Mäklare Alexandra Elias

Alexandra Elias

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Emaljvägen 4B, Kallhäll, Järfälla kommun
  • Idag kl 17:30
Emaljvägen 4B, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 2
Emaljvägen 4B, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 3

Emaljvägen 4B

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järfälla
1 995 000 kr
76 m²
3 rum
vån 6/8
5 032 kr/mån
26 250 kr/m²

Tillfälle att förvärva en 3:a högt upp i huset! Ytterst välplanerad bostad med generösa sällskapsytor och två bra sovrum. Här finns en stor utbyggd balkong i sydvästligt läge. Fin vy över Mälaren! Trevligt kök med matplats för ca 6 personer vid fönster med sjöutsikt. Underbar lägenhet med fiber och utbytt el. På föreningens gröna, fina innergård finns både lekplats, bollplan och grillmöjligheter. Stabil, välordnad och populär HSB-förening i centrala Kallhäll. Här har både stambyte, fönsterbyte, hissbyte samt renovering av tvättstuga utförts. Närhet till Mälarbad och naturreservat, centrum och kommunikationer. Pendeltåget tar dig in till Odenplan på endast 21 minuter. Hjärtligt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gjutarplan 2, Kallhäll, Järfälla kommun
  • Sön 5 maj
Gjutarplan 2, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 2
Gjutarplan 2, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 3

Gjutarplan 2

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järfälla
1 395 000 kr
40 m²
2 rum
3 420 kr/mån
34 875 kr/m²

Varmt välkommen till denna nyproducerade tvåa med fransk balkong, i centrala Kallhäll. Med ett mycket centralt och naturnära läge erbjuds nu denna fina lägenhet om två rum och kök. Detta är en ljus, öppen och välplanerad bostad om 40 kvadratmeter med väl tilltagen takhöjd, påkostad maskinell utrustning och stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp. Bostaden har en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Här bor du mycket centralt och sjönära med närhet till bland annat matbutiker, restauranger, caféer och förskolor. Kallhälls Centrum ligger precis runt hörnet, Kallhälls pendeltågsstation en kort promenad bort och Mälaren når du enkelt med cykel eller en skön promenad. Detta är en bostad med ett perfekt läge i hjärtat av Kallhäll. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka visning!

  • Premium
  • Hiss
Kaptensvägen 13F, Barkarbystaden, Järfälla kommun
Kaptensvägen 13F, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Kaptensvägen 13F, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Kaptensvägen 13F

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järfälla
1 745 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/2
5 456 kr/mån
34 900 kr/m²

Välkomna hem till Kaptensvägen 13F. Det perfekta boendet för dig som har en förkärlek för den öppna planlösningen och vackra ljusinsläpp. Här bor du naturnära, insynsskyddat men nära service, shopping och kommunikationer – allt vad man kan önska sig av sitt boende och närområde. Denna väldisponerade lägenhet är som gjord för det sociala umgänget med sin öppna planlösning och fina balkong. Det praktiska möter det lättsamma. Fint kök med all maskinell utrustning som kan tänkas önska, tvättstuga med fantastiska förvaringsmöjligheter. Ett rymligt sovrum med egen ”Walk-in-closet”, förråd tillhörande lägenheten och en egen parkeringsplats. Detta mycket lugna och barnvänliga område ligger i populära Barkarbystaden och med Järvafältets naturreservat som närmaste granne. Här har du de bästa av världarna med vackra promenadstråk runt knuten och det populära shoppingstråket Barkarby Quality Outlet. På några minuter når ni E18 och en kortare resa E4 samt goda kommunikationer till pendeltåget som tar er till Stockholm City på ca 18 minuter. I Barkarbystaden har du alla bekvämligheter såsom restauranger, caféer, friskvårdsanläggningar och ICA Maxi. Du har gångavstånd till köpkvarter Flottiljen, Stockholm Quality Outlet, IKEA och andra välkända butiker. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare, Alexandra Elias 070-494 22 02, om du vill veta mer om denna fina lägenhet. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Segersällsvägen 3 - FAST PRIS, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Sön 5 maj kl 14:15
Segersällsvägen 3 - FAST PRIS, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Segersällsvägen 3 - FAST PRIS, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Segersällsvägen 3 - FAST PRIS

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järfälla
1 690 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/3
4 062 kr/mån
29 649 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva denna fina lägenhet till ett fast pris om 1 690 000 kr! Toppskick! Här erbjuds en väldisponerad och öppen lägenhet där det generösa ljusinsläppet ger lägenheten en härlig rymd. Det här är ett perfekt boende för dig som är ute efter ett hem där du inte behöver åtgärda någonting innan inflyttning. Modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Platsbyggt kök i vinkel med påkostade vitvaror. Stort fint badrum med dusch, WC och kombimaskin. Bostaden har även en stor mysig balkong där halva ligger under tak. Här erbjuds även lättmöblerade ytor. Närhet till både Barkarbystaden med handelsplats och outlet samt Jakobsbergs Centrum. Busshållplats finns i närheten av bostaden. Externt förråd ingår. Här är det bara att flytta in och börja trivas. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Pressarvägen 13, Kallhäll, Järfälla kommun
  • Sön 5 maj kl 13:15
Pressarvägen 13, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 2
Pressarvägen 13, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 3

