelykke se "allmän information" eller besök länken nedan. Passa även på att kika igenom tillvalskatalogen för aktuella priser om man vill ha det lilla extra. Är ni intresserade av en annan tomt på Korpen? Följ länken till "tomtväljaren" och kolla vilka som finns kvar. Denna tomt är markerad som nr 8 i tomtväljaren. Kontakta mäklaren för privatvisning. Det finns tillgängliga visningsstugor av denna modell. Välkommen till Branäsberget!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats
Korpen 3, Branäs, Torsby kommun
Korpen 3, Branäs, Torsby kommun, bild 2
Korpen 3, Branäs, Torsby kommun, bild 3

Korpen 3

Fritidshus
Branäs, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Branäs
6 625 000 kr
121 + 9 m²
7 rum
825 m² tomt

Varmt välkommen till det nya området Korpen och denna unika stuga av modell Beitostølen XL. Här är stugan för er som är ute efter "det lilla extra". Stugan är under byggnation och beräknas vara inflyttningsklar sommar 2024 och kan då tillträdas. Priset avser nyckelfärdig stuga. + Stort allrum/kök med om ca 40 kvm i öppen planlösning. + 2 allrum. + Smakfulla materialval med höjdpunkter såsom HTH kök, riktigt italienskt klinkers och hållbart laminatgolv ifrån Alloc. + 2 badrum varav ett stort med bastu. + Egen tvättstuga/tekniskt rum. + Öppen och social planlösning. + Stor och solrik altan. + Avskild våning på övre plan, perfekt för de yngsta. + Exklusiv känsla i hela stugan. + Möjlighet till riktigt bra hyresintäkter. Beitostølen XL är verkligen något utöver det vanliga. Här finns som sagt två badrum på entréplan (ena med bastu och utgång till den tilltagna terrassen), samt möjlighet till toalett på övre plan. Stugans fyra sovrum fördelas mellan övervåningen och entréplan. Övre plan erbjuder även ett allrum där man med fördel njuter vid de stora fönsterpartierna. Så nu finns äntligen möjligheten att bygga sin drömstuga på det helt nya området Korpen i Branäs. På Korpen kommer de flesta stugorna att byggas med Ski in – Ski out och i området kommer även finnas skidlift samt ett eget snösystem. Området ligger på en liten höjd, och många av tomterna kommer att få en vacker utsikt och mycket goda solförhållanden. Den tidigare nämnde liften kommer att ge dig direktkontakt med hjärtat av Branäs skidsystem där tillgänglighet erbjuds till skidåkning som tillfredsställer såväl nybörjaren som den mer rutinerade åkaren. Korpen har ett av de bästa lägena i Branäs. Branäs, för den som inte är bekant, är en lättillgänglig skidort med fokus på de små. I många år har skidanläggningen prisas som mest barnvänlig i Sverige men även för den erfarne skidåkaren/livsnjutaren erbjuds aktiviteter. Läs mer om Branäs i områdes-beskrivningen i annonsen. Nedfarten till Mattesdalen glider man enkelt till från stugområdet. När det är klart med skidåkning för dagen så använder ni knappliften som kommer att löpa igenom Korpen, till er stuga. Om ni föredrar att köra längd finns längdspår inom 200-300 meter så att ni svettas i spåret i stället för till och från det... Soltorget som ligger inom bekvämt promenadavstånd erbjuder såväl lunchmöjligheter som en kall eller varm dryck i vintersolen. Barnen hålls sysselsatta i det stora barnområdet eller barnklubben. Skidskola, restaurang, bar, sportshop samt skiduthyrning är ett urval av vad man hittar här. Möjlighet till uthyrning av stuga finns via förmedlare. Om man önskar hyra ut sin stuga finns möjlighet till goda hyresintäkter. Branäs fritidscenter upplyser om att Branäs har en genomsnittlig uthyrningsgrad om 78% de senaste 3 åren. Detta gäller samtliga stugområden. Många köpare har finansierat köpet av stuga med hyresintäkter. - Beitostølen XL: 380.000 SEK i hyresintäkter vid 100% uthyrning före bokningsavgift och driftskostnader. Bokningsavgiften ligger på 13-25%. För kortfattad information om byggaren Hyttelykke se "allmän information" eller besök länken nedan. Passa även på att kika igenom tillvalskatalogen för aktuella priser om man vill ha det lilla extra. Är ni intresserade av en annan tomt på Korpen? Följ länken till "tomtväljaren" och kolla vilka som finns kvar. Denna tomt är markerad som nr 3 i tomtväljaren. Kontakta mäklaren för privatvisning. Det finns tillgängliga visningsstugor av denna modell. Välkommen till Branäsberget!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats
Korpen 2, Branäs, Torsby kommun
  • Lör 25 maj
Korpen 2, Branäs, Torsby kommun, bild 2
Korpen 2, Branäs, Torsby kommun, bild 3

