Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra

Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gärdsåsgatan 2, Utby, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gärdsåsgatan 2

Lägenhet
Utby, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra

2 295 000 kr

72 m²

2 rum

5 051 kr/mån
31 875 kr/m²

På Gärdsåsgatan 2 i omtyckta Utby finner du denna trivsamma bostad om hela 72 kvm som idag har ett avdelat vardagsrum vilket gör att du har ytterligare ett sovrum om så önskas. Lägenheten ligger i markplan och till lägenheten hör en mysig uteplats som du når från vardagsrummet. I området finns allt du kan önska som goda kommunikationer, affärer, förskolor, naturen och mycket mer. Just att ni bor så nära naturen gör det enkelt att ta med sig familjen ut på utflykt. Varför inte ta ett dopp i Bergsjön bara 10 min promenad bort, grilla korv på Fjällbo ängar eller bege dig till Kviberg med utegym, hinderbana och mycket mer? Utbyberget i området är mycket populärt och välkänt bland bergsklättrare. Utby är ett trivsamt kvarter med mycket barnfamiljer, aldrig långt till en kompis för barnen och för er vuxna kommer det inte heller att vara långt till en ny vän. Närmsta busshållplats är Hindermässogatan, strax utanför dörren som tar dig in till centrala Göteborg på ca 15 min, det går också utmärkt att ta cykeln till stan. Varmt välkommen på visning!

Jättekullegatan 16, Utby, Göteborgs kommun

Jättekullegatan 16

Radhus
Utby, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra

4 200 000 kr

80 m²

5 rum

186 m² tomt

Med ett utmärkt läge i trivsamma och trevliga Utby finner du denna pärla - ett välplanerat, hemtrevligt och charmigt radhus med vackert ljusinsläpp och fräscha ljusa ytskikt. Här erbjuds ett komplett boende i två plan med källare och en lättskött tomt med uteplats i bästa västerläge. Entrén är ljus och välkomnande som tar dig vidare till köket som har en öppen planlösning mot vardagsrummet och matplats. Härifrån når du altanen och trädgården. Övre planet inrymmer tre sovrum, wc samt hallen med förvaring och i källarplanet har du gästrum/sovrum, badrum med bastu samt ett rymligt förråd. Du når trädgården även från detta planet. I Utby vill man bo på grund av att man får tillgång till en bykänsla där det är lätt att lära känna trevliga människor samtidigt som man har närhet till Göteborg centrum som är knappt en 20 minuters bussresa bort, tar du hellre cykeln så tar du dig snabbt och smidigt in till stan även på detta sätt. Varför inte ta ett dopp i Bergsjön bara 10 min promenad bort, ta cykeln till Jonsered och ta ett bad i Aspen, grilla korv på Fjällbo ängar eller bege dig till Kviberg med utegym, hinderbana och mycket mer? Utbyberget i området är mycket populärt och välkänt bland bergsklättrare. Skolan ligger granne och här finns både kommunala och föräldrakooperativa förskolor i närheten. Huset är Varudeklarerat och ett ingående besiktningsprotokoll kommer att finnas tillgängligt. Varmt välkommen på visning!

Salsavägen 12, Angered, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår

Salsavägen 12

Villa
Angered, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra

4 995 000 kr

154 m²

6 rum

674 m² tomt

I populära och familjära Storås Ängar ges möjlighet att flytta i ett välplanerat 1,5-planhus med härlig trädgård i solläge! Huset som byggdes 2007 bjuder på sociala ytor, bra förvaring och 3-4 sovrum. Uterummet blir ett extrarum under årets varma månader och en självklar plats att umgås på. Entréplan är socialt planerad med en hall med avhängningsyta, groventré/tvättstuga, badrum med dusch, kök och vardagsrum i öppen planlösning samt ett sovrum/lekrum/tv-rum. På entréplan ges även gott om förvaring i två klädkammare/förråd. På övre plan finner vi tre sovrum, ett badrum med badkar samt ett allrum. Området ligger lugnt beläget med närhet till allt man kan tänkas behöva! Förskola finns i området och busshållplats ligger endast en kort promenad bort. Till Angered centrum tar du dig med bil på ca fem minuter. Där finns både affärer, restauranger, vårdcentral, apotek, ICA Maxi, frisör, skola och träningsanläggningar. På gångavstånd från Salsavägen nås även Storås ridklubb för den som är hästintresserad. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Söndagsgatan 27, Kortedala, Göteborgs kommun

