Svensk Fastighetsförmedling Eslöv

Svensk Fastighetsförmedling Eslöv

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tolvskillingsvägen 55, Eslöv Västerdala, Eslövs kommun

Tolvskillingsvägen 55

Villa
Eslöv Västerdala, Eslövs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eslöv

3 395 000 kr

170 m²

6 rum

673 m² tomt

1,5-plansvilla med stort garage. Villan har generösa ytor, luftigt och ljust. Man möts av den väl tilltagna uppfarten med plats för flera bilar. Trädgården är trevligt anlagd. Tomten är en hörntomt med skyddande häckar och baksidan av trädgården har fri utsikt över landskapet. Planlösningen är fördelat på bottenvåningen på hall, kapprum, klädkammare som man varit gäst-wc och som går att återställa, stort kök med öppen planlösning mot vardagsrummet och utgång till uterum, wc med golvbrunn om man önskar ytterligare duschutrymme, tvättstuga, två sovrum varav ett med klädkammare. En trappa upp finns det stort allrum, två sovrum, klädkammare, förråd och badrum med dusch. I området finns skola, förskola, cykelbanor mm. Här bor man bra! Vi som säljare har trivts bra i vårt hus och vi har bott här under många år. Härlig vy på baksidan med fri utsikt över skuttande harar och lantbrukets olika grödor som växer fram på åkern. I detta lugna område har våra barn växt upp och lärt sig cykla på cykelbanan utanför. Trots att man bor i en stad och har närheten till skola, dagis och lekplats kan man ändå få bo så här fritt utan grannarna inpå sig och mycket trafik. Det stora garaget var också något som tilltalade oss när vi köpte huset. Här har vi alltid haft två bilar inne och ändå haft gott om plats till cyklar och mycket annat.

Ekebacken 4, Eslöv Trollsjöområdet, Eslövs kommun

Ekebacken 4

Villa
Eslöv Trollsjöområdet, Eslövs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eslöv

3 695 000 kr

124 m²

5 rum

819 m² tomt

Ett charmigt hus från 40-talet varsamt renoverat och tillbyggt för att behålla sin ursprungliga charm. Beläget högst uppe på Ekebacken med en härlig trädgård inbäddad i grönska och sköna Trollsjöområdet nedanför. Entréplanet består av hall, sovrum, toalett och ett modernt kök med matplats som leder vidare ut till terrass och trädgård. Mellan matplats och vardagsrum finns skjutdörrarna bevarade. Ovanvåningen har tre sovrum med fin utsikt och ett stort helkaklat badrum med toalett, dusch och golvvärme. I källarplanet finns ett allrum, ett gästrum/arbetsrum, verkstad/pannrum med fjärrvärmecentral, ett kombinerat badrum med tvättstuga som har tvättmaskin, torktumlare, dusch och bastu samt en matkällare. I anslutning till huset finns en carport med plats för två bilar och två extra bilar får plats på uppfarten. Carporten har även ett låsbart förråd till cyklar och annat. Ett äldre garage i trädgården som är bra till förvaring av trädgårdsmöbler, redskap mm. Trädgården har flera platser för bord och stolar, samt en härlig plats för hängmattan under de lummiga träden. Terrassen har sol hela eftermiddagen och kvällen. Här bor man bra! Vi som säljare har trivs bra och tillbringat mycket tid i vår trädgård. Våren är den finaste tiden när allt börjar grönska. Vilken lycka det är varje år när de första snödropparna tittar fram i rabatten. Värmen kommer och med den plockar vi ut trädgårdsmöbler och grillen, som stått i garaget över vintern. Sommaren kommer med alla bären, blommorna och grönsakerna i trädgårdslandet. Grilldoften står högt över terrassen där vi äter många goda middagar. Så småningom kommer hösten med alla vackra färger. När den första snön kommer och lägger sig på gräsmattan och frosten slår till är man glad att bilarna kan stå skyddade i carporten och cyklarna inställda i förrådet. Snöskyffeln står vid trappan och vid behov skottar man en gång fram till postlådan så att man kan hämta alla kärleksbreven som man tror skall ha kommit! Området Huset ligger på höjden ovanför Trollsjöområdet med sina fågelsjöar. Vägen mellan sjöarna leder direkt till Ekebackens förskola, Västra skolan samt Ekenässkolan. Perfekt för familjer med barn i förskole och skolåldern. I Trollsjöområdet finns även ett café, en scen för uppträde och en dansbana. Där finns även grillplatser samt en 18 håls discgolfbana. På vintrarna vid rätt väder används den ena sjön som skridskobana. På andra sidan Trollsjöområdet finns också Ekevalla idrottsplats där Eslövs fotbollslag samt friidrottarna håller till. En vandring i parken är populärt året om. Efter en promenad på 10-15 minuter är man framme i Eslövs centrum och järnvägsstation. På närmare håll finns också vårdcentralen Tåbelund.