Korpen 2

Fritidshus
Branäs, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Branäs
5 950 000 kr
113 + 3,5 m²
7 rum

Varmt välkommen till det nya området Korpen och denna mysiga stuga med stugmodellen Tiur S. Här är stugan för er som är ute efter en underbar, helt ny samt välutrustad stuga med plats för många. Dessutom med möbler ifrån Artwood och MIO. En del husgeråd finns även på plats. Bara att flytta in i! + Extra stor altan med fin utsikt och gott om sol. + Kök i öppen och social planlösning mot det stora allrummet med öppet till nock. + 2 allrum. Ett mindre på övre plan, perfekt för barnen! + Smakfulla materialval med höjdpunkter såsom HTH kök, riktigt italienskt klinkers och hållbart laminatgolv ifrån Alloc. + 1 rymligt badrum, självklart med bastu samt med plats för tvättmaskin. Badrum på övre plan. + Förråd i teknikrummet som nås utifrån. + 4 sovrum med möjlighet till 5. + Mysig och ombonad känsla i hela stugan där allrummet med öppet till nock blir den givna samlingsplatsen. + Möjlighet till riktigt bra hyresintäkter. + Vattenburet uppvärmningssystem. + Fiber är indraget. Stugan tilltalar den kräsne med krav på en lyxig fjällvistelse där rekreation i fjällen inte kräver avkall på bekvämlighet. Badrum på varje plan (Bastu erbjuds i badrummet på entréplan), gott om sovrum och umgängesyta, ett fullutrustat kök ifrån HTH med rostfria vitvaror samt braskamin i allrummet är ett urval av fördelarna med denna stuga utrustningsmässigt. Stugan huserar 11 sängplatser med möjlighet till 14 om ni är ett stort sällskap. Belysningen styrs via Plejd där där man kan korrigera ljus med hjälp av en app (eller strömbrytarna som vanligt). Branäs, för den som inte är bekant, är en lättillgänglig skidort med fokus på de små. I många år har skidanläggningen prisas som mest barnvänlig i Sverige men även för den erfarne skidåkaren/livsnjutaren erbjuds aktiviteter. Läs mer om Branäs i områdes-beskrivningen i annonsen. Nedfarten till Mattesdalen glider man enkelt till från stugområdet. När det är klart med skidåkning för dagen så använder ni knappliften som kommer att löpa igenom Korpen, till er stuga. Om ni föredrar att köra längd finns längdspår inom 200-300 meter så att ni svettas i spåret i stället för till och från det... Soltorget som ligger inom bekvämt promenadavstånd erbjuder såväl lunchmöjligheter som en kall eller varm dryck i vintersolen. Barnen hålls sysselsatta i det stora barnområdet eller barnklubben. Skidskola, restaurang, bar, sportshop samt skiduthyrning är ett urval av vad man hittar här. Liknande stugmodeller ligger på 356.000 SEK i hyresintäkter vid 100% uthyrning före bokningsavgift och driftskostnader. Bokningsavgiften ligger på 13-25%. I dagsläget finns inget uthyrningavtal tecknat på stugan. Som ovan nämnt säljs stugan möblerad med fina möbler ifrån MIO samt Artwood och tillträde kan ske omgående

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats
Räven 20, Branäs, Torsby kommun
  • Lör 25 maj
Räven 20, Branäs, Torsby kommun, bild 2
Räven 20, Branäs, Torsby kommun, bild 3

Räven 20

Fritidshus
Branäs, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Branäs
6 700 000 kr
165 m²
7 rum
858 m² tomt

