Mäklare Ola Nyberg

Ola Nyberg

Om mig

Det finns mycket att fundera över när det gäller bostad eller fritidshus. - Vad är det värt och och när ska man sälja? - Vi är flera delägare, hur gör vi då? - Jag bor långt från platsen bostaden ligger, hur kan man göra då? Dessa och många andra frågor är relevanta och där det enklaste sättet att få svar är att kontakta mig. Jag har god lokalkännedom om de flesta platser inom Storuman, Vilhelmina och Sorsele och vet skilnnaden mellan marknaden på skidort och lokalsämhällena. Välkommen

Mäklarens försäljning på Hemnet
LAXBÄCKEN 76, Vilhelmina, Vilhelmina kommun
 • Tis 25 jun kl 16:00

LAXBÄCKEN 76

Fritidshus
Vilhelmina, Vilhelmina kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan
595 000 kr
45 + 45 m²
3 rum
1 540 m² tomt

På stabil stenhäll med utsikt över vatten finner vi här två fritidshus på respektive 45 kvm vardera belägna på samma tomt. Byggnad ett är genomgående renoverad och underhållen med hall, öppet allrum med braskamin, tillagningskök samt badrum. Byggnad två är välskötta med genomgående äldre stil. Även här finner vi hall, kök, allrum med öppen spis samt ett sovrum. Bägge byggnaderna har veranda efter dess långsidor. Platsen ligger på en upphöjd klipphäll med fin utsikt över en avsmalnad del av Malgoviken. Fina möjligheter till fiske och bad alldeles i närheten.

 • Plus
Boksjön 327, Tärnaby, Storumans kommun

Boksjön 327

Fritidshus
Tärnaby, Storumans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan
1 695 000 kr
68 m²
4 rum
3 050 m² tomt

Boksjön är inte känt för alla men kan vara en av områdets vackraste dalgångar. Nu finns möjligheten att förvärva denna fastighet med strandtomt och den vackra utsikten kan bli din vardag. På den stora tomten finns huvudbyggnaden som består av en äldre och nyare del. Här erbjuds rymlig hall, öppet kök och allrum med matplats som har bästa utsikt samt utgång till verandan. Tre sovrum, badrum med dusch samt förvaringsutrymmen. De ljusa utrymmen gera en fin karaktär och ger huset en känsla av att vara en äkta fjällstuga. Längre ner mot vattnet ligger en separat byggnad med vedeldad bastu, en promenadstig leder ner mot vattnet där det finns möjlighet till ett uppfriskande bad. Behöver man plats för friluftutrustning som skidor och skoter finns ett skotergarage med rullport samt plats för ytterligare förvaring. Tomten består av naturtomt som delvis är bevuxen med gräs och träd gör platsen privat och avskild. Använd vår 3D rundvandring för att titta närmare på stugan. Notera att med verktygen till vänster även går att mäta tex takhöjd och storlek på möbler.

Henriksfjäll 94, Kittelfjäll, Vilhelmina kommun

Henriksfjäll 94

Fritidshus
Kittelfjäll, Vilhelmina kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan
1 995 000 kr
59 + 14 m²
1 563 m² tomt

Året är runt 1936 och denna underbara fjällgård står på sin plats, nu 88 år senare finns det möjlighet att bli ny ägare. Huset har till stor del renoverats varsamt och där det är möjligt det tidstypiska intrycket behållits. Entrén sker genomen kallfarstu som tar dig in i hallen, öppna den gamla spegeldörren till köket och välkommen in i värmen. Här finns det gamla platsbyggda köket och ett äkta skafferi samt matplats. Längre in i huset ett allrum, stort sovrum samt badrum. Eldstad finns både i kök och allrum. En trappa upp finns två sovrum samt alkover till förvaring eller extra sovplatser. Vindsförrådet visar även en del av grundstommen som består av massivt timmer och ger en fin karaktär. Huset ligger på höjd omgivet av tomt med gräsmatta samt grusad uppfart med plats för fordon och släp. Fin skoterbod med genomfart och bra med plats till förvaring av aktivitetsutrustning.

