Mäklare Olle Bergsten

Olle Bergsten

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Knoten 131, Skrea Strand, Falkenbergs kommun
  • Tis 30 jul kl 16:15

Knoten 131

Fritidshus
Skrea Strand, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
995 000 kr
18 m²
1 rum

Välkommen till denna badstuga på 18 kvadratmeter, belägen i det eftertraktade området Knoten på Skrea strand. Här finner du en riktig pärla som erbjuder allt du behöver för en avkopplande sommar. Stugan är smart planerad med ett ljust och fräscht inre som maximerar utrymmet och skapar en inbjudande känsla. En av höjdpunkterna med denna badstuga är den fantastiska uteplatsen. Njut av solen på den rymliga uteplatsen, perfekt för morgonkaffet eller en härlig lunch. Knoten på Skrea strand är en idyllisk plats där du har närhet till havet och allt det bästa som området har att erbjuda. Här kan du spendera dina dagar med sol och bad, eller ta en avkopplande promenad längs den vackra stranden. Denna badstuga ligger nära service och restauranger, vilket gör den perfekt för både lugna stunder och sociala sammankomster. I närheten finns även aktiviteter allt ifrån Strandbadens lyxiga Spa till minigolf. För den matglada finns såväl fine dining och enklare strand hak med härlig atmosfär. Vattnet kopplas på i början av april och stängs av i början av oktober, så även höst och vår är det väldigt trivsamt. Området Knoten är en del av Södra Skrea Strands stugägarföreningen som är en ekonomisk förening som äger och förvaltar de tre sydligaste kvarteren på Skrea Strand i Falkenberg. Kvarterens namn är Laxöringen, Knoten och Båtsmannen. Låter detta intressant är ni varmt välkomna att kontakta mig eller anmäla er till visning så hör jag av mig!

  • Plus
Källängsvägen 4, Långås, Falkenbergs kommun

Källängsvägen 4

Villa
Långås, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
3 895 000 kr
102,3 m²
3 rum

Varmt välkomna till Källängsvägen 4! Vi är glada att kunna presentera detta moderna och välbyggda hem i familjevänliga Långås som nu står färdigt och redo för sina nya ägare. VarbergsHus har dessutom ett fantastiskt erbjudande för dig som köper! Detta smakfulla hus är nu till salu och kanske är det du som flyttar in i sommar? Som en speciell välkomstgåva erbjuder VarbergsHus möjligheten att bo räntefritt i ett helt år! Det innebär att dom står för din ränta under det första året – en fantastisk start i ditt nya hem! Huset är ett rymligt 1-planshus på 102,3 kvm med 2 sovrum, kök, matplats, vardagsrum, badrum och tvättstuga med groventré. Det är dessutom förberett för framtida expansion med redan insatta fönster på övervåningens gavlar, vilket underlättar när du väljer att inreda plan 2. När övervåningen är inredd, blir huset totalt 161,4 kvm. För att maximera ljusinsläppet och njuta av den fantastiska utsikten mot fälten har det installerats fönster ner till golvet på husets gavel i vardagsrummet. Detta ger en härlig vy och skapar en ljus och inbjudande miljö. Bygglov för en framtida carport/förråd på tomten finns, så att du kan utöka med ytterligare bekvämligheter när du önskar. Ta chansen att bli ägare till detta fantastiska hus i Långås och njut av ett år utan räntekostnader! Välkommen att boka en visning och upplev ditt drömhem redan idag! Låter detta intressant är ni varmt välkomna att kontakta mig eller anmäla er till visning så hör jag av mig!

