Mäklare Ola Claesson

Ola Claesson

Om mig

Hej! Jag har sedan 1997 haft förmånen att arbeta som fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Falkenberg och det har blivit många försäljningar genom åren! Nu är det en bit över 1300 bostäder som jag haft förmånen att göra ägarbyte på! Detta har gett mig erfarenhet och kunskap och många nöjda, trygga säljare och köpare. Jag blir alltid glad när mina tidigare kunder återvänder och vill att jag skall hjälpa dem igen!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Drällslingan 15, Brune Kulle, Falkenbergs kommun
Drällslingan 15, Brune Kulle, Falkenbergs kommun, bild 2
Drällslingan 15, Brune Kulle, Falkenbergs kommun, bild 3

Drällslingan 15

Villa
Brune Kulle, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Pris saknas
190 + 40 m²
7 rum
876 m² tomt

Kontakta oss gärna för prisbild på detta fina hus! Vi önskar dig välkommen att stiga in i detta nyligen uppförda suterränghus med en förtrollande utsikt och en imponerande balkong som sträcker sig längs hela övervåningen! En trivsam, öppen planlösning erbjuder hela familjen generösa sällskapsytor i köket och vardagsrummet. Master bedroom är utrustat med eget helkaklat badrum med dusch samt en separat lyxig klädkammare. Utgångar från varje sovrum skapar en nära anslutning till omgivningen på utsidan. Detta hem har vattenburen golvvärme på båda planen och med hela tre helkaklade badrum, alla utrustade med dusch, är det en utmärkt lösning för den lite större familjen. Villan är uppförd i suterräng som förenar modern design och hållbarhet för att skapa det perfekta hemmet för dig som värdesätter både stil och miljömedvetenhet. På bottenplan finns allrum med ett mindre kök och ett helkaklat duschrum och denna delen är utmärkt till tonåringen, går att hyra ut eller är kanske för din egna verksamhet då den har egen ingång! På entréplan finns även två stora sovrum och dessa går utmärkt att inreda till garage om du istället värdesätter det behovet. Övervåningen nås genom huvudentrén på husets baksida via trappen utmed husets östra gavel och erbjuder ett stort kök i öppen planlösning tillsammans med vardagsrummet. Ifrån köket når du terrass-balkongen i söderläge och härifrån är det enkelt att njuta av den helt fantastiska utsikten och av varje ögonblick när du ser solen gå ned i horisonten. På detta våningsplan finns även ytterligare 3 sovrum och två helkaklade badrum. Detta är inte bara ett hus, det är en levande upplevelse där arkitektur och enastående natur går hand i hand. Genom modern, energisnål teknologi med tex värmepump och solceller tillsammans med moderna bekvämligheter görs detta hus inte bara till en visuell pärla utan också till ett praktiskt och hållbart val för framtiden. Ge dig själv och din familj privilegiet att kalla detta ert nya hem och upplev dess bekvämlighet, elegans och enastående utsikt. Denna bostad erbjuder även närhet till skog, förskola, skola, vårdcentral, idrottsplats. Gångavstånd till Falkenbergs golfbana med restaurang. Endast "en kohage" bort finner du det populära matstället Prostens Pizza som drivs av Lisa Lemke och hennes man. Närhet även till lokala matställen som Skrea Ost, Skrea Matbruk och den mycket populära Laxbutiken. Med bara 5 minuter i bil når du enkelt motorvägen som underlättar för dig som pendlar. Blir du nyfiken på denna inflyttningsklara familjevilla? Anmäl ditt intresse till oss, för det är dags att låta ditt boende bli en spegelbild av din livsstil – välkommen till ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Bacchus väg 4, Bacchus, Falkenbergs kommun
Bacchus väg 4, Bacchus, Falkenbergs kommun, bild 2
Bacchus väg 4, Bacchus, Falkenbergs kommun, bild 3

Bacchus väg 4

Lägenhet
Bacchus, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
2 695 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/7
4 215 kr/mån
41 462 kr/m²

