Mäklare Linda Eriksson

Linda Eriksson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Domherrevägen 10, Repisvaara, Gällivare kommun
  • Tor 8 aug kl 16:00

Domherrevägen 10

Lägenhet
Repisvaara, Gällivare kommun
2 100 000 kr
71 m²
3 rum
vån 5/5
5 217 kr/mån
29 577 kr/m²

Nu har du äntligen chansen att bli ägare av denna fina och rymliga 3:a på Repisvaara! Välkommen att uppleva denna nyproducerade lägenhet med ett natur- och fjällnära läge på Domherrevägen 10! En ljus och välplanerad 3:a om 71 m² högt belägen på våning 5 med en social och öppen planlösning samt en härlig balkong på ca 6 m² med inglasning. Bostaden har ett insynsskyddat läge och omges av en vacker utsikt mot Dundret samt skogsparti. Genomgående hög standard med ekparkettgolv, kök från Ballingslöv med många tillval och helkaklat badrum. Låg och förmånlig månadsavgift om endast 5.217 kr/mån där värme, vatten, bredband, tv, fast avgift för IP-telefoni och bostadsrättstillägg ingår. Till lägenheten hör ett vindsförråd och möjlighet till bilplats finns. I Riksbyggen Brf Midnattssolen bor du i ett nytt bostadsområde med närhet till Dundrets skidbackar, skoterleder, friluftsliv samt ett skidspår som går alldeles utanför tomtgränsen. Fina promenadstigar tar dig lätt ner till Gällivare centrum. Föreningen har fina gemensamma utrymmen i form av en bastu samt samlingslokal. Varmt välkommen att lämna din intresseanmälan!

  • Plus
  • Hiss
STORLANDET 5:23 , Gällivare, Gällivare kommun

STORLANDET 5:23

Fritidshus
Gällivare, Gällivare kommun
375 000 kr
45 m²
2 rum
1 709 m² tomt

Nu kan denna pärla bli din! En mysig och enkel stuga med enastående utsikt över sjön. Till stugan är det en kort promenad genom den underbara naturen och framme vid stugan möts du av en fantastisk utsikt över sjön. Vardagsrummet imponerar med sin ljusa träpanel och trägolv, perfekt för mysiga stunder framför den öppna kaminen. Köket är funktionellt och utrustat med ett kylskåp och en charmig järnspis. Sovrummet har också trägolv och liggande träpanel, vilket ger en rustik och hemtrevlig känsla. På gården finner du en vedeldad bastu alldeles intill sjön med en brygga. Det finns även en stor timrad lada och ett utedass på bakgården. För naturälskare erbjuder området närhet till fantastiska hjortronmyrar, fiskevatten och möjligheten att lösa jaktkort för småvilt. Alla inventarier följer med i köpet, så det är bara att flytta in och börja njuta av ditt nya fritidsparadis. Ta chansen att förverkliga dina drömmar om en fridfull och naturskön tillflyktsort ca 30 minuter från Gällivare.

Safirvägen 13, Koskullskulle, Gällivare kommun

Safirvägen 13

Villa
Koskullskulle, Gällivare kommun
2 400 000 kr
126 + 25 m²
5 rum
931 m² tomt

Nu kan denna rymliga 1 1/2-plansvilla med adressen Safirvägen 13 i hemtrevliga Koskullskulle bli din nästa bostad. Huset har 4 sovrum med möjlighet till 5. Alla sovrum har goda förvaringsmöjligheter varav ett av sovrummen en walk in closet (2022) med god plats för kläder. Ljust och välutrustat kök med intilliggande matplats samt utgång till bostadens altan för avkoppling. Mysigt vardagsrum för familjen. Ett badrum med dusch, wc och torkställ. Relax som välkomnar dig till den mysiga vedeldade bastun. Intill bastun finner du ett garage med vatten och avlopp och plats för din bil. Här bor du i ett lugnt område med naturen runt knuten samt gångavstånd till skola, kiosk och pizzeria. Välkommen att boka visning! Protokoll från besiktning finnes på hemsidan under fliken ''Dokument''.

  • Plus
Långforssel 25, Överkalix, Överkalix kommun
  • Budgivning pågår

Långforssel 25

Gård/Skog
Överkalix, Överkalix kommun
795 000 kr
8,5 ha tomt

Välkommen till denna fantastiska fastighet i Överkalix med timmerstuga från 1984, fristående bastu från 2010, garage, gäststuga/rum samt gott om förvaringsmöjligheter byggt under 2014 Otroliga uteplatser och närhet till vattnet. Fina fiskevatten där laxen vandrar upp. Tomten är på hela 85.445 kvm, laserscanning är gjord och det förväntas finnas ca 500 m³sk till ett värde enligt statistik på mellan 150.000-200.000 kr. Stugan står på ofri grund, arrendet står på en närstående och kommer skrivas över på den nya ägaren av fastigheten. De flesta fastigheter i området är Lantbruksfastigheter, vilket även denna klassas som. I området har du även fina bär och svamp marker där både hjortron, blåbär, lingon & svamp finns tillgängligt för den som finner intresse i det. Stugan har aldrig varit kallställd sedan 1984 och är i väldigt bra skick. En stor fördel med fastigheten är att den går ända ner till ängesån samt att du endast har 100 meter från stranden. En riktig idyll som behöver upplevas på plats! Välkommen att kontakta mig för att få mer information & för bokning av visning (kommer enbart vara bokade visningstillfällen)