Pressarvägen 13

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järfälla
1 795 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 172 kr/mån
30 684 kr/m²

Varmt välkommen till en genomgående fin 2:a med mycket låg månadsavgift. Bostaden har genomgående fina ekparkettgolv och målade väggar. Stilrent kök i vitt och stor matplats. Ljust vardagsrum med utgång till balkong i västligt läge. Sovrummet har gott om plats för en dubbelsäng samt en stor inredd walk-in-closet. Badrum med helkaklade väggar, klinkergolv och badkar. Centralt belägen bostad ett stenkast från pendeltåg och allehanda shopping - Välkommen på en öppen visning.

  • Premium
  • Balkong
Rondellen 23, Kallhäll, Järfälla kommun
  • Sön 5 maj kl 12:30
Rondellen 23, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 2
Rondellen 23, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 3

Rondellen 23

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järfälla
1 595 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/4
4 302 kr/mån
29 000 kr/m²

Högst upp på Rondellen 23 hittar du denna charmiga och mycket smakfulla vindslägenhet om 55 kvm. Denna unika 2:a präglas av vindskaraktär och ger vackert ljusinsläpp från flertal fönster men utan insyn. Här har du allt du behöver för att bo bekvämt. Ett smakfullt renoverat duschrum med golvvärme och tvättmaskin. För er som älskar retro har du ett vackert funkiskök, ett stort härligt sovrum, stor klädkammare som med fördel kan användas som arbetsrum och ett rymligt vardagsrum. Unikt till lägenheten hör ett stort förråd invid lägenheten högst upp. Perfekt för dig som behöver extra utrymme. Här bor ni bland trädkronorna, högt och insynsskyddat med himlen som närmaste granne i ett lugnt och rofullt område men ändå nära till centrum och pendeltåget. Varmt välkomna på visning! Anmäl ert intresse till ansvarig mäklare, Alexandra Elias.

  • Premium
Uranusvägen 26, Skälby, Järfälla kommun

Uranusvägen 26

Radhus
Skälby, Järfälla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järfälla
2 995 000 kr
93 + 4 m²
4 rum
131 m² tomt

Varmt välkomna hem till ett eftertraktat radhus med en spännande planlösning fördelat på 4 våningsplan. För er som har massor av kärlek att ge har nu möjligheternas möjlighet att skapa er ert drömboende. Ni har rejäla sällskapsytor, tre sovrum, uteplatser på både fram- och baksida. Ett badrum, en gäst-WC och ett kök där hela familjen kan samlas. Här kommer familjen att trivas. För barnen finns det inom området en lekplats med klätterställning inklusive rutschkana, sandlåda och gunga. Vid Neptunisskolan finns en bollplan som under vintertid spolas för skridskoåkning. Uranusvägen 26 är en del av Meteorens samfällighetsförening. I samfällighetsavgiften ingår: värmecentralens och tvättstugans underhåll och förnyelse, värme, vatten, sophämtning, snöröjning, elektricitet på gemensamma anläggningar, tvättstugan och värmecentralen, Kabel-TV och bredband, avsättning till fonder samt företagsförsäkring för garage och gemensamma utrymmen samt alla maskiner och anställda. Vänligen kontakta ansvarig mäklare, Alexandra Elias, om ni önskar få mer information om huset.

  • Uteplats
Kvarnplan 1, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kvarnplan 1

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järfälla
1 380 000 kr
34 m²
1 rum
vån 8/9
3 518 kr/mån
40 588 kr/m²

Varmt välkommen hem till denna mycket välplanerade och stilfulla pärla på Kvarnplan 1. Denna 1:a disponeras som en 2:a med sina 34 välplanerade kvadratmetrar näst högst upp i huset. Här har du allt du kan önska dig av din första bostad. Du har närheten till Jakobsbergs centrum med all dess utbud och pendeltågsstationen tvärs över gatan som tar dig till Odenplan på endast 20 minuter. Med sina stora fönster och fransk balkong dränks hela lägenheten i massor av ljus. Du har ett nyrenoverat och toppmodern kökvägg med alla de maskinella utrustningar som kan tänkas behövas samt goda förvaringsutrymmen. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och ger gott om plats för såväl matbord som soffa. ”Sovrummet” är avskilt tack vare garderobsväggen som ger dig massor av plats för dina kläder. Duschrummet är stambytt och helkaklat. Tvättstugan finns på samma våningsplan och tillhörande förråd i källaren. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare om du önskar få mer information om denna fantastiska bostad. Vi ses på visningen!

  • Hiss

Visar alla 8