 • Uteplats
Remmarlövsvägen 36, Eslöv Trollsjön, Eslövs kommun

Remmarlövsvägen 36

Villa
Eslöv Trollsjön, Eslövs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eslöv

3 895 000 kr

150 m²

6 rum

1 196 m² tomt

Stilfull 1,5-plans villa med stort dubbelgarage, trivsamt belägen nära vackra Trollsjön. Planlösningen är fördelad på entréhall, separat wc, kök i snyggt utförande med utgång via matplatsen till uterummet som vetter mot trädgården. Uterummet har plats för många och är en trivsam plats både till vardags och när man har gäster. Stort vardagsrum med plats för många och härligt ljusinsläpp. Här kan man även samlas kring den öppna spisen under årets kalla dagar. På bottenvåningen finns även ett allrum som går att använda som sovrum. En trappa upp är villans sovrumsavdelning belägen med fyra sovrum samt badrum med tvättstapel. Stort dubbelgarage med eldrivna portar samt gäststuga för familj och vänner. Mindre källare med förrådsdel. Här bor man bra! Det är ett perfekt hus för barnfamiljen. Huset är stort med sex rum. En stor lummig och härlig trädgård med fruktträd, lekstuga, gäststuga, pool, blommor och gröna växter. Man kan avnjuta kvällssolen i uterummet eller på uteplatsen med trädäck och pergola. Vi har haft en underbar tid här med familj och vänner. Det är beläget nära vackra Trollsjön. Nära till förskolor, skolor och lekplatser. Centralt och lugnt område. Härliga grannar som inger trygghet.

 • Uteplats
Mörarpsvägen 9, Eslöv Fridasro, Eslövs kommun

Mörarpsvägen 9

Villa
Eslöv Fridasro, Eslövs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eslöv

2 695 000 kr

116 m²

5 rum

596 m² tomt

1.5-plansvilla av modell Skanska. Belägen på återvändsgata och i trevligt villaområde. Planlösningen är fördelad på entréplanet på rymlig hall med trappa till ovanplanet, badrum med badkar, vardagsrum, ett sovrum, kök som leder vidare till tvättstugan. Via tvättstugan och vardagsrummet når man trädgården. En trappa upp finns det mindre allrum/möblerbar hall, tre sovrum och badrum. Lättskött trädgård med uteplatser, gräsytor för barnens lekar och skyddande häckar. Garage med förrådsdel. Separat carport, perfekt för husvagn alt husbil. Här bor man bra! En av oss har haft ett hemmajobb i 34 år och det har fungerat perfekt i detta hus. Har varit bra att kunna kombinera arbete och boende. Våra tre barn har vuxit upp här och det har varit nära till skola, lekplatser (Åselunden/skolans lekplats och Trollsjöns lekplats). Bra grannar och många bor kvar länge på gatan, har känts bra med denna stabilitet. I promenadtakt tar det ca 20 min till centrum och vill man komma snabbare till centrum finns det både buss och bra cykelbanor. För pendlaren som väljer att köra blir det en smidig pendling till jobbet oberoende av ort eftersom det är lätt att komma ut på väg 17/113/E22.