Fabriksgatan 8, Centrum, Falkenbergs kommun

Fabriksgatan 8

Lägenhet
Centrum, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
1 395 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/3
3 966 kr/mån
19 110 kr/m²

Upptäck lugnet mitt i stadens puls på Fabriksgatan 8. Denna bostadsrätt på 3 rum och kök som ligger i HSB Brf Opalen erbjuder en fridfull oas mitt i centrala Falkenberg! Praktiskt belägen på 1:a våning får du en välplanerad 3:a som öppnar upp till en generös inglasad balkong i söderläge och där du blickar ut över hela den lugna, välskötta innergården. Du välkomna i en hall i vinkel med garderober samt en rymlig klädkammare, låt dig sedan svepas iväg till vardagsrummet med den fina original parketten bevarad. Härifrån når du lägenhetens extra rum, dvs den inglasade balkongen. Det funktionella köket har en matplats där du kan blicka ut över innergården. Här finner du även två sovrum, en original dusch/wc som har ett renoveringsbehov. Föreningen HSB Brf Opalen är omtyckt för sin grönskande innergård och gemensamma utrymmen, inklusive ett härligt uterum som du kan boka privat för grillfester och sociala tillställningar med vänner och familj. Trots det mycket centrala läget erbjuder innergården en fridfull miljö där du kan varva ned och njuta av stunder utanför stadens brus och puls. Med en låg avgift på 4366 kronor inkluderas även värme och vatten, fiber och grundläggande TV-utbud, vilket gör det till ett ekonomiskt fördelaktigt val. I den inre reparationsfonden finns cirka 12 800 kronor tillgängliga för att du ska kunna göra din nya bostad till din egen! Är Fabriksgatan 8 din nästa drömbostad? Ta chansen att skapa ditt perfekta hem mitt i hjärtat av Falkenberg. Välkommen att utforska denna underbara lägenhet på våra visningar – vi ser fram emot att välkomna dig!

  • Balkong
Ringtraststigen 16, Långasand, Falkenbergs kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00

Ringtraststigen 16

Villa
Långasand, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
5 895 000 kr
155 + 5 m²
6 rum
1 053 m² tomt

Hjärtligt välkomna till Långasand och detta fantastiska läge på Ringtraststigen 16. Långasand är till största delen ett fritidshusområde men här finns också permanenthus. Bostaden på Ringtraststigen 16 fungerar utmärkt för båda delar. Långasands läge är svårslaget, en sommarort vid havet drygt en mil söder om Falkenbergs stad. Området och närområdet erbjuder en underbar miljö med flera vackra platser att besöka, oavsett om ni söker avkoppling eller mer fartfyllda aktiviteter. Under bifogade länkar finner ni flera förslag på platser värd ett besök. Huset är en Smålandsvilla som uppfördes 2016 med ett tillhörande garage som byggdes 2022. Nuvarande ägare har använt bostaden som fritidshus och alla ytskikt upplevs vara i mycket gott skick. En välplanerad bostad med gott om sällskapsyta, två badrum samt möjlighet till fem sovrum. Solcellsanläggningen installerades 2022 och håller driftkostnaderna nere. Ringtraststigen 16 har ett otroligt läge i Långasand och erbjuder en välplanerad och imponerande trädgårdsmiljö. Tomten angränsar till skogspartiet på baksidan och ger en känsla av lugn och fridfullhet. Slå er ner med en kopp kaffe och en bok på den mysiga uteplatsen längst ner i trädgården och njut av lugnet. I trädgården finns även en stor altan längst husets långsida, här installerades det ett spa-bad 2020. Terrassmarkiser finns installerades både här och på den mysiga frukost-altanen på husets kortsida. Utomhuskök och pergola blir en naturlig samlingsplats i trädgården. För den trädgårdsintresserade finns här en fin blandning av blommor, odlingsbäddar, rabarber, hallonland och en trädgårdsdamm. Trädgården omfamnas av en tät oxelhäck som skapar en skyddad och insynsfri oas på sommaren. Drömmer ni om ett havsnära läge att spendera vardagen eller semestern på? Då har ni kanske hittat hem! Varmt välkomna att boka in er på visning så ses vi!

