Mäklare Linda Eriksson

Linda Eriksson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Pianostigen 4, Gällivare, Gällivare kommun
  • Tor 25 apr kl 16:30
Pianostigen 4, Gällivare, Gällivare kommun, bild 2
Pianostigen 4, Gällivare, Gällivare kommun, bild 3

Pianostigen 4

Villa
Gällivare, Gällivare kommun
Pris saknas
150 + 49 m²
6 rum
866 m² tomt

Budgivningen kommer ske genom offentlig auktion. Mäklaren kommer inte ta emot några bud endast frågor om fastigheten, offentliga auktionen kommer att ske den 27 Maj 2024, kl. 10:00 på Scandic hotell i Gällivare, anmäl gärna till mäklaren om du tänker delta. Välkommen till Pianostigen 4 på barnvänliga bostadsområdet Folkets Park! En hemtrevlig villa med hela 6 rum och kök på fint läge. Området är lugnt och tryggt för hela familjen. Entréplanet inrymmer en fin planlösning där möjligheterna är många. Från matplatsen har du utgång till husets altan på baksidan. Fyra sovrum i bra storlek . Praktiskt arbetskök med ingång till tvättstugan samt förråd/garageytor. Badrum och wc intill varandra. Trappan leder upp till ett trivsamt allrum och ett sovrum. Huset präglas av känslan att komma in på 1970-talet på nytt, då i princip allt är original. Varmgarage som enkelt nås från huset. Fiber finns i bostaden. Tryggt område där barnen enkelt kan ta sig till både förskola, skola, fina promenadstigar samt skid- och eljusspår. Här har du även närhet till kommunikationer samt promenadavstånd till centrum och handelsområdet Malmheden. Denna villa är besiktigad av Anticimex och energideklaration är utförd. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse! Inga förhandsvisningar/privatvisningar kommer hållas, de visningar som annonseras är de som kommer att hållas.

  • Premium
Kaunisvaara 10, Pajala, Pajala kommun
  • Budgivning pågår

Kaunisvaara 10

Villa
Pajala, Pajala kommun
150 000 kr
75 m²
4 rum
2 448 m² tomt

Välkommen till denna fastighet i Kaunisvaara. I denna bostad erbjuds du två sovrum i bra storlek, kök med matplats samt ett stort vardagsrum. Badrum med våtrumsmatta. Kök och matplats med matkällare. Stor tomt på 2 448 kvm, huset är inte uppmätt men beräknas vara ca 75 kvm. Ute på gården har du gott om förrådsutrymmen med hyllplan som lämnas kvar. Bastu, garage som delvis är isolerat, ej färdigställt. Ett hus i äldre standard, perfekt för dig som vill göra det till Ditt eget. Välkommen att anmäla intresse för att boka tid för visning!

  • Plus
Västra Rundgatan 15, Koskullskulle, Gällivare kommun

Västra Rundgatan 15

Villa
Koskullskulle, Gällivare kommun
1 800 000 kr
98 + 98 m²
4 rum
1 470 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus i Koskullskulle, här har du tre rymliga sovrum samt ett vardagsrum med öppen spis. Rymligt kök med gott om förvaring, källarplan innehar gott om förrådsutrymmen, här har du även ett garage med vatten och avlopp, pannrum samt en rymlig tvättstuga. I vardagsrummet på entréplan har du ett fint parkettgolv med en charmig öppen spis. Två av sovrummen har parkettgolv och ytskikten på väggarna är nyare. Fin uteplats med utgång från vardagsrummet. Huset ligger även med gångavstånd till skolan. På gården har du en lekstuga, förrådsutrymmen samt gott om parkeringsplatser för den som önskar. Du har även två uppfarter till fastigheten. Denna villa är Varudeklarerad och besiktigad av Anticimex. Med Varudeklarerat skyddas du mot både dolda fel och osynliga fel. Tryggt för både köpare och säljare! Välkommen på visning!

  • Energieffektiv
Turkosvägen 15, Koskullskulle, Gällivare kommun

Turkosvägen 15

Villa
Koskullskulle, Gällivare kommun
2 500 000 kr
85 + 85 m²
6 rum
804 m² tomt

Välkommen till mysiga Turkosvägen 15, en hemtrevlig och harmonisk familjevilla med solig friköpt tomt, perfekt för barnen att leka på! Bostaden präglas av ljusa luftiga rum i genomgående sobra färger. Det övre planet erbjuder ett renoverat kök från 2010 som inspirerar till matlagning och en matplats för hela familjen. Ett vardagsrum som är ljust och lättmöblerat med utgång till härligt uterum som förlänger sommaren. Helkaklat badrum från 2006 och två bra sovrum där ett har utgång till balkong. På entréplanet en trappa ner finns ytterligare två sovrum varav det ena har sovalkov och klädkammare. Fräsch tvättstuga och välkomnande hall med inbyggda garderober. Huset har renoverats med bl.a. dränering av grund, delvis nya fönster, ny cirkulationspump i elpanna och asfalterad uppfart. Lättskött trädgårdstomt med gräsmatta och buskar. På tomten står även en förrådsbyggnad samt en mysig grillplats. Här bor du i ett tryggt och barnvänligt bostadsområde med trevliga grannar och närhet till förskola och skola. Området erbjuder även närhet till naturen så du med lätthet kan ta dig ut på en skogspromenad eller skid- och skotertur. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Sågvägen 4, Skaulo, Gällivare kommun

Sågvägen 4

Villa
Skaulo, Gällivare kommun
950 000 kr
127 + 26 m²
5 rum
995 m² tomt

På lugn gata i ett trivsamt villakvarter finner ni denna gedigna och unika 1-plans villa! Ett välplanerat hem som har familjen i fokus och där sällskapsytorna är stora. Härlig och öppen känsla i hela huset som med väl genomtänkta kvadratmeter erbjuder det man önskar sig. Köket är stort. Ljust vardagsrum med fina fönsterpartier mot det soliga uterummet. Fyra sovrum för familjemedlemmarna. Badrum och wc i anslutning till hallen. Varmgarage med fjärrstyrd port. Låg driftkostnad då huset värms upp via bergvärme och tulikivi kamin. Lummig och insynsskyddad trädgård på 995 m². Här bor man bekvämt i byn Skaulo med promenadavstånd till livsmedelsaffär och närhet till fiske, skoterleder och naturupplevelser. Perfekt för barnfamiljen då avståndet till busshållplats, förskola och skola inte är långt. Bra pendlingsavstånd till både Gällivare, Kiruna och Svappavaara. Denna villa är Varudeklarerad och besiktigad av Anticimex. Med Varudeklarerat skyddas du mot både dolda fel och osynliga fel. Tryggt för både köpare och säljare! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Energieffektiv

Visar alla 5