Mäklare Juan  Lagos

Juan Lagos

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Nynäsvägen 70, Handen, Haninge kommun
  • Sön 4 aug kl 17:15

Nynäsvägen 70

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Haninge
1 695 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 2/8
7 011 kr/mån
20 798 kr/m²

En kort promenad från Rudasjön och Haninge Centrum ligger Nynäsvägen 70. En av de mest eftertraktade adresserna i Handen. Varför? Det är centralt, föreningen är stark ekonomiskt, stammarna bytta och bostädernas planlösningar är optimala. Nu finns chansen att förvärva en gaveltrea med inglasade balkong, perfekt placerad för kvällssol och utsikt över vacker natur med glimtar av rudansjön bakom. Lägenheten har äldre men bevarade ytskikt och trots sin storlek två toaletter varav ena har dusch och den andra badkar. Lägenheten är perfekt placerad i föreningen. Belägen en bit upp i huset gör att den är ljus och får utsikt. Men inte för högt för att kunna ta trapporna. Högt upp på gatan gör att det är extremt nära till Haninge centrum, bussar och pendeltåg. Vill du ta en promenad ner till Rudan så är även det så nära du kan komma. Tillträdet till lägenheten är flexibelt. Anmäl intresse idag för att hålla dig uppdaterad! För mer information och visning kontakta JUAN LAGOS - 0733 349 925

  • Plus
  • Hiss
Östrandsvägen 78, Enskede - Stureby, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 16:00

Östrandsvägen 78

Lägenhet
Enskede - Stureby, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Haninge
3 795 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1
4 420 kr/mån
52 708 kr/m²

Varmt välkommen till denna fina 3:a med stora social ytor. Stig in i denna omsorgsfullt designade bostad och låt dig genast omfamnas av dess tidlösa elegans. Vid ingången möts du av en rymlig hall med mycket förvaringsutrymme som sedan leder dig in i det inbjudande vardagsrummet, där ljuset strömmar in genom fönstren och skapar en luftig atmosfär. Från vardagsrummet öppnar sig dörrarna till den soldränkta balkongen, där du kan njuta av soliga dagar och mångsidiga vyer. Återvänd till vardagsrummet och fortsätt in i det moderna köket, utformat för både praktisk användning och stil. Med sin optimala layout och högkvalitativa apparater är det en plats där matlagning blir till en konstform. Från hallen tar du dig till det första sovrummet, en fristad av lugn och komfort. Mitt emot finns det välutrustade badrummet, komplett med alla bekvämligheter du behöver för avkoppling och uppfriskning. Slutligen når du Master bedroom, en rymlig och fridfull tillflyktsort. Med gott om plats för avkoppling och förvaring är detta rummet där du kan dra dig tillbaka och ladda upp inför kommande dagar. Läget i Stureby kan inte bli bättre för den som vill bo nära både naturen och stan. Här finns Årstafältet och Enskedefältet inom gångavstånd och en enkel bussresa bort hittar du även Södermalm och City. Denna bostad erbjuder inte bara en praktisk planlösning, utan även en känsla av harmoni och välbefinnande som genomsyrar varje hörn. Kom och upptäck ditt framtida hem! Anmäl intresse idag för att hålla dig uppdaterad! För mer information och visning kontakta JUAN LAGOS 0733-349 925

