Mäklare Emeli Krantz fd Gradin

Emeli Krantz fd Gradin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Steg 115, Hudiksvall, Hudiksvalls kommun
 • Sön 21 jul kl 12:00
Steg 115, Hudiksvall, Hudiksvalls kommun, bild 2
Steg 115, Hudiksvall, Hudiksvalls kommun, bild 3

Steg 115

Villa
Hudiksvall, Hudiksvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hudiksvall
2 850 000 kr
128 + 11 m²
5 rum
915 m² tomt

Nuvarande ägare var i området på 90-talet och såg en liten skylt med ett nummer som knappt gick att se. Där stod en stuga med ett rum och kök som skulle säljas. Nuvarande ägare köpte och satte igång med en utbyggnad med flertalet rum samt ett övre plan. Dom skapade ett drömställe att bo på, ett ställe som dom nu väljer att lämna över till nya ägare. En plats att bo på eller kanske ett fritidshus precis intill vattnet vid Långsjön. Härifrån kan man ro ut med båten, fånga sig en fisk eller flera. Ligga och sola ostört utan nära grannar. 4 kilometer till lanthandel, Stamnäs Lanthandel. Fiber är inkopplat på fastigheten.

 • Premium
 • Uteplats
Södra vägen 10, Gnarp, Nordanstigs kommun

Södra vägen 10

Villa
Gnarp, Nordanstigs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hudiksvall
350 000 kr
92 m²
4 rum
885 m² tomt

Boende i centrala Gnarp med kort gångavstånd till närservice, skolor och kommunikation med buss eller tåg. Härligt tomt med fritt läge läge bakom huset. Huset behöver en ny ägare som vill lägga lite kärlek på huset. Förnyelsebehov kan till viss del behövas. Garage för den som vill meka med bilen. Värms upp med vattenburet system. Ordentlig källare med stora rum för bland annat hobby/gym samt gillestuga. Ni är varmt välkomna på visning!

 • Plus
Dellenbacken 1, Näsviken, Hudiksvalls kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Dellenbacken 1

Villa
Näsviken, Hudiksvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hudiksvall
1 475 000 kr
74 + 68 m²
4 rum
1 970 m² tomt

Vid Norra Dellen finns det högt belägna paradiset att tillbringa vardag och helgdag på. Närhet och utsikt till/över sjövattnet på Norrdellen samt till naturen. Till Hudiksvalls centrum tar det ca 30 minuter att åka och till Hudiksvall och ca 14 minuter till Forsa. Här är enkelt att jobba på distans med indraget fiber. Eget SPA nere på källarvåningen med både pool och bastu, tomt på nära 2000 m², plan gräsyta, gäststuga med pentry och egen toalett. Brygga vid vattnet. Det här måste ses på plats. Huset är besiktat och Ni som köpare får möbler och åkgräsklippare på köpet. Ni är varmt välkomna på visning!

Årskogen 11, Gnarp, Nordanstigs kommun

Årskogen 11

Villa
Gnarp, Nordanstigs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hudiksvall
750 000 kr
187 + 25 m²
2 770 m² tomt

Trevlig bostad i grönskande område med närhet till Sundsvall och busskommunikation. Åt andra hållet nås Hudiksvall. Ett perfekt boende om ni vill ha nära havet, sjö och natur. Fiber finns på fastigheten. Stor tomt på nästan 3000 m², här kan odlas eller hållas med mindre djurhållning.

Hästskovägen 10, Strömsbruk, Nordanstigs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Hästskovägen 10

Villa
Strömsbruk, Nordanstigs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hudiksvall
1 095 000 kr
143 m²
6 rum
1 100 m² tomt

Välkommen till Hästskovägen 10! Ett fantastiskt Fågelforshus på trevlig gata i Strömsbruk. Fastigheten är en hörntomt med skogen som granne i två väderstreck, för barnen är detta det perfekta stället att bo på. Med knappa kilometer till havet och åt andra hållet når man Sörsjön på ca 500 meter, nära till både sött och salt vatten. Både badrum och tvättstuga är renoverade 2019. Fiber finns installerad. Ni är varmt välkomna på visning!

