Mäklare Alexandra Rodén

Alexandra Rodén

Om mig

Jag heter Alexandra Rodén och jag jobbar som fastighetsmäklare och franchisetagare i det lilla men händelserika gruvsamhället Gällivare. I mitt dagliga arbete som mäklare får jag inspireras av både människor och bostäder. Det är det som gör mitt jobb till det bästa. Att även få vara med och skräddarsy affären utifrån kundens behov gör att ingen dag är den andra lik. Välkommen att kontakta mig om du ska köpa eller sälja bostad, jag står alltid till tjänst!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tomasuddsvägen 42, Lansjärv, Överkalix kommun

Tomasuddsvägen 42

Villa
Lansjärv, Överkalix kommun
450 000 kr
65 m²
4 rum
1 445 m² tomt

Välkommen till denna fastighet med sjöläge i Lansjärv. Tomten är bebyggd med en storstuga och gäststuga. Storstugan är uppförd början 60-tal och är ca 65 kvm. Du välkomnas i allrummet med trägolv och träpanel. Här finns en öppen spis med insats och nya rökrör. Vidare har vi ett mindre kök med diskho och spis. Vi har två sovrum, ett mindre och ett större. Toalett med Pacto-toa. Intill köket har vi en underbar matplats med inglasning som erbjuder en underbar vy mot sjön. Gäststugan är uppförd början 70-tal och består av sovrum/allrum, kallförråd och vedförvaring. På fastigheten finns en borrad brunn med vattenpump. Vi har även el till både stugorna. Detta är ett ställe där du kan ladda batterierna. Tomten är en skogstomt med gräsmatta och sand. Välkommen med intresse på denna stuga med väldigt vackert läge!

TJAUTJAS 1:46 , Gällivare, Gällivare kommun

TJAUTJAS 1:46

Tomt
Gällivare, Gällivare kommun
1 000 000 kr
1,2 ha tomt

Önskar du uppföra garage, hästgård, fritidshus eller ett bostadshus? Då kanske detta kan vara tomten för dig. Tomten ingår idag i en lantbruksfastighet men ska avstyckas till att bli ca 12.000kvm. Se bild för blivande fastighet. Området är inte planlagt, vilket innebär att du får ansöka om bygglov för dina byggplaner. El finns ca 20-50m från tomtgräns och kommunalt VA går genom fastigheten, belägenhet för detta inväntas från kommunen. Välkommen att göra verklighet av dina byggnationer, här finns möjligheten!

Särkivaara 5, Hakkas, Gällivare kommun

Särkivaara 5

Gård/Skog
Hakkas, Gällivare kommun
1 300 000 kr
71,1 ha tomt

-:: Skröven 5:9 ::- Skogsfastighet med flera skiften omkring Skröven/Särkivaara samt bostadshus med ladugård och övriga komplementbyggnader. Se bilder. Belägenhet Skogsmarken är fördelad på fyra skogsskiften med bra åtkomlighet från skogsvägar i området samt hög tillväxt. Se mer exakt belägenhet i skogskartor under fliken ''bilder'', samt bland ''dokument''. Arealuppgifter Fastighetens areal är enligt fastighetsregistret 710 560kvm , 71,0560ha. Arealens fördelning på ägoslag är enligt mätning på skogskarta: -produktiv skogsmark 58,8 hektar -myr/kärr/mosse 4 hektar -väg och kraftledning 0,8 hektar -annat 10,1 hektar Taxeringsuppgifter 2023 Fastigheten är klassad som Lantbruksenhet, bostadsbyggnadsvärde under 50.000kr, 113. Totalt taxeringsvärde 786.000 kr varav Mark 783.000kr Byggnad 3000 kr Beskrivning av skog och mark En fastighet med De uppgifter om skogstillståndet som presenteras i detta underlag har erhållits från skogsbruksplan utskriven 2022. Skogsbruksplanen som ligger under fliken ''Dokument'' på hemsidan. Virkesförråd Det dominerande trädslaget är tall som upptar 50 % av virkesförrådet. Därefter löv 31% och gran 19%. Se skogens fördelning på huggningsklasser i skogsbruksplanen som ligger under fliken ''Dokument'' på hemsidan. Kulturlämningar Det finns inga registrerade kultur eller fornlämningar. Naturvärden, avverkning m.m. Det finns registrerade biotopskydd eller nyckelbiotoper på fastigheten. Skogligt biotiopskyddsområde: Biotopskydd 2005:498. Anmärkning: Äldre naturskogsartad skog. Därmed kan det finnas områden som inte får avverkas av naturvårdsskäl. För att definitivt klargöra avverkningsmöjligheterna måste tillstånd ansökas hos Skogsstyrelsen. Nyttjanderätter, servitut m.m Väg, förmån, avtalsservitut från 1978-03-22. Andel i gemensamhetsanläggningar och samfälligheter Gällivare Skröven ga:6. Ändamål: Väg. VID INTRESSE, anmäl ditt intresse via hemsidan och mejla ansvarig mäklare vid frågor.