 • Uteplats
Gryby 211A-B, Eslöv Gryby, Eslövs kommun

Gryby 211A-B

Villa
Eslöv Gryby, Eslövs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eslöv

2 250 000 kr

156 m²

3 rum

1 235 m² tomt

1,5-planshus med sidobyggnad som inrymmer garage och separat lägenhet. Användbart för egen verksamhet, gästbostad eller familjens äldre barn. Äldre uthus samt stort garage med rejäl förrådsdel. Uterummet är friliggande och välplacerat på tomten. Planlösningen är fördelad i stora huset på entréhall med trappa till ovanplanet och lucka till mindre källardel, vardagsrum, stort kök av modell lantkök, tvättstuga, förråd och badrum. En trappa upp finns det allrum, två sovrum varav ett med klädkammare samt mindre rum i kupan som lämpar sig väl som kontorsrum/gästrum. Fastigheten har två postadresser, boningshuset har Gryby 211A och sidobyggnaden Gryby 211B. Praktiskt vid eventuell uthyrning. I den separata sidobyggnaden finns förutom garaget med förråd bostaden med kök med öppen planlösning mot vardagsrum och dess murspis. Ett sovrum och helkaklat badrum. Mindre uteplats vid entrén. Här bor man bra! Vi älskar att vara i trädgården under sommarhalvåret och den är lättskött för den som inte vill göra för mycket. Huset är rymligt med plats för nära och kära. Läget är nära stan (3 km till centrum) och samtidigt på landet. Huset är möjligheternas hus och är mycket i ett. Det är ett lugnt område med trevliga grannar som månar om allas välbefinnande. För den som tycker om att vandra i skogen (Snärjet) så finns den bara ett stenkast bort. Detta är ett naturnära område och lite som en mittpunkt i Skåne. Historia om fastigheten Det har tidigare varit ett vagnmakeri i huset. Huset (bostaden) var då både vagnmakeri och bostad. När jag bytte fasaden 2011 och tog bort den gamla upptäckte jag att portarna fortfarande satt kvar på utsidan. Dessa fanns mellan fönsterna på södersidan och det var vagnmakeriet ingång. Som jag förstått det så var verksamheten i halva huset, dvs där det idag är vardagsrum, toalett, garderob och halva hallen. Resten var då bostad (den norra halvan av huset). Huset ska ha blivit totalrenoverat i början/mitten av 1960-talet av tidigare ägare som hade en byggfirma. I garaget finns därför 3-fas uttag för de stora maskiner som ägaren använde i verksamheten.

 • Uteplats
Karlsrogatan 16, Eslöv Karlsro, Eslövs kommun
 • Budgivning pågår

Karlsrogatan 16

Villa
Eslöv Karlsro, Eslövs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eslöv

3 295 000 kr

159 m²

6 rum

752 m² tomt

1.5-plans villa belägen på återvändsgata i centrala Eslöv av Modell Varianthus. Vidbyggt garage och uppfart. Villan planlösning är fördelad på bottenplanet på entréhall med trappa till ovanplanet, stort kök med bardisk, via köket når man groventrén som leder vidare till tvättstugan och garaget. På detta plan finns det även vardagsrum med utgång till uteplats och vidare ut i trädgården. Separat wc, badrum och tre sovrum. En trappa upp finns ett stort allrum, klädkammare, wc och ytterligare ett sovrum. Trädgården är lummig och uppväxt med många sorters olika perenner och gräsytor för barnens lek. En trädgård som passar för de olika åldrarna i en familj. Närhet till affärer, förskola och skola, simhall och vårdcentral. Säljarens har trivts med det lugna området. Närhet till skolor, bad både inne och ute samt vårdcentral.

 • Uteplats
Nyåkravägen 17, Eslöv Norr, Eslövs kommun

Nyåkravägen 17

Villa
Eslöv Norr, Eslövs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eslöv

