Mäklare Per Lind

Per Lind

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Rödgårdsvägen 30, Centralt, Göteborgs kommun

Rödgårdsvägen 30

Villa
Centralt, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Torslanda

5 895 000 kr

137 m²

4 rum

903,7 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hem i Torslanda! Detta enplanshus med garage erbjuder en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömhem med en idealisk placering i en eftertraktad del av Torslanda. Även om huset har en äldre standard, så är det fullt av potential och med lite kreativitet kan du förvandla det till något extraordinärt. Huset är beläget på en trevlig och fridfull gata och bjuder på en lugn och avkopplande atmosfär. Med närhet till grönområden, lekparker och rekreationsområden har du en perfekt plats att njuta av naturen och aktiva fritidsaktiviteter. Detta enplanshus har generösa ytor och en smart planlösning som kan anpassas efter dina behov och önskemål. Här finns tre bra sovrum som har alla plats för både säng och skrivbord. Det ena sovrummet är något större och enkelt en dubbelsäng och är utrustad med en garderobsvägg. Vardagsrummet är väl tilltaget och har en vy över den prunkande trädgården. Garaget är ett stort plus och ger dig gott om plats för verktyg och annan förvaring. Tomten runt huset är rymlig och erbjuder möjlighet till trädgårdsarbete och landskapsplanering. Du kan skapa en trädgårdsoas där du kan njuta av soliga dagar och trevliga grillkvällar med vänner och familj. Tveka inte att ta chansen att förvärva detta charmiga enplanshus med stor potential. Möjligheterna är oändliga och du kan skapa ditt drömboende här. Kontakta oss idag för att boka en visning och låt oss tillsammans utforska det här husets fantastiska möjligheter!

Västervägen 23, Öckerö, Öckerö kommun

Västervägen 23

Villa
Öckerö, Öckerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Torslanda

4 495 000 kr

189 m²

8 rum

830 m² tomt

Nu kan vi erbjuda en mycket generöst tilltagen villa om totalt 329 kvm fördelat över tre våningar! Här blandas klassik 70-tals arkitektur i två våningar med ett modernt kök från 2011 samt ett källarplan som passar utmärkt till verksamhet eller för personer med stort hobbyintresse. Det finns även goda möjligheter att bygga en lägenhet i källaren för uthyrning eller generationsboende. Vi stiger in till en rymlig och ljus entré med bra utrymme för klädavhängning och ytterkläder. Omedelbart till höger hittar vi det stora vardagsrummet som ansluter till en naturlig matplats samt köket. Vardagsrummet har stora fönster mot söder och vackert trägolv. Från entrén har vi uppsikt över hallen som leder hela vägen till köket med trappa till både det övre planet och källarplanet på höger sida. Till vänster i hallen hittar vi fyra bra sovrum samt ett badrum med dusch. Alla sovrum har en bra storlek med rummet längst in är något större än dom andra. I slutet av hallen kommer vi in till det moderna köket som gjordes om 2011 med vita luckor och rostfria maskiner. Här finns det gott om plats för hela familjen att delta i matlagningen. I köket finns en tillhörande matplats framför fönstret samt utgång till en härlig altan i soligt söderläge. Trappan i hallen som leder oss upp till det övre planet, där vi kommer upp till ett stort allrum som sträcker sig över halva huset och har gott om plats lek eller hobby aktiviteter. Detta rum har ett mindre pentry samt ett badrum med handfat, toalett och duschmöjligheter. På övervåningens andra sida finns ytterligare ett sovrum som är väl tilltaget och rymmer enkelt både säng, skrivbord och soffgrupp. Från fönstret har man en vy som sträcker sig över omgivningen till bergen i söder. Källarplanet är uppdelat med ett sovrum/kontor samt ett mindre rum och en matkällare. Källaren innefattar också ett pannrum med bergvärmepumpen samt en tvättstuga. Intill trappan ner till källarplanet finns dörren ner till det stora garaget. Här finns det plats för fyra till fem bilar, båtar eller vad man önskar. Hela huset är av äldre skick men väldigt välskött och har ovanligt stora ytor med gott om plats. Välkomna att boka er visning för mer information om huset.

