Mäklare Maria Pettersson

Maria Pettersson

Om mig

Jag har arbetat som mäklare sedan 1999! Under alla dessa år har jag byggt upp mitt nätverk, både genom olika affärsnätverk jag varit med i men framför allt genom alla bostäder jag sålt. När marknaden är lite sämre är vikten av en erfaren mäklare desto större. Jag är skicklig, engagerad, envis och driven. Detta i kombination med Svensk Fastighetsförmedlings väl utbyggda spekulantregister och unika tjänst "Aktiv Matchning" gör att vi kommer få bästa förutsättningar för bästa möjliga slutresultat.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Markegångsgatan 76, Gustavslund, Helsingborgs kommun
  • Mån 29 apr
Markegångsgatan 76, Gustavslund, Helsingborgs kommun, bild 2
Markegångsgatan 76, Gustavslund, Helsingborgs kommun, bild 3

Markegångsgatan 76

Lägenhet
Gustavslund, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
1 995 000 kr
100 m²
4 rum
7 855 kr/mån
19 950 kr/m²

På populära Gustavslund och omtyckta Markegångsgatan kan vi här presentera ett av de populära radhusen i bostadsrättsform. Här bor man med huskänsla och utemiljön inbjuder till grillkvällar och social samvaro. En lagom lättskött trädgård finner man både på fram -och baksida. Funktionell planlösning med kök och sällskapsytor på entréplan och två/tre sovrum på ovanvåningen. Badrum har man på båda våningsplanen. Eget förråd finner man på tomten och bilen parkerar man i garaget som tillhör bostaden. Föreningen är stabil, inga planerade avgiftshöjningar, många av föreningens stora lån är bundna till mycket låga räntor flera år till. Området är lugnt och familjevänligt med fina gång -och cykelvägar, lekplats, gym, ICA Supermarket, förskolor, skolor, vårdcentral, busshållplats mm. Ett mycket trevligt boende i ett omtyckt område som bör upplevas på plats. Välkommen till visningen!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Kaprifolgatan 100, Helsingborg, Helsingborgs kommun
Kaprifolgatan 100, Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Kaprifolgatan 100, Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Kaprifolgatan 100

Villa
Helsingborg, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
2 995 000 kr
127 m²
4 rum
452 m² tomt

I populära och barnvänliga Bårslöv kan vi nu presentera denna gedigna 1-plans tegelvilla i vinkel med funktionell planlösning. Familjens privata del med badrum och sovrummen placerade i ena delen av huset, kök och sällskapsutrymme i den andra delen. Finns möjlighet till ytterligare ett sovrum för den som önskar. Trädgården ligger i bästa syd/västläge med sol i stort sett hela dagen. Den stensatta uteplatsen i vinkeldelen av huset skapar en ombonad känsla och här njuter man av avskildhet i ett helt insynsskyddat läge. Låga driftskostnader med nytt effektivt uppvärmningssysstem. Syllarna är bytta! Här bor man i ett väldigt lugnt och barnvänligt område med bra kommunikationer. Det är enkelt att ta sig från Bårslöv in till centrum med de goda bussförbindelserna eller ut på motorvägen då har man 12 min med bil till Helsingborg C . Man har också närhet till skolor, förskola, lekplatser och trevliga grönområden. Genom de fina cykelvägarna kan man smidigt ta sig Råådalens naturreservat för underbar natur och rekreation. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Tyringegatan 7, Husensjö, Helsingborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Tyringegatan 7, Husensjö, Helsingborgs kommun, bild 2
Tyringegatan 7, Husensjö, Helsingborgs kommun, bild 3

Tyringegatan 7

Lägenhet
Husensjö, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
1 595 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/2
4 543 kr/mån
24 538 kr/m²

På ett av områdets bästa läge kan vi här erbjuda en stor renoverad tvåa i mycket gott skick med ett nybyggt uterum. Fräsch övernattningslägenhet finns i föreningen. Bostaden är pedantiskt skött och har fina färger och kvalitativa materialval. Renoveringar är gjorda på ett korrekt och fackmannamässigt sätt med fina färger och bra materialval. Badrummet håller god standard med kakel och klinker, gott om förvaringsmöjligheter. Klädkammaren är ombyggt till en rymlig walk in closet, som man når direkt från sovrummet. Köket är uppdaterat med en ny sektion längs ena väggen och har en ljus fin matplats vid fönster, här är plats för många kring bordet och funkar både till vardags -och till fest. Från vardagsrummet kommer man ut till det mycket trivsamma uterummet, som under stor del av året blir som ett extrarum. Erforderliga bygglovshandlingar finns på uterummet. Från uterummet kommer man vidare ut till nyanlagt trädäck och den lilla trädgården med fina planteringar och uppvuxen häck. Tvättstugan ligger på markplan, snett mittemot bostaden, ca 15 meter från porten! Här finner man även redskapsrummet med allt man kan behöva låna till trädgårdsskötsel. Nära ligger också förråd och cykelrum (i källaren) , soprum, parkering och garage. I närområdet finns flera närbutiker, förskolor, skolor från årskurs 1 till 9, kollektivtrafik och aktiviteter. Stabil och omtyckt förening med låg belåning och förmånliga månadsavgifter. En ytterst välvårdad och pedantiskt skött bostad i omtycka Brf Botilda! Varmt välkomna med er intresseanmälan.

  • Premium
Fröstigen 4, Vallåkra, Helsingborgs kommun
Fröstigen 4, Vallåkra, Helsingborgs kommun, bild 2
Fröstigen 4, Vallåkra, Helsingborgs kommun, bild 3

Fröstigen 4

Villa
Vallåkra, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
2 995 000 kr
100 + 97 m²
4 rum
605 m² tomt

I idylliska Vallåkra, endast 20 min från Hbg, ligger denna gedigna och väl omhändertagna 1-plans tegelvilla på lugn och barnvänlig gata med utsikt mot böljande sädesfält. Här har nuvarande ägare installerat ett effektivt uppvärmningssysten, luft/vatten 2021. Man bjuds på en funktionell planlösning med tre sovrum, badrum, kök och vardagsrum på entréplanet. Källarplanet har en takhöjd om 2,29! Här finns många fönster och det finns goda förråds/förvaringsmöjligheter, tvättstuga, ytterligare ett sovrum för den som behöver, trevligt allrum med värmande kamin och hög mysfaktor, toalett, bastu mm. Lättskött inhägnad trädgårdstomt med en underbar överbyggd altan, helt insynsskyddat. Härifrån kan du ta cykeln till Tomatens hus för en fika eller en trevlig lunch, du kan också köpa riktigt goda tomater i lösvikt. Promenadavstånd har man till Wallåkra Stenkärlsfabrik som under sommaren dukar till grillkvällar med livemusik. Och när det närmar sig juletid svidar Wallåkra om till högtidsskrud och på Krogen serveras det stämningsfullt julbord. Goda kommunikationer med tåg, buss och nära till skola och förskola. Vallåkra är den lilla pittoreska landsbygden strax utanför Helsingborg. Här möts du av böljande sädesfält, vackra landskap och en bygd fylld av kreativitet och skaparglädje. Besökare kommer för att njuta av den goda maten, kulturupplevelser och för den underbara naturen i naturreservatet Borgen. Barnfamiljerna uppskattar den lantliga miljön, ordning och reda i byn samt bra skolor (åk 1-6) med små klasser. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium

Visar alla 4