Mäklare Olle Bergsten

Olle Bergsten

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kräinge Bäckadal 312, Heberg, Falkenbergs kommun

Kräinge Bäckadal 312

Villa
Heberg, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
750 000 kr
145 + 25 m²
4 rum
4 260 m² tomt

Välkommen till Kräinge Bäckadal 312! Denna äldre fastighet bär på en charm som kan omvandlas till ditt drömhem eller semesterretreat. Fastigheten är samtaxerad med tre andra där den totala tomtytan är ca 4260 kvadratmeter. På fastigheten finns idag ett boningshus och ett uthus med förvaringsutrymmen och ett enkelgarage. Intill rinner en porlande bäck och på fastigheten finns det massor av grönskade växter och odlingsmöjligheter. Kräinge Bäckadal 312 ligger ca 15-20 minuter från Falkenbergs innerstad. Strax intill ligger Slöinge som erbjuder ett livligt samhälle, här finns allt från skola, bibliotek, stenugnsbageri, livsmedelsaffär, pizzeria, café och ett stort utbud med aktiviteter såsom padel, tennis eller fotboll för alla åldrar. Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning och upplev själv den unika charm och potential som denna fastighet har att erbjuda!

Backagårdsvägen 8, Heberg, Falkenbergs kommun

Backagårdsvägen 8

Villa
Heberg, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
1 895 000 kr
102 + 100 m²
4 rum
759 m² tomt

Välkommen till Backagårdsvägen 8 i Heberg! Här finner du en villa som har varit i samma ägo sedan den byggdes 1975. Med en tomt på 759 kvadratmeter erbjuder denna fastighet ett praktiskt boningshus med ett vidbyggt garage. Vid entrén välkomnas du av en funktionell hall med utrymme för avhängning. På entréplanet möts du av en praktisk planlösning där köket och vardagsrummet har separata utrymmen. Trots detta får vardagsrummet gott om naturligt ljus som skapar en ljus och trivsam atmosfär. Entréplan erbjuder dessutom tre sovrum och ett badrum. Köket leder också ut till en altan med sydvästläge, perfekt för att njuta av solen under de sköna årstiderna. Nerför trappan finns ytterligare tre inredda rum, ett wc, bastu, tvättstuga och förråd. Härifrån når du också garaget som rymmer en bil. I Heberg bor du omgiven av en charmig lantlig miljö som erbjuder ett nära och genuint boende med närhet till naturen. Trots den lantliga känslan är området väl befolkat med många familjevänliga villor. Här finns också bekvämligheter såsom skolor och förskolor inom räckhåll, vilket gör det till en perfekt plats för barnfamiljer. Dessutom har du endast en kort 10-15 minuters bilresa till både stranden och Falkenbergs innerstad. Vid kusten kan du njuta av vackra stränder och en härlig havsmiljö, medan Falkenbergs innerstad erbjuder ett rikt utbud av shopping, restauranger och serviceutbud.. Med detta läge får du båda delarna - den lugna lantliga atmosfären kombinerat med närheten till stadens bekvämligheter och havet. Är du intresserad av Backagårdsvägen 8? Tveka inte att höra av dig eller att boka en visning så hörs vi av!

  • Uteplats
Hagmarksvägen 9, Tröingeberg, Falkenbergs kommun
  • Ons 28 feb kl 16:30

Hagmarksvägen 9

Villa
Tröingeberg, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
2 995 000 kr
95 + 12 m²
3 rum
689 m² tomt

Varmt välkomna till Hagmarksvägen 9! Framför er har ni en praktisk enplansvilla med ett sprillans nytt och väldigt tilltalande kök. Interiört imponerar villan med en smidig planlösning med välkomnade atmosfär där de sociala ytorna är samlade och sovrum, tvättstuga och badrum i sin egna del av bostaden. Den välkomnande entrén leder dig vidare till de flesta öppna ytorna inklusive det mysiga köket. Med en smart lösning mellan kök och vardagsrum blir det inbjudande och trevligt när vänner och familj är på besök. Det tillbyggda uterummet som har utgång från matplats/kök bidrar med extra sällskapsyta under våra härliga dagar. Kombinationen av stora fönsterpartier i vardagsrum och med extra ljusinsläpp från uterummet blir de sociala ytorna ljusa och harmoniska. Åt andra hållet i bostaden ligger de två sovrummen, ett badrum och även separat tvättstuga. Intill entrén ligger också en gäst-wc. I carporten finns en laddbox installerad med ett bakomliggande förråd. På Hagmarksvägen finner du en fridfull tillvaro, som är belägen på en återvändsgata i det omtyckta och barnvänliga villaområdet. Trädgården är trivsam, skapad med kärlek av nuvarande ägare. Det inglasade uterummet mot sydväst lockar till avkoppling och njutning, med ett intilliggande soldäck perfekt för soliga dagar och en dos av D-vitamin. Hagmarksvägen 9 är verkligen något som måste upplevas på plats för att fullt ut förstå dess praktiska fördelar och givetvis skönhet. Tveka inte att kontakta oss för mer information och för att diskutera möjligheten till ditt nya drömhem. Tillträde planeras till mitten av mars 2024 med viss flexibilitet.