  • Plus
Älgvägen 33, Västerhaninge, Haninge kommun
  • Imorgon kl 12:45

Älgvägen 33

Radhus
Västerhaninge, Haninge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Haninge
3 495 000 kr
125 m²
5 rum
200 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska radhus med gavelläge i charmiga Västerhaninge. Här erbjuds en underbar boendemiljö med omsorgsfullt designade rum som kombinerar stil, funktionalitet och modern komfort. Huset har en ljus och härlig hall som tar dig vidare i husets nedervåning. Här har du ett stort vardagsrum med braskamin och direkt tillgång till husets baksida med en trevlig altan och välskött gräsmatta. Ett modernt, renoverat kök med gott om förvaring och bänkyta. En helkaklad toalett i anslutning till hallen. På övervåningen är det väldigt klokt planerat vilket gör alla rum ljusa och rymliga. Våningen har tre ljusa och luftiga sovrum med gott om plats för en dubbelsäng och förvaringsmöbler, ett vardagsrum och ett helkaklat badrum med badkar. Västerhaninge har tillgång till ett brett utbud av butiker, restauranger och andra bekvämligheter. I centrumet finns livsmedelsbutiker, apotek och andra nödvändiga serviceinrättningar för att möta dagliga behov. I Västerhaninge finns det flera skolor som erbjuder en bra utbildning för elever i olika åldersgrupper. På gångavstånd finns Åbyskolan F-6, nytorps förskola och Montessoriförskolan Igelkotten. När det gäller kommunikationer är Västerhaninge väl anslutet till omkringliggande områden och Stockholm city. Det finns bra bussförbindelser som gör det enkelt att ta sig runt i området. Dessutom har Västerhaninge en egen pendeltågsstation som ger snabb och smidig åtkomst till Stockholm centralstation och andra delar av storstadsområdet. Sammanfattningsvis erbjuder Västerhaninge centrum en trevlig och bekväm livsmiljö med sina varierande butiker, restauranger och serviceinrättningar. Med bra skolor, utmärkta kommunikationer och närheten till naturen är Västerhaninge ett populärt område för familjer och människor som söker en balans mellan stadsliv och naturskönhet. Välkommen att bo bra!

  • Plus
Vega allé 94, Vega, Haninge kommun

Vega allé 94

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Haninge
2 975 000 kr
78 m²
3 rum
5 635 kr/mån
38 141 kr/m²

Välkommen till BRF Slänten 1 i Vegastaden – en pärla bland exklusiva nyproduktionsprojekt. Denna lägenhet med tre rum och kök är det ultimata hemmet för den kräsne köparen som söker det allra bästa. Redan vid första anblicken slås du av det vackra och genomtänkta marbodalköket, som inte bara imponerar med sin moderna design utan också smälter perfekt samman med fönster och andra detaljer i hemmet. Den sammanhängande färgsättningen fortsätter genom hela lägenheten, från väggarna till garderoberna och golvet. Här finns en röd tråd som skapar harmoni och gör det enkelt att matcha med din personliga inredningsstil. Denna generöst planerade trea imponerar med sina stora rum och höga tak, vilket skapar en luftig och rymlig atmosfär. Med två badrum får du den bekvämlighet och flexibilitet som behövs för familjer eller par. Dessutom har du förmånen att njuta av en egen privat uteplats, där du kan koppla av och umgås med vänner och familj i lugn och ro. BRF Slänten 1 erbjuder mer än bara en fantastisk lägenhet – här finns även föreningens garageplatser som du kan hyra samt en magnifik takterass i söder, där du kan boka in avkopplande luncher eller spontana möten med grannar och vänner. Och det blir ännu bättre! Bara en kort promenad från din port finner du Vega pendeltågsstation som tar dig till Stockholm City på endast cirka 23 minuter. Vegastaden är mer än bara en ny stadsdel – det är en levande och växande gemenskap. Här skapas torg, parker, cykelstråk och småskalig service med fokus på långsiktig hållbarhet. Den grönskande gården kommer att erbjuda utegym, odlingslådor, cykelservicestation och plats för mysiga grillkvällar. Dessutom planeras flera butiker och restauranger i närområdet, vilket ger dig en bekväm och mångsidig vardag. För de som älskar vattenaktiviteter och natur har Vegastaden också något att erbjuda. Med närheten till fina bad- och fiskesjöar kan du njuta av simning och fiske närhelst du önskar. Och för en längre utflykt kan du enkelt packa ner badkläderna och upptäcka skärgårdspärlorna Utö och Dalarö. Slå till nu och bli en del av Vegastadens mest exklusiva bostadsprojekt. Här väntar ett bekvämt och stilfullt boende i kombination med en livsstil som är både hållbar och inspirerande. Kontakta oss idag för att få mer information och säkra din drömlägenhet i BRF Slänten 1.