 • Plus
Örängesvägen 47, Njutånger, Hudiksvalls kommun

Örängesvägen 47

Villa
Njutånger, Hudiksvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hudiksvall
2 695 000 kr
78 + 16 m²
3 rum
673 m² tomt

Mysig bostad med nästan 100 års historia. Huset har bebotts av samma släkt hela livslängden. Första ägaren var fiskare och använde flitigt närheten till havet. Nu kan Ni få bo vid havet i lugnt område i härliga Njutånger med naturen nära. Egen brygga vid havet. Servitut finns på bryggan. Ca 1000 meter fram till riksvägen där kommunikationerna stannar. Garage samt stor och nybyggd carport med plats för två bilar. Fiberanslutning finns på fastigheten.

Svartuddevägen 41, Hudiksvall, Hudiksvalls kommun

Svartuddevägen 41

Villa
Hudiksvall, Hudiksvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hudiksvall
2 475 000 kr
100 m²
4 rum
1 357 m² tomt

Ett stenkast från havet ligger enplansvillan för den som vill känna havsbrisen och ha nära till naturen. Badstrand med bryggor och omklädningsrum finns ca 500 meter från huset. Inte långt ifrån Hudiksvalls centrum finns semesterparadiset med sol och bad. Stugan bjuder på fyra rum och kök med hela tre sovrum. Fastigheten säljs för ett dödsbo och kommer att friskrivas. Fina gröna områden för den naturtrogne. Båtplats finns att ta över. Ni är varmt välkomna på visning!

Kyrkvägen 21, Gnarp, Nordanstigs kommun

Kyrkvägen 21

Villa
Gnarp, Nordanstigs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hudiksvall
1 365 000 kr
170 m²
5 rum
1 442 m² tomt

Ni är välkomna att höra av er om ni vill ha en visning på huset! För familjen som söker öppen planlösning, högt i tak, stort ljusflöde, nyrenoverat, och mer än 100 år gammal historia. Här har ni ett unikt boende med gångavstånd till närservice, naturen, kommunikationer och skolor. Stor insynsskyddad tomt på husets baksida om 1 442 m² . Huset har totalrenoverats i både det yttre och inre. Nu har en fantastisk altan i storleken XXL byggts i det härliga söderläget på husets baksida. Fastigheten är försedd med fiber. I dagsläget är boendet indelat i 5 rum samt kök och vardagsrum i en öppen planlösning. Den öppna salen bjuder på dryga 3 meter i takhöjd, fönsterhöjder i nästan 2 meter, breda fönsternischer och extra stort badrum med kakelugn. Huset är besiktat av Anticimex med Svensk Fastighetsförmedlings Varudeklarerat.

Norrfjärden Gistvallsvägen 5A, Gnarp, Nordanstigs kommun

Norrfjärden Gistvallsvägen 5A

Villa
Gnarp, Nordanstigs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hudiksvall
2 800 000 kr
85 + 37 m²
1 476 m² tomt

En plats i vackra Norrfjärden, tunet där solen lyser på fastigheten med två bostadsbyggnader. Härlig skogstomt med lingon, blåbär och hallon. Mycket yta för lek och spel. Timrade byggnader som ger en historia ända bak till 1700-talet. Två byggnader som flyttats från Kölsjön i Hassela. Stugan som är från 1700-talet sägs ha används som kontrollstuga för de som fiskade, de vägde fisken där. Platsen som Astrid Lindgren har besökt. Det är en plats med historiska byggnader, som bebotts permanent av de nuvarande ägarna i dryga 10 år. En stig ner till havet med fina stränder för bad och fiske, ca 200 meter. Båthamn med café skäret som är öppet sommartid.

Tytterövägen 13, Enånger, Hudiksvalls kommun

Tytterövägen 13

Villa
Enånger, Hudiksvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hudiksvall
1 495 000 kr
113 + 102 m²
5 rum
1 685 m² tomt

Välkommen till denna ljuvliga familjevilla i Enånger med närhet till hav, naturområden, skola och affär. Här finns en villa som löpande genomgått renoveringar både invändigt och utvändigt och med 5 rok finns gott om plats för barnfamiljen och husdjuren. Den genomtänkta planlösning på entréplan bjuder på ett renoverat och rymligt kök, vardagsrum med fönster i två väderstreck, stor hall med plats för klädavhängning, stort renoverat badrum samt ett kontor/sovrum. På övre plan finns ytterligare tre sovrum varav det ena med utgång till balkong. Källarplanet erbjuder gillestuga perfekt som hobbyrum samt även spaavdelning med spabad och duschkabin. Bekvämt och ekonomiskt värms villan upp med bergvärme och har kommunalt VA samt fiber installerat. Trädgården har stora gräsytor, fruktträd och gott om plats för bollspel och odling! På gång- och cykelavstånd finner du skola och affär. Enånger ligger i vackra Hälsingland med närhet till ett fantastiskt kustliv. Från bostaden har du ca tre kilometer till populära Borka Brygga som bland annat bjuder på restaurang, gästhamn och camping. Till Hudiksvall tar du dig med bil eller buss på endast 20 minuter. Varmt att kontakta mäklaren för att boka in en visning!

