Mäklare Peder Nordin

Peder Nordin

Om mig

Peder Nordin heter jag och arbetar här på Svensk Fastighetsförmedling i Danderyd. Jag inspireras av möten med nya människor och den unika möjligheten att få vägleda dem framåt genom deras livs kanske största affär. Med en yrkesutbildning inom företagsförsäljning och 7 års erfarenhet som polis vet jag hur viktigt det är att bygga samt vårda relationer. Denna kunskapsbas ger mig goda möjligheter att kommunicera med både köpare och uppdragsgivare för att hitta lösningar som skapar trygga affärer.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kevingeringen 18, Kevinge, Danderyds kommun
Kevingeringen 18, Kevinge, Danderyds kommun, bild 2
Kevingeringen 18, Kevinge, Danderyds kommun, bild 3

Kevingeringen 18

Lägenhet
Kevinge, Danderyds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Danderyd
3 950 000 kr
69 m²
3 rum
vån 2/4
3 482 kr/mån
57 246 kr/m²

Välkommen till denna charmiga trea med generösa rum och ljusinsläpp ifrån två håll! Hallen är rymlig med bra förvaringsmöjligheter som öppet ansluter till övriga delar av lägenheten. Vardagsrummet är väl tilltaget i sin storlek, vilket möjliggör inredning av möblemang efter tycke och smak. Dom intilliggande fönsterpartierna som vetter mot föreningens trevliga innergård inger härligt ljus åt bostaden. Köket är välutrustat med arbetsytor, förvaring samt den maskinella utrustning som ofta efterfrågas. Lägenhetens två sovrum är stora nog för att rymma 180cm's sängar, varpå rummen lämpar sig för både barn och vuxna. Badrummet är komplett med dusch, toalett, handfat och en kombinerad tvätt/torkmaskin. Ifrån ett av sovrummen nås balkongen i söderläge där många soltimmar kan avnjutas i lugn och ro. På Kevingeringen bor du med närhet till det bästa Danderyd har att erbjuda - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Brf Vändkretsen är en av kommunens bästa föreningar som har en god ekonomi och är lågt belånad. Du bor centralt med kort promenadavstånd till Mörby Centrum och dess utbud av mataffärer, butiker, restauranger samt goda kommunikationer. Här har du tillgång till tunnelbanans röda linje som tar dig in till Stockholm City på bara några minuter. Inte nog med det så bor du även med närhet till Edsviken, fina promenadstråk, golfbana och härliga grönområden.

  • Premium
Santararavägen 39, Enebyberg, Danderyds kommun
Santararavägen 39, Enebyberg, Danderyds kommun, bild 2
Santararavägen 39, Enebyberg, Danderyds kommun, bild 3

Santararavägen 39

Radhus
Enebyberg, Danderyds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Danderyd
7 495 000 kr
110,5 m²
4 rum
7 268 kr/mån
67 828 kr/m²

Här öppnas dörren upp till detta charmiga hem tillhörande bostadsrättsföreningen Anneberg. Bostaden är väl genomtänkt i sin planlösning där den övre våningen ligger öppen mot vardagsrummet vilket skapar en härlig rymd i hemmet. Den generösa uteplatsen på framsidan och den intilliggande naturen inger en känsla av lugn och ro, samtidigt som kommunikationer och vägen in mot stan ligger ett stenkast härifrån. Köket är placerat intill stora fönsterpartier som ger ljus åt rummet. Intill köket ligger ett rymligt sovrum som praktiskt sätt funkar lika bra som ett hemmakontor. Vardagsrummets luftiga och smarta utformning med högt till tak skapar tillfällen för mysiga familjekvällar eller umgänge med vänner. Här finns även access till bostadens uteplats, där varma sommardagar och kvällar kan avnjutas med en kopp kaffe eller en spännande bok. Entréplan är utrustat med ett helkaklat badrum där tvättmöjligheter finns att tillgå. Trappan ifrån hallen leder upp till det övre planet där ytterligare två sovrum med gott om förvaring finns belägna. Likväl som på undre plan finns här ett helkaklat badrum att tillgå, bägge badrummen har golvvärme. Enebyängens handelsplats och Eneby torg erbjuder alla bekvämligheter du behöver inom räckhåll. Här finns butiker, restauranger och hälsovård, vilket gör det enkelt att leva ett bekvämt och tillfredsställande liv. Denna boendemiljö integrerar det bästa av både natur och närheten till stadsliv, vilket ger de boende möjligheten att njuta av det bästa av båda världar. Kontakta mäklaren för visning!

