Mäklare Jenny Dunér

Jenny Dunér

Om mig

Mitt arbete präglas av stort engagemang, noggrannhet och professionalism. Jag brinner för att skapa nya affärer och alltid se till att mina kunder är mer än nöjda! För mig är det viktigt att alltid göra det lilla extra. Efter mer än 800 försäljningar vet jag hur vi ska gå tillväga för att få bäst betalt för din bostad.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lillkalmarvägen 10B, Djursholm, Danderyds kommun
Lillkalmarvägen 10B, Djursholm, Danderyds kommun, bild 2
Lillkalmarvägen 10B, Djursholm, Danderyds kommun, bild 3

Lillkalmarvägen 10B

Lägenhet
Djursholm, Danderyds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Danderyd
3 795 000 kr
67,4 m²
2 rum
vån 2/2
3 333 kr/mån
56 306 kr/m²

Välkommen till denna 2,5:a på Lillkalmarvägen 10B! Belägen i det naturnära och mysiga området Djursholm. Här erbjuds en harmonisk boendemiljö i närheten till Altorpsskogen, Djursholms golfklubb och Roslagsbanan. Från vardagsrummet har du utsikt mot vacker grönska i sydostläge som fyller rummet med naturligt ljus och skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Sovrummet intill är rymligt och erbjuder en stor garderob, som kan omvandlas till en lyxig walk-in-closet. Här finns goda möjligheter att skapa en personlig och funktionell förvaringslösning som passar dina behov. Det trevliga allrummet är perfekt att nyttja som bibliotek eller arbetsrum. Eller för den som önskar kan det även byggas om till ett extra sovrum. Här har du även utgång till balkong med kvällssol, perfekt för avkopplande stunder och mysiga kvällar utomhus. Detta område kombinerar naturens närhet med utmärkta kommunikationsmöjligheter, vilket gör det till en idealisk plats att bo på. Lägenheten ligger nära Altorpsskogen, som har vackra promenad- och löpslingor. Vid Djursholms torg finns ett brett utbud av butiker, banker, restauranger, bagerier och vårdcentral. Goda bussförbindelser finns till Mörby Centrum, och nära till hands finns också Roslagsbanan (Altorps station eller Djursholms Ekeby station) som tar dig till Tekniska Högskolan/Östra station på cirka 13 minuter.

  • Premium
Ekbacksvägen 46, Danderyd, Danderyds kommun
Ekbacksvägen 46, Danderyd, Danderyds kommun, bild 2
Ekbacksvägen 46, Danderyd, Danderyds kommun, bild 3

Ekbacksvägen 46

Villa
Danderyd, Danderyds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Danderyd
19 995 000 kr
250 + 25 m²
9 rum
1 525 m² tomt

Välkommen till Ekbacksvägen 46, ett sällsynt tillfälle att förvärva ett vackert funkishus med en boyta på hela 250 kvm samt ytterligare 25 kvm biarea. Med en högt belägen tomt om 1525 kvm, erbjuder detta hem en fantastisk kombination av tidlös elegans och modern bekvämlighet i ett av områdets mest eftertraktade kvarter, nära natursköna Edsviken. Stig in i ett hem som andas historia, här möts du av vackert bevarade originaldetaljer som golv av kolmårdsmarmor och en majestätisk trappa i samma exklusiva sten, vilket ger en sofistikerad atmosfär redan från första steget. De stora, tidstypiska originalfönstren släpper in rikligt med ljus och ramar in utsikten mot den grönskande omgivningen. Med sina 250 kvm erbjuder huset generösa ytor för hela familjen. Här finns gott om plats för både umgänge och avskildhet. Det rymliga vardagsrummet bjuder in till mysiga kvällar framför brasan, medan den stora och soliga altanen är perfekt för sommarens grillkvällar och avkoppling i solen. För den bilintresserade finns ett rymligt dubbelgarage, vilket kompletteras av en praktisk förrådsbyggnad på tomten. Här finns all plats du kan behöva för förvaring av allt från trädgårdsredskap till hobbyprylar. Ekbacksvägen 46 ligger i ett attraktivt område, känt för sin lugna och trivsamma miljö samt närheten till vackra Edsviken. Här har du nära till natur, badplatser och promenadstråk, samtidigt som du har bekvämt avstånd till skolor, service och kommunikationer. Detta funkishus är inte bara ett boende, det är ett hem att trivas i. Här får du chansen att leva i en miljö som kombinerar det bästa av funktionalitet och estetik. Missa inte chansen att göra detta drömboende till ditt. Välkommen att anmäla dig till visning och upplev själv charmen och potentialen i detta unika hem på Ekbacksvägen 46.