Dalasjö 221, Vilhelmina, Vilhelmina kommun

Dalasjö 221

Fritidshus
Vilhelmina, Vilhelmina kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan
595 000 kr
45 m²
1 rum
5 450 m² tomt

Mycket charmerande och genuint fritidshus på härligt läge med utsikt över Risån som flyter förbi nedanför. På soligt läge finner man ett äkta fritidshus med massiv timmerstomme i 1,5 plan. Entréplan erbjuder öppen yta med massivt trägolv och väggar och tak med genuin karkatär. Köket har förvaring och tillagningsytor, gasspis samt vedspis. För den huvudsakliga uppvärmningen nyttjas eldastaden med insats. Umgängesytorna lämnar ingen oberörd med den vackra utsikten över Risån och lättsamma luftiga miljön med barr och lövskog. Övre plan en öppen yta med förvaring i sk kattvind, här finns ledigt plats för dubbelsäng och kompletteringar. Finns större behov av sovplatser finns också en större gäststuga med kamin samt plats för sittgrupp. Använd vår 3D tur för att titta närmare på fastigheten och omgivningarna Sehr charmantes und authentisches Ferienhaus in schöner Lage mit Blick auf den Fluss Risån, der unten vorbeifließt. In sonniger Lage finden Sie auf 1,5 Ebenen ein echtes Ferienhaus in massiver Holzbauweise. Die Eingangsebene bietet einen offenen Bereich mit einem massiven Holzboden sowie Wänden und Decken mit echtem Charakter. Die Küche verfügt über Lager- und Kochflächen, einen Gasherd und einen Holzofen. Für die Hauptheizung wird der Kamin mit Eingang genutzt. Die Gemeinschaftsbereiche lassen mit der schönen Aussicht über Risån und der lockeren, luftigen Umgebung mit Nadelbäumen und Laubwäldern niemanden unberührt. Obergeschoss ein offener Bereich mit Stauraum in einem sogenannten Katzendachboden, hier gibt es freien Platz für ein Doppelbett und Ergänzungen. Bei größerem Bedarf an Schlafplätzen gibt es auch eine größere Gästekabine mit Herd und Platz für eine Sitzecke. Nutzen Sie unseren 3D-Rundgang, um sich die Immobilie und ihre Umgebung genauer anzusehen

Lyckselevägen 41, Latikberg, Vilhelmina kommun
 • Budgivning pågår

Lyckselevägen 41

Villa
Latikberg, Vilhelmina kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan
195 000 kr
95 m²
4 rum
3 151 m² tomt

Genuin timmerstomme med högt läge och stor tomt söker nya ägare. Huset är ett renoveringsobjekt och är i grunden en massiv timmerstomme med flertalet vackra detaljer kvar som spegeldörrar och murade öppna spisar. Huvudbyggnaden har två hela boendeplan där den nedre delen är brukbar efter genomgång. Där finns hall, kök, vardagsrum samt sovrum och badrum. Övre plan har påbörjad renovering med stort allrum/kök med alkov och skafferi samt större sovrum. Tomten är karaktärsfull med varierande höjder och punkter, där finns också förrådslänga. Se gärna bostaden i 3D där du kan zooma och mäta storlek på utrymme.

Sandsele 19, Blattnicksele, Sorsele kommun

Sandsele 19

Fritidshus
Blattnicksele, Sorsele kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan
395 000 kr
135 + 50 m²
5 rum
2 817 m² tomt

Välkommen till denna fastighet placerad nära sandselet som är en del av Vindelälven. Fastigheten är lättillgänglig med infart direkt från Sandselevägensom där man möts av två bostadsbyggnader. Byggnad ett har två bostadsplan med stort integrerat garage som dessutom har grop. Byggnad två har 1,5 plan med grävd källare samt tillgång till separat garagebyggnad. Bakom byggnaderna är läget privat med sluttning och promendadavstånd till vattnet. Tomten är plan med gott om plats för uppställning av fordon och släp.

