Mäklare Jaquline Söderberg

Jaquline Söderberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Mörbydalen 15, Mörbyskogen, Danderyds kommun

Mörbydalen 15

Lägenhet
Mörbyskogen, Danderyds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Danderyd
3 795 000 kr
76,3 m²
3 rum
vån 5/10
5 558 kr/mån
49 738 kr/m²

- Populärt läge i Mörbyskogen! - Högt och fritt läge - Väl insynsskyddat på vån 5 - Inglasad balkong i västerläge - Gemensam takterass - Gångavstånd till Mörby Centrum - 14 minuter till City med T-banan Välkomna till denna smakfulla bostad om 76,3 kvadratmeter, här möter tidlös inredning modern funktion på ett smakfullt sätt. Bostaden nås på femte våningen väl insynsskyddat, fastigheten Mörbydalen 15 är belägen på en höjd vilket gör att detta boende har ett härligt fritt läge. Som sig bör för ett modernt boende finner ni en luftig planlösning, ljusa ytskikt som samsas med parkettgolv och klinkers, stilren inredning i kök samt ett lyxigt badrum med tvättmaskin. I det ljusa vardagsrummet nås bostadens inglasade balkong som blir ett extra rum i härligt västerläge. Bostaden erbjuder dessutom stora klädkammare för maximala förvaringsmöjligheter. Detta är ett boende för dig som ställer krav på din boendemiljö. Till lägenheten hör ett källarförråd, det finns parkerings- och garageplatser (separat kö), gemensam tvättstuga samt gemensamma takterrasser som får nyttjas av alla medlemmar! Området Mörbyskogen är ett charmigt och populärt område i Danderyd med närhet till allt från mataffärer, shopping, bibliotek, träningscenter, parkmiljöer, lokala restauranger till breda kommunikationer via buss, tåg och tunnelbanans röda linje. Här bor ni i ett lugnare område med citypulsen bara några få minuter bort!

  • Balkong
  • Hiss
Mörbylund 25, Danderyd, Danderyds kommun

Mörbylund 25

Lägenhet
Danderyd, Danderyds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Danderyd
2 200 000 kr
36,5 m²
1 rum
2 643 kr/mån
60 274 kr/m²

Privatvisningar välkomnas! Kontakta ansvarig mäklare Jaquline Söderberg. Optimal planlösning om 36,5 kvadratmeter finner ni denna tilltagna 1 rok med egen uteplats! Den ljusa interiören får bostaden att kännas luftig och välkomnande med stora fönsterpartier mot föreningens lugna innegård. Kvadratmeterna är väl fördelade på en hall med stor klädkammare, ett stambytt badrum, sovalkov och ett ljuvligt inbjudande allrum med access till både uteplatsen och de moderna köket. Välkommen till ett hem att stormtrivas i! Här bor du i ett charmigt och populärt område med närhet till Mörby centrum med alltifrån mataffär, shopping, bibliotek, träningscenter, kultur, parkmiljöer, restauranger, nöjen till flertal kommunikatiosförbindelser vid Danderyds Sjukhus lämnar ingen besviken. Här bor du i ett lugnare område med cykelavstånd till universitetet och citypulsen bara några få minuters promenad bort med tunnelbanan! Närmsta tunnelbana (Danderyds Sjukhus röd linje) - ca 400 meter Bussförbindelser (nattbussar och till grannkommunerna) - ca 400 meter Närmsta livsmedelsbutik (Lidl) Stocksund ca 500 meter Flertal restauranger ca 300 meter Närmsta Köpcentrum (Mörby centrum) ca 13-14 minuter gångväg Danderyds sjukhus till Universitetet - ca 4 minuter med tunnelbanan Danderyds sjukhus till KTH - ca 7 minuter med tunnelbanan Danderyds sjukhus till T-centralen ca 13 minuter med tunnelbanan Finns även bra cykelbanor in till ovanstående skolor och city! Välkommen att kontakta mäklare Jaquline Söderberg 0735-04 74 55 för mer information!

  • Uteplats
  • Hiss
Mörbylund 13B, Mörbylund, Danderyds kommun

Mörbylund 13B

Lägenhet
Mörbylund, Danderyds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Danderyd
1 800 000 kr
23,5 m²
1 rum
vån 4/9
2 533 kr/mån
76 596 kr/m²

Kvadratsmart enrummare på våning 4 med hiss endast tre minuters promenadavstånd till tunnelbanans röda linje som passerar Universitetet, KTH och T-centralen! Öppen planlösning, kvalitativ interiör och låg månadsavgift är enbart några av de tilltalande attributen. Perfekt för studenten, förstagångsköparen eller pendlaren! Välkommen till Mörbylund 13B och denna 1 rok på 23,5 yteffektiva kvadratmetrar. Bostaden är fördelad på en öppen planlösning med mycket ljusinsläpp ut mot stor balkong. Boendet har en genomgående hög standard med ljust parkettgolv, målade ytskikt, helkaklat stambytt badrum (framdraget för tvättmaskin) och ett modernt kök. Välkommen till ett kvalitétsboende som har allt ni kan önska! Här bor du i ett mycket centralt beläget och det är nära till både T-banan, Roslagsbanan och bussar och du kommer snabbt ut på E18 med bil. Området är också uppskattat för dess natur- och sjönära läge då Edsviken ligger alldeles nedanför. Det finns långa och vackra promenad- och joggingstråk längst vattnet. På sommaren är det nära till den anlagda badplatsen samt fina klippbad och på vintern kan man åka långfärdskridskor. Det finns förskola runt husknuten och närmsta livsmedelsaffär cirka 500 meter bort.

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 3