  • Premium
Mörbyhöjden 18, Mörbyskogen, Danderyds kommun

Mörbyhöjden 18

Lägenhet
Mörbyskogen, Danderyds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Danderyd
4 495 000 kr
85,5 m²
4 rum
vån 0/10
4 937 kr/mån
52 573 kr/m²

Här öppnas dörren upp till en helt renoverad och tilltalande fyrarumslägenhet om 85.5 kvadratmeter. Detta moderniserade hem erbjuder en kombination av smart planlösning och stil. Kök, golv och övriga ytskikt är nya sedan 2022 och sätter minst sagt en prägel på bostaden. I Mörbyskogen finns det endast ett fåtal bostäder i denna storlek och utformning, så ta chansen och besök Mörbyhöjden 18. På Entréplan ligger denna charmiga bostad belägen. Hallen är rymlig och erbjuder goda förvaringsmöjligheter i form av stora garderober. Det moderna köket upplevs luftigt och exklusivt med sin maskinella utrustning och smakfulla inredning. Intill ligger en av bostadens två balkonger i söderläge. Master bedroom är väl tilltaget i sin storlek och har direkt access till dusch/WC, även det andra två sovrummen är rymliga nog för fullstora sängar. Vardagsrummet har stora fönsterpartier och kan lätt inredas efter tycke och smak, härifrån nås även bostadens andra balkong i västerläge. Till lägenheten hör ett källarförråd, det finns garage/parkeringsplatser i området (separat kö), tvättstugor samt en mysig innegård och gemensamma takterasser som får nyttjas av alla medlemmar! Brf Mörbyskogen 1 är en stabil förening i ett populärt område i Danderyd med närhet till allt från mataffärer, shopping, bibliotek, träningscenter, parkmiljöer, lokala restauranger till breda kommunikationer via buss, tåg och tunnelbanans röda linje. Här bor ni i ett lugnare område med citypulsen bara några få minuter bort! Ica Myran, Förskola och skola finns även runt husknuten! Kontakta mäklaren för visning!

  • Hiss
Mörbylund 17, Danderyd, Danderyds kommun

Mörbylund 17

Lägenhet
Danderyd, Danderyds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Danderyd
3 850 000 kr
82 m²
3 rum
vån 6/10
5 349 kr/mån
46 951 kr/m²

Här öppnas dörren upp till en rymlig trerummare på våning sex om 82 kvm med ett fantastiskt läge i Mörbylund! Utöver den magiska utsikten ifrån östra balkongen erbjuder bostaden många tilltalande egenskaper. Samtliga rummen är väl tilltagna i sin storlek, förvaringsmöjligheter finns det gott om, och badrummet är dessutom stambytt 2020-2021. Hallen leder en in till det funktionella köket där det finns gott om arbetsyta och den maskinella utrustning som ofta efterfrågas. Ifrån köket nås även den västra balkongen där sommarkvällar kan avnjutas i goda vänners lag. Bägge sovrummen rymmer fullstora sängar samt möblemang efter tycke och smak. Det trivsamma vardagsrummet flödar av naturligt ljus från de breda och intilliggande fönsterpartierna, som släpper in solens strålar och fyller rummet med en varm och inbjudande atmosfär. Badrummets ytskikt är som sagt nya i samband med stambytet och här finns även en tvättpelare installerad. Mörbylund är ett hög centralt beläget område med närhet till T-banan, Roslagsbanan och bussar, samt smidig tillgång till E18 med bil. Området är känt och uppskattat för sitt natursköna läge vid Edsviken, som ligger alldeles nedanför. Här erbjuds långa och vackra promenad- och joggingstråk längs vattnet, vilket ger möjligheter till avkopplande stunder nära naturen. På sommaren har du nära till den anlagda badplatsen och charmiga klippbad, medan vintern öppnar upp för en utflykt med långfärdsskridskor på de frusna vattnet. För de yngre finns en förskola runt husknuten, och den närmaste livsmedelsaffären ligger endast cirka 500 meter bort, vilket gör vardagen bekväm och trivsam. Kontakta ansvarig mäklare för visning! Peder Nordin 073 541 24 83 [email protected]

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 4