  • Premium
Åsevägen 27 / Ridvägen 26, Nora, Danderyds kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Åsevägen 27 / Ridvägen 26, Nora, Danderyds kommun, bild 2
Åsevägen 27 / Ridvägen 26, Nora, Danderyds kommun, bild 3

Åsevägen 27 / Ridvägen 26

Villa
Nora, Danderyds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Danderyd
16 500 000 kr
385 + 18 m²
11 rum
1 509 m² tomt

RING FÖR TIDSBOKNING AV VISNING! Här erbjuds en sällsynt möjlighet att äga en bit historia i Danderyd. År 1930 byggs ett trähus på fastigheten Fotbollen 7. Huset började användas som mjölkaffär på dåvarande entréplan och med ägarna boendes ovanför. Fortfarande finns detaljer från den tiden kvar i källaren i form av ett kylrum och plats för lagervaror. Vid mitten av 1940-talet byggdes huset till och blev dubbelt så stort, och på mitten av 1960-talet stängde mjölkaffären i samband med att Mörby centrum öppnas. I nuläget är bostaden uppdelad i tre separata enheter med en totalyta om ca 403 kvm, alla med unik charm. Om- och tillbyggnaderna har också lämnat spår efter sig i detaljer som minner om de olika epokerna i husets historia vilket bidrar till husets karaktär. Varje enhet bjuder på rejäla trägolv, vackra detaljer och en hemtrevlig atmosfär. En separat enhet med egen ingång ger ytterligare flexibilitet, perfekt för tonårsboende, gästrum eller hemmakontor. Möjligheterna är oändliga. Slå ihop enheterna för ett generöst familjehem, eller skapa separata lägenheter för generationsboende. Oavsett vision, erbjuder detta hus det perfekta utgångspunkten. Förutom den unika insidan finns även allt att önska på den parkliknande tomten. Här finns gott om plats för barnen att spela fotboll, för utemöblerna att användas och för den trädgårdsintresserade att odla. I närområdet finns vackra promenadstråk, cykelvägar, Rinkebyskogen och härliga Edsviken. För den båtintresserade finns två båtklubbar och för den golfintresserade finns Sveriges näst äldsta golfbana, Kevinge golfklubb, på promenadavstånd. Kontakta oss idag för en visning och upptäck potentialen i detta unika hem! Säljarens egna ord: "I många decennier har vi skött om huset och det om oss. Fastigheten, med sina två större lägenheter och en mindre, har skapat trivsel för oss. Trädgården med fruktträd, bärbuskar och örter har varit till stor glädje. Vårarna är en fantasi av blomprakt: snödroppar, blå-och vitsippor, gullvivor. Före midsommar slår prästkragarna ut. Många har berömt vår trädgård och några har till och med kallat den för en park. Tomten är plan till skillnad från många tomter i västra Danderyd. Här växte våra barn upp och hade varandra till glädje. Sen kom barnbarnen. De gungade, spelade fotboll, körde dockor i vagn och hade affär i lekstugan. Allt det som våra barn hade gjort. Fester i trädgården och i ”lokalen” (mjölkaffären) minns vi med glädje. Det har hänt att människor som kommit gående förbi har utryckt sin förtjusning för det ”vackra” huset. Någon ville köpa huset efter en tredje trevare och en annan ropade från sin cykel att hon älskade huset. Det är med sorg i hjärtat vi på grund av sjukdom vi måste lämna huset och alla dess möjligheter."