Välkommen till Bacchus väg 4, där denna välskötta marklägenhet som öppnar dörrarna till ett modernt boende med en touch av lyx! Med ytskikt och utrustning som fortfarande känns som nya är denna lägenhet en pärla som nu väntar på sin nya ägare. Få en känsla av frihet med den stensatta uteplatsen som omger markbalkongen på 12 kvm, en extra yta som endast marklägenheterna på Bacchus kan erbjuda. Markbalkongen kan även stängas helt med hjälp av den nyligen monterade glas-grinden. Ljuset flödar genom de öppna planlösningen i hall, kök och vardagsrum som verkligen lockar till avkopplande stunder. Sovrummet erbjuder en praktisk skjutdörrsgarderob och även en kylanläggning för att hålla dig sval under de varmaste sommarnätterna - absolut en detalj som förhöjer komforten för dig! I det helkaklade badrummet hittar du inte bara en rymlig duschhörna, utan också bekvämligheten av din egna tvättmaskin och torktumlare. Men det är inte allt - högst upp i fastigheten väntar en gemensam takterrass med panoramautsikt över havet, komplett med ett spa-bad och en bastu för ultimat avkoppling och välbefinnande. Här uppe finns även ett gemensamt samlingsrum som du kan boka för din egna privata tillställning! Med Skrea strand som din granne kan du njuta av härligt friska promenader året om samt uppfriskande dopp. Flera av dem som bor på Bacchus badar även vintertid! Och när du längtar efter stadspulsen så når du Falkenbergs centrum genom en 1/2 timmes skön promenad utmed Ätran. Stora Coop och även Ica Skrea Strand ligger med enbart några minuters bilväg ifrån bostaden. Bli en del av detta exklusiva boendekoncept och upptäck denna fina 2:a på Bacchus väg 4. Välkommen till våra visningar - här väntar kanske ditt nya drömhem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Gökvägen 4, Tröingeberg, Falkenbergs kommun
  • Mån 6 maj kl 16:00
Gökvägen 4, Tröingeberg, Falkenbergs kommun, bild 2
Gökvägen 4, Tröingeberg, Falkenbergs kommun, bild 3

Gökvägen 4

Villa
Tröingeberg, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
3 495 000 kr
125 + 190 m²
4 rum
959 m² tomt

Välkommen att stiga in i en välbevarad klassiker såsom denna tegelvilla från 1966. Med 125 kvm boarea och en imponerande biarea på 190 kvm, erbjuder detta hem gott om utrymme för bekvämt boende och mångsidiga användningsområden. Detta hem har bara haft två ägare sedan huset var nytt, vilket vittnar om att dess ägare trivts här! Du kommer att uppskatta den moderna bekvämligheten med vattenburen värme genom en pålitlig värmepump och de helkaklade badrummen som renoverades 2017 och 2020. Det ombyggda köket har idag i en härligt öppen planlösning tillsammans med en generös matplats och vardagsrum, där en braskaminen finns att för att ge en inbjudande atmosfär till både vardag och middagsbjudningar! Ifrån vardagsrummet når du enkelt den generösa uteplatsen som lockar till avkopplande stunder utomhus, här finns ytor som är skyddad av tak och även under öppen himmel. Utforska de många möjligheterna i den rymliga källaren, som sträcker sig under hela huset och erbjuder extra utrymme för er hobby och förvaring. Parkera bilen enkelt i det vidbyggda garaget som rymmer både bil och familjens cyklar. Denna tegelvilla erbjuder en harmonisk kombination av 60-talets charm och modern komfort, perfekt för dig som söker ett hem att trivas i under lång tid framöver!

  • Premium
Broslättsvägen 6B, Östra Gärdet, Falkenbergs kommun
Broslättsvägen 6B, Östra Gärdet, Falkenbergs kommun, bild 2
Broslättsvägen 6B, Östra Gärdet, Falkenbergs kommun, bild 3

Broslättsvägen 6B

Lägenhet
Östra Gärdet, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
1 375 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/3
4 962 kr/mån
23 305 kr/m²