 • Uteplats
Batterivägen 12, Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun
Batterivägen 12, Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun, bild 2
Batterivägen 12, Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun, bild 3

Batterivägen 12

Lägenhet
Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Torslanda

6 485 000 kr

127 m²

5 rum

7 088 kr/mån
51 063 kr/m²

Längtar du efter ett lättskött boende där du får mer tid för familjen och andra roliga saker? Att bo i en nyproducerad bostad gör att du kan luta dig tillbaka och slipper krävande underhåll. Här kan vi nu erbjuda ett fantastiskt fint parhus i bekväm bostadsrättsform med maxad villakänsla, utan stor och tidskrävande tomt att ta tand om. På 127 väldisponerade kvadratmetrar i två plan ryms såväl öppna sociala ytor som fullutrustat kök, tre sovrum och två badrum – men också praktiska godbitar som separat tvättstuga och carport. Självklart har varje hus en stor, härlig altan att njuta av. Här ryms både grillen och utemöblerna utan problem. Alltsammans på promenadavstånd från havet, och med smidig pendling till Göteborg. Det är bara några av anledningarna till att Brf Batteriet är ett kanonbra val för dig som vill njuta av huslivet. Här bor du modernt och bekvämt i ett av Göteborgs finaste områden. Men även om Brf Batteriet har ett riktigt A-läge har namnet inget med AA-batterier att göra. Istället är det en hyllning till Batteri Torslanda, ett försvarsområde med kanoner och allt, som förr låg just här. Idag är kanonerna borta – och platsen har blivit ett kanonläge att ladda batterierna på. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Premium
Gamla Skarpetegen 26, Torslanda - Lilleby, Göteborgs kommun

Gamla Skarpetegen 26

Lägenhet
Torslanda - Lilleby, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Torslanda

3 995 000 kr

89 m²

4 rum

2 265 kr/mån
44 888 kr/m²

Här kan vi erbjuda en fantastisk bostad som är belägen i omåttligt populära Lilleby. Detta hem är placerat på andra våningen av två omgiven av fina villor och den gamla Skarpetegsgården som har anor från 1700-talet. Denna förening är en av de få som är helt obelånad och värms upp av Bergvärme vilket ger en trygg tillvaro och mycket låg avgift. Lägenheten är mycket väl planerad med tre sovrum, en rymlig klädkammare, ett väl tilltaget vardagsrum som ansluter till kök och matplats på ett passande sätt. Vardagsrummet har också utgång till en underbar balkong i soligt söderläge. Lägenheten har en gäst-wc och ett helkaklat badrum som är inrett med dusch, handfat och toalett samt en separat tvättdel med tvättmaskin och torktumlare. Den härliga känslan som genomsyrar detta hem förstärks av det härliga ljus från de stora fönstren i söder samt den trivsamma planlösningen. Här bor man med närhet till skola, förskola och kommunikationer samtidigt som den vackra naturen Torslanda har att erbjuda ligger alldeles runt hörnet. Föreningens gård präglas av välskötta gräsmattor och här finns det mycket allmänna ytor för barn att springa och leka på. Med cykel tar man sig enkelt till flera fritidsaktiviteter såsom fotboll eller gymnastik och endast tio minuter bort, genom skogen ligger Volvo. En favorit på helgerna för många i området är att besöka det lokala bageriet Mjövik som har servering både inne och ute när solen tillåter. Missa inte chansen till denna riktigt fina lägenhet så visa ert intresse redan idag för mer information.

 • Balkong
Gamla Låssbyvägen 4, Torslanda, Göteborgs kommun

Gamla Låssbyvägen 4

Villa
Torslanda, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Partner 1 Torslanda

8 755 000 kr

188,7 m²

6 rum

I Låssby, Torslanda växer ett nytt område fram och A-hus kan nu erbjuda en vackert belägen villatomt. Torslanda erbjuder en vacker kustmiljö med närhet till havet och fina möjligheter till bad och naturutflykter - samtidigt som du har nära till stadens puls. Här är det lätt att leva ett aktivt liv med närhet till idrottsanläggningar, nordens största småbåtshamn, golfbana och ridskola. Det finns ett flertal olika skolor i området. På denna tomt kommer en villa Gullholmen om 188 kvm med 6 rum byggas. På Torslanda Torg hittar du det mesta som behövs i form av butiker, restauranger och service och till centrala Göteborg tar du dig enkelt med buss. Omgivningen kring Låssby är lantlig och nära kusten vilket ger fina möjligheter till rekreation och naturupplevelser. Nära till det mesta i stan och på landet.

