Mäklare Caroline Magiera

Caroline Magiera

Om mig

Din bostadsaffär är en utav de största och viktigaste händelserna i ditt liv, hur du väljer att sälja din bostad kommer att påverka, och avgöra, ditt slutpris. Jag vill hjälpa dig hitta den bästa lösningen utifrån din situation, oavsett vilken marknad som råder. Jag vet att det enskilda försäljningsresultatet i högsta grad är beroende av vem som tar hand om affären.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hantverkaregatan 35, Helsingborg, Helsingborgs kommun
Hantverkaregatan 35, Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Hantverkaregatan 35, Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Hantverkaregatan 35

Lägenhet
Helsingborg, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
1 195 000 kr
64 m²
2 rum
vån 5/5
4 342 kr/mån
18 672 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och hemtrevliga tvårumslägenhet, som erbjuder en välplanerad yta! När du stiger in i hallen möts du direkt av en hemtrevlig känsla. Här får slås du direkt av de genomtänkta ytorna och en bra planlösning. Lägenheten har ett genomgående golv som skapar en enhetlig och stilren känsla genom detta boende. Vardagsrummet är stort och har plats för både soffgrupp och arbetsyta, vilket gör det enkelt att anpassa efter dina behov. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket skapar en inbjudande och trivsam miljö. Från vardagsrummet når du även balkong, balkongen är en härlig förlängning av bostaden, där du kan njuta av soliga dagar och sköna kvällar med sitt sydvästläge. Köket är praktiskt utformat med bra arbetsytor för matlagning och med en separat matplats. Här finns alla möjligheter att laga goda middagar och bjuda in till trevliga måltider med vänner och familj. Det helkaklade badrummet är både praktiskt och modernt. Här finns goda ytor för morgonens bestyr innan jobbet och smidigt med yta för tvätt och förvaring ovan tvättmaskinen. Sovrummet är generöst tilltaget och erbjuder gott om förvaring med flera garderober samt ett stort fönster som vetter mot den lugna innergården. Denna lägenhet på Hantverkaregatan 35 har allt du behöver för att skapa ett bekvämt och praktiskt hem! Välkommen på visning! ____________________________________ Bra att tänka på: Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sockengatan 2A, Helsingborg, Helsingborgs kommun
Sockengatan 2A, Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Sockengatan 2A, Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Sockengatan 2A

Lägenhet
Helsingborg, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
1 495 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/6
5 054 kr/mån
20 764 kr/m²

I denna välskötta förening finns nu möjlighet att köpa en hemtrevlig lägenhet. Välkomnande hall som ligger privat i slutet på fastighetens landgång. Köket är en pärla med sina vita skåpluckor och eleganta svarta kakelplattor. Här finns gott om plats för både matlagning och umgänge, med en rymlig matplats som inbjuder till trevliga middagar med familj och vänner. Det mindre sovrummet/kontoret är perfekt för dig som behöver en lugn plats för arbete eller en rogivande sovplats. Tack vare bostadens läge med loftgång är detta rum ostört och fridfullt. Det stora badrummet har totalrenoverats och här har man tagit bort den tidigare klädkammaren för att skapa en rymlig och lyxig atmosfär. Med marmorliknande klinker och kakel, en stor inbyggd duschhörna och en egen tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare, är detta badrum både praktiskt och modernt. Lägenhetens stora sovrum erbjuder generösa förvaringsmöjligheter med många garderober och direkt tillgång till balkongen. Vardagsrummet är rymligt och mångsidigt, med gott om plats för både soffgrupp och matmöblemang. Härifrån kan du också nå balkongen, vilket ger en perfekt förlängning av vardagsrummet och ytterligare en plats för avkoppling. Balkongen ligger i läge för kvällssol och här kan du koppla av med en god bok eller bara njuta av utsikten över områdets lekplats. Denna lägenhet är perfekt för dig som söker ett tryggt hem med goda grannar. Välkommen hem till Sockengatan 2a! ------------------------------ Bra att tänka på: Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Vargögatan 29, Rydebäck, Helsingborgs kommun

Vargögatan 29

Radhus
Rydebäck, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
4 750 000 kr
165 m²
6 rum
241 m² tomt

Drömmer du om ett hem där ljuset dansar fritt med en känsla av rymd? Då är detta ett tillfälle du inte vill missa. Den genomgående ljusa och vita inredningen ger varje rum en känsla av fräschör och elegans. Här är det enkelt att föreställa sig livets alla ögonblick, från mysiga familjemiddagar till avslappnade söndagsmorgnar. Den öppna planlösningen på bottenvåningen inbjuder till samvaro och gemenskap. I köket sprider doften av nybryggt kaffe sig medan matlagningsljudet och skratt ekar genom det ljusa vardagsrummet. Stora skjutdörrar öppnar upp mot trädgården och låter solljuset flöda in, vilket skapar en känsla av frihet och rymd. För dina gäster finns ett extra sovrum intill husets entré, perfekt för övernattande vänner eller släktingar. De kan njuta av en egen privat sfär med tillgång till en gäst-WC för extra bekvämlighet. Master bedroom är smart privat placerad med en intilliggande walk-in closet som erbjuder praktisk förvaring med stil, har du allt du behöver inom räckhåll. Det helkaklade badrummet, beläget rakt över hallen från sovrummet, är helkaklat i vitt och sandfärg. Badrummet är väl tilltaget med både tvättmaskin och torktumlare för att ha allt samlat under vardagsstressen. På ovanvåningen möts du av två mindre sovrum och ett stort allrum. Det stora allrummet erbjuder en mångsidig plats där du kan skapa din egen vision av en idealisk livsstil. Kanske drömmer du om en hemmabio, ett lekrum för barnen, större sovrum eller ett inspirerande kontor där du kan låta din kreativitet flöda fritt. Med rätt planering och design kan du skapa en perfekt miljö för dina behov och intressen. Utanför dörrarna på Vargögatan 29 hittar du ett levande och välmående område. Skolor och förskolor ligger inom bekvämt avstånd och skapar en idealisk miljö för familjeliv. Här promenerar du ner till havet under sommarmånaderna längs grönskande gator och njuter av gemenskap på det bästa av sätt. Det är inte bara ett hus där du bor, utan lever. ____________________________________ Hoppas vi hörs och ses! Bra att tänka på: Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

