Mäklare Lovisa Schölin

Lovisa Schölin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Visingsögatan 3, Rydebäck, Helsingborgs kommun
  • Imorgon
Visingsögatan 3, Rydebäck, Helsingborgs kommun, bild 2
Visingsögatan 3, Rydebäck, Helsingborgs kommun, bild 3

Visingsögatan 3

Lägenhet
Rydebäck, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
2 995 000 kr
93 m²
3 rum
vån 1/4
5 811 kr/mån
32 204 kr/m²

GAVEL - STOR UTEPLATS - SYDVÄSTLÄGE - PARKERING INGÅR - LADDPLATS - FÖNSTER I TRE VÄDERSTRECK - SOLPANELER Välkommen till ditt nya hem, mitt i Rydebäck! Här bor du i trevliga och engagerade brf Duvskär på markplan med stor stenlagd uteplats i sydvästläge. Detta är den perfekta bostaden för dig som vill bo centralt, men samtidigt avskilt. Rydebäck erbjuder mycket av det mesta. Mataffär, pizzeria, hamburgarehak, badplats, skola- och förskola. Listan kan göras lång.Tack vare lägenhetens perfekta läge i gavel, samt privata ingång från uteplatsen skapas en känsla av avskildhet. Paketerat på 93 välplanerade kvm erbjuder denna bostad två sovrum, walk-in-closet, badrum med dusch, gästtoalett och en stor social yta. Vardagsrummet ligger i en delvis öppen planlösning med kök och matplats. Här kan man enkelt öppna upp båda altandörrarna och låta utomhusmiljön bli en förlängning av bostaden. Tänd grillen, häll upp lite bubbel i glasen och släpp in dina gäster direkt från uteplatsen. Vad mer kan man tänkas behöva? Möjligen en parkering. Men oroa dig inte, det ingår i månadsavgiften på Visingsögatan 3. Och till er trendiga typer som kör elbil. Er har vi också tänkt på. Föreningen investerade nämligen nyligen i fyra stycken laddstolpar. Bli en stark köpare! Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan, dvs ha alla frågor och förutsättningar rörandes er finansiering av eventuellt köp klart innan budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Saturnusgatan 97, Ödåkra, Helsingborgs kommun
  • Imorgon
Saturnusgatan 97, Ödåkra, Helsingborgs kommun, bild 2
Saturnusgatan 97, Ödåkra, Helsingborgs kommun, bild 3

Saturnusgatan 97

Lägenhet
Ödåkra, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
2 795 000 kr
108 m²
4 rum
vån 1/1
6 092 kr/mån
25 880 kr/m²

Hjärtligt välkommen till Saturnusgatan 97! En prima bostad för dig som vill bo i ett renoverat och avskilt kedjehus på ett plan. Här erbjuds dessutom en helt fantastisk trädgård i soligt läge, som varken är för stor eller för liten. Bäst beskriven såsom svenskens favorit uttryck, LAGOM! Vad som däremot inte är lagom är standarden i bostaden, för den är i hög klass. Under år 2019 total renoverades båda badrummen samt tvättstugan. Samtliga ytskikt gjordes och det sattes in nya innerdörrar i hela bostaden. Även trädgården fick sig ett lyft samtidigt. Detta i form av ett spabad, nytt träddäck, staket, förråd och det anlades även rabatter och gräsmatta. Som om detta inte vore nog tog nuvarande ägare ett nytt tag under år 2022 och satte då in ett nytt kök, snyggade till hallen och lade in ett genomgående pergo laminatgolv i hela bostaden. Detaljerna är noga genomtänkta och det syns tydligt att allt är gjort med både omsorg och kärlek. Trädgården som verkligen är bostadens egna oas har flera trevliga ytor. Här kan du båda lata dig i solen, ta ett glas bubbel i spabadet, anordna grillkväll och in mot kvällen leta dig in i uterummet. Tack vare tomtens läge är det både avskilt och insynskyddat. Att anordna midsommarfirande och grillkvällar är garanterat ett ansvar som landar på den som flyttar in här. I Ödåkra har du det mesta inom gång- eller cykelavstånd. Här finns en livsmedelsbutik, pizzeria och bageri, och vid Väla Centrum, bara fem minuters promenad, finns ett av Sveriges största köpcentrum med 200 butiker. Oavsett om du behöver handla mat, shoppa kläder eller köpa heminredning, hittar du allt här. Tack vare det utmärkta läget vid järnvägen har du mycket bra kommunikationsmöjligheter, som som tar dig till Helsingborg på 15 minuter och till Ängelholm på 20 minuter. Välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare, Lovisa Schölin! Bli en stark köpare! Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan, dvs ha alla frågor och förutsättningar rörandes er finansiering av eventuellt köp klart innan budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

  • Premium
  • Uteplats
Gasverksgatan 51, Helsingborg, Helsingborgs kommun

Gasverksgatan 51

Lägenhet
Helsingborg, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
945 000 kr
52,7 m²
2 rum
vån 2/4
3 405 kr/mån
17 932 kr/m²