Nu finns möjlighet att lägga vantarna på denna ståtliga timmerstuga med högt läge på populära Räven i Branäs. Här finns mycket som är värt att lyfta. Vad sägs om att sitta och njuta av en vidunderlig utsikt mot toppen av Branäsberget, ett vinterskönt Branäs och barnen som leker i backen precis utanför stugan. Eller bjud in vännerna på något varmt i glasen och avnjut eftermiddagssolen på den tilltagna uteplatsen. Det är livskvalitet. Många har en mer eller mindre avlägsen dröm om att någon gång äga en riktig, timrad fjällstuga i vinterlandskap. Nu finns äntligen chansen. Ca 30 meter bort från husknuten finns Rävens nya replift som tar dig till toppen av Västersjöbacken, härifrån åker ni ut i Branäs fantastiska vintervärld med backar lämpliga för alla åldrar. Kanske blir det ett stopp i Nintendo Land dagen till ära? Räven 20 är en väldisponerad stuga och här njuter man av goda materialval och hög komfort. I köket är det öppen planlösning mot det stora allrummet med takhöjd till nock och gott om plats för alla att umgås runt braskaminen. I huset får även det större sällskapet plats att sova, med 5 sovrum - och vill man istället räkna bäddar finns här hela 15 stycken (+ två extrabäddar i form av bäddsoffa). Tomten erbjuder gott om parkeringsmöjligheter för boende och gäster. Skidförråd finns samt ett loft i stugan där ägaren kan förvara privata ting vid uthyrning. Stugan hyrs ut via Branäs Fritidscenter där hyresintäkterna kan möjliggöra finansiering av hela eller delar av köpet av din nya drömstuga. Ägarna har nyligen låtit sig installera bergvärme vilket borgar för låga driftkostnader. Golvvärmen och värmepumpen är appstyrda och kan enkelt skötas/övervakas från annan ort. För den som inte kan slita sig ifrån jobbet på semestern finns här praktiskt nog fiber indraget i stugan. Stugan säljs möblerad, personliga lösören kommer att tas bort inför tillträde. Välkommen att träffa oss på Räven 20 när det passar er.

  • Premium
Illern 64, Branäs, Torsby kommun
  • Budgivning pågår
  • Lör 25 maj
Illern 64, Branäs, Torsby kommun, bild 2
Illern 64, Branäs, Torsby kommun, bild 3

Illern 64

Fritidshus
Branäs, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Branäs
4 650 000 kr
112 m²

Nu finns äntligen chansen att förvärva en stuga med mycket trevligt och soligt läge på Illern i Branäs. Stugan som byggdes 2022 är i nyskick. Byggnaden är i 1 1/2 plan där sällskapsyta, ett sovrum och badrum med bastu finns på entréplan. Den öppna planlösningen mellan kök, matsal och allrum inbjuder till sociala sammankomster alla årets dagar. Totalt 4 sovrum ger utrymme för hela familjen eller kompisgänget. Parkeringsmöjligheter för flera bilar finns på uppfarten och det finns gott om praktisk förvaring. Här på Illern bor man med grymt läge och bekvämt avstånd till allt Branäs har att erbjuda. Dessutom har ni bra med soltimmar, även när solen ligger lågt. Nedfarten till Mattesdalen glider man enkelt till från stugområdet. Om ni föredrar att köra längd finns längdspår inom 200-300 meter så att ni svettas i spåret i stället för till och från det... Soltorget som ligger inom bekvämt promenadavstånd erbjuder såväl lunchmöjligheter som en kall eller varm dryck i vintersolen. Barnen hålls sysselsatta i det stora barnområdet eller barnklubben. Skidskola, restaurang, bar, sportshop samt skiduthyrning är ett urval av vad man hittar här. Välkommen att träffa oss på Illern 64 när det passar er.