  • Plus
Nygatan 28, Centrum, Falkenbergs kommun

Nygatan 28

Lägenhet
Centrum, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
1 150 000 kr
42 m²
1 rum
vån 2/3
3 028 kr/mån
27 381 kr/m²

Varmt välkomna till Nygatan 28! Nu ges en unik möjlighet att äga en charmig etta mitt i stadskärnan, belägen i den välskötta och omtyckta HSB Brf Opalen. Denna lägenhet erbjuder en smart utformad planlösning, där en inglasad balkong förlänger bostadens användningsområde under större delen av året. Lägenheten är modern och tilltalande, med en genomtänkt layout som separerar köket från vardagsrummet. Den smarta lösningen med utgång till den inglasade balkongen från både köket och vardagsrummet sammanför de olika utrymmena i lägenheten på ett harmoniskt sätt. Med både kök och badrum renoverade sedan tidigare står lägenheten nyckelfärdig och redo för nästa ägare. Det här är en etta som verkligen inbjuder till en bekväm livsstil - allt är redo för att du ska flytta in och trivas. Läget är fördelaktigt, mitt i centrala Falkenberg, med en fridfull och grönskande innergård. Här kan du till och med boka det gemensamma uterummet för speciella tillfällen och festligheter. Dessutom har föreningen en gästlägenhet som du kan låna när behovet uppstår. Den månatliga avgiften är fördelaktigt låg, endast 3028 kr, och inkluderar värme, vatten, bredband/tv samt bostadsrättstillägg. Är Nygatan 28 den lägenheten du söker? Tveka inte att höra av dig eller att boka in dig på visning!

  • Plus
Baldersvägen 77, Skrea Strand, Falkenbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Baldersvägen 77

Villa
Skrea Strand, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
4 250 000 kr
142 + 38 m²
5 rum
786 m² tomt

Välkommen till Baldersvägen 77 – ett hem med historia och potential! Detta charmiga hus, uppfört 1968, bär på årens charm och erbjuder en perfekt chans för nästa ägare att sätta sin personliga prägel. Huset har varit i samma familj ägo sedan byggnationen och de mesta från husets konstruktion är byggnationen och här finns en möjlighet att skapa något unikt och eget. Löpande underhåll legat nära till hands och under 2023 lades bland annat ett nytt tak på huset. Den mysiga trädgården har tagits hand om med grön händer genom alla år och erbjuder odlingsmöjligheter och plats för era solstolar. Under vår och sommar förvandlar trädgården till en personlig oas och altanen blir en plats där du kan njuta av lugna stunder under många timmar. Att kunna ta en kvällspromenad till Skrea strand och ta ett uppfriskande dopp eller en vinterpromenad längs stranden ger en känsla av harmoni och ger energi till själen. Fastigheten har ett eftertraktad läge med sin närhet till Skrea Strand. Fantastiska badmöjligheter ger en underbar känsla av både vardagslivet och under ledighet. Området erbjuder en harmonisk uppväxtmiljö, med närhet till skogspromenader, stranden, Hjortsberg centrum med bland annat livsmedelsbutik och skola. Baldersvägen 77 ligger i ett lugnt område, där du har nära till det mesta som erbjuds mellan strandliv eller stadspuls. Återvändsgatan säkerställer minimal trafik, vilket skapar en rofylld och trygg atmosfär. Är du intresserad av Baldersvägen 77? Tveka inte på att höra av er eller boka in er på visning så hörs vi av!