  • Premium
Östra Banvägen 36B, Enebyberg, Danderyds kommun

Östra Banvägen 36B

Villa
Enebyberg, Danderyds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Danderyd
9 750 000 kr
125 + 64 m²
6 rum
890 m² tomt

Välplanerad 60-talsvilla med öppen planlösning, många sovrum och helt rätt solläge! Genomtänkt planlösning med väl utnyttjade kvadratmeter, huset erbjuder två sovrum på entréplan och tre sovrum på övre plan. Öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum på övre plan. Två badrum samt fräsch tvättstuga och praktisk grovhall med bra förvaringsmöjligheter. Huset har även ett stort garage med plats för både bil, förvaring eller verkstad. Villan är placerad på en mysig tomt som lämpar sig utmärkt för lek, trädgårdspyssel och utekvällar i goda vänners lag. För den som gillar solen kan frukosten avnjutas på huset baksida där morgonsolen kommer och sedan njuta av solen hela dagen och kvällen på den stora altan på husets gavel. Altanen är vindskyddad och sommartid är det den naturliga samlingsplatsen. Enebyberg är ett mycket populärt område med omtyckta förskolor och skolor, Enebytorg med ICA-butik, apotek, restauranger, m.m. I närområdet finns även Enebyängens handelsplats med bland annat Stora Coop. Dessutom bor man här med närhet till Täby Centrum som är ett av Sveriges största köpcentrum - här kan man både shoppa, handla mat och äta gott. Välkommen att anmäla dig till visning!

Östra Banvägen 38E, Enebyberg, Danderyds kommun

Östra Banvägen 38E

Radhus
Enebyberg, Danderyds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Danderyd
7 425 000 kr
102 m²
4 rum
7 650 kr/mån
72 794 kr/m²

Välkommen till ett modernt parhus med högt och fritt läge i attraktiva Enebyberg. På Östra Banvägen 38 finns ett charmigt, mindre parhusområde fint placerat i lummiga och lugna villakvarter. Nu erbjuds ett av de större parhusen med absolut bästa läget. Här lever ni villalikt med trädgård på tre sidor av huset och stor härlig altan om ca 42 kvm i bästa solläge. Doftande häckar av Syrén samt grönskande träd och buskar delar av fint mellan grannarna. I trädgården finns en grön gräsmatta för lek och bus. Här finns även plats för studsmatta och odlingar för de som önskar. Här njuter ni av sol och trädgård. Bostaden har en mycket trivsam och genomtänkt planlösning, där husets yta utnyttjas maximalt och har perfekta förutsättningar för barnfamiljen. På entréplanet möts ni av öppna och ljusa sociala ytor i form av kök, matplats och vardagsrum som även flyter vidare ut på den generösa altanen. De stora glaspartierna och de tre utgångarna ger en fin nära kontakt med altanen och trädgården. På det övre planet har ni de privata ytorna som idag erbjuder tre stora sovrum. Här finns möjlighet att dela av och skapa ett allrum för er som önskar det. I den välkomnande hallen har ni bra utrymmen för förvaring både under trappan och i garderob med skjutdörrar. I anslutning till hallen finns ett badrum med tvättmaskin och torktumlare. När ni kliver in ett par steg öppnas entréplanets härliga öppna ytor upp. Det praktiska köket ligger närmast hallen. Ett superfunktionellt arbetskök med öppen planlösning mot den ljusa matplatsen som omges av fönster från golv till tak och det mysiga vardagsrummet med fönster i tre väderstreck. Från alla tre rummen; kök, matplats och vardagsrum når ni en stor, underbar altan i perfekt västerläge. Den generösa altanen har gott om ytor för utekök, matgrupp, solstolar och loungegrupp. Den vita pergolan skapar rumskänsla och här kan murgrönan klättra och växa för att ge er en skön grön oas. Denna altan ger er verkligen känslan av ett extra rum under sommarhalvåret. På övre plan finns tre bra sovrum, samtliga med stora fönsterpartier, generös takhöjd och vacker utsikt över Enebybergs äldre villabebyggelse. Det ena sovrummet är större än de andra två och här har ni en stor skjutdörr mot en fransk balkong samt bra garderob med skjutdörrar. Önskar ni ett allrum på övre plan kan ni flytta väggen mot de andra rummen, se gärna alternativ planlösning. Här uppe finns även ett stort badrum med både dusch och badkar samt en separat klädkammare med bra utrymme för förvaring. Huset har vattenburen golvvärme på båda våningsplanen och den mekaniska ventilationen resulterar i ett behagligt inomhusklimat. Bostaden har alla förutsättningar för ett bekvämt och lättskött boende. Byggnaden har energiklass A som bidrar till låga driftskostnader. Till bostaden ingår två parkeringsplatser samt ett bra förråd om ca 7 kvm. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Mörbyhöjden 22, Mörbyskogen, Danderyds kommun

