Mäklare Lovisa Schölin

Lovisa Schölin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Södra hunnetorpsvägen 48B, Adolfsberg, Helsingborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Södra hunnetorpsvägen 48B, Adolfsberg, Helsingborgs kommun, bild 2
Södra hunnetorpsvägen 48B, Adolfsberg, Helsingborgs kommun, bild 3

Södra hunnetorpsvägen 48B

Lägenhet
Adolfsberg, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
795 000 kr
67 m²
2 rum
vån 2/3
4 846 kr/mån
11 866 kr/m²

Inom en snar framtid kommer en välplanerad och trevlig lägenhet på Ragnvalla att behöva en ny ägare. Kanske blir det just du som kommer att spendera din sommar på den inglasade balkongen? Innanför dörren möts vi av en hall där det finns goda avhängningsmöjligheter. I hallen står vi på ett mörkt stensatt golv som lyfter upp de vita väggarna. Direkt till vänster hittar vi lägenhetens badrum, som erbjuder separat toalett. På golvet ligger ljust smakfullt klinker och väggarna är klädda i grått kakel. Vidare i bostaden finner vi köket där det finns gott om arbetsytor och en rymlig matplats för totalt 6 personer. Från matplatsen kan man ta sig till det luftiga vardagsrummet där det finns plats åt en större soffgrupp. Perfekt för de som ofta får besök. Från vardagsrummet når vi den inglasade balkongen med utsikt mot den gröna innergården. Här kan vara det absolut bästa stället att avsluta sina dagar i kvällssolen. Sist men inte minst har vi sovrummet som tack vare dess generösa storlek ger plats åt en större säng och flera garderober. Vill du bo på ett lugnt och trevligt område, som inte ligger allt för långt ifrån centrum- då är detta något för dig! Välkommen. Bli en stark köpare! Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan, dvs ha alla frågor och förutsättningar rörande er finansiering av eventuellt köp klart innan budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

  • Premium
  • Balkong
Hantverkaregatan 23, Söder, Helsingborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Hantverkaregatan 23, Söder, Helsingborgs kommun, bild 2
Hantverkaregatan 23, Söder, Helsingborgs kommun, bild 3

Hantverkaregatan 23

Lägenhet
Söder, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
1 645 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 6/6
4 580 kr/mån
19 939 kr/m²

Låt mig presentera Hantverkaregatan 23 som tar boendeupplevelsen till nya höjder- bokstavligt talat. Nu har du chansen att lägga händerna på denna underbara lägenhet om tre rum och kök, belägen högst upp huset på sjätte våningen! Den inglasade balkongen i söderläge sticker verkligen ut med dess rymd. Här finns gott om plats till en bekväm sittgrupp såväl som växter och andra möblemang. Med sitt läge mot föreningens innergård erbjuder den en fridfull och avslappnad oas under sommarhalvåret. När du kliver innanför tröskeln till bostaden möts du direkt av en rymlig hall med goda möjligheter till förvaring i form av en inbyggd garderob med skjutpartier. I anslutning till hallen ligger även lägenhetens båda sovrum samt badrum. Badrummet är helkaklat och utlovar många avkopplande stunder i jacuzzin. Här finns även tvättmaskin. Köket som är från IKEA innefattar allt man kan tänkas behöva och är kombinerat med en matplats för 4-6 personer. Vidare finner du lägenhetens större sociala yta, vardagsrummet. Härifrån kan balkongen nås, såväl som från lägenhetens ena sovrum. Golvet är genomgående ekparkett, bortsett från köket och badrummet. Alla väggar är vitmålade. Med genomgående fönster släpps det in rikligt med naturligt ljus och detta skapar en inbjudande atmosfär. Välkommen till ditt nya hem! Bli en stark köpare! Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan, dvs ha alla frågor och förutsättningar rörandes er finansiering av eventuellt köp klart innan budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Frösögatan 82, Rydebäck, Helsingborgs kommun
Frösögatan 82, Rydebäck, Helsingborgs kommun, bild 2
Frösögatan 82, Rydebäck, Helsingborgs kommun, bild 3

Frösögatan 82

Radhus
Rydebäck, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
3 795 000 kr
82 + 12 m²
3 rum
345 m² tomt

Här är boendet för dig som vill ha allt du älskar på ett och samma plan. Denna enplansvilla med hörntomt erbjuder tre uteplatser där du i lugn och ro kan njuta av både morgon- och kvällssol. När kylan kryper på och det inte räcker med en kofta om axlarna, står dessutom uterummet med öppna armar att omfamna dig. Häcken som under våren och sommaren står i grönska skapar en avskildhet som i kombination med tomtens placering gör detta till det bästa läget på hela Frösögatan. Vad mer kan man tänkas behöva? Möjligen ett garage. Men oroa dig inte, det ingår i samfälligheten på Frösögatan 82. På tomten finns även ett förråd där såväl cykeln som trädgårdsredskap kan få plats, men även en eventuell gäst i det separata och inredda gästrummet. Välplanerat på 82 kvm erbjuder detta radhus två rymliga sovrum, goda förvaringsmöjligheter, separat tvättstuga och en mängd trevliga sociala ytor såväl inomhus som utomhus. Den naturliga mötesplatsen blir det rymliga och ljusa köket. Luckorna är nymålade och smälter fint samman med det ljus gråa kaklet. Med rejäla arbetsytor och ett genomgående träslag skapas en gemytlig känsla. Här når du dessutom uteplatsen på baksidan som erbjuder kvällssol och många skratt in på sentimmarna. Köket och vardagsrummet kan man enkelt binda samman genom att slå ner en mindre vägg markerad på planlösningen. Bortsett från hallen och köket som är belagd med mörk grå klinker, löper det ett smakfullt ekparkett genom hela bostaden. Badrummet är halvkaklat och här återfinns en dusch, varvid glasvägg finns att tillgå. Bli en stark köpare! Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan, dvs ha alla frågor och förutsättningar rörandes er finansiering av eventuellt köp klart innan budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 3