Umnäs 223, Slussfors, Storumans kommun

Umnäs 223

Övrigt
Slussfors, Storumans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan
1 999 500 kr

Fastighet mitt i Umnäs med flertalet byggnader och användningsmöjligheter. Tomtytan är ca 13 000 kvm och här finns bland annat: 2 mindre bostadshus, byggnadslänga med mindre bostadsdel, pub och bagarstuga. Den gamla skolan har två plan och huserar idag ett lokalt museum, här finns även komplett utrustade lägenheter. Större byggnad på tomten är under renovering där utrivningsmomentet är under pågående men inte avslutat. Mitt på gården finns också grillplatser med härliga umgängesytor. På tomten finns en grund där det tidigare har stått ett hotell. Visning bokas direkt med mäklaren för personlig visning. Välkommen med förfrågan.

Abborrberg 112, Storuman, Storumans kommun
 • Budgivning pågår

Abborrberg 112

Villa
Storuman, Storumans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan
495 000 kr
97 + 63 m²
4 rum
1 855 m² tomt

Välkommen till Abborrberg till detta och som alltid från Älvsbyhus mycket välplanerat. Huset är välskött men i behov av genomgående ytskiktsrenovering. Här erbjuds separat kök och matplats, om man önskar en mer modern planlösning är väggen mot vardagsrummet demonterbar. Vardagsrummet har fint ljusflöde och ett intilliggande sovrum med gott om förvaring. Det er bjuds ytterligare två sovrum av mellanstorlek samt badrum och mindre toalett. En mycket generös ekonomidel kan antingen nyttjas som förråd eller byggas om till ytterligare sovrum om behovet finns. Tomten ligger på en mindre höjd och ger fin överblick av området, den bakre sidan vetter mot skogsparti och porlande bäck. Uppfarten är grusad och har gott om plats för både personbilar och släp. Huset är tillgängligt med möjlighet till snabbt tillträde.

Näsvattnet 104, Storuman, Storumans kommun

Näsvattnet 104

Fritidshus
Storuman, Storumans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan
495 000 kr
35 m²
2 rum
2 965 m² tomt

Mycket trivsam mindre stuga med tillgång till båtplats i delat båthus i närheten. Den mycket välskötta huvudbyggnaden har kombinerat allrum/kök, sovrum samt badrum med tvättställ och dusch. På stugans baksida med ingång utifrån finns det placerat en separett samt tvättställ. Det erbjuds även gäststuga samt parkerad husvagn med skyddstak och egen veranda. Gott om förvaringsutrymme i separat byggnad med plats för tex gräsklippare eller vid omdisponering en skoter. Rymlig hall med frysbox samt liten verkstad för enklare arbeten. På baksidan finns också en mindre utbyggnad med bandsåg och vedklyv. Tomten är plan och lättskött med ett härligt jordgubbsland och ger gott om plats för aktiviteter. På promenadavstånd från stugan når man sjön näsvattnet med utmärkt fiske efter sik, aborre och gädda. Näsvattnet ligger mycket lättillgängligt med endast 20 minuters bilresa till Storuman som servicepunkt. För närmare fiskeinformtion kopiera in denna länk, https://storumanlapland.se/fiska/

 • Plus
Häggdalsvägen, Ammarnäs, Sorsele kommun

Häggdalsvägen

Tomt
Ammarnäs, Sorsele kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan
440 000 kr