  • Plus
Strömgatan 11B, Gällivare, Gällivare kommun
  • Ons 14 aug kl 16:30

Strömgatan 11B

Lägenhet
Gällivare, Gällivare kommun
1 200 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 3/3
5 723 kr/mån
19 200 kr/m²

Välplanerad och mycket ljus tvåa med ett centralt och lugnt läge! Bostaden är högt belägen på våning tre med ett fritt och insynsskyddat läge samt en vacker vy mot Dundrets skidbacke. Stor inglasad balkong från 2019 på ca 10 m² med dag-och kvällssol. Stilrent kök med separat matplats som bjuder in till matlagning. Luftigt och lättmöblerat vardagsrum med fönster som släpper in solens strålar. Ett sovrum i bra storlek med utgång till balkong. Fräscht badrum med dusch. Neutrala färger på väggar och golv i hela lägenheten. Ytskikten i lägenheten är renoverat under 2023. Till lägenheten hör ett källarförråd. Här bor i ett lugnt och centralt bostadsområde med närhet till centrum, skola och fina promenadstråk samt skidspår. Stabil och bra förening som förvaltas av Riksbyggen med goda gemensamma utrymme i form av tvättstuga med torkrum, hobbyrum och cykelförråd. Varmt välkommen till ditt nya hem & på visning!

  • Plus
Yrttivaara 73, Hakkas, Gällivare kommun
  • Budgivning pågår

Yrttivaara 73

Villa
Hakkas, Gällivare kommun
350 000 kr
70 + 35 m²
3 rum
8 618 m² tomt

Välkommen till byn Yrttivaara där du finner denna fantastiska fastighet med tre rum och kök, här kan din dröm på landet förverkligas! Tomten är på 8.618 kvm. Ett idylliskt hus med solig tomt och underbar utsikt där lugnet infinner sig snabbt. Här har du tre rum och kök med två stora sovrum. Ute på gården har du förrådsbyggnader samt en hundgård. Gemensamt vatten och avlopp med grannarna. I området finns även byns gemensamma badplats med bastu och brygga där många evenemang och sammankomster sker. Livsmedelsaffär, förskola och skola finns i grannbyn Hakkas ca 9 minuter med bil. Denna bostadspärla måste upplevas på plats, anmäl ditt intresse! Välkommen på visning!

  • Plus
Kalixvägen 66, Hakkas, Gällivare kommun

Kalixvägen 66

Villa
Hakkas, Gällivare kommun
975 000 kr
83 + 83 m²
4 rum
1 988 m² tomt

Charmig bostadsvilla med tillhörande tomt om 1.998 m² i byn Hakkas ca 5 mil utanför Gällivare! Villan är i 1-plan med källare på 83+ 83 m² och har en härlig veranda. Till fastigheten hör även stora förrådsbyggnader samt en lekstuga i dåligt skick. På entréplanet välkomnas du av en hall med avhängningsmöjligheter, nytt IKEA kök från 2022 med plats för matbord, vardagsrum med bra ljusinsläpp med två fina fönster, 2 sovrum med garderober och ett badrum med dusch. I källaren finns tvättstuga, bastu, dusch, matkällare samt ett rum som har potential för ett extra sovrum. Här bor du i en levande by med livsmedelsaffär, förskola och skola samt pendlingsavstånd till Aitik samt Gällivare. Varmt välkommen med din intresseanmälan för visning!

  • Plus
Turkosvägen 15, Koskullskulle, Gällivare kommun

Turkosvägen 15

Villa
Koskullskulle, Gällivare kommun
2 500 000 kr
85 + 85 m²
6 rum
804 m² tomt

Välkommen till mysiga Turkosvägen 15, en hemtrevlig och harmonisk familjevilla med solig friköpt tomt, perfekt för barnen att leka på! Bostaden präglas av ljusa luftiga rum i genomgående sobra färger. Det övre planet erbjuder ett renoverat kök från 2010 som inspirerar till matlagning och en matplats för hela familjen. Ett vardagsrum som är ljust och lättmöblerat med utgång till härligt uterum som förlänger sommaren. Helkaklat badrum från 2006 och två bra sovrum där ett har utgång till balkong. På entréplanet en trappa ner finns ytterligare två sovrum varav det ena har sovalkov och klädkammare. Fräsch tvättstuga och välkomnande hall med inbyggda garderober. Huset har renoverats med bl.a. dränering av grund, delvis nya fönster, ny cirkulationspump i elpanna och asfalterad uppfart. Lättskött trädgårdstomt med gräsmatta och buskar. På tomten står även en förrådsbyggnad samt en mysig grillplats. Här bor du i ett tryggt och barnvänligt bostadsområde med trevliga grannar och närhet till förskola och skola. Området erbjuder även närhet till naturen så du med lätthet kan ta dig ut på en skogspromenad eller skid- och skotertur. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Visar alla 8