Mäklare Mats Davidsson

Mats Davidsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Garvarevägen 7, Hörby, Hörby kommun
  • Sön 5 feb kl 14:15

Garvarevägen 7

Villa
Hörby, Hörby kommun

2 295 000 kr

165 m²

5 rum

603 m² tomt

Här finner vi ett trevligt boende i ett och ett halvt plan med gott om utrymme, på en uppväxt trädgårdstomt, på en lugn gata utan genomfarts trafik. Gång och cykelavstånd till centrum med affärer, kommunikationer, service, skolor, mm. Välkommen på visning

  • Plus
  • Uteplats
Kabbelöksvägen 6, Gårdstånga, Eslövs kommun

Kabbelöksvägen 6

Villa
Gårdstånga, Eslövs kommun

4 295 000 kr

185 m²

4 rum

740 m² tomt

Fantastisk villa på hörntomt gränsande till grönområde och längre ner Kävlinge ån. Huset är som helhet fräscht med trevliga attribut som braskamin, fin trädgård, garage, inglasat uterum, mm. Gårdsstånga och Flyinge är vackert beläget med närhet till både Lund och Eslöv. Det finns förskola, skola, fritidshem, bryggeri och Sveriges lantbruksuniversitet bedriver tillsammans med Flyinge kungsgård Hippologprogrammet, en treårig högskoleutbildning. Det finns även specialutformat gymnasieprogram med naturvetenskaplig-hippologisk inriktning och kvalificerade yrkesutbildningar inom området. Flyinge och Gårdsstånga är en mycket populär boendeort och attraktiv del av Eslövs kommun. Endast ca 10 minuters bilväg från Lund. Välkommen på visning.

  • Plus
  • Uteplats
Tågarp 6876, Hörby, Hörby kommun
  • Sön 5 feb kl 13:00

Tågarp 6876

Villa
Hörby, Hörby kommun

1 745 000 kr

119 m²

5 rum

1 266 m² tomt

Ute på landet utanför Hörby ligger detta fina hus med en underbar trädgård. Genomgående fräscht och välhållet. Här hittar vi attribut som bjälkar i taken flera uppvärmnings alternativ och en mysig atmosfär. Rymlig tomt som för den trädgårdsintresserade måste vara ett himmelrike. Fräsch gäststuga. Fiber inlagt, mm. Hörby ligger på ca 10 minuters avstånd med bil och här finns service, affärer, skolor, mm. Välkommen på visning.

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 3