Välkommen till det exapnsiva området på Häggdalsvägen där det nu endast finns 6 st tomter kvar. Köpet av tomt inkluderar anslutning till kommunalt vatten och avlopp samt inkopplingskostnad. Möjlighet att på egen kostnad koppla in fiber då rör för detta finns framdraget. Sopor och väg hanteras gemensamhetsanläggningar och kostnaderna fördelas på varje enskild tomt Tomt: - 1:67 yta 783 kvm Pris 440 000 kr - 1:69 yta 883 kvm Pris 440 000 kr - 1:70 yta 1 100 kvm Pris 470 000 kr - 1:71 yta 1 025 kvm Pris 470 000 kr - 1:78 yta 964 kvm Pris 440 000 kr - 1:79 yta 891 kvm Pris 440 000 kr Området ligger mycket lättillgängligt. Lägg in exempeladressen Häggdalsvägen 3 i en navigator så hittar du enkelt fram. Kontakta mäklaren för mer information om tomterna och området. Det finns även möjlighet att boka in tid för att tillsammans med tomtexploatören planera byggnation för ditt planerade fritidshus.

Friheten 124, Storuman, Storumans kommun

Friheten 124

Fritidshus
Storuman, Storumans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan
795 000 kr
1 990 m² tomt

Bästa tänkbara läge med utsikt över Pauträsket samt en tomt på 1990 kvm, dessutom ytterligare 2 380 kvm på andra sidan skogsvägen. Vid din egen strandkant finns också ett båthus som ligger skyddat i den lilla viken nedanför med en liten ö framför. Huvudhuset ligger vackert omgärdat av gärdsgårdsstaket har större renoveringsbehov och är delvis en timring med påbyggnad. På den andra tomten finns flertalet mindre byggnader varav en sovstuga och ytterligare en lite större som kan fungera som bostad under tiden renovering av huvudbyggnaden pågår. Hela området präglas av lugn och närhet till natur med ca 40 min in till Storuman där nödvändiga servicepunketer finns. Välkommen till idyllen och Friheten. Bilder från insidan saknas och ni är varmt välkomna på öppen visning.

Strömnäs 48, Malgomaj, Vilhelmina kommun

Strömnäs 48

Övrigt
Malgomaj, Vilhelmina kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan
4 995 000 kr
8 443 m² tomt

Gamla skolan i Strömnäs som numera fungerar som ett aktivitetscenter med fiske som specialitet. De gamla skolsalarna har byggts om till gästrum som idag har 30 sovplatser, vissa rum har egen toalett och dusch. Gemensamt finns också duschar och toaletter vilka är i mycket bra skick. Gästerna har möjlighet att själva tillaga sin mat i ett kök med tre matlagningsstationer. För privat bruk finns också boendedel samt avskilt mindre kök. Det finns också mycket förvaringsutrymme både inne och ute, gott om uppställningsplats för fordon och husvagnar. Anläggningen har nyligen installerat ny vedapanna samt att det sen tidigare finns installerat pelletsvärme. Fastigheten har brett användningsområde och bara den egna fantasin sätter sätter gränser. Boka visning direkt med mäklaren på +46703320553 eller [email protected] The old school in Strömnäs which now functions as an activity center with fishing as a specialty. The old school halls have been rebuilt into guest rooms which today have 30 beds, some rooms have their own toilet and shower. There are also communal showers and toilets which are in very good condition. Guests have the opportunity to prepare their own food in a kitchen with three cooking stations. For private use there is also a living area and a separate smaller kitchen. There is also a lot of storage space both inside and outside, plenty of parking space for vehicles and caravans. The facility has recently installed a new wood-burning boiler and pellet heating has been installed for a long time. The property has a wide range of uses and only your own imagination sets limits. Book a viewing directly with the broker on +46703320553 or [email protected] Strömnäs vecā skola, kas tagad darbojas kā aktivitāšu centrs ar makšķerēšanas specialitāti. Vecās skolas zāles ir pārbūvētas par viesu istabām, kurās šobrīd ir 30 gultasvietas, dažās istabās ir sava tualete un duša. Ir arī koplietošanas dušas un tualetes, kas ir ļoti labā stāvoklī. Viesiem ir iespēja pašiem pagatavot ēdienu virtuvē ar trim gatavošanas stacijām. Privātām vajadzībām ir arī dzīvojamā zona un atsevišķa mazāka virtuve. Ir arī daudz noliktavu gan iekštelpās, gan ārpus tām, daudz vietas transportlīdzekļiem un treileriem. Objektā nesen uzstādīts jauns malkas katls un jau ilgāku laiku uzstādīta granulu apkure. Īpašumam ir plašs izmantošanas klāsts, un tikai jūsu iztēle nosaka robežas. Rezervējiet apskati tieši pie brokera pa tālruni +46703320553 vai [email protected]

