Mäklare Caroline Westberg

Caroline Westberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Järnvägstorget 1, Fagersta, Fagersta kommun
  • Tis 6 aug kl 16:00

Järnvägstorget 1

Lägenhet
Fagersta, Fagersta kommun
Svensk Fastighetsförmedling Fagersta
170 000 kr
53 m²
2 rum
vån 7
3 610 kr/mån
3 208 kr/m²

Nu erbjuds en tvårummare på högsta våningen med en härlig utsikt över Västanfors och glimtar av sjön Aspen. Den ljusa hörnlägenheten har fönster i två väderstreck som ger ett behagligt ljusinsläpp genom hela dagen. Här finns även en inglasad balkong där du kan njuta av den vidsträckta utsikten och lugnet. Lägenheten är i behov av renovering men med lite kärlek så har du en riktig pärla med ett av dom bästa lägena i Fagersta. Utanför dörren finns Ica-butik, tågstation och restauranger som ger dig ett väldigt bekvämt boende. Varmt välkommen att boka in dig på visningen.

  • Plus
  • Hiss
Ringvägen 52, Skinnskatteberg, Skinnskattebergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Tor 1 aug kl 13:00

Ringvägen 52

Fritidshus
Skinnskatteberg, Skinnskattebergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Fagersta
1 250 000 kr
62 + 7 m²
3 rum
1 576 m² tomt

Nu finns chansen att köpa ett fint och välskött fritidshus i trevliga Västanhed. Huset har ett högt och fint läge med utsikt mot sjön och en trädgård med fina planteringar, syrenhäckar, bärbuskar, odlingsland och växthus. Huset rymmer två sovrum, ett stort kök med matplats, vardagsrum med kamin och utgång till inglasad altan. Här finns det gott om utrymmen att umgås på och på tomten finns en gäststuga med sovloft för besök eller extra förvaring samt en jordkällare som håller varor svalt. På några minuter promenerar du ner till den allmänna badplatsen. Västanhed ligger på ett bekvämt avstånd med en restid på ca 1 timme från Västerås och 2 timmar från Stockholm med bil. Varmt välkommen att boka in dig på visningen till detta idylliska fritidshus.

  • Plus
Svedjevägen 5A, Hindric Pers, Fagersta kommun

Svedjevägen 5A

Lägenhet
Hindric Pers, Fagersta kommun
Svensk Fastighetsförmedling Fagersta
95 000 kr
42,2 m²
1 rum
vån 2/3
2 337 kr/mån
2 251 kr/m²

Nu finns en ljus och trevlig etta till salu i populära brf Björksta. Lägenheten är ljus med genomgående gråa laminatgolv som ger en enhetlig känsla. Rymligt kök med matplats, hall med garderober och vardagsrum med plats för soffa och säng. Stor härlig balkong där du kan njuta av solen större delen av dagen. Ett perfekt första boende med bra läge i Fagersta. Närhet till sporthall, simhall och centrum. Välkommen att boka in dig på visning!

Kolargränd 3, Fagersta, Fagersta kommun

Kolargränd 3

Lägenhet
Fagersta, Fagersta kommun
Svensk Fastighetsförmedling Fagersta
150 000 kr
72,8 m²
3 rum
vån 5/6
6 148 kr/mån
2 060 kr/m²

Välkommen till denna ljusa lägenhet med högt och fint läge på Kolargränd 3. Det finns två stycken rymliga sovrum, kök med stor matplats, hall med garderobsförvaring och vardagsrum med balkong med soligt läge och magisk utsikt. På Kolargränd 3 bor du i fina omgivningar med närhet till centrum och skogen. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Forsbackavägen 13, Kolarbyn, Fagersta kommun

Forsbackavägen 13

Lägenhet
Kolarbyn, Fagersta kommun
Svensk Fastighetsförmedling Fagersta
100 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/6
5 168 kr/mån
1 667 kr/m²

Rymlig och mycket fräsch tvåa på Forsbackavägen 13. Stor hall med gott om garderobsförvaring, nyrenoverat kök med matplats för 6 personer, vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till balkong. Sovrum med plats för dubbelsäng och badrum med dusch. På Forsbackavägen bor man på bekvämt gångavstånd till centrum och natur.

  • Hiss
Högbergsvägen 5, Fagersta, Fagersta kommun

Högbergsvägen 5

Villa
Fagersta, Fagersta kommun
Svensk Fastighetsförmedling Fagersta
1 075 000 kr
103 + 63 m²
5 rum
1 003 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa med högt och fint läge i Västanfors. Entréplan består av hall, kök, vardagsrum, matsal och toalett. Fina bevarade trägolv som flyter samman på hela planet i en öppen och trevlig planlösning. På ovanvåningen finns ett allrum med utgång till balkong, två sovrum samt toalett. Här har man öppnat upp och inrett vinden där det finns möjlighet till fler sovrum eller sällskapsrum. I källarplanet finns det badrum med bastu och toalett, tvättstuga, garage och förråd. Mysig och uppvuxen trädgård med många fruktträd och rosbuskar samt härliga ytor för lek. Här bor du med närhet till skog och grönområden, förskola, skola och idrottsplan.

