Mäklare Lovisa Schölin

Lovisa Schölin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Holger Danskes gata 4, Råå, Helsingborgs kommun
 • Tor 20 jun
Holger Danskes gata 4, Råå, Helsingborgs kommun, bild 2
Holger Danskes gata 4, Råå, Helsingborgs kommun, bild 3

Holger Danskes gata 4

Lägenhet
Råå, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
1 495 000 kr
66,5 m²
2 rum
vån 1/4
4 266 kr/mån
22 481 kr/m²

På första våningen, ett stenkast från Råås centrum och endast en kort promenad i morgonrock till ett dopp i det blå, finner vi denna nyrenoverade och genomtänkta tvåa. Välkommen till Holger Danskes gata 4. Lägenheten har renoverats med en sådan noggrannhet att varje detalj har tänkts igenom. Köket är stilrent och avskalat i en grågrön nyans, med en bänkskiva i massiv ek, vitrinskåp med belysning samt inbyggda vitvaror. Väggarna i både kök och matsal går i samma färgkod som köksluckorna och samtliga golv är träparkett. Något som gör att denna tvåa sticker ut är dess rymliga matsal med god plats åt nära och kära. Det är även härifrån den mindre inglasade balkongen nås, i solsäkert söderläge. Vardagsrummet som är separat från kök och matsal går i ett ockragult tema. Nuvarande ägare har valt att kombinera vardagsrum och kontor på ett elegant vis. Härifrån nås sovrummet, även kallat det blå rummet, där både väggar och golv går i samma mörka havsblåa nyans. Detta bidrar till ett lugn varvid valet av att ha en heltäckningsmatta även har en stor inverkan. Klädkammaren har öppnats upp och nås både från sovrummet och hallen. Detta är verkligen en blickfångare i lägenheten och nu är det viktigare än någonsin att ha ordning bland kläderna. Som boende på Råå/Högasten finns det närhet till såväl Coop som Ica Maxi på Råå. Det finns även goda allmänna kommunikationer med buss från Högasten, både från och till Helsingborgs centrum, samt närliggande område. På Landskronavägen går den gula linjen. På kort promenadavstånd nås Råå vallar, såväl som Knähaken. I Råås centrum finns ett flertal verksamheter såsom restauranger, frisörer, blomsterhandel, sömmerska, apotek och mycket mera. Välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare! Bli en stark köpare! Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan, dvs ha alla frågor och förutsättningar rörandes er finansiering av eventuellt köp klart innan budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

 • Premium
 • Balkong
Södra hunnetorpsvägen 48B, Adolfsberg, Helsingborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Tor 20 jun
Södra hunnetorpsvägen 48B, Adolfsberg, Helsingborgs kommun, bild 2
Södra hunnetorpsvägen 48B, Adolfsberg, Helsingborgs kommun, bild 3

Södra hunnetorpsvägen 48B

Lägenhet
Adolfsberg, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
795 000 kr
67 m²
2 rum
vån 2/3
4 846 kr/mån
11 866 kr/m²

Inom en snar framtid kommer en välplanerad och trevlig lägenhet på Ragnvalla att behöva en ny ägare. Kanske blir det just du som kommer att spendera din sommar på den inglasade balkongen? Innanför dörren möts vi av en hall där det finns goda avhängningsmöjligheter. I hallen står vi på ett mörkt stensatt golv som lyfter upp de vita väggarna. Direkt till vänster hittar vi lägenhetens badrum, som erbjuder separat toalett. På golvet ligger ljust smakfullt klinker och väggarna är klädda i grått kakel. Vidare i bostaden finner vi köket där det finns gott om arbetsytor och en rymlig matplats för totalt 6 personer. Från matplatsen kan man ta sig till det luftiga vardagsrummet där det finns plats åt en större soffgrupp. Perfekt för de som ofta får besök. Från vardagsrummet når vi den inglasade balkongen med utsikt mot den gröna innergården. Här kan vara det absolut bästa stället att avsluta sina dagar i kvällssolen. Sist men inte minst har vi sovrummet som tack vare dess generösa storlek ger plats åt en större säng och flera garderober. Vill du bo på ett lugnt och trevligt område, som inte ligger allt för långt ifrån centrum- då är detta något för dig! Välkommen. Bli en stark köpare! Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan, dvs ha alla frågor och förutsättningar rörande er finansiering av eventuellt köp klart innan budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