 • Uteplats
Övre Nytorgsgatan 87D, Helsingborg, Helsingborgs kommun

Övre Nytorgsgatan 87D

Lägenhet
Helsingborg, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
795 000 kr
89 m²
4 rum
vån 2/3
9 552 kr/mån
8 933 kr/m²

Välkomna till denna lägenhet högst upp i huset. Här har man planerat om en trea och en etta till en väldisponerad 4 Rok med två ingångar. Detta är ett ypperligt tillfälle att förvärva en lägenhet som studenter eller som en bostad där man har behov av mer privata ytor. Samtliga sovrum ligger välplanerat frånskilda med gemensamma ytor centrerat. Här bor man lätt i en lägenhet utan att störa varandra. Bostaden är välskött men i behov av modernisering. Den stora hallen som nyttjats som huvudingång har goda avhängningsmöjligheter och precis intill dörren finns bostadens första sovrum. Vidare kommer kök och badrum rakt fram. Köket är i god storlek med fint fönsterparti, vite luckor med kaklat stänkskydd i vitt, fullhöjd kyl och frys. Här finns möjlighet för matbord och även goda arbetsytor och mycket förvaring. Badrummet har kaklade väggar i vitt och blå våtrumsmatta, idag står det en duschkabin i badrummet som är i behov av att bytas ut. Vardagsrummet är väl tilltaget för soffa och matplats, med balkong som ser ut över delvis innergård och bort mot grönområde och skola. Det stora sovrummet ligger avskilt och har egen balkong mot parkeringen. Här finns också gott om förvaring och inbyggda garderober. Härifrån kan man ta sig via korridor mot den mer avskilda ytan av lägenheten med sovrum och egen toalett, här finns också egen ingång om man önskar skapa en lite mer privat del. Varmt välkommen med din intresseanmälan! ------------------------------------------------------------------- Lämna gärna dina kontaktuppgifter redan idag så tar vi kontakt med dig så fort det närmar sig visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på hemsidan eller genom att ta kontakt med ansvarig mäklare, Caroline Magiera på 0737-22 25 25 eller [email protected] Hoppas vi hörs och ses! Bra att tänka på: Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

 • Balkong
 • Hiss
Kopparmöllegatan 15A, Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Kopparmöllegatan 15A, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 2
Kopparmöllegatan 15A, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 3

Kopparmöllegatan 15A

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
2 595 000 kr
86 m²
3 rum
vån 1/6
5 219 kr/mån
30 174 kr/m²

Välkommen till ditt framtida hem på Kopparmöllegatan 15A – en adress där bekvämlighet och trivsel möts. Denna lägenhet erbjuder en genomtänkt planlösning som skapar en känsla av rymd, samtidigt som den säkerställer gott om förvaring för att göra vardagen smidig och organiserad. När du kliver in möts du av ett stort vardagsrum med ett vackert burspråk som släpper in generöst med naturligt ljus. Här kan du föreställa dig mysiga stunder och trivsamma middagar med nära och kära. Från vardagsrummet leder en dörr ut till balkongen, perfekt belägen för att fånga förmiddagssolen och njuta av en tidig eftermiddag i lugn och ro. Den praktiska planlösningen inkluderar två sovrum, varav det ena är idealiskt beläget för en mer privat atmosfär med goda förvaringsmöjligheter. Sovrum två ligger beläget intill vardagsrum och kök och utgör idag kontor, perfekt extra rum som kan bli precis vad du önskar! Badrummet är smakfullt renoverat i tidlöst svart och vitt år 2015, vilket ger en modern och stilren touch. Köket är bostadens hjärta och är utrustat med generös förvaringsyta, en stenskiva som bänkskiva och moderna bekvämligheter som skapar en plats perfekt för matlagning. Här finns även plats för ett matbord där du kan njuta av goda måltider i trevligt sällskap. Golvmaterialen är noggrant valda för att skapa en enhetlig och stilfull atmosfär. Hallen och köket är klädda i klinker, medan sovrum och vardagsrum pryds av vacker parkett. Denna bostad är en del av en välskött förening med god ekonomi. I denna bostaden kommer du att bo centralt i Helsingborg med närhet till mataffärer, bussförbindelser, grönområden och butiker. Här finns allt du behöver inom bekvämt avstånd, vilket gör livet både enkelt och trivsamt. Varmt välkommen att ta kontakt för att veta mer om detta hem! ____________________________________ Lämna gärna dina kontaktuppgifter redan idag så tar vi kontakt med dig så fort det närmar sig visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på hemsidan eller genom att ta kontakt med ansvarig mäklare, Caroline Magiera på 0737-22 25 25 eller [email protected] Hoppas vi hörs och ses! Bra att tänka på: Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 5