 • Nyproduktion
Rådmansvägen, null, Öckerö kommun

Rådmansvägen

Lägenhet
Öckerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Partner 1 Torslanda

4 750 000 kr

75 m²

4 rum

4 607 kr/mån
63 333 kr/m²

Välkomna in till denna lägenhet som kommer uppföras under 2023 med inflyttning under första kvartalet 2024. Här hittar ni en lägenhet som man verkligen kan trivas i. 75 kvm som är fördelade över tre bra sovrum samt ett badrum och ett vardagsrum som ansluter till kök och matplats. Från vardagsrummet kommer man ut till en underbar balkong som sträcker sig runt husets södra och västra sida. På balkongen kommer man kunna avnjuta solen sommarens alla dagar och samtidigt blicka ut över området. Denna lägenhet är belägen i en av de tre huvudbyggnaderna där varje byggnad innefattar två lägenheter uppdelat med en på varje plan. Hela lägenheten kommer ha genomgående fina materialval och det kommer även finnas möjlighet att göra tillval. Det kommer att vara golvvärme i hela lägenheten och och högt till tak. Till varje lägenhet kommer det finnas en parkering och med cykel når man det mesta på ön. Försäljningen startar inom kort så visa ert intresse för mer information.

 • Nyproduktion
Rådmansvägen, null, Öckerö kommun

Rådmansvägen

Lägenhet
Öckerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Partner 1 Torslanda

1 825 000 kr

24 m²

1 rum

2 013 kr/mån
76 042 kr/m²

Här kan vi erbjuda en av de två enrumslägenheterna på brf Kwira. Dessa är helt separata och man bor i ett eget lite hus om 24,5 kvm med egen altan i soligt söder och västerläge. Detta hem är oerhört väl planerat med ett kök och vardagsrum tillsammans som även har plats för ett mindre matbord. Från vardagsrummet kommer man ut till den härliga altanen som ansluter till gräsmattan. Här kan man avnjuta dagens soltimmar för att sedan plocka fram grillen när släkt och vänner kommer på besök. Det finns också ett hel kalkat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Sovrummet är väl tilltaget och rymmer enkelt en dubbelsäng. Sovrummet har också en garderobsvägg för bästa klädförvaring. Detta boende är mycket trivsamt och lättskött vilket passar perfekt för den som precis vill flytta hemifrån eller som vill ha ett sommarhem på Hönö utan några bekymmer. Detta hem kommer påbörjas under 2023 och färdigställas under första kvartalet 2024. Välkomna att visa intresse för mer information. Bilderna som presenteras är från en annan lägenhet som är byggd i en anna förening

 • Nyproduktion
Stora vägen 9, Fotö, Öckerö kommun

Stora vägen 9

Villa
Fotö, Öckerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Partner 1 Torslanda

9 250 000 kr

130 m²

5 rum

743 m² tomt

Här kan vi erbjuda ett av kommunens absolut bästa lägen! Huset är vackert beläget på en välskött tomt på Fotö`s södra sida med havet alldeles utanför terrassen i söder! Huset är ett charmigt skärgårdsshus som genom gått en omfattande totalrenovering 2004-2005 som innefattade tak, fasad, fönster samt kök och badrum. Det finns flera tidstypiska detaljer så som plankgolv, murstocken och den gedigna stenfoten som huset vilar på. Här lever man över tre våningar med tre sovrum på det övre planet tillsammans med ett badrum. Entréplanet har inretts för social samvaro med en öppen planlösning mellan köket, vardagsrummet och matplatsen. Entréplanet har ett badrum samt utgång till den väl tilltagna terrass som sträcker sig utanför hela den södra fasaden. Här kan man spendera de soliga sommardagarna i solstolen och blicka ut över havet och dess skådespel. Terrassen har utrymme för både en soffgrupp och ett matbord samt ett utekök om så önskas. Detta är en given plats för midsommarfirande, kräftskivor eller kalas när släkt och vänner kommer på besök. Källaren har kraftiga stenväggar som ger en behaglig temperatur och här finns ett gästrum med eget badrum, en tvättstuga samt en matkällare och gott om förvaringsutrymmen. Tomten har en prunkande växtlighet och stor gräsmatta för barn och barnbarn att springa och leka på. Det härliga läget erbjuder närhet till dom fina klipporna skärgården har att erbjuda och när badsuget blir för stort är det bara att ta på sig badrocken och hitta sitt privata plats. Välkomna att visa intresse för mer information. Detta är ett hus som verkligen måste upplevas!