Kärrets väg 7A, Arvidstorp, Falkenbergs kommun

Kärrets väg 7A

Lägenhet
Arvidstorp, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
1 150 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/3
5 786 kr/mån
14 024 kr/m²

Varmt välkomna till Kärrets Väg 7A! Framför er har ni en trerumslägenhet om 82 kvadratmeter med stor potential. Den rymliga lägenheten erbjuder nästa ägare möjligheten att sätta sin egna prägel samtidigt som ni bor in er. Med en planlösning som har kök och vardagsrum centralt belägna lägenheten erbjuds två sovrum avskilda från varandra. Från entrén nås också en större klädkammare för extra förvaringsutrymme. Dessutom finns en mysig balkong som ger möjlighet till avkoppling, frisk luft och som bidrar med ett härligt ljusinsläpp i det rymliga vardagsrummet. Arvidstorp är ett populärt och lugnt område med närhet till det mesta. Härifrån kan du promenera till stadskärnan och njuta av allt som Falkenbergs innerstad har att erbjuda. I närområdet finns matbutiker, härliga promenadstråk, Tånga handelsområde med olika butiker och restauranger, och mycket mer. Tångaskolan, som sträcker sig från förskoleklasser upp till årskurs 9, finns också i närheten. På cykel tar du dig enkelt till den natursköna miljön i Stafsinge, en solig dag på stranden eller härliga promenadstråk runt Ätran. Är du intresserad av Kärrets Väg 7A? Boka en visning eller ring mig så kan vi diskutera denna bostad med utrymme för kreativitet!

  • Plus
Lundens väg 2, Glommen, Falkenbergs kommun

Lundens väg 2

Fritidshus
Glommen, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
2 950 000 kr
40 m²
3 rum
939 m² tomt

Välkommen till Lundens Väg 2 – ett charmigt fritidshus som möter naturnära avkoppling! Detta fritidshus, med en boyta om 40 kvadratmeter, utstrålar en mysig atmosfär och inbjuder till en avslappnad tillvaro i Stranninge. Här möts du av en praktisk planlösning och ett funktionellt kök som utgör hjärtat i hemmet. Fritidshuset inkluderar även en tillhörande friggebod som öppnar upp för extra övernattningsmöjligheter, vilket ger flexibilitet för gäster eller extra utrymme för avskildhet under vistelsen. Den grönskande trädgården blir en förlängning av boendet där du kan koppla av på den rymliga altanen. Lundens Väg 2 erbjuder inte bara en plats att bo; det är en möjlighet att vara nära naturen och uppleva lugnet i omgivningen. Området runt Lundens Väg präglas av en rofylld känsla med närhet till grönområden och till havet vilket erbjuder möjligheter till naturnära aktiviteter. Intill finns bland annat härliga promenadstråk och även den omtalande badplatsen vid Petters Brygga. Falkenbergs centrum, en kort bilresa bort, kompletterar din fritidshusupplevelse med lokala bekvämligheter som affärer, restauranger och serviceutbud. Upptäck den harmoniska atmosfären i Lundens Väg 2, där varje dag blir en resa tillbaka till det enkla och vackra i livet. Här ges chansen att skapa egna berättelser och uppleva vardagen på ett fantastisk sätt. Är ni intresserade av Lunden väg 2? Tveka då inte på att slå mig en signal eller boka in er på visning så hörs vi av!

Toarpavägen 16, Sandkärr, Falkenbergs kommun

Toarpavägen 16

Villa
Sandkärr, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
4 800 000 kr
90 m²
3 rum
720 m² tomt

Varmt välkomna till Toarpavägen 16! Toarpavägen 16 erbjuder en dröm om du värderar modern komfort och praktiskt underhållsfritt boende. Denna fastighet, byggd år 2004, erbjuder en modern och funktionell design som passar perfekt för både permanent boende och som en bekväm fritidsbostad. Detta är ett boende av modern design. Stora fönsterpartier badar varje rum i naturligt ljus och ger en luftig atmosfär. Den öppna planlösningen skapar en känsla av rymlighet och gör det enkelt att anpassa utrymmena efter dina behov. Här finns två sovrum som ger dig gott om plats att koppla av, sociala ytor med en storstuga, rymlig matplats och ett genomgångskök. Trädgården är perfekt för avkoppling och sociala stunder. Här finns utrymme för båda trädgårdsintresserade att låta sina gröna fingrar briljera och för barnen att springa barfota i gräset. Läget är idealiskt beläget med närhet till många bekvämligheter och nöjesmöjligheter. Oavsett om du gillar att utforska naturen längs fina promenadstigar, cykla längs Kattegattsleden eller handla i närbelägna Glommen, kommer du att älska din nya livsstil här. Havet ligger på ett promenadavstånd och skön dopp ligger alltid nära till hands. Detta moderna hem är en plats där du kan skapa livets bästa minnen. Med sin moderna komfort, praktiska design och bekväma läge är Toarpavägen 16 en fastighet som kommer att bli ditt nya drömboende. Är du intresserad av Toarpavägen 16? Tveka då inte på att slå mig en signal eller att anmäla dig till visning så hörs vi av!

Visar alla 8