Här bor du två trappor upp i en ljus och genomtänkt bostad i fil, med stark karaktär. Denna 2 RoK på Gasverksgatan 51 kombinerar en oemotståndlig charm med ett centralt läge. Detta kan du helt enkelt inte motstå! Det gröna köket lockar omedelbart blicken med sin smakfulla och trendiga färgsättning. Här har ett djupare mörkgrönt kök med vitrinskåp kombinerats med väggar i en ljusare grön i samma färgskala. Detaljerna är noga genomtänka. De svarta vitvarorna bidrar med en effektfull kontrast och det guldiga stänkskyddet går igen i såväl kranen som handtagen. Pricken över i:et är det framtagna tegelvalvet. I köket finns det även plats åt ett mindre matbord om så önskas. Utöver ett unikt kök erbjuder denna bostad även ett helkaklat badrum i mjuka färger, såväl som ett ljust sovrum med industrifönster i halvvägg samt ett större vardagsrum som välkomnar in till en öppen social yta. I dagsläget agerar vardagsrummet även matplats. Golvet är genomgående i hela bostaden och är belagt med laminat i ekimitation. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare. Bli en stark köpare! Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan, dvs ha alla frågor och förutsättningar rörandes er finansiering av eventuellt köp klart innan budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

Södra hunnetorpsvägen 48B, Adolfsberg, Helsingborgs kommun
Södra hunnetorpsvägen 48B, Adolfsberg, Helsingborgs kommun, bild 2
Södra hunnetorpsvägen 48B, Adolfsberg, Helsingborgs kommun, bild 3

Södra hunnetorpsvägen 48B

Lägenhet
Adolfsberg, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
795 000 kr
67 m²
2 rum
vån 2/3
4 846 kr/mån
11 866 kr/m²

Inom en snar framtid kommer en välplanerad och trevlig lägenhet på Ragnvalla att behöva en ny ägare. Kanske blir det just du som kommer att spendera din sommar på den inglasade balkongen? Innanför dörren möts vi av en hall där det finns goda avhängningsmöjligheter. I hallen står vi på ett mörkt stensatt golv som lyfter upp de vita väggarna. Direkt till vänster hittar vi lägenhetens badrum, som erbjuder separat toalett. På golvet ligger ljust smakfullt klinker och väggarna är klädda i grått kakel. Vidare i bostaden finner vi köket där det finns gott om arbetsytor och en rymlig matplats för totalt 6 personer. Från matplatsen kan man ta sig till det luftiga vardagsrummet där det finns plats åt en större soffgrupp. Perfekt för de som ofta får besök. Från vardagsrummet når vi den inglasade balkongen med utsikt mot den gröna innergården. Här kan vara det absolut bästa stället att avsluta sina dagar i kvällssolen. Sist men inte minst har vi sovrummet som tack vare dess generösa storlek ger plats åt en större säng och flera garderober. Vill du bo på ett lugnt och trevligt område, som inte ligger allt för långt ifrån centrum- då är detta något för dig! Välkommen. Bli en stark köpare! Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan, dvs ha alla frågor och förutsättningar rörande er finansiering av eventuellt köp klart innan budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

  • Premium
  • Balkong
Fågelsångsgatan 20, Helsingborg, Helsingborgs kommun
Fågelsångsgatan 20, Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Fågelsångsgatan 20, Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Fågelsångsgatan 20

Lägenhet
Helsingborg, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
3 095 000 kr
88 m²
3 rum
vån 1/3
6 270 kr/mån
35 170 kr/m²

Välkommen till Fågelsångsgatan 20 - En unik och charmig etagelägenhet på attraktiv adress i hjärtat av Helsingborg. Här bor du i en vacker sekelskiftesfastighet med Öresundsparken och landborgspromenaden strax intill. Att bo i centrum ger både dig som boende och dina besökare möjligheten att uppleva stadens puls och ta del av kultur, nöjen och vackra omgivningar med sundet som närmsta granne. Trots liv och rörelse precis runt husknuten är Fågelsångsgatan en fridfull gata och lugnet infinner sig så fort du stiger in över tröskeln. Här möts du av en imponerande möblerbar hall med takfönster och gott om förvaringsmöjligheter. Det ryms plats för till exempel skrivbord eller arbetsbänk, eller varför inte göra en välkomnande loungehörna? Från hallen leder en svagt lutande trappa i ek vidare upp i lägenheten och in i köket. Med högblank inredning i vitt, ljusgrå bänkskiva och matchande klinkerplattor ovanför, är köket både tidlöst och elegant. Maskinparken består av inbyggd ugn och micro, induktionshäll, diskmaskin, kombinerad kyl & frys samt köksfläkt i tilltalande design. Interiören är sammanhängande genom hela bostaden med släta väggar, klassiskt ekparkett och inbyggda spotlights i taken. Från köket stiger du rakt ut på din alldeles egna terrass, belägen på föreningens vackra innergård. En uteplats med trallgolv och anpassningsbar taklösning som kan nyttjas oavsett väder och årstid. Bjud hem vännerna på grillkväll eller ta med en varm filt och kaffekoppen ut för att njuta av den friska luften. En av många attraktiva fördelar som ger lite extra guldkant till just den här bostaden! Vardagsrummet är beläget en trappa upp på andra våningen. Ett mysigt rum med två fönsterpartier som vetter mot grannhuset. Det bjuds på spännande detaljer så som integrerade skjutdörrar och en i väggen inbyggd bokhylla som döljer ett gömt förvaringsutrymme bakom. Intill vardagsrummet ligger bostadens ena sovrum inbäddat, med stor klädkammare och samma behagliga atmosfär som följer genom hela lägenheten. Det andra sovrummet ligger intill köket, med utsikt över innergården. Ett rum med karaktär, som med rustik tegelvägg och restaurerade balkar vittnar om husets ålder och historia. Hela lägenheten är i toppskick och binder samman gammal charm med moderna bekvämligheter. Det finns tvättstuga precis utanför köksdörren, förråd i markplan och cykeln parkeras tryggt på den inhägnade innergården. Här kan du flytta rakt in och skapa ett hem som inte liknar någon annans. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 5