Välkomna till Broslättsvägen 6b, ett hem för dig som söker ett centralt men ändå lugnt läge för ditt boende. Här bor du med närhet till natur och vackra promenadstråk utmed Ätran! Vid ankomst möts du av ljusa ytor då lägenheten har fönster mot alla väderstreck! Köket är inbjudande tack vare det låga breda fönstret precis ovanför diskbänken, modern öppen planlösning mot vardagsrummet. Badrummet är helkaklat och har både tvättmaskin samt torktumlare. Sovrummet leder till en praktisk klädkammare och har även plats för ytterligare förvaring eller kanske en liten arbetsplats. Balkongen i sydostläge, är vänd mot lugna Broslättsvägen, detta blir din plats att avnjuta din frukost, bläddra igenom en bok eller bara låt tankarna vandra fritt medan du omfamnas av den milda brisen och solens sken. Detta är en direkt inflyttningsklar lägenhet där allting är fräscht om väl omhändertaget av nuvarande ägare som bott här sedan lägenheten var ny. Till lägenheten hör en platsbestämd parkeringsplats som även har elstolpe. Broslättsvägen erbjuder en fördelaktig och trevlig miljö med närhet till Falkenbergs centrum och dess breda utbud av restauranger, apotek, skolor, bibliotek och shoppingmöjligheter, allt inom fem minuters cykeltur. Tånga handelsplats erbjuder ytterligare restauranger och träningsmöjligheter såsom gym och flera mataffärer, en promenad cirka 10 minuter bort. För de som föredrar en naturskön promenad finns Ätrans vackra stråk på bara några minuters avstånd, perfekt för avkoppling runt vallarnas friluftsaktiviteter. För pendlare eller de som vill utforska närliggande städer ligger tågstationen inom gång- eller cykelavstånd, med enkel tillgång till E6:an för resor söder- eller norrut med bil på bara några minuter. Du är varmt välkommen att boka en visning och uppleva denna 2:a själv!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fabriksgatan 5, Centrum, Falkenbergs kommun
  • Mån 29 apr kl 16:30
Fabriksgatan 5, Centrum, Falkenbergs kommun, bild 2
Fabriksgatan 5, Centrum, Falkenbergs kommun, bild 3

Fabriksgatan 5

Lägenhet
Centrum, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
1 495 000 kr
110 m²
5 rum
vån 4/4
7 724 kr/mån
13 591 kr/m²

Välkommen till denna centrala takvåning på 5 rum med en härlig utsikt över Falkenbergs takåsar. Ifrån vardagsrummet når du en öppen balkong som bjuder in till avkoppling i solskenet och med en vy som fångar din uppmärksamhet. Med sitt centrala läge har du allt du behöver inom bekvämt gångavstånd. Även kommunikationer finns nära, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden och utforska allt som Falkenberg har att erbjuda. Spännande lägenhet med sin speciella planstruktur som sträcker sig över 110 kvadratmeter och erbjuder dig tre sovrum. Belägen högt upp på fjärde våningen med hiss som går upp till tredje våningen öppnar den upp till en ljus och luftig atmosfär som inbjuder dig till ett smidigt boende. Denna bostadsrätt ligger i en välskött HSB förening och erbjuder dig därmed även trygghet i ditt boende. Såväl värme, vatten samt tv och bredband via Telia ingår i månadsavgiften. Tveka inte att ta chansen att bo i denna unika takvåning belägen i centrum av Falkenberg. Ge dig själv möjligheten att vakna upp varje dag till en härlig stadsutsikt och ta del av allt som staden har att erbjuda. Kontakta oss idag för att boka visning!

  • Premium
  • Hiss
Bacchus väg 8, Bacchus, Falkenbergs kommun
Bacchus väg 8, Bacchus, Falkenbergs kommun, bild 2
Bacchus väg 8, Bacchus, Falkenbergs kommun, bild 3

Bacchus väg 8

Lägenhet
Bacchus, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
5 650 000 kr
97 m²
3 rum
vån 5/7
5 696 kr/mån
58 247 kr/m²