Söndagsgatan 27

Lägenhet
Kortedala, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra

1 100 000 kr

53 m²

2 rum

3 638 kr/mån
20 755 kr/m²

En trappa upp på Söndagsgatan 27 finner du denna välplanerade 2:a som nu söker ny ägare. Köket är äldre men fyller sin funktion mycket väl, här finns också plats för matplatsen och du har fin utsikt över innergården. Badrum med klinker på golv och kakel på vägg, sovrummet har plats för dubbelsäng och vardagsrummet är rymligt med fiskbensparkett och utgång till balkongen med eftermiddagssol. Reparationsfond 14 440 kr och till lägenheten hör även ett rymligt förråd i källaren. På Söndagsgatan bor ni med bekvämt promenadavstånd till allt - Kortedala torg med dess utbud av restauranger, caféer, matbutiker och gym. Lärjeåns dalgång med ett flertal promenadstråk och löpslingor. Från Kortedala torg tar du dig via spårvagn till Göteborg city på en kvart. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Bergums furåsväg 41, Olofstorp, Göteborgs kommun
Bergums furåsväg 41, Olofstorp, Göteborgs kommun, bild 2
Bergums furåsväg 41, Olofstorp, Göteborgs kommun, bild 3

Bergums furåsväg 41

Tomt
Olofstorp, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra

1 400 000 kr

Möjlighet att bygga nytt i en vacker miljö! Vi säljer endast tomten, hus är fritt att välja, här nämns ett förslag. Man kan välja husleverantör fritt, tomten är ej låst till en specifik leverantör. Tomten kan man finansiera med vanliga bolån och huset som föreslås betalar man inget för förrän efter slutbesiktning! (men man har friheten att välja en egen hustillverkare!) I attraktiva Olofstorp har vi glädjen att förmedla en lantlig tomt om nästan 1100m² som ligger ljust, fint och i vacker natur med hästhagar som närmaste granne. Nu har du möjligheten att tillsammans med Älvsbyhus förverkliga dina husdrömmar och få möjligheten att bo i en vacker miljö, endast 15 minuter från Göteborg, där ni kan njuta av ett bekymmersfritt boende i många år framöver. Exempel på hus som passar bra på tomten är välplanerade 1 1/2 plans villan Lasse från Älvsbyhus, se bildexempel i annonsen. Kostnadskalkyler finner du längre ner i annonsen. För de som är nyfikna på Älsbyhus förslag: Totala summan står för ett nyckelfärdigt hus, alltså inga andra kostnader tillkommer såsom markarbete m.m. Även vatten och avlopp ingår i priset. Huset som Älvsbyhus föreslår är 96kvm. Bottenvåningen på 63kvm är inredd med 2 rum och kök. (observera att Älvsbyhus inte säljer inredning av övervåningen). För mer detaljerad info kontakta gärna Emelie Hamnes, säljare på Älvsbyhus Tel: +46 72-973 03 95, e-post [email protected] Ni kommer såklart ha möjlighet att kika på annan husmodell tillsammans med Älvsbyhus om så önskas. För huset och tomten blir totala priset 1 400 000 + 2 276 000 = 3 676 000 kr kr (ifall tomtpriset landar på 1400 000 kr) (se bifogad kalkyl) men totalpriset kan ändras beroende på vad tomtpriset blir och ev tillval. Bara 10 minuter till Lerums centrum och dess stora serviceutbud samt pendeltåget där du tar dig till Göteborg C eller Alingsås på ca 20 minuter. I Olofstorp har du barnomsorg från förskola till högstadie. Mysiga badplatser och härlig natur runt hörnet! Varmt välkommen att höra av dig för ytterligare information! (Observera att man inte betalar någonting för själva huset förrän 5 dagar efter slutbesiktning och väljer man Nordea som sin bank så erbjuder dem 2-5 års amorteringsfritt lån. De har även förmånliga lånevillkor för själva tomtköpet, se bifo

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 5