 • Energieffektiv
Stormnäsvägen 34, Delsbo, Hudiksvalls kommun

Stormnäsvägen 34

Villa
Delsbo, Hudiksvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hudiksvall
975 000 kr
32 m²
2 rum
1 094 m² tomt

På Stormnäsvägen hittar ni en enkel stuga med en smäktande utsikt och egen strandtomt mot Sördellen. I direkt söderläge njuter ni av bad eller båtturer hela dagarna. Enkel stuga som kan utvecklas med både el och VA. Kommunalt vatten är redan betalt och ligger vid fastigheten.

Kyrkvägen 37A, Gnarp, Nordanstigs kommun

Kyrkvägen 37A

Villa
Gnarp, Nordanstigs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hudiksvall
Pris saknas
206 + 80 m²
9 rum
1 936 m² tomt

Jag vill att ni kommer och kollar på fastigheten, bjuder det ni tycker att fastigheten är värd, alla bud är välkomna se sker en överenskommelse med säljarna. Yst på backan är en fastighet med bostad från 1791 i vackra Gnarp med två fina bostäder, för er som söker generationsboende eller ha en extra bostad att hyra ut. Nyinstallerad bergvärmepump gör livet enklare som boende i både bostaden och lägenheten, bergvärmen värmer även verkstaden. Nyinstallerat kommunalt vatten och avlopp. Stall och ordentligt garage. Fastigheten bjuder inte bara på många rum, härlig tomt och härliga ytor utan mitt i bostaden finns bakugnen kvar att använda. Hela bakgården badar i ljus med sitt direkta Söderläge samt med ljus även från Väst. Det finns mycket att berätta om fastigheten. På fastigheten sägs det ha varit en gästgivargård där resande hästekipage kunde vila sina hästar. En gång i tiden inreddes källardelen som krog. Isolerad verkstad finns, med vatten och avlopp. Stort garage med flertalet portar och rymmer både bilar, husbilar, traktorer etc. Grannen säger att man eventuellt och enligt överenskommelse med honom så kan man få tillgång till marken ner till ån. Fastigheten har en fin historia från 1700-talet och än är den inte slut, nu ska Ni som nya ägare fortsätta med fastigheten som boende och/eller kanske en verksamhet. Bostaden är besiktad med Svensk Fastighetsförmedlings Varudeklarerat. Vi ses på visning!

 • Plus
Verkstadsgatan 15, Iggesund, Hudiksvalls kommun

Verkstadsgatan 15

Villa
Iggesund, Hudiksvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hudiksvall
1 425 000 kr
128 + 69 m²
4 rum
1 118 m² tomt

På barnvänlig gata i centrala Iggesund finns nummer 15 till salu för er som söker ett nytt boende. Kakelugn placerad mitt i huset där matplatsen är placerad ger er möjligheten att alltid förgylla de sociala tillfällena. Huset värms upp med bergvärme, rymmer upp till 4 sovrum på entréplanet. Fiber finns indraget! Mer bilder innifrån huset kommer!

Stationsvägen 26B, Gnarp, Nordanstigs kommun

Stationsvägen 26B

Villa
Gnarp, Nordanstigs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hudiksvall
375 000 kr
120 + 87 m²
5 rum
1 135 m² tomt

I bra läge finns det rymliga huset stående på plan gräsyta och med garage. Förnyelsebehov behövs men läget är fantastiskt, endast ett stenkast till Gnarps centrum med närservice, skolor och kommunikationer med buss och tåg. I Gnarp har man nära till naturen, sjöar och hav. Ni är varmt välkomna på visning!