2 475 000 kr

103 m²

4 rum

1 356 m² tomt

1,5-plansvilla med källare och stor tomt. Planlösningen är fördelad på entréplanet på hall med trappa till ovanplanet, badrum, vardagsrum, matrum, kök och tvättstuga med utgång till trädgården. En trappa upp finns det hall, mindre allrum/möblerbar hall, två större sovrum med bra förvaring och ett mindre rum med sovalkov i fd sidovind. Källaren inrymmer hall, pannrum och diverse förrådsrum. Säljaren sammanfattar sin tid i huset med följande ord. Detta hus har gett oss så mycket kärlek och minnen från de senaste 18 åren. Det har varit den perfekta platsen för våra barn och djur att växa upp. Att huset byggdes 1938 har bidragit till ett ombonat boende med en personlig och unik karaktär. Inne i huset har vi spenderat mest tid med familjen i matrummet samt vardagsrummet. Här har vi gjort allt från att fira högtider och bjudit på middagar samt gjort läxor, läst och pysslat. Här har också den centralt belägna kaminen gett oss skön värme och mysfaktor. Den stora trädgården har stora möjligheter. För den som har ett intresse av att odla egna grönsaker, frukt och bär eller plantera blommor är denna trädgården himmelriket. För oss har den stora trädgården varit perfekt för stora fester, såsom när våra barn tog studenten och fyllde år. Här har vi även spelat fotbollsmatcher, hoppat i studsmattan, gjort avancerade hinderbanor eller bara njutit i vårt uppblåsbara spa eller i yngsta sonens lekstuga. För oss har det ibland känts som om vi bodde på landet, fast i stan. Flera lekplatser samt grönområden finns i närheten. Vi har också en helt underbar förskola, Lindebo, bara några minuter bort. Även grundskola finns i närheten. Tar man cykeln eller bilen, så tar det bara några få minuter till centrum och även matbutik finns i närheten. I stan ligger också Eslövs station som regelbundet - och snabbt - tar en till arbetsplatser utanför Eslöv. Enkel pendling med bil via E22 som bara är 10 minuter bort.

 • Uteplats
Trollsjögatan 2B, Eslöv Centralt, Eslövs kommun

Trollsjögatan 2B

Lägenhet
Eslöv Centralt, Eslövs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eslöv

1 125 000 kr

65 m²

2 rum

5 245 kr/mån
17 308 kr/m²

En trevlig tvåa på andra våningen med centralt läge. Fräsch och inflyttningsklar. Hiss finns som går hela vägen ner i källaren. Genomgående entréhall med klädkammare, ljust vardagsrum och modernt kök (2023) av modell HTH med moderna vitvaror och integrerad diskmaskin. Från både kök och vardagsrum finns utgång till balkong i söderläge med utsikt över stadsparken. Stadsparken och Joel Sallius plats är under ombyggnad. Om allt går enligt tidplan planeras arbetet vara färdigt vintern 2023/2024. Utöver det rymliga sovrummet med inbyggda garderober finns helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Lägenheten ligger med närhet till Eslövs centrum och järnvägsstationen.

 • Balkong
 • Hiss
Utvägen 1A, Eslöv Centralt, Eslövs kommun
 • Budgivning pågår

Utvägen 1A

Lägenhet
Eslöv Centralt, Eslövs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eslöv

2 375 000 kr

112,5 m²

4 rum

7 688 kr/mån
21 111 kr/m²

Bo med villakänsla i bostadsrättsradhus i 2 plan med källare i centrala Eslöv. Bra läge på hörna. Barnvänligt och trevligt område med närhet till skola, förskola och allmänna kommunikationer, perfekt för pendlaren. Entréplan med hall, mellanhall, badrum med dusch, kök och stort vardagsrum med både plats för matbord och soffgrupp samt utgång till uteplats i västerläge. Den svängda trappan till det övre planet samt källaren finns i anslutning till hallen. Ovanplan med tre sovrum varav ett med balkong, klädkammare samt badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Källare med hall, stort allrum, matkällare och förrådsrum. Säljarna har uppskattat det centrala läget, ändå avskilt och privat. Ett bra boende i två plan med källare. Blandad bebyggelse med både villor och föreningens omgivande hus.

 • Balkong
 • Uteplats
Rönnebergavägen 57C, Eslöv Rönneberga, Eslövs kommun
 • Budgivning pågår

Rönnebergavägen 57C

Lägenhet
Eslöv Rönneberga, Eslövs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eslöv

795 000 kr

65,5 m²

2 rum

5 169 kr/mån
12 137 kr/m²

Två rum och kök på tredje våningen med inglasad balkong. Stort kök med bra ytor. Rymlig hall i vinkel med mycket bra förvaring i form av klädkammare och separat plats för ytterplaggen. Ljust vardagsrum med fönster ut mot grönområde. Helkaklat badrum med dusch och egen tvättmaskin, renoverat vid stambyte 2021/2022. Tillgång till fri parkering. Säljaren har uppskattat att lägenheten har en bra förvaring, det nya och fräscha badrummet med tvättmaskin är ett stort plus, köket med sin balkong att koppla av på. Trevlig atmosfär i området med närhet till grönområden samt nära till allt man behöver såsom mataffär, skolor har också uppskattats.

