Mäklare Caroline Magiera

Caroline Magiera

Om mig

Din bostadsaffär är en utav de största och viktigaste händelserna i ditt liv, hur du väljer att sälja din bostad kommer att påverka, och avgöra, ditt slutpris. Jag vill hjälpa dig hitta den bästa lösningen utifrån din situation, oavsett vilken marknad som råder. Jag vet att det enskilda försäljningsresultatet i högsta grad är beroende av vem som tar hand om affären.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kopparmöllegatan 15A, Helsingborg, Helsingborgs kommun

Kopparmöllegatan 15A

Lägenhet
Helsingborg, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
2 595 000 kr
86 m²
3 rum
vån 1/6
5 219 kr/mån
30 174 kr/m²

Välkommen till ditt framtida hem på Kopparmöllegatan 15A – en adress där bekvämlighet och trivsel möts. Denna lägenhet erbjuder en genomtänkt planlösning som skapar en känsla av rymd, samtidigt som den säkerställer gott om förvaring för att göra vardagen smidig och organiserad. När du kliver in möts du av ett stort vardagsrum med ett vackert burspråk som släpper in generöst med naturligt ljus. Här kan du föreställa dig mysiga stunder och trivsamma middagar med nära och kära. Från vardagsrummet leder en dörr ut till balkongen, perfekt belägen för att fånga förmiddagssolen och njuta av en tidig eftermiddag i lugn och ro. Den praktiska planlösningen inkluderar två sovrum, varav det ena är idealiskt beläget för en mer privat atmosfär med goda förvaringsmöjligheter. Sovrum två ligger beläget intill vardagsrum och kök och utgör idag kontor, perfekt extra rum som kan bli precis vad du önskar! Badrummet är smakfullt renoverat i tidlöst svart och vitt år 2015, vilket ger en modern och stilren touch. Köket är bostadens hjärta och är utrustat med generös förvaringsyta, en stenskiva som bänkskiva och moderna bekvämligheter som skapar en plats perfekt för matlagning. Här finns även plats för ett matbord där du kan njuta av goda måltider i trevligt sällskap. Golvmaterialen är noggrant valda för att skapa en enhetlig och stilfull atmosfär. Hallen och köket är klädda i klinker, medan sovrum och vardagsrum pryds av vacker parkett. Denna bostad är en del av en välskött förening med god ekonomi. I denna bostaden kommer du att bo centralt i Helsingborg med närhet till mataffärer, bussförbindelser, grönområden och butiker. Här finns allt du behöver inom bekvämt avstånd, vilket gör livet både enkelt och trivsamt. Varmt välkommen att ta kontakt för att veta mer om detta hem! ____________________________________ Lämna gärna dina kontaktuppgifter redan idag så tar vi kontakt med dig så fort det närmar sig visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på hemsidan eller genom att ta kontakt med ansvarig mäklare, Caroline Magiera på 0737-22 25 25 eller [email protected] Hoppas vi hörs och ses! Bra att tänka på: Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

  • Balkong
  • Hiss
Grönegatan 1A, Ödåkra, Helsingborgs kommun
  • Imorgon
Grönegatan 1A, Ödåkra, Helsingborgs kommun, bild 2
Grönegatan 1A, Ödåkra, Helsingborgs kommun, bild 3

Grönegatan 1A

Villa
Ödåkra, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
3 100 000 kr
149 m²
5 rum
612 m² tomt

Varmt välkomna hem till Grönegatan 1A, i det eftertraktade området Ödåkra! Här erbjuds en unik hörntomt på Grönegatan, vilket ger er fördelen av att ha trädgården bort från grannarna! Denna 1,5-plansvilla byggdes så sent som 1999 och sedan dess har nuvarande ägare förvaltat huset väl. Redan när ni kliver in genom entrén möts ni av en välkomnande atmosfär och generöst utrymme för avhängning och förvaring i klädkammaren. Entréplanet pryds av vacker tre-stavs parkett som löper genom hela huset och ger en varm och inbjudande känsla. Den smarta planlösningen erbjuder tre sovrum redan på entréplanet, vilket skapar möjligheten för er att använda andra våningen som ett stort och öppet allrum. För den kreativa öppnar övervåningen upp för möjligheter, här skapar ni ett rum för sociala sammankomster eller extra sovrum. Köket som går i trä har en öppen planlösning, vilket ger hela bostaden en luftig känsla. Här kan ni laga mat samtidigt som ni är delaktiga i samtalen och aktiviteterna i de angränsande rummen. Denna villa är ett tacksamt boende för möjligheter till förändring, och är redo att välkomna en ny familj med drömmar och önskningar. Området Ödåkra är populärt med närheten till grönskande områden, lekplatser och skolor som skapar en livsstil som känns som hemma. Samtidigt är ni en kort bilresa från stadens puls och dess bekvämligheter. Detta är inte bara ert hem; det är ert nya hjärteprojekt. ------------------------------ Bra att tänka på: Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Södra Hunnetorpsvägen 114, Helsingborg, Helsingborgs kommun