Södra Blattnicksele 47, Blattnicksele, Sorsele kommun
Södra Blattnicksele 47, Blattnicksele, Sorsele kommun, bild 2
Södra Blattnicksele 47, Blattnicksele, Sorsele kommun, bild 3

Södra Blattnicksele 47

Fritidshus
Blattnicksele, Sorsele kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan
495 000 kr
60 + 15 m²
4 rum
1,2 ha tomt

Tomt på hela 1,1 ha med mindre bostadshus och lada med vackert läge. Gården är ett äldre lantbruk med stora gräsytor i anslutning till ladan. Tomtens utformning sträcker sig till stor del bakom laden och över vägen där spetsen når till vattenlinjen. Huset har två plan med källare där övre våningen har 2 sovrum, entréplan 1 sovrum, vardagsrum samt kök och badrum. Den äldre karaktären ger huset en fin atmosför med flertalet ytskikt från husets ursprung. Fastigheten fungerar väl både som fritidshus som permanentboende.

 • Premium
Blå Vägen 19I, Hemavan, Storumans kommun

Blå Vägen 19I

Lägenhet
Hemavan, Storumans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan
1 195 000 kr
31 m²
2 rum
38 548 kr/m²

Bra skick med smarta ytor och lätt att hyra ut. Välkommen in i hallen med klinkergolv och torkskåp, det rymliga allrummet kombinerar kök, matplats och soffgrupp. Sovrummet är flexibelt för att kunna maximera antalet sovplatser eller att endast ha en mindre dubbelsäng. Fint badrum med dusch, tvättställ med förvaringsmöbel samt wc, golvet har comfortvärme med eldrift. Entrén fungerar även som veranda samt erbjuder en mindre skidbod. Parkeringen ligger på bekvämt avståd där det även finns sophantering, föreningen har också en bokningsbar tvättstuga. Alla bekvämligheter på promenadavstånd, närmast ligger centrumbacken eller skoterled.

Krokfors 321, Tärnaby, Storumans kommun
Krokfors 321, Tärnaby, Storumans kommun, bild 2
Krokfors 321, Tärnaby, Storumans kommun, bild 3

Krokfors 321

Tomt
Tärnaby, Storumans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan
495 000 kr
1 674 m² tomt

Nu erbjuds möjligheten att köpa en bra och lättillgängligt placerad tomt i Krokfors. Vatten och el finns framdraget till tomtgräns. Huvudbyggnad får ha en bruttoarea på 120 kvm samt en komplemnetsbyggnad på 50 kvm, endast enfamiljshus. För mer detaljer se punkt 3 i bilagda situtionsplan. Tomten är uppskyltad med undantag för att den kan ha snöat över. Välkommen hit.

 • Premium
Ulrika Eleonoras väg, Storuman, Storumans kommun

Ulrika Eleonoras väg

Tomt
Storuman, Storumans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan
1 595 000 kr
743 m² tomt

Tillfälle att förvärva tomt i etablerat område på Ulrika Eleonoras väg Projekt med tre tomter på mycket bra läge. Kommunalt vatten och avlopp finns framdraget till tomtgräns, inkopplingsavgifter tillkommer. Hitta hit: kör till Gondolbyn och sväng in på Ulrica Eleonoras väg, tomterna ligger då på höger sida och kommer att vara uppmärkta. Mer information finns under dokumnet där du hittar bla planbestämmelser. Välkommen att höra av dig för mer information. 1:1150 = 744 kvm 1:1336 = 742 kvm 1:1337 = 744 kvm

