Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra

Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Björnväktarens gata 31, Gärdsås, Göteborgs kommun

Björnväktarens gata 31

Villa
Gärdsås, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra
4 495 000 kr
139 + 60 m²
7 rum
913,7 m² tomt

Björnväktarens gata 31 är ett lugnt och mysigt område, där vi nu äntligen kan presentera ett hemtrevligt och väldisponerat 1 1/2-planshus med stora ljusinsläpp och lummig trädgård med både buskar och fruktträd. Bostaden har ett rymligt vardagsrum med utgång till uterum och uteplatsen på bostadens baksida som erbjuder både odlingsmöjligheter och ytor för umgänge, lek och mysiga kvällar runt grillen. Vardagsrummet har härligt ljusinsläpp och när mörkret och kylan smyger sig på ute finns en fungerande braskamin som skapar både värme och mysfaktor. På entréplan finns förutom stort kök, rymligt vardagsrum och den välkomnande entrén, två sovrum, ett styck badrum samt en tvättstuga med utgång till trädgården. På ovanvåningen finns 3 rymliga sovrum, ett badrum och ett stort allrum med härligt ljusinsläpp tack vare den stora takkupan - perfekt för barnen att husera fritt i. Huset är mycket väldisponerat för sina 139+60 kvm och inrymmer allt du behöver och lite till. Gemytligt område med en god grannsamverkan. Ca 15-20 minuter med bil till centrala Göteborg. Goda pendlingsmöjligheter med närhet till busshållplats och ca 8 minuters promenad till spårvagn. Ta ett kvällsdopp i mysiga Bergsjön eller besök gården Galaxen där man kan mysa med hästar, kor och kaniner mm. Här finns det ponnyridning, kanin- och hästskötarkurser och man kan även ta en fika på det tillhörande caféet. Varför inte utnyttja närheten till lummiga skogspromenader, elljusspår eller nybyggda träningsanläggningen i Kviberg. Vid Serneke Prioritet arena erbjuds skidåkning, gym, fotbollsplaner samt beach volleyboll- året om. Är ni mer för paddel och tennis så finns moderna hallar precis vid gränsen till Partille. Välkommen att trivas!

  • Uteplats
Bergums furåsväg 41, Olofstorp, Göteborgs kommun
Bergums furåsväg 41, Olofstorp, Göteborgs kommun, bild 2
Bergums furåsväg 41, Olofstorp, Göteborgs kommun, bild 3

Bergums furåsväg 41

Tomt
Olofstorp, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra
1 400 000 kr
1 048 m² tomt

Möjlighet att bygga nytt i en vacker miljö! Vi säljer endast tomten, hus är fritt att välja, här nämns ett förslag. Man kan välja husleverantör fritt, tomten är ej låst till en specifik leverantör. Tomten kan man finansiera med vanliga bolån och huset som föreslås betalar man inget för förrän efter slutbesiktning! (men man har friheten att välja en egen hustillverkare!) I attraktiva Olofstorp har vi glädjen att förmedla en lantlig tomt om nästan 1100m² som ligger ljust, fint och i vacker natur med hästhagar som närmaste granne. Nu har du möjligheten att tillsammans med Älvsbyhus förverkliga dina husdrömmar och få möjligheten att bo i en vacker miljö, endast 15 minuter från Göteborg, där ni kan njuta av ett bekymmersfritt boende i många år framöver. Exempel på hus som passar bra på tomten är välplanerade 1 1/2 plans villan Lasse från Älvsbyhus, se bildexempel i annonsen. Kostnadskalkyler finner du längre ner i annonsen. För de som är nyfikna på Älsbyhus förslag: Totala summan står för ett nyckelfärdigt hus, alltså inga andra kostnader tillkommer såsom markarbete m.m. Även vatten och avlopp ingår i priset. Huset som Älvsbyhus föreslår är 96kvm. Bottenvåningen på 63kvm är inredd med 2 rum och kök. (observera att Älvsbyhus inte säljer inredning av övervåningen). För mer detaljerad info kontakta gärna Emelie Hamnes, säljare på Älvsbyhus Tel: +46 72-973 03 95, e-post [email protected] Ni kommer såklart ha möjlighet att kika på annan husmodell tillsammans med Älvsbyhus om så önskas. För huset och tomten blir totala priset 1 400 000 + 2 276 000 = 3 676 000 kr kr (ifall tomtpriset landar på 1400 000 kr) (se bifogad kalkyl) men totalpriset kan ändras beroende på vad tomtpriset blir och ev tillval. Bara 10 minuter till Lerums centrum och dess stora serviceutbud samt pendeltåget där du tar dig till Göteborg C eller Alingsås på ca 20 minuter. I Olofstorp har du barnomsorg från förskola till högstadie. Mysiga badplatser och härlig natur runt hörnet! Varmt välkommen att höra av dig för ytterligare information! (Observera att man inte betalar någonting för själva huset förrän 5 dagar efter slutbesiktning och väljer man Nordea som sin bank så erbjuder dem 2-5 års amorteringsfritt lån. De har även förmånliga lånevillkor för själva tomtköpet, se bifo