  • Premium
Bävern 3, Branäs, Torsby kommun
  • Lör 25 maj

Bävern 3

Fritidshus
Branäs, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Branäs
1 750 000 kr
51 m²
3 rum
75 m² tomt

Varmt välkommen till populära Bävern i Branäs. Bävern är ett barnvänligt område med klokt planerade kedjestugor och denna är inget undantag. Ett stort mervärde är att ca 250 meter ifrån entrédörren ligger gondolen och skidanläggningen. Branäs skidanläggning har blivit prisad i flera år för sin barnvänlighet. Det är enkelt för familjen och ta sig till och från backen inför eller efter en lyckad dag i snön. Mat och dryck finns också tillhands inom promenadavstånd vid skidcentret i anslutning till anläggningen. Bävern 3 är i välhållet men stora drag originalskick, så här finns möjlighet att verkligen sätta sin personliga prägel på bostaden. Tack vare planlösningen och loftet finns här bäddplatser för upp till 8 personer. Öppen planlösning i allrum/kök vilket bjuder in till gemenskap. Praktisk hall med avhängning och torkskåp som även leder dig vidare till ett badrum med bastu. Bostaden är perfekt för den som önskar finansiera köpet med hjälp av hyresintäkter. Stugan hyrs i nuläget ut via Air BnB med goda hyresintäkter. Stugan säljs möblerad. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Plus
  • Uteplats
Orren 102, Branäs, Torsby kommun

Orren 102

Fritidshus
Branäs, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Branäs
4 900 000 kr
150 m²
6 rum
910 m² tomt

Högt beläget på Orren hittar vi denna stuga. Inom 50 meter från stugknuten hittar du skidvägen som tar dig in i skidbacken vid Sjöområdet och härifrån når du hela Branäs skidanläggning. Hem från backen glider man via Räven och med några stavtag senare sitter du framför braskamin eller i bastun. Stugan har idag inget uthyrningsavtal men uthyrningsmöjligheterna är mycket goda och hyresintäkterna kan finansiera hela eller delar av stugköpet Vill man andas frisk fjäll-luft finns en altan med plats för utegruppen. Underbart med en kopp kaffe med utsikt mot backen innan ni beger er mot dagens aktivitet vare sig det är skoter, utförsåkning eller några mil på längdskidor. Kvällsmyset spenderas naturligtvis i det rejäla allrummet med braskaminen sprakandes i bakgrunden. Idylliskt. När barnen eller de vuxna börjar bli sömniga erbjuds flera sovrum och badrum fördelat på nedre och övre plan. Parkeringsmöjligheter för flera bilar finns på uppfarten och praktisk förvaring i form av ett stort garage på tomten. Här är det lätt att trivas för både unga, gamla och de mitt emellan Välkommen att träffa oss på Orren 102 när det passar er.

Orren 105A, Branäs, Torsby kommun

Orren 105A

Radhus
Branäs, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Branäs
2 800 000 kr
90 m²
5 rum
294 m² tomt

Inom en minuts skidåkning från Västersjöbacken hittar vi Orren 105A . Stugan har en väl tilltagen altan med många soltimmar. Underbart med en kopp kaffe i morgonsolen innan ni beger er mot dagens aktivitet vare sig det är skoter, snabba åk i pisten eller några mil på längdskidor. Och en värmande kopp i eftermiddagssolen efter dagens aktiviteter. Den öppna planlösningen mellan kök, matsal och vardagsrum inbjuder till socialt umgänge alla årets dagar och här finns utrymme för hela familjen eller kompisgänget. Kvällsmyset spenderas naturligtvis i det härliga vardagsrummet. Detta är en riktig idyll! Parkeringsmöjligheter för flera bilar finns på uppfarten. Snabba eller lagom snabba åk i backen är inte långt borta. Uthyrningsmöjligheterna är goda och hyresintäkterna kan finansiera hela eller delar av stugköpet., stugan hyrs idag ut via Branäsgruppen och netto hyra till ägaren har varit 130 000 - 140 000/vintersäsong Varmt välkommen till Branäs och Orren 105A.

Övre Mattestorp 36A, Branäs, Torsby kommun

Övre Mattestorp 36A

Radhus
Branäs, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Branäs
2 950 000 kr
64 m²
4 rum
333 m² tomt