  • Uteplats
  • Hiss
Kvickrotsvägen 23, Vendelsö, Haninge kommun
  • Imorgon kl 11:30
Kvickrotsvägen 23, Vendelsö, Haninge kommun, bild 2
Kvickrotsvägen 23, Vendelsö, Haninge kommun, bild 3

Kvickrotsvägen 23

Villa
Vendelsö, Haninge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Haninge
5 795 000 kr
175 m²
6 rum
775 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa i Vendelsö! Här erbjuds du en vacker trädgårdstomt som skapar en fridfull och idyllisk atmosfär. Med sina fyra sovrum, två vardagsrum, ett kök, en tvättstuga, två badrum och en rymlig altan med tak har detta hem allt du behöver för en bekväm och avkopplande livsstil. När du kliver in i huset möts du av en ljus och välkomnande atmosfär. Det första du kommer att lägga märke till är de generösa sällskapsutrymmena, inklusive de två vardagsrummen som ger gott om plats för sociala sammankomster och familjetid. Köket är utrustat med moderna vitvaror och tillräckligt med förvaringsutrymme för att tillgodose alla dina matlagningsbehov. Husets fyra sovrum erbjuder gott om utrymme för familj och gäster. Här kan du skapa personliga oaser för avkoppling och privatliv. De två badrummen erbjuder både funktion och stil med moderna bekvämligheter. En av höjdpunkterna i detta hus är den stora altanen med tak. Här kan du njuta av frisk luft och natursköna vyer året runt. Altanen blir snabbt en favoritplats för utomhusmiddagar, avkoppling eller bara för att njuta av den vackra trädgården. Läget på skafttomten ger en känsla av integritet och avskildhet. Du kan njuta av trädgårdens skönhet och grönska utan att bli störd av insyn. Det är en plats där du kan koppla av och njuta av lugnet och ro i din egen lilla oas. Denna villa i Vendelsö erbjuder inte bara en vacker trädgårdstomt och rymliga utrymmen, utan också närhet till bekvämligheter som skolor, förskolor, butiker och naturreservat. Det är en perfekt kombination av en privat livsstil och tillgång till allt du behöver. Kom och upplev det här underbara hemmet i Vendelsö. Du är bara ett steg ifrån att kalla denna villa för ditt hem.

  • Premium
Flädervägen 6B, Enskededalen, Stockholms kommun

Flädervägen 6B

Lägenhet
Enskededalen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Haninge
2 500 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1/2
4 313 kr/mån
55 556 kr/m²

**Accepterat pris** Kontakta mäklare för att boka visningstid - JUAN LAGOS 0733-349 925 Välkommen till denna fantastiska bostad med en ingång som öppnar upp till en härlig hall, komplett med stiltrogna inbyggda garderober och plats för att organisera dina kläder och tillbehör. Stig in i vardagsrummet som bjuder in till avkoppling och sociala stunder, tack vare de stora fönstren som släpper in naturligt ljus från två väderstreck, vilket skapar en ljus och luftig atmosfär. Gå tillbaka till hallen och upptäck badrummet, utrustat med nödvändiga bekvämligheter och möjlighet att installera en tvättmaskin, med eluttag för enkel hantering av tvättbehoven. Fortsätt vidare in i bostaden till det charmiga köket, komplett med en gasspis som är perfekt för att skapa kulinariska mästerverk. Avsluta turen genom att utforska det mysiga sovrummet, där du kan koppla av och njuta av lugna stunder. Med fönster riktat mot söder får du inte bara en naturlig ljuskälla, utan även en fantastisk utsikt över omgivningarna. Lägenheten är belägen på lugn villagata med närhet till det mesta. Ett stenkast bort finns närmaste buss och tunnelbanan finns några minuter bort. Vill du inte ha picknick på föreningens innergård så finns det flertalet grönområden och parker nära. Runt hörnet finns ett trevligt utbyt av matbutik, restauranger, gym m.m. För familjen finns flera förskolor inom promenadavstånd. Missa inte chansen att förvärva detta drömboende, där du kan skapa minnen för livet! Anmäl intresse idag för att hålla dig uppdaterad! För mer information och visning kontakta Juan Lagos 0733-349 925

