Mäklare Linda Eriksson

Linda Eriksson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Turkosvägen 15, Koskullskulle, Gällivare kommun

Turkosvägen 15

Villa
Koskullskulle, Gällivare kommun
2 500 000 kr
85 + 85 m²
6 rum
804 m² tomt

Välkommen till mysiga Turkosvägen 15, en hemtrevlig och harmonisk familjevilla med solig friköpt tomt, perfekt för barnen att leka på! Bostaden präglas av ljusa luftiga rum i genomgående sobra färger. Det övre planet erbjuder ett renoverat kök från 2010 som inspirerar till matlagning och en matplats för hela familjen. Ett vardagsrum som är ljust och lättmöblerat med utgång till härligt uterum som förlänger sommaren. Helkaklat badrum från 2006 och två bra sovrum där ett har utgång till balkong. På entréplanet en trappa ner finns ytterligare två sovrum varav det ena har sovalkov och klädkammare. Fräsch tvättstuga och välkomnande hall med inbyggda garderober. Huset har renoverats med bl.a. dränering av grund, delvis nya fönster, ny cirkulationspump i elpanna och asfalterad uppfart. Lättskött trädgårdstomt med gräsmatta och buskar. På tomten står även en förrådsbyggnad samt en mysig grillplats. Här bor du i ett tryggt och barnvänligt bostadsområde med trevliga grannar och närhet till förskola och skola. Området erbjuder även närhet till naturen så du med lätthet kan ta dig ut på en skogspromenad eller skid- och skotertur. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Sågvägen 4, Skaulo, Gällivare kommun

Sågvägen 4

Villa
Skaulo, Gällivare kommun
950 000 kr
127 + 26 m²
5 rum
995 m² tomt

På lugn gata i ett trivsamt villakvarter finner ni denna gedigna och unika 1-plans villa! Ett välplanerat hem som har familjen i fokus och där sällskapsytorna är stora. Härlig och öppen känsla i hela huset som med väl genomtänkta kvadratmeter erbjuder det man önskar sig. Köket är stort. Ljust vardagsrum med fina fönsterpartier mot det soliga uterummet. Fyra sovrum för familjemedlemmarna. Badrum och wc i anslutning till hallen. Varmgarage med fjärrstyrd port. Låg driftkostnad då huset värms upp via bergvärme och tulikivi kamin. Lummig och insynsskyddad trädgård på 995 m². Här bor man bekvämt i byn Skaulo med promenadavstånd till livsmedelsaffär och närhet till fiske, skoterleder och naturupplevelser. Perfekt för barnfamiljen då avståndet till busshållplats, förskola och skola inte är långt. Bra pendlingsavstånd till både Gällivare, Kiruna och Svappavaara. Denna villa är Varudeklarerad och besiktigad av Anticimex. Med Varudeklarerat skyddas du mot både dolda fel och osynliga fel. Tryggt för både köpare och säljare! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Energieffektiv
Stjärnstigen 12, Malmberget, Gällivare kommun

Stjärnstigen 12

Villa
Malmberget, Gällivare kommun
1 975 000 kr
97 + 101 m²
6 rum
857 m² tomt

Välkommen till Stjärnstigen 12, en hemtrevlig och välskött villa med solig tomt och fin utsikt! Huset är högt beläget på återvändsgata som gör området lugnt och tryggt för barnen. Villan är renoverad löpande mellan 2017-2023 med bl. a. nytt kök, nytt garagetak, ytskikt i stora delar av huset samt ett härligt spabad.. Entréplanet inrymmer ett luftigt allrum med matplats och nytt kök från IKEA från 2022., trivsamt allrum med stora fönster och utgång till altan i bästa solläge, tre sovrum i bra storlek, praktiskt kök från IKEA med skafferi med glasdörr, två toaletter, varav en har tvättmaskin och torktumlare från 2022. En trappa upp finns ett stort allrum som enkelt kan delas av till två sovrum vid behov. På detta plan finns även bra med förvaringsutrymmen. Garage med fjärrstyrd port, där motorn är bytt 2022. Matkällare finns i garaget. Från garaget når du ett förråd på ca 6 m², garaget har ny papp från 2020. Huset värms bekvämt upp via fjärrvärme. Fiber finns indraget och är påkopplat till fastigheten. Tomten är rymlig med sina 857 m² och består av gräsmatta. Förrådsbyggnaden på sina 40 m² gör det enkelt att förvara skoter, gräsklippare, skidor m.m. Har du hund finns det en fin hundgård intill förrådet på ca 23 m². Här bor du i ett bostadsområde med fina grannar och ett naturnära läge endast ca 4 km från Gällivare. För barnfamiljen finns närheten till förskola, skola, fina promenadstigar, elljusspår och skoterled. Denna villa är Varudeklarerad och besiktigad av Anticimex. Med Varudeklarerat skyddas du mot både dolda fel och osynliga fel. Tryggt för både köpare och säljare. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Plus

Visar alla 3