Varmt välkommen till det nya området Övre Mattestorp precis vid Branäs skidbackar. Här är parhuset för familjära vinterkvällar med lite sällskapspel och glögg. Preliminärt tillträde är vid höst 2024, dvs innan säsongsstart 2024/2025 vid köp senast 1/3-2024. + Stort allrum/kök med öppen planlösning. + 2 Badrum varav ett stort med bastu. + 3 Sovrum. + Vattenburen golvvärme. + Egen tvättstuga i ena badrummet. + Öppen social planlösning. + Balkong som vetter ner mot dalen. + Välplanerad bostad där fokus ligger på social samvaro. + Möjlighet till riktigt bra hyresintäkter. Övre Mattestorp 36A är en perfekt familjeparhus med två badrum och tre sovrum. Utanför entrén finns skidförvaring och inne i hallen torkskåp. Balkong med fantastisk vy mot backarna och bastu i sammanhäng med ena badrummet som man kan njuta av efter frusna vinterdagar i backarna. Allt för en funktionell, bekymmerslös, trevlig vistelse i Branäs. Sista biten av backen Mattesdalen befinner sig ett stenkast från stugområdet där ni väl nere finner skidlift till det stora nätverket av backar som Branäs har att erbjuda. Branäs, för den som inte är bekant, är en lättillgänglig skidort med fokus på de små. I många år har skidanläggningen prisas som mest barnvänlig i Sverige men även för den erfarne skidåkaren/livsnjutaren erbjuds aktiviteter. Läs mer om Branäs i områdes-beskrivningen i annonsen. Boendet förvärvas med äganderätt på friköpt mark bebyggd med en helt ny byggnad. Detta innebär ett direkt ägande av din fastighet, ingen bostadsrättsförening. Respektive fastighet kommer att säljas fritt från krav om uthyrning. Detta betyder att du väljer själv om du vill hyra ut via förmedlare eller inte. Möjlighet till uthyrning av stuga finns via förmedlare. Om man önskar hyra ut sin stuga finns möjlighet till goda hyresintäkter. Branäs fritidscenter upplyser om att Branäs har en genomsnittlig uthyrningsgrad om 78% de senaste 3 åren. Detta gäller samtliga stugområden. Många köpare har finansierat köpet av stuga med hyresintäkter. Efter ingått kontrakt kommer köparen att ingå avtal med totalentreprenör Pålsfolk bygg AB för byggnation av huset. Eftersom lagfartskostnaden beräknas utifrån tomtpriset och inte totalpriset (utgångspriset) blir lagfartskostnaden betydligt lägre. Är ni intresserade? Välkomna att höra av er till ansvarig mäklare.

  • Nyproduktion
  • Balkong
Övre Mattestorp 32B, Branäs, Torsby kommun

Övre Mattestorp 32B

Radhus
Branäs, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Branäs
3 595 000 kr
92,4 m²
5 rum
324 m² tomt

Välkommen till Branäs och Mattestorp Hillside. Preliminärt tillträde är vid höst 2024, dvs innan säsongsstart 2024/2025 vid köp senast 1/3-2024. Inom kort kan du lägga vantarna på ett friköpt parhus med ett enormt bra läge i vinterparadiset, som prisats år på år för dess barnvänlighet. Ingenting passar väl bättre än ett klokt planerat boende med smakfulla materialval och ett kanonläge precis vid backen. Här är det ski in och ski out som gäller och från samtliga parhus kommer det erbjudas en trevlig vy mot Klarälven och Värmlands natur. Just Parhus nr 52 som saluförs här ligger med ett direkt läge vid backen. Ski in and ski out är en självklarhet. Det står 6 stycken färdigbyggda enheter i området. Respektive parhus består av två hela våningar. Den genomtänkta planlösningen börjar i en generös och praktisk entré/hall där många får plats att ta av och på skidkläder samt pjäxor. Storstugan, som kommer härnäst, består av kök, matplats och soffhörna. Entréplan erbjuder även ett sovrum samt badrum med dusch. En våning upp är det tre sovrum samt badrum med dusch och bastu. Intill ligger allrummet där man kan mysa efter bastun, umgås, se på tv eller bara njuta av utsikten över backarna. För den som är obekant med Branäs erbjuds här skidåkning för hela familjen. Här erbjuds varierande svårighetsgrad i backarna, barnaktiviteter, längdskidåkning, skidskola och mycket mer. Boendet förvärvas med äganderätt på friköpt mark bebyggd med en helt ny byggnad. Detta innebär ett direkt ägande av din fastighet, ingen bostadsrättsförening. Respektive fastighet kommer att säljas fritt från krav om uthyrning. Detta betyder att du väljer själv om du vill hyra ut via förmedlare eller inte. Efter ingått kontrakt kommer köparen att ingå entreprenadavtal med Pålsfolk bygg AB som totalentreprenör. Eftersom lagfartskostnaden beräknas utifrån tomtpriset och inte totalpriset (utgångspriset) blir lagfartskostnaden betydligt lägre. Om ni önskar att hyra ut ert parhus via förmedlare upplyser Branäs Fritidscenter om att den beräknade maxintäkten (100% uthyrt) ligger på 271 334 kr (exkl. provisionsavdrag, inkl. moms) för denna säsong.