  • Plus
Horisontvägen 16, Skarpnäck, Stockholms kommun

Horisontvägen 16

Lägenhet
Skarpnäck, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
1 795 000 kr
31 m²
1 rum
vån 3/4
3 321 kr/mån
57 903 kr/m²

**Accepterat pris!** - Kontakta mäklare för visning - 0733-349 925 Välkommen in i denna moderna etta om 31 kvadratmeter med ett centralt läge och 10 minuters promenadavstånd till Skarpnäcks tunnelbanestation. Högst upp i huset möts du av denna trivsamma lägenhet med stilsäkra materialval och härligt ljusinsläpp. Lägenheten har en öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet som ger lägenheten en bra social del. Här samspelar yta och funktion på bästa sätt för att du ska bo riktigt bra på 31 kvadratmeter. Stilrent kök i toppskick med spishäll, ugn, diskmaskin, mikrovågsugn, kyl/frys, fläkt. Här finns möjlighet till matplats samt en öppen och luftig vardagsrumsdel med yta för både soffa och TV-möbel. Avskild sovalkov med fint ljusinsläpp. Förvaring finns i funktionella och praktiska garderober. I det fräscha helkaklade badrummet finns tvättmaskin som förenklar vardagen. Om inte detta vore nog erbjuds en loftgångsbalkong där härliga kvällar kan avnjutas i kvällssolen. Denna lägenhet passar perfekt till dig som vill ha ett modernt boende med en optimal planlösning. Prisbelönad fastighet från 2009 med fantastisk innergård som passar perfekt för härliga grillkvällar. Här bor du granne med fina grönområden, flera badplatser inom räckhåll, flera mataffärer, stor idrottsplats med olika fritidsaktiviteter samt både T-bana och bussar. P-plats finns att hyra i föreningen. Anmäl intresse idag för att hålla dig uppdaterad! För mer information och visning kontakta JUAN LAGOS 0733-349 925

  • Plus
  • Hiss
Oxens gata 237, Brandbergen, Haninge kommun
Oxens gata 237, Brandbergen, Haninge kommun, bild 2
Oxens gata 237, Brandbergen, Haninge kommun, bild 3

Oxens gata 237

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Haninge
1 295 000 kr
66 m²
2 rum
vån 6/6
5 928 kr/mån
19 621 kr/m²

Kontakta mäklare för visningstid - JUAN LAGOS - 0733-349 925 Välkommen till denna välplanerade 2:a där det mesta ingår i avgiften och en underbar utsikt så långt ögat kan nå. Till våningsplan sex där lägenheten är belägen tar du dig enklast med hissen. Här har du en yteffektiv kvadratmeter med fräscha golv och väggar. Både familjen och par bor här rymligt. Vid behov av ett extra sovrum eller kontor finns möjligheten att dela upp det stora vardagsrummet. Vardagsrummet är anslutet till balkongen, här har man en fantastisk utsikt och är väl skyddad mot vind. Köket har generösa arbetsytor för den engagerade hemmakocken, vitvarorna moderna och köket är fullt av ljus. Även här finns milsvid utsikt. Rymligt sovrum utrustat med plats för dubbelsäng samt garderober. Givetvis med utsikt och insynsskyddat. Utanför dörren finns fantastisk grönska där du kan gå ut med hunden, ha picknick eller motionera. Lugnt område med närhet till det mesta. Bussar tar dig till övriga Haninge samt direktbuss till Gullmarsplan. Det finns även flera förskolor och skolor inom några minuters promenad. På promenadsavstånd finns också Haninge centrum med butiker och service, här finns även pendeltåget. Det är inte heller långt till Brandbergen Centrum där du kan storhandla eller gå på bio.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 8