 • Premium
 • Balkong
Hantverkaregatan 23, Söder, Helsingborgs kommun
 • Tor 20 jun
Hantverkaregatan 23, Söder, Helsingborgs kommun, bild 2
Hantverkaregatan 23, Söder, Helsingborgs kommun, bild 3

Hantverkaregatan 23

Lägenhet
Söder, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
1 495 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 6/6
4 580 kr/mån
18 121 kr/m²

HÖGST UPP - HISS - INGLASAD BALKONG - SÖDERLÄGE Välkommen till Hantverkaregatan 23 och bostadsrättsföreningen Bagargården! Nu har du chansen att lägga händerna på denna underbara lägenhet om tre rum och kök, belägen högst upp huset på sjätte våningen! Den inglasade balkongen i söderläge sticker verkligen ut med dess rymd. Här finns gott om plats till en bekväm sittgrupp såväl som växter och andra möblemang. Med sitt läge mot föreningens innergård erbjuder den en fridfull och avslappnad oas under sommarhalvåret. När du kliver innanför tröskeln till bostaden möts du direkt av en rymlig hall med goda möjligheter till förvaring i form av en inbyggd garderob med skjutpartier. I anslutning till hallen ligger även lägenhetens båda sovrum samt badrum. Badrummet är helkaklat och utlovar många avkopplande stunder i jacuzzin. Här finns även tvättmaskin. Köket som är från IKEA innefattar allt man kan tänkas behöva och är kombinerat med en matplats för 4-6 personer. Vidare finner du lägenhetens större sociala yta, vardagsrummet. Härifrån kan balkongen nås, såväl som från lägenhetens ena sovrum. Golvet är genomgående ekparkett, bortsett från köket och badrummet. Alla väggar är vitmålade. Med genomgående fönster släpps det in rikligt med naturligt ljus och detta skapar en inbjudande atmosfär. Välkommen till ditt nya hem! Bli en stark köpare! Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan, dvs ha alla frågor och förutsättningar rörandes er finansiering av eventuellt köp klart innan budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Pålstorp Sommarby Kolonilott nr 34 , Helsingborg, Helsingborgs kommun

Pålstorp Sommarby Kolonilott nr 34

Fritidshus
Helsingborg, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
145 000 kr
34 m²
1 rum
335 m² tomt

Bortom stadens brus och krav gömmer sig denna fristad på Pålstorps Sommarby. Detta är din inbjuden till att sticka ner fingrarna i jorden, odla dina egna äpplen, sylta med skörden från vinbärsbuskarna och plantera. I stillsamhet. Våren har gett lotten åter sitt liv och just nu spricker knopparna ut och färger träder äntligen fram. Men det bästa säsongen har att erbjuda ligger fortfarande framför oss. På tomten, som är områdets näst största, finns en mysig stuga om ett rum och kök, ett inbyggt uterum och en bod med plats åt redskap. Odlingsmarken är stor, här finns en fin gräsmatta samt som två äppleträd, ett körbärsträd, rabarber och både krus- och vinbärsbuskar. Här kan man tillbringa varma sommardagar i en skön solstol, dricka eftermiddagskaffe under ett träd för att sedan framåt kvällen samlas för grillmiddagar. Stanna upp en stund, insup den underbara känslan och lugnet som infinner sig. Det är indragit både el och vatten i kolonin. Finns även möjlighet att dra in avlopp. Kolonin säljes med inventarier. Du kan läsa mer om Pålstorps Sommarby på deras egna hemsida. https://palstorp.net/ Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Lovisa Schölin.

 • Uteplats

Visar alla 4