 • Balkong
 • Uteplats
Rådmansvägen, Hönö, Öckerö kommun

Rådmansvägen

Lägenhet
Hönö, Öckerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Partner 1 Torslanda

4 750 000 kr

75 m²

4 rum

4 607 kr/mån
63 333 kr/m²

Välkomna in till denna lägenhet som kommer uppföras under 2023 med inflyttning under första kvartalet 2024. Här hittar ni en lägenhet som man verkligen kan trivas i. 75 kvm som är fördelade över tre bra sovrum samt ett badrum och ett vardagsrum som ansluter till kök och matplats. Från vardagsrummet kommer man ut till en underbar balkong som sträcker sig runt husets södra och västra sida. På balkongen kommer man kunna avnjuta solen sommarens alla dagar och samtidigt blicka ut över området. Denna lägenhet är belägen i en av de tre huvudbyggnaderna där varje byggnad innefattar två lägenheter uppdelat med en på varje plan. Hela lägenheten kommer ha genomgående fina materialval och det kommer även finnas möjlighet att göra tillval. Det kommer att vara golvvärme i hela lägenheten och och högt till tak. Till varje lägenhet kommer det finnas en parkering och med cykel når man det mesta på ön. Försäljningen startar inom kort så visa ert intresse för mer information.

 • Nyproduktion
 • Balkong
Rådmansvägen, Hönö, Öckerö kommun

Rådmansvägen

Lägenhet
Hönö, Öckerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Partner 1 Torslanda

1 975 000 kr

24 m²

1 rum

2 013 kr/mån
82 292 kr/m²

Här kan vi erbjuda en av de två enrumslägenheterna på brf Kwira. Dessa är helt separata och man bor i ett eget lite hus om 24,5 kvm med egen altan i soligt söder och västerläge. Detta hem är oerhört väl planerat med ett kök och vardagsrum tillsammans som även har plats för ett mindre matbord. Från vardagsrummet kommer man ut till den härliga altanen som ansluter till gräsmattan. Här kan man avnjuta dagens soltimmar för att sedan plocka fram grillen när släkt och vänner kommer på besök. Det finns också ett helkalkat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Sovrummet är väl tilltaget och rymmer enkelt en dubbelsäng. Sovrummet har också en garderobsvägg för bästa klädförvaring. Detta boende är mycket trivsamt och lättskött vilket passar perfekt för den som precis vill flytta hemifrån eller som vill ha ett sommarhem på Hönö utan några bekymmer. Detta hem kommer påbörjas under 2023 och färdigställas under första kvartalet 2024. Välkomna att visa intresse för mer information. Bilderna som presenteras är från en annan lägenhet som är byggd i en anna förening

 • Nyproduktion
 • Balkong
Rådmansvägen, Hönö, Öckerö kommun

Rådmansvägen

Lägenhet
Hönö, Öckerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Partner 1 Torslanda

4 925 000 kr

75 m²

4 rum

4 607 kr/mån
65 667 kr/m²

Här har ni chansen är förvärva en nyproducerad fyrarums lägenhet i den kommande föreningen brf Kwira! Denna lägenhet är bekvämt belägen på första våningen utan några trappor. Här bor man med en öppen och social planlösning där kök, matplats och vardagsrum samspelar på ett passande sätt. Denna lägenhet har tre bra sovrum där ett är något större och de andra två funkar utmärkt som sovrum, gästrum eller hemmakontor. Lägenheten är belägen i en av de tre huvudbyggnaderna där varje byggnad innefattar två lägenheter uppdelat med en på varje plan. Bor man på entréplanet som denna är belägen på har man utgång till en stor altan i soligt sydvästlige. Hela lägenheten kommer hålla hög standard i en tilltalande stil. Tillval kommer det att finnas möjlighet att göra för de som bestämmer sig i tid. Till varje lägenhet kommer det finna sen parkeringsplats. Detta hem kommer påbörjas under 2023 och färdigställas under första kvartalet 2024. Välkomna att visa ert intresse för mer information.