Mörbyhöjden 22

Lägenhet
Mörbyskogen, Danderyds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Danderyd
3 750 000 kr
76,3 m²
3 rum
vån 4/10
4 801 kr/mån
49 148 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem på Mörbyhöjden 22 i Danderyd - en trevlig trea med perfekt läge! Denna bostad erbjuder tre rum och kök och helkaklat badrum, belägen på fjärde våningen med en härlig balkong som bjuder på eftermiddags- och kvällssol. Här bor du i en trivsam och naturnära miljö, men samtidigt med närhet till stadens puls och alla bekvämligheter. När du kliver in i den rymliga hallen möts du av goda förvaringsmöjligheter som hjälper till att hålla hemmet organiserat och välkomnande. Lägenheten har två sovrum, varav ett större som rymmer en dubbelsäng och ytterligare möblering efter behov. Det mindre sovrummet passar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Vardagsrummet imponerar med sina stora fönsterpartier som skänker ett fantastiskt ljusinsläpp och skapar en luftig känsla. Härifrån når du den insynsskyddade balkongen, en perfekt plats för avkoppling och sociala stunder i solens sken. Det stilrena vita köket är utrustat med inbyggd kyl och frys, spis och spishäll samt diskmaskin och har ett exklusivt stänkskydd i ljus sjösten. Generösa förvaringsutrymmen och stora fönster som släpper in morgonsolen gör köket till hemmets hjärta – en plats där du gärna börjar din dag. Mörbyhöjden 22 ligger i det eftertraktade Danderyd, ett område som kombinerar naturskön omgivning med utmärkta kommunikationsmöjligheter. Här bor du med närhet till både grönområden och vatten, vilket inbjuder till härliga promenader och friluftsaktiviteter. Mörby Centrum, med sitt breda utbud av butiker, restauranger och service, ligger bara en kort promenad bort. För den som pendlar erbjuder området smidig access till tunnelbana och bussar, vilket gör resan till Stockholm city enkel och bekväm. I Danderyd finns också ett bra utbud av skolor och förskolor, vilket gör området attraktivt för barnfamiljer. Här får du det bästa av två världar - en lugn och trygg boendemiljö samtidigt som storstadens utbud finns inom räckhåll.

  • Hiss
Vendevägen 5C, 1tr, Djursholm, Danderyds kommun
Vendevägen 5C, 1tr, Djursholm, Danderyds kommun, bild 2
Vendevägen 5C, 1tr, Djursholm, Danderyds kommun, bild 3

Vendevägen 5C, 1tr

Lägenhet
Djursholm, Danderyds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Danderyd
4 950 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/2
3 166 kr/mån
81 148 kr/m²