 • Plus
Viltvägen 6, Tärnaby, Storumans kommun

Viltvägen 6

Fritidshus
Tärnaby, Storumans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan
1 695 000 kr
70 + 10 m²
4 rum
816 m² tomt

Underbart hus med charmig karaktär uppfört 1931 med trädgårdstomt och utsiktsläge. Välkommen till Viltvägen och detta trivsamma hus i två plan samt en mindre källare med ingång från husets yttre gavel. Entré sker via en kallfarstu för att sedan komma in i en välkomnande hall. Här finns stort kök med vedspis, rymlig matplats med kamin och utgång till en mindre veranda. Här erbjuds även vardagsrum med plats för soffgrupp samt toalett inrymd under trappan. Övre är fördelat på ett stort härligt sovrum med utgång till en vädringsbalkong med ljuvlig utsikt. Det finns också ett mindre sovrum, badrum med badkar och toalett samt gott om förvaring. Källaren nås från husets utsida och nyttjas idag till förvaring samt plats för den eldrivna värmekällan till det vattenburna systemet. Tomten är lätt sluttande och väl uppvuxen med gräsmatta och utmärkt för odling av fjälltåliga växter. På tomten i anslutning till infarten finns också ett garage med plats för skoter, den undre delen fungerar idag som vedbod. Varmt välkommen hit

 • Plus
Lövberg 13, Klimpfjäll, Vilhelmina kommun

Lövberg 13

Fritidshus
Klimpfjäll, Vilhelmina kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan
795 000 kr
38 + 18 m²
2 rum
2 100 m² tomt

Endast sju minuter från Klimpfjäll erbjuds nu en lättillgänglig mindre stuga. Här finns kök med matplats, vardagsrum samt sovrum och ett tvättrum. Via vardagsrummet finns även utgång till en härlig veranda. Tomten är lättskött bevuxen med gräs och träd och ligger med ett avstånd på knappt 300 m ner till vattnet. Området är en perfekt utgångspunkt för härliga skoterturer och en kort tur till Klimpfjäll med dess fina skidåkning.

Gammställnäset 260, Tärnaby, Storumans kommun

Gammställnäset 260

Fritidshus
Tärnaby, Storumans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan
2 495 000 kr
54 m²
3 rum
2 065 m² tomt

Kontakta mäklaren för visning på +46703320553 På toppläge erbjuds fastighet med strandnära läge och möjlighet till båtplats. Byggnaden som är placerad mitt på tomten är ett traditionellt fritidshus med mycket trivsam storstuga, här finns stora fönsterpartier samt murad öppenspis med insats. Rummet har omdisponerats och fungerar numer som både matplats och allrum. Köket ligger separat och är ett tillagningskök med bra plats till förvaring. Det finns två sovrum varav ett ligger intill köket, det andra vilket är det största inryms i egen del och har plats för dubbelsäng. Här erbjuds även badrum med bastu. Tomten är lättskött och består av naturtomt samt gräsmatta.

 • Plus
Blå vägen 70, Hemavan, Storumans kommun

Blå vägen 70

Tomt
Hemavan, Storumans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan
1 795 000 kr
771 m² tomt

Renoveringsobjekt alternativt rivningsobjekt på stor tomt vid infarten till Gondolbyn. Omplaneringen av rummen är endast påbörjad samt att murstocken är avlägsnad.