Välkommen till drömlägenheten vid Skrea Strand, där exklusivitet och lyx möter total havsutsikt i widescreen-format! Denna smakfulla lägenhet på 97 kvm bjuder på ytskikt och utrustning i toppklass - nyproduktionskvalitet som får dig att känna att du kliver in i en helt ny värld. Njut av att bo utan insyn från grannhusen och ta in det ljusa och rymliga intrycket som möter dig när du stiger in i hallen. Köket är utfört med ek utgör en stilren kontrast till de ljusa väggarna. Balkongen som är helt inglasad ger dig möjligheten att njuta av havets skönhet utan att lämna ditt hem. Fantastiska solnedgångar upplevs härifrån! Master bedroom har en reglerbar air-condition där du kan skräddarsy temperaturen till din perfekta nivå, vilket garanterar att du alltid kommer att känna dig avslappnad och behaglig under den varmare årstiden. Förutom ett mindre sovrum och en klädkammare med smart skåpsinredning har bostaden två helkaklade, exklusiva dusch & wc, varav den större har tvättmaskin och torktumlare ifrån Miele. I entrén döljer en skjutgarderob med spegeldörrar snyggt alla dina ytterkläder. När du vill parkera bilen kan du göra det i garaget i den blåmålade byggnaden bakom bostadshusen, här kan du även boka en laddplats för din elbil mot en extra avgift. Som boende har du tillgång till en härlig takterrass med spa-bad, bastu och dusch, samt en samlingslokal och en gästlägenhet som är perfekt för dina besökande gäster. Denna del av Falkenberg, Skrea Strand, är en verkligt trevlig och naturskön plats med strandens badbrygga bara några stenkast bort. Populära restauranger, Skrea bangolf och Klitterbadet ligger också inom kort gångavstånd. Falkenbergs centrum och flera mataffärer når du enkelt med cykel från bostaden. Blir du nyfiken, då är du välkommen att kontakta Ola Claesson på 0346-48842 för ytterligare information och bokning av visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Norra Sländevägen 3, Ringsegård, Falkenbergs kommun
Norra Sländevägen 3, Ringsegård, Falkenbergs kommun, bild 2
Norra Sländevägen 3, Ringsegård, Falkenbergs kommun, bild 3

Norra Sländevägen 3

Villa
Ringsegård, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
7 950 000 kr
281 + 50 m²
8 rum
968 m² tomt

Välkommen att öppna upp de dubbla entrédörrarna till ett fantastiskt fint hem med genomgående klassiska och väl uttänkta materialval, här går utmärkt att flytta in i precis som det är! Du möts av en rymlig hall på ca 20 kvm och de fantastiskt generösa rummen inbjuder till en skön atmosfär med klassiska väggpaneler, påkostade listverk och takhöjd upp till takhöjd! Vardagsrummet som tillsammans med matsalen är på nästan 50 kvm har utgång mot poolområde och terrassen genom dubbla helglasade altandörrar. De spröjsade glaspartierna förstärker det klassiska och ger samtidigt rummen ett underbart ljus! En värmande, dekorativ braskamin är placerad i utmed vardagsrummets vägg. Husets hjärta är matplatsen som tillsammans med det fina pärlgrå Ballingslövs-köket utgör den självklara, naturliga samlingspunkten för både familjen till vardags och vid även möjlighet att bjuda på något gott vid köks-ön i goda vänners lag. På entréplan finns även ett helkaklat dusch/wc och ett rum som passar utmärkt som ytterligare sovrum, kontor eller som ett gästrum. Tvättutrymme med en mycket praktisk groventré direkt intill garaget. På bostadens ovanvåningen finns ett stort allrum med generös takhöjd till nockhöjd och utgång till en balkong i sydvästläge. Här finns även 3 stora sovrum som vardera har egen klädkammare. Helkaklat wc/duschutrymme. Sovrum nr 4 är Master bedroom och är på totalt ca 42 kvm, detta sovrum har två klädkammare och ett "eget" helkaklat bad och duschutrymme. Rummet har även en AC-anläggning som kan ge rummet en behaglig temperatur dom varma sommardagarna. Takhöjd till nockhöjd. Runtom tomtgränserna finns staket och även en Avenbokshäck planterad. Till ett av husets absoluta höjdpunkter hör utomhusmiljön med generös terrass som tillsammans swimmingpoolen utgör ca 200 kvm vilket ger gott om plats solsängar, matgrupp och plats för grillen! Trädgården är i övrigt lättskött med gångar som är stensatta, två Husqvarna Automower och en uppfarten som är asfalterad. Villan har ett perfekt, ostört läge på återvändsgatan med bara några minuters promenad ner till Ringsegårds badstrand. In till Falkenbergs centrum har du ca 6 km och närmsta livsmedelsbutik finns på Hjortsberg, ca 5 minuter med bil. Förskola finns på området och grundskola finns på Hjortsberg samt i Skrea. Ringsegårds Strand är en mycket trevlig del av natursköna Falkenberg och det bästa är när våren börjar komma med höjdpunkt för sommaren att ha lyxen att kunna vara på stranden en varm sommardag, men även att kunna relaxa vid den egna poolen då havstemperaturen inte hunnit bli behagligt hög för bad! Kort sagt en påkostad villa i ett klassisk utförande i kombination med New England, mycket gott skick, bara för dig att flytta in! Vill du uppleva huset på plats? Följ med oss på visning, det kostar absolut ingenting att bli hänförd. Välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Bacchus väg 4, Bacchus, Falkenbergs kommun
Bacchus väg 4, Bacchus, Falkenbergs kommun, bild 2
Bacchus väg 4, Bacchus, Falkenbergs kommun, bild 3