 • Nyproduktion
 • Våren 2024
 • Uteplats
Batterivägen 34, Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun

Batterivägen 34

Villa
Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Partner 1 Torslanda

11 650 000 kr

166 m²

6 rum

1 474 m² tomt

Nu finns möjligheten att köpa ett nyproducerat sluttningshus i modern stil från Myresjöhus. Denna imponerande villa är placerad med ett högt och ostört läge på Batterivägen. Villan har en modern och tilltalande stil med ljusa snygga materialval. Entrén leder in till husets nedre plan med ett kapprum och klädkammare. Här finner du även tre av husets fyra sovrum, ett sällskapsrum samt ett badrum och tvättstuga. Från sällskapsrummet finns utgången till en väl tilltagen altan i västerläge. En trappa upp möts vi av en social och inbjudande planlösning där vardagsrum, kök och matplats samspelar på ett trevlig sätt. Mitt i köket finns en stor köksö med fri utsikt genom generösa fönsterpartier som även ger ett fint ljusinsläpp till villan. Här finns också ett vackert masterbedroom med eget badrum och klädkammare med genomgång. Från övervåningen kommer man ut till den stora terrassen i västerläge som även sträcker sig mot berget i öster. Till villan finns det även ett fristående garage. Tomten är ovanligt stor för området. Här bor man i ett populärt område och har närhet till både bad och båtliv samt kommunikationer och skolor.

Batterivägen 38, Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun

Batterivägen 38

Villa
Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Torslanda

10 750 000 kr

176,9 m²

6 rum

625 m² tomt

Här erbjuds en jättefin familjevilla som har en tilltalande stil, snygga materialval med en industriell känsla. Villan har en social och inbjudande planlösning med öppna ytor. Vardagsrum i vinkel, kök och matplats i central placering på entréplanet. Stora glaspartier för fint ljusflöde in i villan. Från köket har man utgång till den härliga altanen i västerläge. Entréplanet erbjuder även ett badrum med dusch, tvättstuga med groventré och ett rum som kan användas som kontor eller gästrum. Övervåningen är villans mer privata del och disponeras över tre sovrum, ett sällskapsrum samt ett stort badrum. I anslutning till villan finns ett fristående garage och på uppfarten finns det plats för två till tre bilar. Området är populärt och här bor man med närhet till natur, bad och båtliv samt kommunikationer och skola.

Batterivägen 30, Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun

Batterivägen 30

Villa
Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Torslanda

10 950 000 kr

150,2 m²

6 rum

722 m² tomt

Midnattssol har ett enkelt formspråk med rektangulär huskropp. Jättefin familjevilla som är uppförd i industriell stil med socialt och inbjudande planlösning. Att få öppna dörren och känna att allt är nytt är en speciell känsla. Hela villan präglas av smakfullt fina materialval. Undervåningen disponeras över tre rymliga sovrum, ett sällskapsrum samt ett badrum med både dusch och badkar. Här finns även tvättstugan med groventrén. På övervåningen finns villans stora och luftiga gemensamma ytor. Vardagsrummet ligger i vinkel och här finns det plats för både avkoppling och umgänge. Mitt i köket finns en stor köksö med fri sikt genom generösa glaspartier som även ger ett fint ljusinsläpp till hela villan. Från köket kommer man ut till en helt fantastisk terrass i söderläge. På övervåningen finner du också husets fjärde sovrum med stor walk-in-closet och ett badrum med dusch. Till villan finns en carport om 20 kvm samt ett förråd om 4 kvm. Området är populärt och här bor man med närhet till natur, bad och båtliv, kommunikationer samt skolor.

Nyproducerade Lägenheter på Hönö, null, Öckerö kommun

Nyproducerade Lägenheter på Hönö

Lägenhet
Öckerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Partner 1 Torslanda

fr. 1 825 000 kr

24-75 m²

1-4 rum

2 013 kr/mån

Här kan vi erbjuda åtta nyproducerade lägenheter centralt beläget på Hönö. LMC - Stenhus kommer uppföra sex stycken fyra rums lägenheter samt två stycken en rums lägenheter. Hela föreningen kommer innefatta tre huskroppar med två lägenheter i varje huskropp samt två "bolundare" som helt separata byggnader. Det kommer finnas parkering till varje lägenhet och trevlig innegård med gräsmatta och planteringar. Bygget kommer att startas under 2023 med en inflyttning under första kvartalet 2024. Välkomna att visa ert intresse innan säljstarten som kommer ske i höst.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 15