Södra Hunnetorpsvägen 114

Lägenhet
Helsingborg, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
645 000 kr
65 m²
2 rum
vån 3/3
4 327 kr/mån
9 923 kr/m²

Här erbjuds möjlighet att skapa ett boende precis så som du vill ha det. Denna 2 Rok har ett vältilltaget kök med matplats, vardagsrum med utgång till stort inglasat uterum. sovrum, badrum och stor klädkammare. Lägenheten är belägen på våning tre av tre, med entré via loftgång. Bostaden är genomgående med fönster i två väderstreck och med 65 välplanerade kvadratmeter finns utrymme att skapa ett hem utefter egna preferenser då det finns behov av renovering och modernisering. Trots äldre standarden har lägenheten mycket potential och föreningen planerar stambyte inom de närmsta åren. På Södra Hunnetorpsvägen 114 bor du på bra läge omringad av grönområden & lekplatser, med direkt närhet till stadsbuss, livsmedelsbutiker och flera skolor & förskolor. Jordbodalen ligger en kort promenad bort, likaså barnens skog och Filborna Arena. Här finns allt för dig, oavsett ålder och familjesituation, som vill bo på bekvämt avstånd till allt Helsingborg har att erbjuda. Stor och stabil förening med god ekonomi och fördelaktig avgift där både värme, vatten, tv och internet ingår. Fiber via stadsnät finns som alternativ (separat kostnad). Bekvämligheter som föreningen har är gemensam tvättstuga, cykelförråd, samlingslokal och för 150 kronor per år fås även tillgång till föreningens gym och bastu samt andra aktiviteter som "fritidsklubben" anordnar. Föreningen har flera garage och parkeringsplatser (separat avgift, kö tillämpas). Välkommen att boka tid för visning! ------------------------------ Bra att tänka på: Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

  • Balkong
Jonstorpsvägen 447, Allerum, Helsingborgs kommun

Jonstorpsvägen 447

Villa
Allerum, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
4 000 000 kr
123 m²
4 rum
1 505 m² tomt

Där sagor blir till verklighet; Tänk att bo här, där gränsen mellan då och nu möts, där lantlig stillhet och ro lägger sig som balsam kring ditt hjärta. Den omkringliggande miljön är som tagen ur en Elsa Beskowsaga; Hästar betar på ängarna bakom stengärdet, knotiga äppelträd vittnar om barfotafötter som klättrat på dess grenar och det vackra, skånska landskapet blir en föränderlig tavla som skiftar efter årstiderna. Det äldre huset, varsamt och kärleksfullt renoverat, välkomnar dig med öppna armar. Korsvirkeshusets unika karaktär ger en autentisk atmosfär, samtidigt som moderna bekvämligheter sömlöst passar in i pusslet. Hallen har ett tidlöst tegelgolv som bidrar till den rustika karaktären och hall, vardagsrum och kök smälter samman. Varje detalj är noga utvald för att skapa ett varmt och öppet hem och naturens skiftande färger utanför fönstren blir en vacker del av vardagen. Ovanvåningen bjuder på tre rum i fil med två sovrum. Extragaraget ger möjligheten att utöka utrymmet, kanske med ett extra sovrum på vinden för gäster eller som din egen hemliga reträtt. Här finns också förvaring och de nuvarande ägarna har skapat en liten tvättstuga med badkar – en plats för avkoppling och lyx i vardagen. Trädgården är något som måste upplevas på plats. Det finns fina gräsytor där du kan njuta av solens strålar mest hela dagen och uppväxta träd & buskar. Ett charmigt hönshus där dina gårdsdrömmar om att iklädd förkläde och tofflor hämta ägg en ljummen sommarmorgon kan bli till verklighet, gör den här trädgården till din privata oas. Välkommen till ett hem där varje dag känns som en romantisk berättelse, där du kan skapa dina egna sagor och minnen. Detta är inte bara en bostad; Det är en kärleksfull plats där hjärtat hittar hem.