  • Plus
  • Energieffektiv
Lundens väg 2, Glommen, Falkenbergs kommun
  • Sön 4 aug kl 10:30

Lundens väg 2

Fritidshus
Glommen, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
2 695 000 kr
40 m²
3 rum
939 m² tomt

Välkommen till Lundens Väg 2 – ett charmigt fritidshus som möter naturnära avkoppling! Detta fritidshus, med en boyta om 40 kvadratmeter, utstrålar en mysig atmosfär och inbjuder till en avslappnad tillvaro i Stranninge. Här möts du av en praktisk planlösning och ett funktionellt kök som utgör hjärtat i hemmet. Fritidshuset inkluderar även en tillhörande friggebod som öppnar upp för extra övernattningsmöjligheter, vilket ger flexibilitet för gäster eller extra utrymme för avskildhet under vistelsen. Den grönskande trädgården blir en förlängning av boendet där du kan koppla av på den rymliga altanen. Lundens Väg 2 erbjuder inte bara en plats att bo; det är en möjlighet att vara nära naturen och uppleva lugnet i omgivningen. Området runt Lundens Väg präglas av en rofylld känsla med närhet till grönområden och till havet vilket erbjuder möjligheter till naturnära aktiviteter. Intill finns bland annat härliga promenadstråk och även den omtalande badplatsen vid Petters Brygga. Falkenbergs centrum, en kort bilresa bort, kompletterar din fritidshusupplevelse med lokala bekvämligheter som affärer, restauranger och serviceutbud. Upptäck den harmoniska atmosfären i Lundens Väg 2, där varje dag blir en resa tillbaka till det enkla och vackra i livet. Här ges chansen att skapa egna berättelser och uppleva vardagen på ett fantastisk sätt. Är ni intresserade av Lunden väg 2? Tveka då inte på att slå mig en signal eller boka in er på visning så hörs vi av!

  • Plus
Mjölnare Sjöbergs väg 3, Glommen, Falkenbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Tis 30 jul kl 15:00

Mjölnare Sjöbergs väg 3

Lägenhet
Glommen, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
2 250 000 kr
85,1 m²
3 rum
vån 1/1
4 000 kr/mån
26 439 kr/m²

Varmt välkomna till Mjölnare Sjöbergs väg 3! Här finns detta fina parhus i bostadsrättsform med en rogivande trädgård med härlig grönska och havsnära läge. Trerumslägenheten fördelas på lite drygt 85 kvadratmeter med en välkomnande entré, två sovrum, en groventré/tvättutrymme, stilrent kök med sociala ytor mot vardagsrummet och ett helkaklat badrum. Utvändigt erbjuds bland annat en carport, en rymlig trädgård som den boende får nyttja, en härlig altan samt stenlagd uteplats och andra härliga platser man enkelt kan koppla av och njuta på. Bostaden är nyproducerad 2015 och är därefter välbevarad, perfekt för den som vill flytta in direkt till ett stilrent och modernt boende. Ett lättskött och trivsamt boende med ljusa ytskikt som passar de flesta. Bostaden har tilltalande materialval såsom ekparkett och helkaklat badrum. Bostaden ligger i mysiga Glommen som har ett lugnt och havsnära läge. Glommen är ett samhälle strax utanför Falkenbergs centrum som expanderar. Glommen har livsmedelsbutik, grundskola, förskola, restauranger och småbåtshamn m.m. Vill man besöka Falkenbergs centrum tar de ca 10-12 minuter med bil. Glommen har många fina promenadstråk och cykelvägar där man lugnt kan uppleva västkustens omgivningar och fina natur. Med sitt serviceutbud och sitt attraktiva läge med närhet till havet och Falkenbergs centrum är detta ett perfekt tillfälle för dig som gärna njuter utan stadspuls men ändå med närhet till det allra mesta. Låter detta intressant för er så är ni varmt välkomna att kontakta mig eller boka in er på visning så hör jag av mig, hoppas vi hörs!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 6