Bacchus väg 4

Lägenhet
Bacchus, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Pris saknas
81 m²
3 rum
vån 6/7
4 994 kr/mån

Vänligen kontakta oss för prisbild. Välkommen till Bacchus väg 4, en exklusiv oas där varje detalj utstrålar en känsla med elegans. Den ljusa lägenheten på 81 kvadratmeter öppnar upp en värld av sofistikerad boendemiljö, där varje ytskikt och varje detalj är i nyskick och av högsta kvalitet. Blicken sveps genast bortom tröskeln och fångas av det vidsträckta havet som sträcker sig utanför. Här bor du med en unik känsla av privatliv, omgiven av en atmosfär och med havet närvarande i varje rum! De två balkongerna är som privata uterum med panoramautsikt över havet. Den första, en generös och inglasad yta, bjuder in till måltider med ljudet av vågorna som sällskap. Den andra, lika storslagen och inglasad, skapar en perfekt plats för avslappning i en exklusiv loungeatmosfär. Att njuta av havet blir här en vardagslyx som inte kräver att du lämnar ditt hem! I det rymliga sovrummet väntar en klädkammare och en reglerbar air-condition, skapade för att förlänga känslan av välbefinnande. Det tillhörande badrummet blir ett privat hygienutrymme. Med smidiga, vackra vikdörrar kan du enkelt förvandla lägenheten till två mysiga sovrum. För din bil erbjuds möjligheten att parkera i det blåmålade höglagret bakom bostaden där det finns väl skyddade garageplats, är du ägare av en elbil kan du även dra nytta av laddplatser, ytterligare ett bevis på att varje aspekt av detta hem är utformat med omsorg och framtidstänkande. Omgivningen på Skrea Strand förlänger det exklusiva boendet till en upplevelse av natursköna omgivningar och med badbryggan bara några stenkast bort. Här finns populära restauranger, Padel/tennisbanor och Klitterbadet inom bekvämt gångavstånd. Falkenbergs centrum och mataffärer nås enkelt med en kort cykeltur. Välkommen till ditt nya hem på Bacchus väg 4, där du varje dag kan njuta av en underbart magisk utsikt mot havet och Skrea Strand!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Holgersgatan 2A, Centrum, Falkenbergs kommun
Holgersgatan 2A, Centrum, Falkenbergs kommun, bild 2
Holgersgatan 2A, Centrum, Falkenbergs kommun, bild 3

Holgersgatan 2A

Lägenhet
Centrum, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
1 350 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
3 994 kr/mån
24 545 kr/m²