  • Plus
  • Uteplats
Jönköpingsgatan 27A, Helsingborg, Helsingborgs kommun
  • Imorgon

Jönköpingsgatan 27A

Lägenhet
Helsingborg, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
1 295 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
4 403 kr/mån
23 545 kr/m²

Välkommen till detta smakfullt renoverade hem i Husensjö, hela bostaden genomsyras av en elegant och dov beige färg, med sovrummet som kompletterar detta med en mjuk brun nyans i samma färgskala. Originaldetaljer har varsamt bevarats för att tillföra en extra dos karaktär till hemmet. Genomgående höga lister ger rummen en känsla av rymd och traditionell charm tillsammans med det nyslipade golvet. I hallen möts du direkt av goda avhängningsmöjligheter, bostadens genomgående kulör och ett härligt ljusinsläpp. Köket har genomgått en stilren förvandling cirka 2020 och är utrustat med moderna vitvaror. Det vackra vita marmorgolvet och de kontrasterande gråa luckorna skapar en elegant och inbjudande atmosfär. Här finns gott om plats för ett trevligt frukostbord, perfekt för att starta dagen på bästa sätt. Glasdörrar i original har bevarats och målats, dessa avgränsar vardagsrummet och tillför mycket charm. I vardagsrummet har en inbyggd TV-bänk integrerats och målats i harmoni med resten av bostaden, vilket ger en enhetlig känsla. Det ljusa vardagsrummet är flexibelt möblerat och rymmer både en bekväm soffgrupp och ett större matbord för middagar med familj och vänner. Balkongen, nås smidigt från vardagsrummet, blir en underbar plats att koppla av och njuta av lugnet. Med sin placering mot innergården erbjuder den en fridfull och avslappnad oas under sommarhalvåret. Sovrummet går i en dov brun nyans som ger ett perfekt lugn inför natten. Här finns en målad original dörr till mindre garderobsutrymme och utanför sovrumsdörren finns garderober som har fått nytt liv genom målning och återanvändning, vilket ger en charmig touch till sovrummet och den mer privata delen av bostaden. Badrummet är helkaklat sedan stambytet med utbytt badrumsinredning. Här har nuvarande ägare bytt ut duschdörrar och utrustat med toppmoderna tvättmaskin och torktumlare från 2023 - en lyx i vardagen! Duschutrymmet är nu smart designat med vikbara dörrar, vilket både är stilfullt och praktiskt för den moderna livsstilen. Allt du behöver finns inom bekvämt avstånd, vare sig du väljer att ta apostlahästarna, cykeln eller bussen. Två matbutiker ligger på kort gångavstånd, och busshållplatsen finns runt hörnet - en guldgruva för studenter, självhushållet eller det harmoniska paret! Sätt kursen mot ditt nya hem och upplev lugnet och bekvämligheten i denna fantastiska lägenhet i Husensjö. _____________________ Hoppas vi hörs och ses! Bra att tänka på: Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång; • Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! • Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

  • Plus
  • Balkong
Kadettgatan 68B, Västra Berga, Helsingborgs kommun

Kadettgatan 68B

Lägenhet
Västra Berga, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
1 195 000 kr
87 m²
3 rum
vån 3/3
6 081 kr/mån
13 736 kr/m²

Välkommen till denna trea på Kadettgatan 68B, tre våningar upp med den klassiskt säljande vardagsmotionen. Ni välkomnas in i en rymlig hall med plats för avhängning och förvaring. I det fräscha köket som går i vitt, finns gott om förvaring och arbetsyta, perfekt för att hela familjen skall få utrymme och trivas. Köket som renoverades 2016/2017 har plats för matbord och med ett stort fönster är det ljust och hemtrevligt, här sitter man ner och får tid att prata om dagens äventyr, framtidsdrömmar och planer. Från köket når man utgången till balkongen, här finns plats för både mindre bord, växter och en myshörna. Balkongerna i föreningen håller just nu på att renoveras och strax står en helt ny fräsch balkong till ert förfogande. Master bedroom nås både från köket och vardagsrummet, detta är ett stort sovrum med yta för dubbelsäng, förvaring eller skrivbordsyta. Här finns en generös garderob som löper längst den ena väggen. Badrummet är stambytt med stilrena materialval och tillhandahåller dusch, tvättmaskin, vägghängd wc, handfat, handukstork, downlights och förvaring i form av kommod. Vardagsrummets generösa yta erbjuder plats för större soffmöblemang och kontorsavdelning eller större matsalsmöblemang om så önskas, här sätter enbart fantasin gränser. Lägenhetens andra sovrum erbjuder plats för säng, kontorsplats eller klädförvaring, precis vad just du behöver ett extra rum till. Detta är en centralt belägen bostad med snabb gångavstånd ( 30/40 meter) till både bussförbindelser, västra berga förskola samt grundskolan. Här är ett hem som ger möjligheter till allmänna kommunikationer mycket snabba och enkla, familjelivet smidigt och dessutom har västa berga många lekplatser för barnen att umgås på. På vintern finns här generösa pulkabackar när snön kommer och sommaren bjuder på närhet till långa skogspromenader och grönområden att umgås på. Varmt välkomma till Kadettgatan! ____________________________________ Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på hemsidan eller genom att ta kontakt med ansvarig mäklare, Caroline Magiera på 0737-22 25 25 eller [email protected] Hoppas vi hörs och ses! Bra att tänka på: Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

  • Balkong

Visar alla 6