  • Premium
  • Uteplats
Teleskopgatan 12, Bergsjön, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00

Teleskopgatan 12

Lägenhet
Bergsjön, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra
1 200 000 kr
63 m²
2 rum
vån 7/8
4 632 kr/mån
19 048 kr/m²

Välkommen till denna ljusa trevliga lägenhet belägen på Teleskopgatan 12 i natursköna Bergsjön. Bostaden är optimalt planerad med kombinerat badrum/tvättrum och rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Köket är i anslutning till vardagsrummet med gott om arbetsytor och passar utmärkt för trevliga middagsbjudningar med vänner och familj. Från den inglasade balkongen har du en fin utsikt över området. Omgivningen erbjuder rikligt med natur och fina motionsspår för den aktiva. En promenad eller cykeltur bort tar dig till den vackra sjön Bergsjön, där en trevlig badplats väntar de varmaste sommardagarna. I närheten finner du även vackra parker och lekplatser. Under våren och sommaren blomstrar områdets många träd och blommor, vilket skapar en vacker miljö att vistas vid. Lägenheten är belägen i ett barnvänligt område med närhet till kommunikationer, skola och förskola vilket underlättar vardagen för både stora och små. Bostaden är på 63 kvadratmeter och finns på sjunde våningen. Välkommen till denna naturnära pärla med närhet till centrala Göteborg!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Lövkulleskogen 50, Gunnilse, Göteborgs kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Lövkulleskogen 50, Gunnilse, Göteborgs kommun, bild 2
Lövkulleskogen 50, Gunnilse, Göteborgs kommun, bild 3

Lövkulleskogen 50

Villa
Gunnilse, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra
4 195 000 kr
110 + 70 m²
5 rum
1 617 m² tomt

Strax utanför centrala Göteborg ligger denna villa inbäddad i idyllisk natur med en fastighet på 1617 kvm. Huset är beläget i hjärtat av Gunnilse och har en stor, härlig insynsskyddad trädgård där gräsmattorna övergår direkt i lummig lövskog fylld med vitsippor och liljekonvalj. Runt knuten växer hallon och smultron och i skogen en bit bort hittar ni blåbär, lingon och svamp. På tomten finns även en carport, ett minireningsverk och den egna brunnen. Bostaden är placerad på lagom avstånd från grannar och här infinner sig lugnet så fort du kommer hem. Boendet är en mysig 1-plansvilla med stor inredd källare. Huset totalrenoverades invändigt 2015 och inger nu en mycket härlig, ombonad känsla med fördelar som braskamin i vardagsrummet, kök med öppen planlösning, och 4 sovrum i varierande storlek. Badrum finns både uppe och nere och på källarplan finner du också tvättstuga samt pannrum. Den vackra murstocken är original från 1945. I samband med renoveringen gjordes även större delen av bottenplattan om och vinden inreddes till ett rymligt förråd. Ett ytterligare större förrådsutrymme med egen ingång finns i krypgrunden bredvid den inredda källaren. På Lövkulleskogen är alla årstider lika vackra och i trädgården kan man välja mellan flertalet uteplatser där man kan grilla, fika eller bara njuta av solen och fågelkvittret. I närområdet finns mataffär, Lerjedalens golfklubb, skola och förskola, pizzerior och bensinstationer. Det är också nära till flera badsjöar och ett större naturreservat med många vackra vandringsleder och naturstigar. Från hållplatsen, 10 minuters promenad från huset, tar ni er till Göteborg på ca 24 minuter med buss. Perfekt för er som vill bo nära både staden och naturen!

  • Premium
  • Uteplats
Anna Branzells Gata 10, Kviberg, Göteborgs kommun
  • Borttagen före visning
Anna Branzells Gata 10, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Anna Branzells Gata 10, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Anna Branzells Gata 10

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra
1 795 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2/3
2 402 kr/mån
51 286 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lerumsvägen 95, Olofstorp, Göteborgs kommun
  • Tor 25 apr kl 17:00
Lerumsvägen 95, Olofstorp, Göteborgs kommun, bild 2
Lerumsvägen 95, Olofstorp, Göteborgs kommun, bild 3

Lerumsvägen 95

Villa
Olofstorp, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra
3 995 000 kr
83 + 54 m²
5 rum
1 369 m² tomt

Välkommen till Villa Soläng! Nu har du möjlighet att flytta in i detta charmiga och nyrenoverade hus på Lerumsvägen 95 i natursköna Olofstorp. Här erbjuds en fantastisk livsstil med en stor och lummig tomt där både vuxna och barn kan njuta av utomhusaktiviteter. Den trevliga uteplatsen bjuder på många soltimmar och inbjuder till härliga grillkvällar med familj och vänner. Huset är utrustat med moderna bekvämligheter och har en inglasad altan där du kan njuta av naturen året runt. För bilentusiasten finns ett dubbelgarage och för den som behöver extra förvaring finns här även ett förråd. Läget är naturnära och samtidigt bekvämt med närhet till kommunikationer, vilket gör pendlingen till jobbet smidig. Här kan du få det bästa av två världar - lugnet och ro i naturen samtidigt som du har enkel tillgång till stadens puls. Detta hus är perfekt för den aktiva familjen som önskar stora ytor för barnen att leka på. Med en bostadsyta på 83+54 kvadratmeter finns det gott om plats för både gemenskap och avskildhet. Missa inte chansen att skapa ditt drömliv i denna underbara omgivning. Välkommen till Lerumsvägen 95!