Böle 124, Gnarp, Nordanstigs kommun

Böle 124

Villa
Gnarp, Nordanstigs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hudiksvall
375 000 kr
103 + 37 m²
5 rum
1 150 m² tomt

NU FINNS BILDER INNIFRÅN HUSET! Välkomna till Böle 124! Ett bostadshus med uppvärmning genom bergvärme. Stor altan längs hela husets gavel och utgång från köket. En hel del förnyelsebehov men närheten till centrala Gnarp gör att det här kan bli ert drömboende. Trädgården vetter mot gröna ängar och skog, plan gräsmatta för lek, spel och grönsaksodling. Stor altan med utgång från köket. Välkomna på visning!

Fegärdevägen 30, Njutånger, Hudiksvalls kommun

Fegärdevägen 30

Radhus
Njutånger, Hudiksvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hudiksvall
745 000 kr
103 + 50 m²
5 rum
273 m² tomt

Ett lagomt hus med lagom tomt, billiga driftkostnader men utrymme för fyra sovrum, vardagsrum, kök, badrum och garage. Fiberinkoppling finns på fastigheten. Härlig planlösning med sociala ytor på entréplan och tre sovrum placerad på den övre våningen. Husets baksida med gräsmattan ligger i direkt västerläge med utgång från husets baksida.

 • Plus
Haga 13, Enånger, Hudiksvalls kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Haga 13

Villa
Enånger, Hudiksvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hudiksvall
1 100 000 kr
100 m²
4 rum
2 580 m² tomt

Det perfekta boendet i lantlig miljö för familjen som vill bo i ett lungt område med närhet till närservice. Cykelavstånd till affär, busskommunikation, skola och förskola. Även cykelavstånd till inbjudande badstränder vid både hav och sjö. Bostaden från sekelskiftet står på dryga en kvarts hektar med vattenburen uppvärmning genom luftvatten pump som installerades i år. Fiber finns inkopplad. Äldre ekonomibyggnad innehållande verkstad/äldre lagård, förrådsutrymme, oinredd vind och vidhängande nybyggt garage för Er som vill pyssla eller ha en verksamhet. Trädgården är en uppvuxen med gott om utrymme för hushållsodling. Det fattas taxeringsinformation för fastigheten eftersom fastigheten nyligen är avstyckad.

Morängsviken 312, Stocka, Nordanstigs kommun

Morängsviken 312

Tomt
Stocka, Nordanstigs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hudiksvall
775 000 kr
1 038 m² tomt

Välkommen till Morängsviken och denna strandnära tomt! Belägen i den inre delen av havsviken, med soligt söderläge och närhet till båtplats och badstrand har du här möjlighet att bygga fritidshus/ villa i ett plan. Morängsviken präglas av en blandad bebyggelse samt sjöbodar och bryggor. Omgivningarna bär en typisk havsnära prägel med klapperstensfält, naturformade klipphällar och sandstränder. Här kan du blicka ut över det milsvida havet, vandra i de vackra skogsomgivningarna eller simma i ytterskärgårdens friska klara vatten. Paddla eller upplev skärgårdsmiljön med båt. Affärer och basservice finns i Stocka, ca en kilometer söder om området. Morängsviken ligger längs den vackra Kustvägen som sträcker sig från Strömsbruk i söder till Ragvaldsnäs i norr. I de olika fiskelägena längs kuststräckan kan du njuta av god mat i någon av restaurangerna, spela golf, uppleva Trollska skogen, besöka teaterföreställningar och hantverksbutiker. Allt inom en kort bilturs avstånd. Kommunalt vatten och avlopp ingår till tomtgräns. En lägenhetsavgift om 16000 kr tillkommer. El- och fiberanslutningsavgift tillkommer med ca 40000 kr Området ligger inom planbelagt område, se planbeskrivning/ bestämmelser under Dokumentfliken. Kontakt kan ordnas med entreprenör för mark- och anläggningsarbeten.

 • Plus
Södra vägen 17, HUDIKSVALL, Hudiksvalls kommun

Södra vägen 17

Villa
HUDIKSVALL, Hudiksvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hudiksvall
Pris saknas
470 + 49 m²
2 704 m² tomt

Möjlighet att förvärva en exklusiv villa med påkostade materialval. På fastigheten finns också en byggnad om 173 kvm med dubbelgarage och 2 st uthyrda lägenheter, ytterligare finns en friliggande villa som också hyrs ut. Hyresintäkter 282 000 kr/år

Visar alla 19