Mäklare Mats Davidsson

Mats Davidsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gammalstorp Falkvägen 5, Hörby, Hörby kommun
Gammalstorp Falkvägen 5, Hörby, Hörby kommun, bild 2
Gammalstorp Falkvägen 5, Hörby, Hörby kommun, bild 3

Gammalstorp Falkvägen 5

Fritidshus
Hörby, Hörby kommun
1 595 000 kr
70 m²
3 rum
2 535 m² tomt

Välkommen till detta underbara fritidshus/året runt boende beläget på en fantastisk naturtomt med en härlig uppväxt omgivning. Här kan du njuta av ett fritt läge intill skog och natur, vilket ger dig möjlighet till sköna skogspromenader och en känsla av lugn och harmoni. Det finns även en extra tomt inkluderad, vilket ger dig möjlighet att utöka och förverkliga dina trädgårdsdrömmar. Dessutom finns ett rymligt växthus med sittplats där du kan odla egna grönsaker eller bara koppla av och njuta av naturen. Förvaringsmöjligheter finns i form av en förrådsbyggnad samt en fast uppställd husvagn med fyra sängplatser. Perfekt för gäster eller som extra utrymme. Detta vinterbonade fritidshus/året runt boende är välhållet och fräscht, vilket ger dig en bekväm och trivsam miljö att bo i. Med en bostadsyta på 70 kvadratmeter och tre rum finns det gott om utrymme för både vardagsliv och avkoppling. Bostaden är belägen i Gammalstorp utanför Hörby, vilket ger dig närhet till både Malmö och Lund-området på endast 50 till 60 minuters avstånd med bil. Här kan du njuta av lugnet och naturen samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens puls och möjligheter. Välkommen till Gammalstorp Falkvägen 5 – ett perfekt boende för dig som vill ha naturen som granne och samtidigt ha stadens bekvämligheter inom räckhåll.

  • Premium
  • Uteplats
Gelbgjutaregatan 3, Hörby, Hörby kommun
Gelbgjutaregatan 3, Hörby, Hörby kommun, bild 2
Gelbgjutaregatan 3, Hörby, Hörby kommun, bild 3

Gelbgjutaregatan 3

Lägenhet
Hörby, Hörby kommun
1 095 000 kr
113 m²
4 rum
vån 1/2
4 687 kr/mån
9 690 kr/m²

Välkommen till denna centralt belägna bostadsrätt i Hörby. Med närhet till kommunikationer är det lätt att ta sig runt, oavsett om du behöver resa till Malmö, Lund eller Kristianstad. Bostaden ligger i en välskött förening med stabil ekonomi, vilket ger dig trygghet i ditt boende. Med gångavstånd till affärer, service, bank och skolor har du allt du behöver inom räckhåll. Lägenheten i sig är äldre men i välhållet skick, vilket ger en charmig atmosfär. Här finns gott om plats med 113 kvadratmeter fördelade på fyra rum. En extra bonus är den avgiftsfria månaden per år, vilket ger dig möjlighet att spara pengar. Uteplatser på både fram- och baksida gör det möjligt att njuta från morgon till kväll. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostadsrätt en bekväm och praktiskt belägen boendemiljö. Missa inte chansen att upptäcka allt vad Gelbgjutaregatan 3 har att erbjuda. Kontakta oss idag för att boka en visning. Lägenheten till salu är den i mitten på första bilden.

  • Premium
  • Uteplats
Södra Rörum Wästantorp 4659, Wästantorp, Hörby kommun
Södra Rörum Wästantorp 4659, Wästantorp, Hörby kommun, bild 2
Södra Rörum Wästantorp 4659, Wästantorp, Hörby kommun, bild 3

Södra Rörum Wästantorp 4659

Fritidshus
Wästantorp, Hörby kommun
495 000 kr
50 m²
2 rum
1 000 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus beläget i lantliga omgivningar i Södra Rörum Wästantorp Hörby. Med sin äldre men välhållna karaktär erbjuder detta objekt en perfekt plats att koppla av och njuta av naturen. Med en gemensam pool på området har du möjlighet att svalka dig under varma sommardagar och njuta av härliga badstunder tillsammans med familj och vänner. Den trevliga uteplatsen bjuder på många soltimmar och är perfekt för avkoppling och sociala stunder. Här kan du njuta av frukost i soluppgången eller koppla av med en bok på eftermiddagen. För de som älskar natur finns det möjlighet till skogspromenader i närheten, där du kan upptäcka den vackra omgivningen och njuta av lugnet. Det här fritidshuset erbjuder även ett trädäck i sydöstläge, perfekt för att njuta av solen och ta emot vänner och familj för trevliga grillkvällar. Med en bostadsyta på 50 kvadratmeter finns här gott om utrymme för bekvämt boende. För praktisk förvaring finns också ett förråd på cirka 10 kvadratmeter. Tomten som huset står på är en arrendetomt. Om du letar efter ett lugnt och idylliskt fritidshus med närhet till naturen är detta objektet för dig. Kontakta oss idag för att boka en visning!

  • Premium
Högestorp 1113, Marieholm, Eslövs kommun

Högestorp 1113

Gård/Skog
Marieholm, Eslövs kommun
2 195 000 kr
80 m²
3 rum
3 ha tomt

Mitt ute på slätten ligger denna trevliga avstyckade gård med ca 3 ha mark. Stor ekonomibyggnad innehållande verkstad, stallar, mm. Äldre 1,5 plans bostadshus. Stor potential för olika önskemål som hästar, odling, verksamhet, mm. Belägen strax utanför Marieholm med skolor service, mm. Välkommen på visning.

Oderup 9494, Hörby, Hörby kommun

Oderup 9494

Gård/Skog
Hörby, Hörby kommun
2 995 000 kr
85 m²
3 rum
6,5 ha tomt

Med trevliga omgivningar ligger denna charmiga gård. Massor av möjligheter antingen hästhållning eller annan verksamhet / fritid. Marken ligger precis i anslutning till gården. Lantliga omgivningar mestadels slätt. Ligger några kilometer från Östraby. Bra pendlingsavstånd till Malmö Lund regionen men även uppåt Kristianstad. Välkommen

Visar alla 5