 • Balkong
Bjärevägen 12, Eslöv Norr, Eslövs kommun

Bjärevägen 12

Villa
Eslöv Norr, Eslövs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eslöv

3 350 000 kr

135 m²

4 rum

961 m² tomt

1-plansvilla med vidbyggt dubbelgarage och av modell Myresjöhus. Trädgårdsmur omgärdar större delen av tomten. Planlösningen är fördelad på entréhall, stort kök med rejäl matplats, vardagsrum med kamin och utgång till uterummet. Uterummet vetter mot trädäcket och här finns även utespat. Tre sovrum med garderober, badrum med både bubbelbad och duschplats. Tvättstugan leder vidare till det stora dubbelgaraget. Stor infart med laddstolpe till elbil. Ytterligare plus är solcellerna. Fastigheten är välbelägen på lugn återvändsgata och vetter mot uppväxt grönområde och cykelbana. Säljaren har uppskattat det lugna läget på återvändsgata. Den fria utsikten på baksidan och att huset gränsar endast till en granne.

Västerlånggatan 39C, Eslöv Centralt, Eslövs kommun

Västerlånggatan 39C

Lägenhet
Eslöv Centralt, Eslövs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eslöv

595 000 kr

49 m²

2 rum

5 027 kr/mån
12 143 kr/m²

Centralt belägen och genomgående tvåa på tredje våningen. Entréhallen är central i bostaden. Köket har en ljus matplats samt gott om förvaringsutrymmen. Vardagsrum med klassiskt parkettgolv. Sovrummet har utgång till den stora inglasade balkongen. Från balkongen har du utsikt mot den lugna innergården och här kan du njuta av frukostkaffet i morgonsolen. Helkaklat badrum med dusch. Lägenheten är centralt belägen med endast ett par minuters gångväg till stationen och närhet till parkområden och butiker. Säljaren har uppskattat det centrala, lugna läget med promenadavstånd till Stadsparken och Trollsjöområdet. Det är också nära till kollektivtrafik och centrum.

 • Balkong
Harrievägen 16, Eslöv Väggarp, Eslövs kommun

Harrievägen 16

Villa
Eslöv Väggarp, Eslövs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eslöv

3 395 000 kr

163 m²

6 rum

761 m² tomt

Välkommen till ett väldisponerat boende i 1,5 plan på återvändsgata och granne med åkrarna i mysiga Väggarp. Planlösningen på bottenplan är fördelad på en stor entréhall med trappa till ovanplan. Köket har klinkergolv, utgång till uteplatsen och är öppet mot vardagsrummet med plats för både matbord och soffa. Två sovrum, helkaklat badrum med badkar och tvättstuga. En trappa upp ett ljust allrum som kan användas som ett andra vardagsrum, ett föräldrasovrum med walk-in closet, ett mindre sovrum och badrum med dusch. Trädgården är lagom stor med en uteplats på framsidan. Garaget har en förrådsdel och uppfarten har plats för två bilar. Säljarna har uppskattat att tomten ligger högst upp i byn med utsikt över åkern. Att bo på en hörntomt på en återvändsgata gör att barnen kan leka ostört på vändplatsen utan genomfartstrafik. Den stora och härliga altanen har ett läge som ger både skugga och sol. Huset är rymligt och ljust med plats för många att umgås tack vare den öppna planlösningen på bottenplan. Smidigt med grovkök och stort garage. Stor plats för bilar.

 • Uteplats
Storgatan 34, Eslöv Centralt, Eslövs kommun

Storgatan 34

Lägenhet
Eslöv Centralt, Eslövs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eslöv

955 000 kr

63,3 m²

2 rum

4 677 kr/mån
15 087 kr/m²

Välkommen till en mycket fin tvåa på tredje våningen med balkong med morgonsol/österläge. Entréhall med praktiskt klinkergolv. Ljust kök med stor matplats och bra ljusinsläpp. Rymligt vardagsrum med både plats för matbord och soffa. Vardagsrummet har utgång till balkongen. Stort sovrum med en rymlig skjutdörrsgarderob. Helkaklat badrum med dusch. Lägenheten ligger centralt med gångavstånd till järnvägsstationen, centrums butiker och stadsparken. Välkommen på visning!

 • Balkong

Visar alla 14