Mäklare Therese Krafft

Therese Krafft

Om mig

Under mina snart 16 år i min yrkesroll som fastighetsmäklare har jag fått möta många förändringar på bostadsmarknaden och har därmed utvecklat en specialistkunskap och fått en mångårig kvalitativ erfarenhet. Kvalité är inte att man gör det, utan HUR man gör det. Hur ni väljer att sälja er bostad kommer att påverka och avgöra ert slutpris. Välkommen att kontakta mig för ett möte!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gamla Flygplatsvägen 32D, Torslanda- Amhult, Göteborgs kommun

Gamla Flygplatsvägen 32D

Lägenhet
Torslanda- Amhult, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Torslanda
3 175 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 2/4
4 695 kr/mån
42 617 kr/m²

Välkomna till Brf Luftseglaren och Gamla flygplatsvägen 32D. Här erbjuds en härlig trea som är centralt belägen i framväxande Amhult. Nybyggnadsåret är år 2014 och detta hem är beläget en våning upp och har en mysig inglasad balkong i ett soligt läge med eftermiddags- och kvällssol med utsikt mot den grönskande innegården. Den välskötta interiören erbjuder ett stilrent inrett kök i angränsande till ett luftigt vardagsrum, två rogivande sovrum och ett snyggt helkaklat badrum med dusch- och tvättmöjligheter. Som boende här har man närhet till de bästa kommunikationerna, all service som erbjuds i Amhults centrum samt cykelavstånd till både badplats och golfbana. Snabbt tillträde är möjligt om så önskas! Varmt välkommen att visa intresse och boka tid för visning!

  • Balkong
  • Hiss
Krysspricksvägen 19, Torslanda - Hällsvik, Göteborgs kommun

Krysspricksvägen 19

Radhus
Torslanda - Hällsvik, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Torslanda
5 250 000 kr
96 m²
5 rum
402 m² tomt

Tillfälle i ett drömmigt läge högst upp på återvändsgata och till er som gärna vill flytta in i något helt nybyggt. På Krysspricksvägen 19 i Hällsvik står det nyckelfärdiga parhuset Lasse från Älvsbyhus klart under hösten 2024. Villa Lasse passar perfekt både till paret eller till familjen. Eller kanske finns det önskemål om en fritidsbostad? Detta 1,5-planshus byggs med tillvalet 34 graders taklutning med förhöjt väggliv vilket resulterar i att ytan på övervåningen blir rymligare. Det finns dessutom en fantastisk valmöjlighet utifrån behov med att välja att inreda övervåningen eller inte. Priset som visas i bostadsannonsen är exklusive inredd övervåning. Här bor man på eftertraktad adress med närhet till det bästa Torslanda har att erbjuda - perfekt för er som ställer höga krav på er boendemiljö! Kommunikationer, butiker, förskola och skola finns i närområdet och havet endast en kort promenad bort. Smidigt pendlingsavstånd till centrala Göteborg. Mer information/specifikation/kalkyler finns att tillgå hos ansvarig fastighetsmäklare. Man får gärna besöka tomtmarken på egen hand för att känna in dess position och visualisera sig sitt kommande hem. Vi hörs!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 2