Mäklare Olle Bergsten

Olle Bergsten

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sillen 112, Skrea Strand, Falkenbergs kommun

Sillen 112

Fritidshus
Skrea Strand, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
695 000 kr
10 m²
1 rum

Varmt välkomna till denna charmiga stuga på Sillen 112 med ett bra läge på området. Här finner du allt du behöver för en avkopplande vistelse. Stugan har en mysig med en tidlös anda som ni antingen behåller eller väljer att rusta upp. Utanför stugan finns en liten altan med tak som vetter mot sydväst, perfekt för att njuta av soliga dagar och underbara solnedgångar. Läget på Sillen 112 är oslagbart med närhet till naturen och den vackra stranden. Parkering är enkelt att ordna, med möjlighet att parkera bilen bakom stugan. Du har också bekvämt tillgång till serviceanläggningar och olika bekvämligheter i området. Dessutom finns det ett utbud av restauranger och aktiviteter inom bekvämt räckhåll från stugan. Denna stuga är perfekt för dig som söker en avslappnad tillvaro med låga årsavgifter och ett bekvämt läge. Om du är intresserad är du välkommen att kontakta mig för mer information eller för att boka en visning, hoppas vi hörs!

  • Uteplats
Ringtraststigen 16, Långasand, Falkenbergs kommun
  • Sön 5 maj kl 10:30

Ringtraststigen 16

Villa
Långasand, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
5 895 000 kr
155 + 5 m²
6 rum
1 053 m² tomt

Hjärtligt välkomna till Långasand och detta fantastiska läge på Ringtraststigen 16. Långasand är till största delen ett fritidshusområde men här finns också permanenthus. Bostaden på Ringtraststigen 16 fungerar utmärkt för båda delar. Långasands läge är svårslaget, en sommarort vid havet drygt en mil söder om Falkenbergs stad. Området och närområdet erbjuder en underbar miljö med flera vackra platser att besöka, oavsett om ni söker avkoppling eller mer fartfyllda aktiviteter. Under bifogade länkar finner ni flera förslag på platser värd ett besök. Huset är en Smålandsvilla som uppfördes 2016 med ett tillhörande garage som byggdes 2022. Nuvarande ägare har använt bostaden som fritidshus och alla ytskikt upplevs vara i mycket gott skick. En välplanerad bostad med gott om sällskapsyta, två badrum samt möjlighet till fem sovrum. Solcellsanläggningen installerades 2022 och håller driftkostnaderna nere. Ringtraststigen 16 har ett otroligt läge i Långasand och erbjuder en välplanerad och imponerande trädgårdsmiljö. Tomten angränsar till skogspartiet på baksidan och ger en känsla av lugn och fridfullhet. Slå er ner med en kopp kaffe och en bok på den mysiga uteplatsen längst ner i trädgården och njut av lugnet. I trädgården finns även en stor altan längst husets långsida, här installerades det ett spa-bad 2020. Terrassmarkiser finns installerades både här och på den mysiga frukost-altanen på husets kortsida. Utomhuskök och pergola blir en naturlig samlingsplats i trädgården. För den trädgårdsintresserade finns här en fin blandning av blommor, odlingsbäddar, rabarber, hallonland och en trädgårdsdamm. Trädgården omfamnas av en tät oxelhäck som skapar en skyddad och insynsfri oas på sommaren. Drömmer ni om ett havsnära läge att spendera vardagen eller semestern på? Då har ni kanske hittat hem! Varmt välkomna att boka in er på visning så ses vi!

  • Plus
  • Energieffektiv
Lundens väg 2, Glommen, Falkenbergs kommun
  • Sön 5 maj kl 13:45

Lundens väg 2

Fritidshus
Glommen, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
2 695 000 kr
40 m²
3 rum
939 m² tomt