Trevlig belägen och smakfullt renoverad 2:a ett stenkast från Djursholms torg. Här är ett boende för dig som har fyllt 55 år och vill bo nära till allt. Den genomtänkta planlösningen inkluderar ett stort vardagsrum, ett sovrum, ett badrum och ett modernt renoverat kök med matplats. Stora fönsterpartier släpper in härligt naturligt ljus, och som pricken över i:t finns en mysig balkong mot den välskötta innergården, vänd åt sydväst för optimalt solljus. Lägenhet har genomgått en omfattande totalrenovering under hösten/vintern 2021 och är sparsamt använd – i princip som i nyskick. Dessutom har all el blivit utbytt, och de klassiska propparna har ersatts med moderna automatsäkringar. För optimal ljussättning har varje strömbrytare gjorts dimbar. Nätverksanslutning har integrerats i varje rum för maximal bekvämlighet. Ett stolt och prestigefyllt massivt 16 mm vaxat ekparkettgolv i fiskbensmönster av högkvalitativa Stombergs Massiva Trägolv välkomnar dig in i varje rum, vilket skapar en känsla av lyx och elegans i ditt hem. Vid renoveringen har man bevarat originalfönsterbrädor i kalksten vilket ger karaktär till varje fönster och skapar en harmonisk atmosfär. Köket har genomgått en genomtänkt renovering och är utrustat med induktionshäll, diskmaskin, kyl/frys, ugn och mikro samt en bänkskiva av kvartskomposit - inte bara snyggt utan också praktiskt och hållbart. Denna eleganta yta skapar en modern och tidlös estetik samtidigt som den ger dig en arbetsyta som håller för dagens krav. Det stilrena badrummet har golvvärme och uppvärmd handdukstork. Det centrala läget är perfekt för dig som vill kunna promenera till det mesta. Runt knuten finner man både Djursholms torg med matbutiker, apotek, vårdcentral, bibliotek, bank och restauranger men också Samsöviken med sitt glittrande vatten. Via en enkel bussresa tar du dig till Mörby Centrum och tunnelbanan. Brf Gandvik är en välskött bostadsrättsförening med god ekonomi som erbjuder ett praktiskt boende för dig över 55 år.

  • Premium
  • Hiss
Vilans väg 19, Skogsvik, Danderyds kommun

Vilans väg 19

Villa
Skogsvik, Danderyds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Danderyd
18 495 000 kr
219 + 62 m²
8 rum
1 525 m² tomt

Välkommen till denna fina familjevilla på Vilans väg 19 i Danderyd. Med sitt höga läge och vackert anlagda tomt samt med den separata Minivillan erbjuder detta hem det lilla extra. Villan har hela sju sovrum i huvudbyggnaden, vilket ger gott om utrymme för alla familjemedlemmar. Här kan du enkelt skapa personliga utrymmen för vila och avkoppling. Den klassiska planlösningen placerar sovrummen på övre plan och skapar därmed en tydlig separation mellan de sociala ytorna på entréplanet och de mer privata utrymmena. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet på entréplanet skapar en härlig atmosfär för sociala sammankomster. Du kan enkelt interagera med dina gäster medan du lagar mat i det moderna och välutrustade köket. Den generösa ytan ger gott om plats för matlagning och umgänge. En av de stora fördelarna med denna fastighet är den medföljande minivillan, som för närvarande hyrs ut med en årsinkomst om ca 250.000 kr. Detta ger dig möjlighet att dra nytta av extra intäkter eller att använda minivillan som ett separat boende för familjemedlemmar eller gäster. Minivillan erbjuder kök med öppen planlösning till vardagsrum, två sovrum, badrum, egen uteplats samt egen parkeringsplats. Ny installerad luft/vattenvärmepump. Hemmet erbjuder en insynsskyddad uteplats på baksidan, perfekt för att njuta av utomhuslivet och spendera tid med familj och vänner. Här kan du sätta dig ner och koppla i uterummet eller varför inte ta ett uppfriskande bad i bubbelpoolen? Skogsvik är ett mycket uppskattat område i Danderyd och här bor man med närhet till omtyckta skolor samt förskolor. Närhet till Edsviken som erbjuder vackra promenadstråk, badplatser samt skridskoåkning på vintern. I området finns även golfbana. Goda kommunikationer med buss till Mörby Centrum där tunnelbanan tar dig in till stan på ca 15 minuter. Sammanfattningsvis erbjuder Vilans väg 19 en unik möjlighet att äga en rymlig familjevilla med högt läge, en stor, insynsskyddad tomt och en Minivilla för uthyrning. Missa inte detta drömboende beläget i barnvänligt område som erbjuder en trygg och harmonisk miljö för hela familjen. Med närhet till skolor, grönområden och lekplatser finns det gott om möjligheter för barnen att leka och utforska.