  • Premium
Nedre Linnarhultsvägen 25, Linnarhult, Göteborgs kommun

Nedre Linnarhultsvägen 25

Villa
Linnarhult, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra
3 995 000 kr
150 + 120 m²
6 rum
1 597 m² tomt

Varmt välkomna till denna trevliga bostad. Här bor ni på en lugn återvändsgata i ett barnvänligt område med naturen inpå knuten och på nära avstånd till köpcentrat Allum! Huset erbjuder bland annat fyra bra sovrum och trevliga sällskapsytor i form av vardagsrum samt allrum. Stort inbjudande kök som är en given plats för middagar med familj och vänner. Under årets varma månader kan ni njuta på uteplatserna och följa solens strålar från morgon till kväll. Trädgården erbjuder gott om lekytor för barnen och ger plats för både t ex studsmatta och fotbollsmål. Huset är i visst behov av renovering men erbjuder fantastiska ytor såväl inne som ute! För den naturintresserade finns fina promenadvägar genom underbara Lärjedalen. Endast en kort promenad bort finner ni Storås Ridklubb. Till busshållplatsen tar det bara några minuter, sedan kommer ni snabbt in till centrala Göteborg. Vill ni hellre ta cykeln finns cykelvägar både in till Angered centrum och Göteborg centrum. Varmt välkomna på visning!

Fastlagsgatan 31, Kortedala, Göteborgs kommun

Fastlagsgatan 31

Lägenhet
Kortedala, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra
2 395 000 kr
90,5 m²
5 rum
vån 3/3
7 946 kr/mån
26 464 kr/m²

Nu erbjuds en hemtrevlig och charmig lägenhet om 90,5 kvm där du inte behöver kompromissa när du möblerar. Här kommer du att trivas. På Fastlagsgatan lever ni ett enkelt och bekymmersfritt lägenhetsliv, i ett attraktivt och lugnt område med omedelbar närhet till allt du kan tänkas behöva för en behaglig vardag. Från den rymliga inglasade balkongen har du en fantastisk utsikt! Bostaden består av fyra rymliga sovrum och ett lättmöblerat och välplanerat vardagsrum centralt i lägenheten. Köket är ljust samt bra planerat, badrummet är helt i klinker och kakel och från hallen når du gästtoaletten som är ett måste för den större familjen. På Fastlagsgatan bor ni med bekvämt promenadavstånd till allt - Kortedala torg med dess utbud av restauranger, caféer, matbutiker och gym. Lärjeåns dalgång med ett flertal promenadstråk och löpslingor. Från Kortedala torg tar du dig via spårvagn till Göteborg city på en kvart. Varmt välkommen på visning!

Bergums Prästgårdsväg  46, Olofstorp, Göteborgs kommun

Bergums Prästgårdsväg 46

Tomt
Olofstorp, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra
1 700 000 kr
730 m² tomt

Unik chans till en tomt mitt i hjärtat av Olofstorp! I attraktiva Olofstorp har vi glädjen att förmedla en plan tomt om 730m² som ligger ljust, fint och i vacker natur. Nu har du möjligheten att förverkliga dina husdrömmar och bo i en vacker miljö, där ni kan njuta av ett bekymmersfritt boende i många år framöver. Tomten ligger inom detaljplan (se avstyckningsplan under dokument) och är inte bunden till någon specifik husleverantör vilket ger er fria händer att själva välja hur ert drömboende ska se ut. Exempel på hus som passar bra på tomten är välplanerade 1 1/2 plans villan Optimal 152 från LB- hus, se bildexempel i annonsen. Eller varför inte trevliga villan Optimal 168 . Kostnadskalkyler finner du längre ner i annonsen. Vill ni kika på annan husmodell tillsammans med LB-hus, så kontakta gärna Adam Kruse på 070-601 21 63 säljare på LB-hus. Utgångspriset för tomten är 1,700,000 kr och säljes med budgivning, vilket kan göra att totalpriset i kalkylen ökar. Olofstorp är ett otroligt familjärt och mysigt område med närhet till såväl badsjö och natur som till mataffär, skola och kommunikation. Med god grannsamverkan och boende i varierande åldrar i området skapas en härlig miljö där grannar glatt hejar på varandra. Knappa 2 mil utanför Göteborg och ni tar er enkelt med buss X3 till Göteborgs centrala delar på 30 minuter. Lerum med dess stora serviceutbud och tågstation nås med bil på 10 minuter. Välkomna att kontakta mäklare vid frågor eller funderingar, samt för att boka tid för visning av tomten!

Visar alla 9