Välkommen till Holgersgatan 2A och detta centrala boendet i "Terrasshuset". Här finner du en kombination av ett centralt men samtidigt ostört boende! Denna fräscha 55 kvadratmeter stora två-rummare erbjuder dig en solig terrass på över 20 kvadratmeter, perfekt för avkoppling och sociala stunder under den varma tiden på året. Terrassen ligger i ett underbart, skönt söderläge och har en vy över det gröna området omkring radhusområdet Tullgränd. Dina steg in i denna lägenhet leder dig genom hallen och klädkammaren in till ett trivsamt vardagsrum tillsammans med ett praktiskt mindre arbetskök. Lägenheten har ett rymligt sovrum som även har plats för extra garderober eller ett skrivbord om så önskas. Ett bekvämt dusch/wc. På bekvämt avstånd, strax utanför entrédörren ligger den välskötta gemensamma tvättstugan och även lägenhetens förrådsutrymme, vilket gör vardagen smidigare. Till lägenheten ingår dessutom din egna platsbestämda garageplats vilket innebär att du kan parkera tryggt och säkert direkt när du köpt lägenheten! Med en hiss i huset är tillgängligheten bekväm och det centrala läget på Holgersgatan ger dig närhet till allt du behöver. Nya gallerian, med sin bredd av butiker inklusive livsmedelsbutik, samt olika restauranger och caféer, ligger inom bekvämt räckhåll. De natursköna promenadstråken längs Ätran som rinner strax nedanför lägenheten, kan locka till avkopplande stunder i naturen. Dessutom, med endast 100 meter till busshållplatsen, är det lätt att ta sig till tågstationen för längre resor eller andra äventyr. Med direktentré till bostaden utan några trappsteg att övervinna, erbjuder denna bostad dig ett centralt och bekvämt boende!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Fiskaregatan 2A, Västra Gärdet, Falkenbergs kommun

Fiskaregatan 2A

Lägenhet
Västra Gärdet, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
975 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 1/3
5 336 kr/mån
15 600 kr/m²

Denna rymliga och välplanerade tvårumslägenhet har både utrymme och bekvämlighet och med en smart planlösning som har en centralt placerad hall blir varje rum lättillgängligt. Belägen på första våningen, bara en halv trappa upp, är tillgängligheten hög och du upplever inga besvär att bära tunga föremål flera trappor - här är det enkelt att flytta in och ut eller enkelt hantera vardagliga sysslor som att bära in matkassar eller tömma sopor. Våningsplanet ger inte bara en känsla av integritet utan även en fridfull atmosfär utan besvärande insyn och med minimal biltrafik på gatan, särskilt på kvällar och helger, är det en fristad från stadens övriga brus. Med Stora Coop vid Söderbron, bara en kort promenad bort finns allt du behöver inom räckhåll, även skolor och förskolor finns placerat i samma kvarter. En förlängning av ditt vardagsrum är den öppna balkongen i västerläge och med kvällssol är det en plats att koppla av, njuta av varma sommarkvällar. Härifrån njuter du av stillheten och lugnet under sommaren helt klart! Stig in i denna fina lägenhet som har genomgått en renovering under nuvarande ägares tid sedan 2013. Uppdaterat kök, nya golv och generösa förvaringsutrymmen är bara några av de förbättringar som väntar på dig här. Upplev modern komfort och stil i varje hörn. Så varför vänta? Kom och upptäck din nya lägenhet genom att kontakt mig idag!

  • Plus
  • Balkong
Fabriksgatan 8, Centrum, Falkenbergs kommun

Fabriksgatan 8

Lägenhet
Centrum, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
1 595 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/3
3 966 kr/mån
21 849 kr/m²

Upptäck lugnet mitt i stadens puls på Fabriksgatan 8. Denna bostadsrätt på 3 rum och kök som ligger i HSB Brf Opalen erbjuder en fridfull oas mitt i centrala Falkenberg! Praktiskt belägen på 1:a våning får du en välplanerad 3:a som öppnar upp till en generös inglasad balkong i söderläge och där du blickar ut över hela den lugna, välskötta innergården. Du välkomna i en hall i vinkel med garderober samt en rymlig klädkammare, låt dig sedan svepas iväg till vardagsrummet med den fina original parketten bevarad. Härifrån når du lägenhetens extra rum, dvs den inglasade balkongen. Det funktionella köket har en matplats där du kan blicka ut över innergården. Här finner du även två sovrum, en original dusch/wc som har ett renoveringsbehov. Föreningen HSB Brf Opalen är omtyckt för sin grönskande innergård och gemensamma utrymmen, inklusive ett härligt uterum som du kan boka privat för grillfester och sociala tillställningar med vänner och familj. Trots det mycket centrala läget erbjuder innergården en fridfull miljö där du kan varva ned och njuta av stunder utanför stadens brus och puls. Med en låg avgift på 4366 kronor inkluderas även värme och vatten, fiber och grundläggande TV-utbud, vilket gör det till ett ekonomiskt fördelaktigt val. I den inre reparationsfonden finns cirka 12 800 kronor tillgängliga för att du ska kunna göra din nya bostad till din egen! Är Fabriksgatan 8 din nästa drömbostad? Ta chansen att skapa ditt perfekta hem mitt i hjärtat av Falkenberg. Välkommen att utforska denna underbara lägenhet på våra visningar – vi ser fram emot att välkomna dig!