Lehtovägen 10B, Gällivare, Gällivare kommun

Lehtovägen 10B

Fritidshus
Gällivare, Gällivare kommun
440 000 kr
45 m²
2 rum
2 760 m² tomt

Välkommen till denna underbara stuga i Soutujärvibyggdens Moskojärvi. När du kommer till fastigheten möts du av den charmiga timmerstugan med unikt och fritt läge mot sjön. Inne i stugan välkomnas du av öppna ytor i allrummet med väggar av timmer och trägolv som ger en varm och inbjudande känsla. Rummet är utrustat med två elradiatorer och ett trinettkök. Ljuset flödar in från tre väderstreck och det finns även en utgång till bakgården och mot sjön, vilket ger en vacker utsikt sommar som vintertid. Sovrummet har en platsbyggd säng och ytskikten är densamma med timmerväggar och trägolv. Förrådet erbjuder tvättmöjligheter då det är utrustat med ett handfat, spegelskåp, två hyllplan och en bänk för förvaring och arbete. Här finns också proppskåpet för elen. På den friköpta tomten finner du två andra byggnader; bastubyggnad och vedbod. Den mysiga bastubyggnaden bjuder in till avkoppling med fönster åt två håll i relaxen/omklädningen. I bastun finns ett mindre fönster och en vedeldad kamin för en traditionell bastuupplevelse. Fristående kombinerad byggnad med utedass och vedbod. Här kan du njuta och årets alla tider. Stugan har el och vatten kan tas från sjön. Stenkista. Moskojärvi ligger ca 5 minuter från Skaulo där livsmedelsbutik och tankstation finns, i grannbyn Puoltikasvaara finns även ett café och laddstationer för elbilar. Fina fiskevatten och badmöjligheter i trakten. Moskojärvi är en mysig by med bra bärmarker och öppnar verkligen upp för ett liv på landsbyggden med allt vad det innebär. Välkommen med intresse och bokning av visning! Inventarier och lösöre följer med i köpet. Personliga saker tas med av säljare.

Blockvägen 6, Gällivare, Gällivare kommun

Blockvägen 6

Villa
Gällivare, Gällivare kommun
2 600 000 kr
128 + 52 m²
4 rum
675 m² tomt

Hemtrevlig och välskött 1-plans villa med ett fritt och soligt läge på lugna Blockvägen! Huset som står på hörntomt består av 4 rum och kök fördelat på 128+ 52 m². En ljus hall välkomnar dig in i bostaden och tar dig till det luftiga köket som erbjuder gott om plats för större matgrupp och goda arbetsytor. Köket upplevs ljust med dess fönster i två riktningar. Även vardagsrummet har fönster i två håll, och dessutom altandörr till altanen på villans bakgård. Vardagsrummet har renoverat under 2023 med nya vinylklickgolv och målade väggar. Tre bra sovrum finns till förfogande samt ett badrum och en wc renoverat under 2019. Sovrummen är i varierande storlekar. Det största har renoverats 2023/2024 med målade väggar och en praktisk IKEA Pax garderob med belysning. Det ena mindre sovrummet har renoverats 2024 med målade väggar och det sista har renoverats av den tidigare husägaren. Villan har även bastu från tvättstugan samt ett vidbyggt enkelgarage med vatten och avlopp som har ommålats 2023. Tre-glas fönster från ca 2018. Husets fasad är underhållsfri tegel med vissa trädetaljer som är ommålade 2019. Fiber finns att koppla på och uppvärmning sker bekvämt via fjärrvärme. Fristående friggebod med el. Här bor du på lugn återvändsgata på barnvänligt område med närhet till förskola och skola, padelhall och handelsområde med livsmedelsaffärer. I området finns även skoterled och skidspår. Denna villa är Varudeklarerad och besiktigad av Anticimex. Med Varudeklarerat skyddas du mot både dolda fel och osynliga fel. Tryggt för både köpare och säljare. Protokoll finns på hemsidan under fliken ''Dokument''. Varmt välkommen att boka visning!

  • Energieffektiv
Kalixälvsleden 22, Tärendö, Pajala kommun

Kalixälvsleden 22

Villa
Tärendö, Pajala kommun
995 000 kr
120 + 80 m²
6 rum
7 560 m² tomt

Varmt välkommen till denna fina gård i vackra och naturnära Tärendö. Här erbjuds en villa som renoverats med kärlek och omsorg. Huset är i grund byggt 50-tal med timmerstomme och har byggts ut under 70-tal med lösvirke. Grundstommen står på källare och den utbyggda delen står på platta. De nuvarande ägarna har påbörjat renovering och har hittills hunnit med ett modernt och stilrent IKEA-kök som erbjuder gott om plats för matgrupp. Hallen och köket är i en öppen och ljus planlösning och grenar sig vidare till resten av huset. Vardagsrummet upplevs ljust och rymligt. På entréplan hittar vi tre sovrum varav ett är färdigrenoverat med nya och ljusa ytskikt. De två andra sovrummen har en början på renovering med nya golv. På entréplan hittar vi även det renoverade badrummet som har golvvärme, duschhörna, dubbelkommod och tvättmaskin. Elen är ny till kök och badrum. Övervåningen har två sovrum och har fina och bevarade trägolv. Källaren inrymmer bastu, tvättstuga och gott om förvaringsmöjligheter. På entréplan har man även bytt fönster till 3-glas PVC fönster. Den friköpta tomten om ca 7560kvm har fristående enkelgarage och ett förråd, men tomten har stor potential att bebyggas med exempelvis altan, garage eller liknande. På Kalixälvsleden 22 bor du med vacker vy mot älven och infarten är grusad med en björkallé och framför entrén finns stora stenplattor. Varmt välkommen med intresse, detta är en väldigt hemtrevlig bostad som passar alla familjer och behov. Notera, bilder på alla rum finns ej. Smyglister och övriga lister ska monteras.

Visar alla 6