  • Nyproduktion
Björnen 23, Branäs, Torsby kommun

Björnen 23

Fritidshus
Branäs, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Branäs
1 980 000 kr
59 m²
3 rum
637 m² tomt

Klockrent boende i barnvänliga Branäs till salu. Här erbjuds en riktigt trevlig fristående stuga på populära Björnen. Från stugan har man utsikt mot backen och toppen av berget. Här på Björnen 23 står stugan på en generös hörntomt som ger bra utvecklingsmöjligheter i form av skotergarage eller andra tillbyggnationer. Vi vill slå ett extra slag för den sociala planlösningen mellan kök och allrum. Vad är trevligare efter en dag i backen än att avnjuta middag för att sedan spela sällskapsspel med braskaminen sprakandes i bakgrunden? Detta är livskvalitet. Smart planerad med den mindre familjen i åtanke, vilket gör den attraktiv för uthyrning. Stugan ifråga har ett förmedlingsavtal med Branäs vilket ger goda hyresintäkter.. Stugan säljs med möbler och inventarier. Varmt välkommen på visning,

Mattestorp 13C, Branäs, Torsby kommun

Mattestorp 13C

Lägenhet
Branäs, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Branäs
1 895 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2
3 450 kr/mån
26 319 kr/m²

Välkommen till ett fantastiskt läge i Branäs. Här är det verkligen ski in/ski out som gäller! Denna lägenhet ligger 75 meter från den nya 6-stolsliften i Mattestorp som tar dig raka vägen till Branäs topp. Detta är en välutrustad lägenhet med smakfull inredning som ger en varm fjällstugekänsla med värmande gjutjärnskamin och badrum med bastu. Här bor man med ett insynsskyddat läge och en vacker utsikt över Klarälven och de kringliggande bergstopparna. Lägenheten lämpar sig utmärkt för den som vill ha ett lättskött boende för sin familj, samtidigt som ni delfinansierar köpet med riktigt bra hyresintäkter och ett bekymmersfritt ägande. Säsongen 2023/2024 fick ägaren ut 150 970 kr innan Branäs tagit sin provison. Rymligt torkskåp och bra pjäxtork finns. Bostadsrätten säljs möblerad minus personliga tillhörigheter. Flyttstäd utförs inte innan övertagande. I anslutning till entrén finns ett praktiskt skidförråd. Mattestorp ligger i anslutning till planerade utvecklingen av Branäs Syd, där Branäs planerar ytterligare liftar och backar. Passa även på att njuta av Branäs sommartid där anläggningen satsar på cykling, friluftsliv och mer aktiviteter. Klarälven ligger på ett behändigt avstånd för dig som vill pröva lyckan med fiske. Missa inte denna chans! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Balkong
Vargen 41, Branäs, Torsby kommun
  • Lör 25 maj
Vargen 41, Branäs, Torsby kommun, bild 2
Vargen 41, Branäs, Torsby kommun, bild 3

Vargen 41

Fritidshus
Branäs, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Branäs
3 100 000 kr
75 m²
5 rum
680 m² tomt

Varmt välkommen till Vargen 41 och denna mysiga stuga med närhet till hjärtat av Branäs - Soltorget. Stugan har en genomgående klassisk stil med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till överbyggd altan. Det finns fyra sovrum och en bastu för de extra frusna dagarna, eller varför inte varje dag. Detta gör Vargen 41 till ett attraktivt boende för familjer och vänner som vill komma bort från stressen i vardagen till lugnet i harmonisk fjällmiljö. Samtliga mattor i rummen byttes ut 2018 och det nedre badrummet totalrenoverades 2020 Stugan är fristående och dess läge är ett stort plus för er som vill ha skidbackar, längdspår, restauranger samt skoterleder nära. Då stugan har tio bäddar är uthyrningsmöjligheterna här extra goda och möjlig intäkt vid 100 % uthyrning ligger på hela 220 000 före provision till uthyrare. Stugan hyrs idag ut via Branäs Välkommen att höra av er till ansvarig mäklare.