Cedervägen 43, Enebyberg, Danderyds kommun

Cedervägen 43

Radhus
Enebyberg, Danderyds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Danderyd
7 495 000 kr
128 + 3 m²
5 rum
182 m² tomt

Varmt välkommen till Cedervägen 43 och detta mycket välplanerade radhus i 2-plan. Huset har en insynsskyddad trädgård och eget dubbelgarage i nära anslutning till fastigheten. Entréplanet erbjuder stort genomgående vardagsrum med utgång till härlig uteplats i öster. Vardagsrummet skapar en central plats för samvaro och avkoppling, där stora fönster ramar in trädgårdens grönska och fyller rummet med naturligt ljus. Köket är rymligt med väl tilltagen matplats och i anslutning finns en tvättstuga. På entréplan finns även en gästtoalett. På övre plan finns goda familjeutrymmen om fyra sovrum samt gott om förvaring i rymlig "walk in closet" från två av sovrummen samt inbyggda garderober. På övre plan finns även ett rymligt badrum med badkar. Uteplatserna på både fram- och baksidan gör det enkelt att njuta av soliga dagar och kvällar i friska luften. Skapa minnesvärda stunder med familj och vänner, eller varför inte koppla av med en god bok och en kopp kaffe. Närområdet har mycket att erbjuda. Här finns bland annat bra skolor, förskolor, motionsspår, fotbollsplan och tennisbanor. Vid Eneby Torg finns butiker, vårdcentral, restaurang och bageri. Bussar finns i närheten som tar dig vidare till Mörby Centrum samt så finns kommunikationer i form av Roslagsbanan på bekvämt avstånd som tar dig enkelt vidare till Stockholm Stad.

Kevinge strand 40B, Danderyd, Danderyds kommun
Kevinge strand 40B, Danderyd, Danderyds kommun, bild 2
Kevinge strand 40B, Danderyd, Danderyds kommun, bild 3

Kevinge strand 40B

Villa
Danderyd, Danderyds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Danderyd
22 750 000 kr
332 + 28 m²
7 rum
1 195 m² tomt

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR ATT BOKA VISNING - Varmt välkommen till Kevinge strand 40B och denna gedigna villa om totalt 360 kvm med anrika Stockholms golfklubb alldeles intill. Villan karaktäriseras av burspråk, stora fönsterpartier som skapar ett fantastiskt ljusflöde, två stämningshöjande eldstäder, generös takhöjd samt stora och sociala ytor med sällskapsrum, bibliotek, matsal och kök i anslutning till varandra - perfekt plats för tillställningar och stora bjudningar. Historiskt övertogs tomten efter Raol Wallenberg av en byggmästare som byggde villan för att bo där med sin familj innan det såldes vidare. Bra familjefastighet placerad på en lugn återvändsgata! Väldisponerad planlösning med fem sovrum att nyttja samt möjlighet att skapa ytterligare sovrum. På nedre plan finns ypperliga möjligheter till generationsboende eller uthyrningsdel då det finns både egen ingång, kök och badrum. Ytterligare ett allrum på övre plan samt oinredd vind med stor potential. Totalt tre badrum samt ytterligare två gäst-wc. På tomten finns även ett separat garage med elstolpe och plats för två bilar. För dig som spelar eller vill börja spela golf bor man här med direkt anslutning till golfbanans 15:e hål då en privat trappa från trädgården leder ned till golfbanan. Dessutom finns ett grannmedlemskap att utnyttja vilket innebär att man inte behöver stå i kö för att bli medlem eller betala inträdesavgiften, det är därmed endast den årliga kostnaden man betalar. Villan är inbäddad i grönska och på den trevliga trädgården finns varierad växtlighet. Baksidan bjuder på en sluttande tomt med terrassering och en enastående uteplats med utsikt över golfbanan som ritats av trädgårdsarkitekten Arne Segerros. Här ges möjlighet till många trevliga stunder tillsammans med familj och vänner. På framsidan finns ytterligare en uteplats i insynsskyddat och soldränkt läge - perfekt för soldyrkaren! Kevinge Strand är ett eftertraktat område med närhet till Edsvikens glittrande vatten med promenadstråk och badmöjligheter, grönområden och återigen populära Stockholms golfklubb. I närområdet finns dessutom välsedda förskolor och skolor samt Mörby Centrum med dess utbud av shopping, restauranger, matbutiker och kommunikationer i form av bussar och tunnelbana. Via röda linjen tar du dig enkelt vidare till Stockholm stad. Att nämna är också villans resultat på energideklarationen som fick betyget "B". Detta är en hus som måste upplevas - välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv

Visar alla 10