  • Balkong
Nygatan 20, Centrum, Falkenbergs kommun

Nygatan 20

Lägenhet
Centrum, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
1 795 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 804 kr/mån
22 579 kr/m²

Välkomna till Nygatan 20, där en central och välskött bostadsrätt i HSB Brf Opalen väntar på er! Denna lägenhet, som ligger mitt i centrala Falkenberg är en välplanerad 3:a belägen på 1:a våning en trappa upp och med en generös inglasad balkong vänd mot den välskötta lugna innergården. När du kliver in möts du av en välkomnande hall med klädkammare som leder dig vidare till vardagsrummet och köket. Här finns också två rymliga sovrum, ett renoverat dusch/wc samt även en gäst-wc. Den inglasade balkongen som du når via vardagsrummet ligger mot sydost och utgör ett extra rum stor del av året! Föreningen HSB Brf Opalen är omtyckt, dess grönskande innergård erbjuder gemensamma utrymmen, inklusive ett uterum som går att boka för grillfester och sociala tillställningar med vänner och familj. Trots den centrala placeringen erbjuder innergården en härligt, fridfull miljö där du kan koppla av utan att nämnvärt påverkas av stadspulsen utanför! För övernattande gäster finns även en möjlighet att hyra en liten lägenhet genom föreningen. I den låga avgiften på 4800 kronor inkluderas även värme och vatten, fiber och grundläggande TV-utbud. Är denna lägenhet på Nygatan 20 något som lockar dig? Ta chansen att flytta in och förvandla detta till ditt perfekta hem! Vi ser fram emot att välkomna dig på någon av våra visningar!

  • Balkong
Måsen 529, Olofsbo, Falkenbergs kommun

Måsen 529

Fritidshus
Olofsbo, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
1 795 000 kr
25 + 2 m²
2 rum

I populära Olofsbo med badrocksavstånd till saltstänkta bad finner vi Måsen 529 som funnits i samma familjs ägo i flertalet decennium. 1997 revs den äldre stugan och en ny vinterbonad stuga byggdes upp av en lokal byggfirma. Måsen 529 är bra placerad i området med brandgata framför stugan vilket ger en friare känsla. Solläget är perfekt med sol under hela dagen framför stugan. Börja dagen med ett dopp i de blå och handla sedan frukostfrallorna på Tempo på vägen tillbaka. Dagen spenderar ni givetvis på stranden och på kvällen tänder ni grillen till kvällssolens sken. Regnig dag? Häng inte läpp! Mysig shopping och bra caféutbud finner ni i centrala Falkenberg som ni når inom en kvart med bil. Stugan har ett rymligt allrum med kök och ett separat sovrum med plast för våningssäng eller dubbelsäng. Badrum med dusch finns självklart också. Stugan är vinterbonad så besök kan göras året om. Olofsbo har en fantastisk vidsträckt sandstrand som lockar till lata dagar i solen. Här finns allt ifrån flertalet restauranger med varierande utbud, en stor populär camping, glassförsäljning till mysiga pensionat och B&B ställen där era långväga gäster kan inhysas. Ströva omkring vid vackra Morups Tånge, rid islandshäst eller upptäck de vackra omgivningarna med din stålhäst. Mataffären Tempo har öppet under sommarsäsongen. Här finns alla ingredienserna för en lyckad semester så det är inte konstigt att många väljer att återkomma år efter år så varför inte göra slag i saken och skapa er egna trygga punkt för familjen att återkomma till.

  • Uteplats

Visar alla 13