  • Premium
LASSIEBYN 15, Branäs, Torsby kommun
  • Budgivning pågår
  • Lör 25 maj

LASSIEBYN 15

Lägenhet
Branäs, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Branäs
875 000 kr
45 m²
3 rum
vån 2/2
1 998 kr/mån
19 444 kr/m²

Välkommen till denna fräscha bostadsrätt om 45 m² belägen i BRF Branäs Lassiebyn på övre plan i den populära skidorten Branäs. Utöver närheten till backen njuter man av en trevlig vy mot pisten från fönstren. Lägenheten finns som nämnt på andra plan. I nuläget erbjuds upp till 5 bäddplatser. Fönsterpartier mot backarna och liftsystemet, som är vackert upplysta på kvällen. Mysigt! Bostaden hyrs ut via Branäs och erbjuder mycket goda hyresintäkter. Förmedlingsavtal är tecknat med Branäs. Sommartid är det fritt fram för er att använda lägenheten som ni behagar. På agendan finns kanske fjällvandring, cykling eller fiske i Klarälven? Lägenheten passar perfekt för dig som vill finansiera boendet med hjälp av hyresintäkter men samtidigt kunna uppleva bra skidåkning och tillvaron i ett riktigt vinterparadis. Välkommen på visning,

  • Plus
Eagle´s Cliff 37B, Branäs, Torsby kommun
Eagle´s Cliff 37B, Branäs, Torsby kommun, bild 2
Eagle´s Cliff 37B, Branäs, Torsby kommun, bild 3

Eagle´s Cliff 37B

Lägenhet
Branäs, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Branäs
5 150 000 kr
90 m²
5 rum
3 775 kr/mån
57 222 kr/m²

Här på Eagle´s Cliff 37B finns allt man kan drömma om för en perfekt vistelse i fjällen. Vad sägs om fantastisk utsikt mitt i pisten med hög standard. Fyra sovrum, två badrum varav ett med bastu och som grädden på moset en gemensam pool för sommarens heta dagar. Lägenheten som är i två plan har även välplanerade uteplatser åt två håll för att maximera solen och utsikten ner mot dalen och Klarälven. Eagles Cliff Panorama & Pool byggdes 2022 med genomgående hög standard och genomtänkt planlösning. Lodgestilen som slår emot dig när entrédörren öppnas är svår att motstå. Vad sägs om breda ekgolv, stora fönsterytor, öppna spisar, generös takhöjd och färgval som verkligen matchar livsstilen i fjällen, här trivs man. När du väl parkerat bilen på Eagle’s Cliff har du hela Branäs anläggning för dina fötter. Från närmsta pist "Sidvinden" tar du dig vidare ut i allt ifrån gröna till röda pister, här finns något för alla skidentusiaster nybörjare och proffs. Den väldisponerade lägenheten ger plats för tio bäddar, perfekt för kompisgänget, stora familjen eller kanske två familjer som delar på hyran. Lägenheten hyrs idag ut via Branäs och ger mycket bra intäkter. Vid 100 % uthyrning ligger potentiell hyresintäkt på 330 000 innan provision till uthyrare. Välkommen att kontakta oss för visning!

  • Premium
Orren 122, Branäs, Torsby kommun

Orren 122

Fritidshus
Branäs, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Branäs
3 695 000 kr
72 m²
5 rum
339 m² tomt

Stugan på Orren 122 byggdes 2020 och har ett fantastiskt läge där naturen verkar precis utanför fönstret. Den öppna planlösningen mellan kök, matsal och allrum inbjuder till socialt umgänge alla årets dagar. 3 sovrum ger sovutrymme för hela familjen eller kompisgänget. Uthyrningsmöjligheterna är goda och hyresintäkterna kan finansiera hela eller delar av stugköpet. Stugan hyrs idag ut via Branäs Fritidscenter. Stugan vetter med utsikt mot backarna och utsikten är sagolik även inifrån vardagsrummet. Underbart med en kopp kaffe i morgonsolen innan ni beger er mot dagens aktivitet vare sig det är skoter, snabba åk i pisten eller några mil på längdskidor. Transportsträckan nås direkt ifrån husets framsida ett stenkast ifrån huset. Här är det enkelt att ta sig till backen. Kvällsmyset spenderas naturligtvis i det allrummet med braskaminen sprakandes i bakgrunden. Idylliskt. När barnen eller de vuxna börjar bli sömniga erbjuds 3 sovrum en våning upp. Parkeringsmöjligheter för flera bilar finns på uppfarten. Stugan säljes möblerad minus personliga tillhörigheter. Stugan flyttstädas inte inför övertagande. Välkommen till Branäs!