 • Plus
Åskilje 221, Gunnarn, Storumans kommun

Åskilje 221

Övrigt
Gunnarn, Storumans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan
1 495 000 kr
5 990 m² tomt

Ring för visning +46703320553 eller maila till [email protected] Affärsmöjlighet med stort eget boende samt sex separata lägenheter med garage och förråd. Samtliga byggnader är i mycket bra skick och underhållna, dessa är ursprungligen byggda 1992. Det stora huset har tidigare fungerat som förskola samt haft lokaler, denna är numera konverterad till privat boende med hela 5 sovrum, stort kök, vardagsrum och badrum. På fastigheten finns också 6 lägenheter varav 3 med 2 rum och kök samt 3 med 3 rum och kök, ett flertal har fiber. Till varje lägenhet finns 1 garage som inkluderar en förrådsdel samt ytterligare förråd på gavel. På området finns dessutom 6 motorvärmarplatser. Fastigheten är genomgående i mycket bra skick och har även nyligen målats. Tomten är lättskött med grusad uppfart och gräsmattor med buskar. Värmen i lägenheterna har i flertalet kompletterats med luftvärmepump. Varje bostad har separat avläsning av el.

 • Plus
Blå vägen 10, Tärnaby, Storumans kommun

Blå vägen 10

Fritidshus
Tärnaby, Storumans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan
1 395 000 kr
36 m²
2 rum
2 974 m² tomt

Notera den stora tomten till den charmiga stugan som ligger väl dold lättillgängligt i Tärnaby. Välkommen till stugan som erbjuder ett rymligt allrum med braskamin, tillagningskök med sovhytter bakom samt ett separat sovrum. Hallen är rymlig med bra förvaring med badrummet placerat rakt fram med både toalett och dusch. Tomten är avlång och skogsbevuxen med fina möjligheter för vidareutveckling, eller varför inte bara njuta av den som den är. På tomten finns också förråd och vedbod, nedanför fastigheten finns bra parkeringsmöjligheter.

 • Plus
Näset 20, Vilhelmina, Vilhelmina kommun

Näset 20

Fritidshus
Vilhelmina, Vilhelmina kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan
2 995 000 kr
96 m²
3 rum
2 280 m² tomt

Bäste läge med strandtomt. Fastigheten erbjuder möjligheter utöver det vanliga med ett nyligen producerat hus. Här finns idag ett modernt hus med stora fönsterpartier och har kombinerat allrum/kök, sovrum samt badrum. Integrerat med huset finns ett större garage som idag nyttjas som boendedel med stora ytor och braskamin. Detta kan enkelt konverteras då det är godkänt som garage. På tomten finns också en mycket charmig timring med bästa läge direkt vid vattenlinjen. Meddela om du vill ha en länk med drönare över fastigheten På tomten finns ytterligare en byggnad som kan nyttjas som fritidshus. Det är en timring, med två sovrum, loft, enkelt kök, allrum med öppenspis samt toalett. Den bakre sidan ligger när strandlinjen och ger en fantastisk utsikt från fönstren. I bästa solläge ligger den trädäckade altanen. Nedanför huset vid vattnet har man gjort en utfyllnad som är en perfekt plats att bara avnjuta med vy över vatten. Även utmärkt som tex ställplats då det är förberett för elplats. Ovan denna ligger en gäststuga med egen altan på bästa utsiktsläge. Kontakta mäklaren för privat visning.

 • Plus
Krokfors 307, Krokfors, Storumans kommun

Krokfors 307

Tomt
Krokfors, Storumans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan
450 000 kr
2 508 m² tomt

Tomt med bra läge på nedre etagen i det mycket fina området Krokfors. Området som ligger endast ca 4 km från Hemavan har en lättbebyggd tomt med vatten samt elkabel framdragen. Krokfors erbjuder en miljö med mycket fina vyer. Bebyggelsen består av fjällstugor på olika nivåer så att så många som möjligt ska kunna njuta av utsikten. Kör mot Krokfors, platsen är uppskyltad.

Laxnäs 371, Tärnaby, Storumans kommun

Laxnäs 371

Tomt
Tärnaby, Storumans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan
495 000 kr
1 743 m² tomt

Tomt med fint läge i Laxnäs. Väg finns fram till tomt samt el framdragen till tomtgräns, kostnad för inkoppling tillkommer. Vatten och avlopp saknas. Kontakta mäklaren för mer information.

Visar 1 - 25 av 27