Gruvvägen 9, Riddarhyttan, Skinnskattebergs kommun

Gruvvägen 9

Fritidshus
Riddarhyttan, Skinnskattebergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Fagersta
1 195 000 kr
69 m²
4 rum
2 216 m² tomt

Välkommen till detta fritidshus med högt och fint läge beläget i övre källfallet. Stugan består av fyra rum och kök, varav tre stycken sovrum, stort vardagsrum, kök och badrum. Finns även två stycken altaner, en med utgång från vardagsrummet som har tak och den andra med utgång från stora sovrummet med solläge större delen av dagen. Här finns chansen att sätta sin egen prägel på stugan och skapa många nya minnen. Byn har ett mycket fint läge med närhet till bad- och fiskesjöar, bärmarker och fina strövområden. Vintertid är skidterrängen alldeles utmärkt. Slalombacken med lift är öppen under helger och sportlovsveckor.

Forsbackavägen 11, Fagersta, Fagersta kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Forsbackavägen 11

Lägenhet
Fagersta, Fagersta kommun
Svensk Fastighetsförmedling Fagersta
150 000 kr
73,2 m²
3 rum
vån 5/6
4 644 kr/mån
2 049 kr/m²

Välkommen till denna trevliga trerummare på femte våningsplanet med centralt läge. Lägenheten är genomgående ljus och fräsch med vita väggar och laminatgolv. Hall med klädkammare, fint kök med matplats, två väl tilltagna sovrum, vardagsrum med utgång till balkong och helkaklat badrum. Här bor man med gångavstånd till centrum, skolor och affärer. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Ringvägen 18, Fagersta, Fagersta kommun

Ringvägen 18

Lägenhet
Fagersta, Fagersta kommun
Svensk Fastighetsförmedling Fagersta
120 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/8
4 087 kr/mån
1 935 kr/m²

Välkommen till Ringvägen 18 som erbjuder hall med mycket förvaring, ljust kök med matplats, sovrum med klädkammare och rymligt vardagsrum med utgång till balkong. Ett bekvämt boende med närhet till det mesta. Välkommen på visning!

  • Hiss
Kolargränd 6, Fagersta, Fagersta kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kolargränd 6

Lägenhet
Fagersta, Fagersta kommun
Svensk Fastighetsförmedling Fagersta
253 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 1/6
4 680 kr/mån
3 442 kr/m²

Nu finns chansen att flytta in i en ljus och rymlig trea med generösa och sociala ytor. Stor inglasad balkong som blir som ett extra rum från tidig vår till sen höst med solläge större delen av dagen. Lägenheten är genomgående ljus och fräsch och med bra förvaringsmöjligheter. Butiker, restauranger och kommunikationer finns inom bekvämt gångavstånd.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Norra Mårdstigen 19, Skinnskatteberg, Skinnskattebergs kommun

Norra Mårdstigen 19

Tomt
Skinnskatteberg, Skinnskattebergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Fagersta
2 290 000 kr
888 m² tomt

På populärt område i Skinnskatteberg ska det nu påbörjas en nybyggnation av en enplansvilla, ett ypperligt tillfälle att få flytta in i ett boende med alla bekvämligheter man kan tänka sig. Villan består av fyra rum och kök, med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt härliga ljusinsläpp. Välkomna till Norra Mårdstigen 19, en nybyggd enplansvilla om 98 kvm med bra läge i lugnt villaområde. Villan är välplanerad och rymmer en hall där det finns plats för avhängning av ytterkläder och skor samt garderober. Från hallen når du tre stycken tilltagna sovrum som ligger i rad, varav det stora sovrummet är utrustat med en hel garderobsvägg. Åt andra hållet från hallen finner du helkaklat badrum med dusch och bastu och en bra planerad tvättstuga. Rakt fram från hallen och längst bort i huset ligger kök och vardagsrum med öppen planlösning som bjuder in till umgänge med familj och vänner samt full takhöjd som skapar en härlig rymd. Köket är U-format med integrerade vitvaror från IKEA. Stora öppningsbara fönsterpartier och dörrar som ger ett härligt ljusinsläpp. Mellan matplatsen och vardagsrummet finns det en kamin som både ger en stor mysfaktor och bra med värme. Villan har genomgående trägolv och panelade väggar, infällda spotlights och moderna materialval. Vattenburen golvvärme finns i alla rum som styrs från en frånlufts värmepump vilket bäddar för låga driftkostnader. Ingen fastighetsavgift på 15 år behöver betalas då huset är nyproducerat. I området finns fina promenadstråk, närhet till sjöar, idrottsplats, förskola, skola och matbutik.

  • Plus

Visar alla 11