Mården 94, Branäs, Torsby kommun

Mården 94

Fritidshus
Branäs, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Branäs
1 595 000 kr
65 m²
4 rum
88 m² tomt

Varmt välkommen till denna trevliga stuga på det populära stugområdet Mården i Branäs. Mården 94 ligger i Branäs by med närhet till allt du behöver, här ligger också anläggningens största område helt anpassat för barn. Här är det bara att flytta in och njuta av allt som Branäs har att erbjuda. Stugan erbjuder totalt 8 bäddar och har en genomgående hög standard med bra planerad planlösning för såväl eget umgänge som uthyrning. Bostaden är perfekt för den som önskar finansiera köpet med hjälp av hyresintäkter. Vad är trevligare efter en dag i backen än att avnjuta en middag med efterföljande sällskapsspel där samtliga kan umgås i samma rum. Det är familjekvalité. Här är det optimerat för att flera gäster ska kunna bo ihop på liten yta. Toalett och dusch/bastu är också avdelat praktiskt nog. Bostaden är väl underhållen och uppgraderats med bland en del nyare radiatorer för lägre förbrukning. Längre ned i annonsen redovisas alla renoveringar som gjorts i närtid. En nyanlagd uteplats i västerläge skänker extra höjd till tillvaron. Stugan hyrs ut via Branäs Fritidscenter där 2022:s intäkter uppgick till hela 108 476kr (bara under vintertid, innan provision). Stugan har hyrts ut sommartid via Novasol för ytterligare ca 30 000 kr i hyresintäkter (innan provision). Stugan säljs möblerad och redo för att flyttas in. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare,

  • Uteplats
Mattestorp 2B, Branäs, Torsby kommun
Mattestorp 2B, Branäs, Torsby kommun, bild 2
Mattestorp 2B, Branäs, Torsby kommun, bild 3

Mattestorp 2B

Radhus
Branäs, Torsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Branäs
4 295 000 kr
123 m²
6 rum
353 m² tomt

Välkommen till ett fantastiskt läge i Branäs. Här är det verkligen ski in/ski out som gäller. Detta parhus ligger precis vid den för säsongen nya 6-stolsliften i Mattestorp som tar dig raka vägen till Branäs topp. Så med andra ord är det enkelt att ta sig till och från backen... Här erbjuds upp till 12 bäddar där gästerna kan vara morgontrötta och ändå vara först i liften. Smakfull och högklassig inredning erbjuds och där alla nödvändiga samt önskvärda bekvämligheter finns. Bastu, vedeldad badtunna, flera uteplatser, två badrum... listan kan göras lång. Entréplan är där den huvudsakliga gemensamhets ytan finns. Här är det ett stort allrum till kök med öppen planlösning och en rejäl braskamin som skänker värme och mysfaktor. Utrymme för många gäster att käka samt umgås för att sedan vila upp sig inför morgondagens äventyr i soffan med vy mot Klarälven. Stugan lämpar sig utmärkt för den som vill ha ett stort boende för hela familjen med vänner, samtidigt som ni delfinansierar köpet med riktigt bra hyresintäkter. Säsongen 2021/2022 fick ägaren ut 172 702 kr efter att Branäs tagit sin provision (då hade de även varit där vid 3 tillfällen under säsongen). Torkrum och pjäxtork finns. Förråd i anslutning till entrén för förvaring av exempelvis skidor. Parkerar bilarna gör ni framför entrén. Stugan uthyres via Branäs Fritidscenter. Stugan säljs möblerad minus personliga tillhörigheter och flyttstädas inte inför övertagande. Missa inte din chans. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visningsanmälan.

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 24