Välkommen till Lundens Väg 2 – ett charmigt fritidshus som möter naturnära avkoppling! Detta fritidshus, med en boyta om 40 kvadratmeter, utstrålar en mysig atmosfär och inbjuder till en avslappnad tillvaro i Stranninge. Här möts du av en praktisk planlösning och ett funktionellt kök som utgör hjärtat i hemmet. Fritidshuset inkluderar även en tillhörande friggebod som öppnar upp för extra övernattningsmöjligheter, vilket ger flexibilitet för gäster eller extra utrymme för avskildhet under vistelsen. Den grönskande trädgården blir en förlängning av boendet där du kan koppla av på den rymliga altanen. Lundens Väg 2 erbjuder inte bara en plats att bo; det är en möjlighet att vara nära naturen och uppleva lugnet i omgivningen. Området runt Lundens Väg präglas av en rofylld känsla med närhet till grönområden och till havet vilket erbjuder möjligheter till naturnära aktiviteter. Intill finns bland annat härliga promenadstråk och även den omtalande badplatsen vid Petters Brygga. Falkenbergs centrum, en kort bilresa bort, kompletterar din fritidshusupplevelse med lokala bekvämligheter som affärer, restauranger och serviceutbud. Upptäck den harmoniska atmosfären i Lundens Väg 2, där varje dag blir en resa tillbaka till det enkla och vackra i livet. Här ges chansen att skapa egna berättelser och uppleva vardagen på ett fantastisk sätt. Är ni intresserade av Lunden väg 2? Tveka då inte på att slå mig en signal eller boka in er på visning så hörs vi av!

  • Plus
Kärrets väg 7A, Arvidstorp, Falkenbergs kommun

Kärrets väg 7A

Lägenhet
Arvidstorp, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
1 150 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/3
5 786 kr/mån
14 024 kr/m²

Varmt välkomna till Kärrets Väg 7A! Framför er har ni en trerumslägenhet om 82 kvadratmeter med stor potential. Den rymliga lägenheten erbjuder nästa ägare möjligheten att sätta sin egna prägel samtidigt som ni bor in er. Med en planlösning som har kök och vardagsrum centralt belägna lägenheten erbjuds två sovrum avskilda från varandra. Från entrén nås också en större klädkammare för extra förvaringsutrymme. Dessutom finns en mysig balkong som ger möjlighet till avkoppling, frisk luft och som bidrar med ett härligt ljusinsläpp i det rymliga vardagsrummet. Arvidstorp är ett populärt och lugnt område med närhet till det mesta. Härifrån kan du promenera till stadskärnan och njuta av allt som Falkenbergs innerstad har att erbjuda. I närområdet finns matbutiker, härliga promenadstråk, Tånga handelsområde med olika butiker och restauranger, och mycket mer. Tångaskolan, som sträcker sig från förskoleklasser upp till årskurs 9, finns också i närheten. På cykel tar du dig enkelt till den natursköna miljön i Stafsinge, en solig dag på stranden eller härliga promenadstråk runt Ätran. Är du intresserad av Kärrets Väg 7A? Boka en visning eller ring mig så kan vi diskutera denna bostad med utrymme för kreativitet!

  • Plus
Toarpavägen 16, Sandkärr, Falkenbergs kommun

Toarpavägen 16

Villa
Sandkärr, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
4 800 000 kr
90 m²
3 rum
720 m² tomt

Varmt välkomna till Toarpavägen 16! Toarpavägen 16 erbjuder en dröm om du värderar modern komfort och praktiskt underhållsfritt boende. Denna fastighet, byggd år 2004, erbjuder en modern och funktionell design som passar perfekt för både permanent boende och som en bekväm fritidsbostad. Detta är ett boende av modern design. Stora fönsterpartier badar varje rum i naturligt ljus och ger en luftig atmosfär. Den öppna planlösningen skapar en känsla av rymlighet och gör det enkelt att anpassa utrymmena efter dina behov. Här finns två sovrum som ger dig gott om plats att koppla av, sociala ytor med en storstuga, rymlig matplats och ett genomgångskök. Trädgården är perfekt för avkoppling och sociala stunder. Här finns utrymme för båda trädgårdsintresserade att låta sina gröna fingrar briljera och för barnen att springa barfota i gräset. Läget är idealiskt beläget med närhet till många bekvämligheter och nöjesmöjligheter. Oavsett om du gillar att utforska naturen längs fina promenadstigar, cykla längs Kattegattsleden eller handla i närbelägna Glommen, kommer du att älska din nya livsstil här. Havet ligger på ett promenadavstånd och skön dopp ligger alltid nära till hands. Detta moderna hem är en plats där du kan skapa livets bästa minnen. Med sin moderna komfort, praktiska design och bekväma läge är Toarpavägen 16 en fastighet som kommer att bli ditt nya drömboende. Är du intresserad av Toarpavägen 16? Tveka då inte på att slå mig en signal eller att anmäla dig till visning så hörs vi av!

Visar alla 5